• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
14امين پرداختي من هم با كمترين زمان پرداخت
با سپاس فراوان از مديريت

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
من چند روز پیش حواسم نبود همیشه تو سایت شما اپلود میکردم این سری به فایل سه پارتی رو گذاشتم اپلود بعد اپلود فهمیدم که لینک دانلود برای فایل های 1 گیگی غیر فعاله باید اکانت خرید چیکار کنم من سرعتم پایینه همینم چند روز طول کشیده اپلود کنم نمیشه کاریش کرد.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر دوست من

برای دانلود با اکانت رایگان باید با پارت کم حجم تر مجددا آپلود کنید

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
افزایش تعرفه دانلود برای کشورهای دیگر :

تعرفه های قیمت دانلود برای کشورهایی مثل آمریکا و کانادا 2 برابر شد .
سقف پرداختی برای 1000 دانلود فایلهای حجیم بالای 1 گیگ از آی پی این کشورها 20 دلار و برای کشورهای اروپایی 10 دلار و برای کشورهای آسیایی 5 دلار می باشد .

توصیه ما برای کسب درآمد بالاتر :
برای درآمد بیشتر می توانید لینکهای دانلود خود را در فروم ها و سایتهای خارجی قرار دهید و از 2 تا 3 برابر درآمد بیشتر برخوردار شوید .

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
افزایش تعرفه دانلود برای کشورهای دیگر :

تعرفه های قیمت دانلود برای کشورهایی مثل آمریکا و کانادا 2 برابر شد .
سقف پرداختی برای 1000 دانلود فایلهای حجیم بالای 1 گیگ از آی پی این کشورها 20 دلار و برای کشورهای اروپایی 10 دلار و برای کشورهای آسیایی 5 دلار می باشد .

توصیه ما برای کسب درآمد بالاتر :
برای درآمد بیشتر می توانید لینکهای دانلود خود را در فروم ها و سایتهای خارجی قرار دهید و از 2 تا 3 برابر درآمد بیشتر برخوردار شوید .

دو سوال خدمتتان دارم.
اول اینکه آیا اگر خودمان هم فایلی رو دانلود کنیم به اعتبار اضافه میشه؟ چون من برای دانلود از سرورهای دیگه استفاده میکنم اما اگه به اعتبارم افروده میشه از همین سایت شما بگیرم.
دوم هم اینکه اون کاربران متلقب که خرابکاری میکنند ضررش به ما نرسه چون کلی زحمت میکشیم واسه فایلها.

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
ضمنا امروز برای ورود به اکانتم با این ارور مواجه شدم.

[h=1]Software error:[/h] Can't connect to Mysql server. at Modules/DataBase.pm line 28.
For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دو سوال خدمتتان دارم.
اول اینکه آیا اگر خودمان هم فایلی رو دانلود کنیم به اعتبار اضافه میشه؟ چون من برای دانلود از سرورهای دیگه استفاده میکنم اما اگه به اعتبارم افروده میشه از همین سایت شما بگیرم.
دوم هم اینکه اون کاربران متلقب که خرابکاری میکنند ضررش به ما نرسه چون کلی زحمت میکشیم واسه فایلها.

بله می تونید دانلود کنید در مورد فایلهای خودتون خیر اما اگر فایلهای دیگران رو دانلود کنید به اعتبارتون اضافه میشه
در مورد کاربران متقلب هم تا اخر هفته تدابیر جدیدی روی سایت اضافه خواهیم کرد .

[h=1]Software error:[/h] Can't connect to Mysql server. at Modules/DataBase.pm line 28.
For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.

در حال بررسی مشکل هستیم با تشکر از اطلاع رسانی شما

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
دوست من برای فایلهای بین 100 مگ و 1000 مگابایت تعرفه کشورهای مختلف به چه صورت هست؟
ممنون

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31

Software error:

Can't connect to Mysql server. at Modules/DataBase.pm line 28.

واسه منم چندين بار از اين پيام ها امده
و اينكه در اين هفته اخير خيلي سرعت اپلود نوسان داشته يك وقت عالي عالي و يك وقت هم كند كند
از زحمت هايي كه مي كشيد كمال تشكر.
اميد وارم اين مشكل سرعت هم بزودي حل بشه

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
اگه تقلب کاربرا به فایل های کم حجم زیر 10 مگ مربوطه حجمو ببر بالا سقف تعیین کن

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
متاسفانه این روزها با ارورهای مختلفی مواجه میشم. جدیدا موقع آپلود این ارور رو میده:
[h=1]Service Temporarily Unavailable[/h] The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
متاسفانه این روزها با ارورهای مختلفی مواجه میشم. جدیدا موقع آپلود این ارور رو میده:
[h=1]Service Temporarily Unavailable[/h] The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

طی 1-2 روز آینده مشکل حل خواهد شد احتمالا یک قطعی چند ساعته هم خواهیم داشت که قبلش از همینجا اطلاع رسانی می کنیم .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کاربران عزیز

در حال ایجاد تغییراتی روی بستر سایت هستیم و ممکن هست طی 24 ساعت آینده ، سایت با مشکلاتی روبرو باشه ، لطفا صبور باشید تا تغییرات لازم بصورت کامل انجام گیرد .

با تشکر

........

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
بروز رسانی سایت به پایان رسید و امکانات زیر اضافه شد :

1- فعال سازی دانلود با سرعت بالا برای کاربران ویژه در هر ساعت از شبانه روز

2- فعال سازی آپلود با سرعت بالا برای همه اعضا

3- فعال سازی قابلیت ضد تقلب برای دانلود هر فایل ، از این پس صرفا با زدن دکمه دانلود برای شما امتیاز محاسبه نمیشود و کاربر حتما باید فایل را دانلود نماید تا امتیاز برای شما محسوب شود لازم به ذکره همانطور که قبلا هم اعلام کردیم ، استفاده از چند اکانت بلامانع می باشد اما ساخت اکانت های تو در تو ، مقایر قوانین سایت می باشد .

4- اضافه شدن قابلیت ریسلری ، به این صورت که شما می توانید براحتی و با خرید شارژ مشخص به عنوان نماینده ما اقدام به فروش اکانت های ویژه با قیمتی پایینتری نمایید .

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
ممنون از امكانات جديد

ali king007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

بنده اولین پرداختم با موفقیت انجام شد زیر فکر میکنم نیم ساعت پاسخ دادن و مبلغ 123 هزار تومن به کارت بنده واریز کردن

واقعا میتونم بگم نسبت به سایر اپلود سنتر هایی که چندین سال سابقه دارن ، آپلودبوی واقعا از همه لحاظ بی نظیره تا الان هیچ مشکلی نداشتم و خیلی هم راضی هستم

در آخر هم بگم نحوه برخوردی که دارن عالیه واقعا عالیه ممنونم ازشون

همیشه موفق باشید

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان عزیز

بنده اولین پرداختم با موفقیت انجام شد زیر فکر میکنم نیم ساعت پاسخ دادن و مبلغ 123 هزار تومن به کارت بنده واریز کردن

واقعا میتونم بگم نسبت به سایر اپلود سنتر هایی که چندین سال سابقه دارن ، آپلودبوی واقعا از همه لحاظ بی نظیره تا الان هیچ مشکلی نداشتم و خیلی هم راضی هستم

همیشه موفق باشید

بله نحوه برخوردشون بسیار خوب هست.
کلا همه چیز عالی و البته امیدوارم این موقعیت پایدار و ادامه دار باشه.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون از امكانات جديد

سلام دوستان عزیز

همیشه موفق باشید

خواهش می کنم امیدواریم بتونیم خدمات متناسبی به شما و سایر همکاران ارائه بدیم . ما تازه اول راه هستیم و مسلما خیلی مونده تا بی نقص بشیم .

بله نحوه برخوردشون بسیار خوب هست.
کلا همه چیز عالی و البته امیدوارم این موقعیت پایدار و ادامه دار باشه.

ممنون دوست من

انشالا همینطور خواهد بود .

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
احساس مسئولیت و وظیفه شناسی تیم آپلودبوی ستودنیه

دهمین واریزی هم انجام شد

سپاس فراوان:)

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز متاسفانه این ارور داره کم کم میره روی اعصاب:

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
نگهداری فایل ها برای افراد پرمیوم به چه صورته ؟ ( پاک میشه یا نه ) این خیلی مهمه واسم چون احتمالا می خوام ازش به عنوان یک پشتیبان برای فایل هام استفاده کنم .
نحوه ی دانلود فایل برای افراد غیر پرمیوم به چه صورته یعنی خیلی دردسر داره برای کاربران یا نه ؟
قیمت ها به چه صورته پرداخت با بانک ایرانی امکان پذیره ؟ یا فقط وب مانی و ... ؟

بالا