• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد میلیونی بهمراه معرفی سیستم MPA - مبتنی بر revenue share = (توزیع سود درآمد بین اعضا)

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
وقتی تو قسمت Purchase AdPack کلیک میکنم یک صفحه میاره واسه پلن ها.اون پایین هم گفته که برای اداه خرید باید روی
Setup a New Banner Ad کلیک کنم و وقتی هم که اونو میزنم چهار تا گزینه به اسمهای Banner Size : Banner Title : Banner URL : *Destination URL : رو میاره.خوب اینا چین؟من که وبسایت ندارم.مگه این راه خرید AdPack نبود؟یا من قبلش باید کاری بکنم؟لطفا راهنمایی کنین میخوام با سرمایه کم شروع کنم.

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
دوست خوبم، این وظیفه آپلاین تون هست که بهتون کمک کنه، چون برای کمک به شما پورسانت دریافت میکنه. با ایشون در ارتباط باشید :)

جواب سوال:
درسته سایت ندارید، ولی میتونید پلن های دیگه که توش عضو هستید رو تبلیغ کنید. یا اگر اون هم ندارید، یه چیزی الکی وارد کنید بعد که خرید کردید میتونید اعتبارش رو pause کنید و فقط از سهمش استفاده کنید. (میتونید از بنر های خود همین سایت استفاده کنید)

Last edited:

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
خوب حالا تو اون قسمت مربوط به Purchase 2 تا گزینه میاد .یکی Add Clicks و اون یکی Buy AdPacks .اینجا باید رو Buy AdPacks کلیک کنم که برا پلن 1 قیمتش 5$ ؟
Add Click برای من که وب سایت ندارم نیست درسته؟
اگه ممکنه در مورد Buy Cash Links هم توضیح بدین.
در ضمن من نه جزو زیر مجموعه کسی هستم و نه کسی رو دوست دارم به زیر مجموعم بیارم.دوست ندارم بدون سرمایه و زحمت پول مفت بگیرم.این زیر مجموع گیری منو یاد اون هرمی های حروم خور میندازه.

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
اگر بدون اسپانسر در سایت ثبت نام کنید، سایت به طور اتومات اسپانسر شما میشه.
این کانال رسمی یوتیوب سایت (به عنوان اسپانسر شما) هست:
https://www.youtube.com/channel/UC8JVnDnjxvjJfunzROTRX9g
همه آموزش های مرتبط با سایت به صورت فیلم آموزشی با جزئیات کامل این داخل این لینک هست.

با این طرز فکر، ترجیح میدم جوابی برای سوالاتون نداشته باشم.
موفق باشید.

Last edited:

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
برداشت 200 تایی امروز
upload_2016-9-22_20-44-56.png

لینک ثبت نام: (دقت کنید عدد اسپانسر درج شده در صفحه ثبت نام 51511 باشد، در غیراینصورت ویرایش کنید)
https://www.mypayingads.com/ref/51511/signup

آموزش و پشتیبانی کامل
تلگرام: rightahead

لطفا فقط کسانی که قصد سرمایه گذاری و کار کردن دارند ثبت نام کنن، در غیراینصورت ثبت نام نکنید.
سپاس

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
برداشت های اخیر 200 تایی

upload_2016-9-30_17-29-5.png

خوشبختانه، به لطف خدا و همراهی و کمک زیرمجموعه ها، پلن MPA رو MAX OUT کردم؛ به این معنی که حداکثر مقدار روزانه برای برداشت از این سایت، 200 دلار هست و من به کمک خدا تونستم در عرض یک سال و نیم و با اعتماد کامل به این پلن، به این مقدار برداشت به صورت روزانه برسم.

و این یعنی من از امروز به بعد، روزانه
200 دلار سود خالص تا آخر عمر (عمر سایت) برداشت میکنم.
160 دلار درامد خالص روزانه + 40 دلار کمیسیون روزانه از تعداد 85 زیرمجموعه ی هموطن و بین المللی.

از همه دوستان و زیرمجموعه هایی که تا به امروز صبر و تلاش کردند، و روز به روز بر یادگیری اینترنت مارکتینگ خودشون اضافه کردند و مهمتر از هم، با لطف خودشون و پس از توکل به خدا، به من و تیم من اعتماد کردند تشکر و سپاسگزاری میکنم و امیدوارم (و مطمئن هستم) که همگی شون به جز کسانی که تازه کارشون رو توی این پلن شروع کردند، به سود (خوبی) دست پیدا کردند.

کسانی هم که وارد پلن نشدند (به علت بی اعتمادی یا هرچیز دیگه) به شدت ضرر کردند ولی امیدوارم جاهای دیگه که کار کردند سود کرده باشن.

از همه دوستان پی تی هم تشکر میکنم که پست های ما رو دنبال کردند. من همیشه سعی داشتم بهترین ها رو معرفی کنم و از این به بعد هم همین کار رو خواهم کرد. چون دوست دارم هموطن هام از فرصت های مطمئن سرمایه گذاری استفاده کنند و زندگی راحت تری رو تجربه کنن.

خیلی سپاسگزارم. منتظر معرفی پلن های مطمئن و معتبر بعدی باشید. :)

---------------------------------

لینک ثبت نام: (دقت کنید عدد اسپانسر درج شده در صفحه ثبت نام 51511 باشد، در غیراینصورت ویرایش کنید)

آموزش و پشتیبانی کامل

لطفا فقط کسانی که قصد سرمایه گذاری و کار کردن دارند ثبت نام کنن، در غیراینصورت ثبت نام نکنید.
سپاس

Last edited:

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
منم روزانه از این سایت http://goo.gl/jjeqQO 200تومن گیر میارم بدون رفرال.یه ماهه توش کلیک کردم 6000تومن داده . من با این شانسم برم لب دریا آبش خشک میشه.
شانس+سرمایست که پول میاره که اونم من ندارم.

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
upload_2016-12-24_22-11-27.png

برداشت ها تابه حال از سایت فوق قدرتمند MPA: حدود 68 میلیون تومان و همچنان ادامه داره ...

سیستم جدیدی از این گروه با نام MPCA حدود یک ماه و نیم هست که راه افتاده. اگر تمایل به کار در اون سیستم دارید لینک زیر رو مطالعه کنید:

کسب درآمد میلیون از سیستم جدید فوق معتبر MPCA

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
upload_2017-2-5_14-6-55.png

برداشت ها تابه حال از سایت فوق قدرتمند MPA: حدود 75 میلیون تومان و همچنان ادامه داره ...

سیستم جدیدی از این گروه با نام MPCA حدود یک ماه و نیم هست که راه افتاده. اگر تمایل به کار در اون سیستم دارید لینک زیر رو مطالعه کنید:

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
تغییرات جدید سایت MPA/MPCA:

1) برداشت حداکثری 2 برابر پول ورودی . (برای غلبه بر این محدودیت میتونید از تکنیک withdraw/addfund (برداشت، تزریق دوباره) استفاده کنید.
2) پک شماره 5 (مشابه پک شماره4) به هر دو برنامه اضافه خواهد شد. با تفاوت اینکه برای خرید این پک ها «فقط باید از پول ورودی تازه» استفاده کنید.

3) پک های MPA:
پلن 1 :100
پلن 2: 100
پلن 3: 100
پلن 4: 1200
پلن 5: 1000

4) پک های MPCA:
پلن 1 :100
پلن 2: 100
پلن 3: 100
پلن 4: 1000
پلن 5: 1000

5) کارمزد «خرید» و «برداشت» از طریق درگاه بیت کوین برای هر دو سایت، 2 درصد خواهد شد.

به گفته مدیران این دو پلن، چشم اندازی برای 5 تا 10 سال آینده برای این دو پلن ترسیم شده است.
◀️ جشن دومین سالگرد این دو پلن، در سنگاپور برگزار شد و به زودی برنامه ریزی برای جشن سالگرد سوم در «لندن» در حال طرح ریزی است.

موفق باشید

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
آموزش و پشتیبانی کامل
سپاس

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
rightahead عزیز میشه راهنمایی کنید چطوری باید Ad pack خرید اینجا ؟ من متاسفانه خیلی وقت پیش اینجا ثبت نام کردم فکر کنم قبل از شروع این تاپیک بود و زیر مجموعه شما نیستم , فقط اگر امکانش هست راهنمایی کنید که چطور باید اد پک خرید چون وقتی روش کلیک میزنم To Begin, Click "Setup a New Banner Ad"

After setup, choose whether you want to buy banner service with a sharing position, or without. این رو میاره که اصلا نمیدونم setup a new banner ad کجا هست

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
upload_2017-4-22_19-48-26.png

آموزش و پشتیبانی کامل
سپاس

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
upload_2017-4-27_22-59-58.png

لطفا فقط دوستانی که قصد سرمایه گذاری جدی و یا عوض کردن مسیر زندگی شون رو دارند پیام بدن،
نه از سر کنجکاوی یا چیزای دیگه..
بیشتر از 20 نفر طی این دو هفته اومدن سر محاسبات سود و برنامه ریزی و چیدن استراتژی وقت ما رو گرفتن الکی و آخرشم یه چیزی بارمون کردن رفتن.
واسه وقت خودتون ارزش قائل نیستید واسه وقت دیگران باشین

ممنون

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
سلام
بالاخره بعد از مشورت های تیم مدیریت، انتخاب دوم ، انتخاب شد.
شرح این انتخاب به صورت زیر است:

1️⃣ فروش پک های تبلیغاتی در MPA & MPCA تا اطلاع ثانوی متوقف خواهد شد و این دو پلتفرم، به پلتفرم های تبادل ترافیک بدون تولید سود سهام، به کار خود ادامه خواهد داد.

2️⃣ در این بخش (تبادل) میتوان پایه تعدد اعضا رو در پلتفرم هامون با هزاران مارکتر آنلاین فراهم بیاریم که میخوان پول هاشون رو صرف تبلیغات بکنند. این کار باعث میشه تا درامدهای مستقیمی برای این دو پلتفرم تولید بشه، که این درامد مستقیم ، مستقیماً به قسمت seed money (پول ورودی) برای اعضا منتقل میشه.

3️⃣ حق عضویت ماهانه 10 دلاری برای MPA و 0.01 بیت کوینی برای MPCA وجود خواهد داشت = که معادل 10 هزار بنر برای هر ماه خواهد بود + 50 درصد کمیسیون زیرمجموعه.

4️⃣ همه رونیو (سود)های تولید شده توسط ادامه پلتفرم های MPA ، MPCA ، بهمراه سودهای تولید شده توسط دو پلتفرم جدید به نام CC و DreamProduct (که در حال رونمایی هست و از حالا تا 3 هفته دیگر رونمایی ش طول میکشه) مستقیما به افرادی که هنوز ، اصل پول خودشون رو دریافت نکرده اند، پرداخت خواهد شد.

5️⃣ قطعاً این کار، تاثیری روی درامد های پلتفرم های جدیدمون نخواهد داشت و ما از درامد تیم مدیریت به seed money (اصل پول ورودی) پرداخت خواهیم کرد.

✅ همه ی پک ها و وضعیت کنونی اکانت ها - 0 صفر - خواهد شد.

6️⃣ پلتفرم رونیوشیر ما، در ابتدای سال 2018، بعد از ساختن درامدهای جانبی توسط پلتفرم های جدید CC ,و همچنین Dream Product ، دوباره آغاز به کار خواهد کرد. این درامدهای جانبی میتونند به ما کمک کنند، تا با قدرت بیشتر و مدت زمان بسیار بسیار طولانی تر از این دوسال به کار خود ادامه دهیم.

7️⃣ نکته لازم این که با پول های تزریق شده به پلتفرم های کنونی MPA و MPCA، و همچنین پلتفرم های جدید مون (که از امروز تا 3 هفته دیگه رونمایی میشن)، سود خالصی که تولید میشه، مستقیما به قسمت seed money خواهد رفت، تا افرادی که هنوز اصل پول خودشون رو برداشت نکردن، به اصل پول خودشون دست پیدا کنند

موفق باشید
کانال تلگرای برای آپدیت ها. حتما تو این کانال باشید تا اطلاع رسانی بشه

https://telegram.me/joinchat/AzG-FT7rlcpjMiytAezWaA

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
متاسفانه با گذشت ماه ها هنوز 125 دلار اینجانب رو ریفاند نکردن , چندین ایمیل هم براشون فرستادم اما جوابی نیومد , مثل اینکه رسما اسکم شده ..

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
بله اسکم که شده، و این پلترفم فقط پلتفرم تبادل ترافیک هست در حال حاضر
اما ما همچنان منتظر خبر جدید برای پروژه های جدید شون هستیم که بتونه همه ریفاند ها رو انجام بده.

شما 125 دلار
من نزدیک 9 بیت :)

هر خبری بشه من توی کانال تلگرامی ، خبرشو اپدیت میکنم

بالا