baha2rnezhad
Registered User
- نوشتهها
- 154
- لایکها
- 31
سلام خسته نباشيد .
بابت دوبرابر كردن فضای هاستینگ واقعا ممنون.
بابت دوبرابر كردن فضای هاستینگ واقعا ممنون.
من قبلاً از پنل کاربری Security lock رو فعال کردم ، الان می خواستم شماره حساب رو تغییر بدم ، روی Disable کلیک می کنم می نویسه لینک به ایمیلم ارسال شد ولی چیزی به ایمیل نیومده.
لطفاً بررسی کنید (ضمناً پوشه اسپم و غیره هم نیست=جیمیل)
با سلام.
بنده مدیر سایت فارس وی هستم.
farsv.com
دیدم بی انصافی هست که از مدیریت Uploadboy تشکر نکنم.
بنده قبلا و در حال حاضر در کنار آپلودبوی از سایت رودفایل هم استفاده میکنم. البته مدتی هست که دارم کم کم از رودفایل به دلایلی کوچ میکنم.
ایشون (مدیر آپلودبوی) چند وقت پیش به بنده ایمیل داد که با آپلود و... درآمد کسب میکنید. اولش فکر میکردم تبلیغاتی بیش نیست. از سر ناچاری به خاطر کمبود آپلود سنتر درست حسابی رفتم مدتی فایل ها رو توی این سایت آپلود کردم تا اینکه آپلودبوی کم کم به یکی از سرورهای اصلی برای آپلود فایل های من شده. خلاصه بگم که سایت بسیار خوب، درآمدزا و مدیر فهیمی داره. ایشون علاوه بر اهدای اکانت پریمیوم به بنده و شارژ دوره ای آن، تسویه خوب هر چند با تاخیری داره. البته گاهی اوقات بعد از درخواست واریز در همان روز واریز میشه و گاهی هم دو سه روز بعد اما در کل واریز میشه.
جدیدا هم فضای هاستینگ بنده رو به 400 گیگ افزایش داده و باعث شده که کاربران سایتم رو هم به عضویت و کسب درآمد از این سایت تشویق کنم.
در کل از تسویه خوب و خوش قیمت شما کمال تشکر رو دارم و تا جایی که در توانم باشه با شما همکاری خوبی خواهم داشت.
اردتمند.
بله برای ما هم سیزدهمین پرداخت انجام شد.
اما این بار در عرض کمتر از 5 ساعت
ممنون جناب دلیرفر
Error: File download failed:500 Can't connect to hf70.hipfile.com:8080 (Connection timed out) |