• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
سلام خسته نباشيد .
بابت دوبرابر كردن فضای هاستینگ واقعا ممنون.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
خواهش می کنم .

ما برای کاربرانی که زحمت می کشند و فعالیت خوبی دارند امتیازات ویژه ای قائل هستیم .

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام.
بنده مدیر سایت فارس وی هستم.
farsv.com

دیدم بی انصافی هست که از مدیریت Uploadboy تشکر نکنم.
بنده قبلا و در حال حاضر در کنار آپلودبوی از سایت رودفایل هم استفاده میکنم. البته مدتی هست که دارم کم کم از رودفایل به دلایلی کوچ میکنم.

ایشون (مدیر آپلودبوی) چند وقت پیش به بنده ایمیل داد که با آپلود و... درآمد کسب میکنید. اولش فکر میکردم تبلیغاتی بیش نیست. از سر ناچاری به خاطر کمبود آپلود سنتر درست حسابی رفتم مدتی فایل ها رو توی این سایت آپلود کردم تا اینکه آپلودبوی کم کم به یکی از سرورهای اصلی برای آپلود فایل های من شده. خلاصه بگم که سایت بسیار خوب، درآمدزا و مدیر فهیمی داره. ایشون علاوه بر اهدای اکانت پریمیوم به بنده و شارژ دوره ای آن، تسویه خوب هر چند با تاخیری داره. البته گاهی اوقات بعد از درخواست واریز در همان روز واریز میشه و گاهی هم دو سه روز بعد اما در کل واریز میشه.

جدیدا هم فضای هاستینگ بنده رو به 400 گیگ افزایش داده و باعث شده که کاربران سایتم رو هم به عضویت و کسب درآمد از این سایت تشویق کنم.
در کل از تسویه خوب و خوش قیمت شما کمال تشکر رو دارم و تا جایی که در توانم باشه با شما همکاری خوبی خواهم داشت.

اردتمند.

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
من قبلاً از پنل کاربری Security lock رو فعال کردم ، الان می خواستم شماره حساب رو تغییر بدم ، روی Disable کلیک می کنم می نویسه لینک به ایمیلم ارسال شد ولی چیزی به ایمیل نیومده.
لطفاً بررسی کنید (ضمناً پوشه اسپم و غیره هم نیست=جیمیل)

این مشکل رو رودفایل هم داره و نمیدونم چرا ایمیل ارسال نمیشه.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
با سلام.
بنده مدیر سایت فارس وی هستم.
farsv.com

دیدم بی انصافی هست که از مدیریت Uploadboy تشکر نکنم.
بنده قبلا و در حال حاضر در کنار آپلودبوی از سایت رودفایل هم استفاده میکنم. البته مدتی هست که دارم کم کم از رودفایل به دلایلی کوچ میکنم.

ایشون (مدیر آپلودبوی) چند وقت پیش به بنده ایمیل داد که با آپلود و... درآمد کسب میکنید. اولش فکر میکردم تبلیغاتی بیش نیست. از سر ناچاری به خاطر کمبود آپلود سنتر درست حسابی رفتم مدتی فایل ها رو توی این سایت آپلود کردم تا اینکه آپلودبوی کم کم به یکی از سرورهای اصلی برای آپلود فایل های من شده. خلاصه بگم که سایت بسیار خوب، درآمدزا و مدیر فهیمی داره. ایشون علاوه بر اهدای اکانت پریمیوم به بنده و شارژ دوره ای آن، تسویه خوب هر چند با تاخیری داره. البته گاهی اوقات بعد از درخواست واریز در همان روز واریز میشه و گاهی هم دو سه روز بعد اما در کل واریز میشه.

جدیدا هم فضای هاستینگ بنده رو به 400 گیگ افزایش داده و باعث شده که کاربران سایتم رو هم به عضویت و کسب درآمد از این سایت تشویق کنم.
در کل از تسویه خوب و خوش قیمت شما کمال تشکر رو دارم و تا جایی که در توانم باشه با شما همکاری خوبی خواهم داشت.

اردتمند.

تشکر دوست من

امیدوارم بتونیم با ارائه خدمات متناسب ، لطف شما و سایر کاربران عزیز را جبران نماییم .

Last edited:

far3web

Registered User
لایک‌ها
12
واقعا سایت خوبیه.ایشون برای شروع لطف کردند و به ما یه اکانت پریمیوم دادند و ما هم با همون شروع به کار کردیم و خلاصه یه درآمدی هم ازش کسب کردیم.
خلاصه تشکر

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
نهمین دریافتی هم با موفقیت انجام شد

با سپاس فراوان از مدیریت آپلودبوی:)

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
بله برای ما هم سیزدهمین پرداخت انجام شد.

اما این بار در عرض کمتر از 5 ساعت

ممنون جناب دلیرفر

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
بله برای ما هم سیزدهمین پرداخت انجام شد.

اما این بار در عرض کمتر از 5 ساعت

ممنون جناب دلیرفر

خواهش می کنم

اگر بعضی اوقات چند روز طول میکشه علت تعداد زیادی واریزی ها هست که با وجود سقف پایینی که برای درخواست پرداخت قرار دادیم (5$) این طبیعی هست .

قصد داریم از این به بعد واریزی ها رو فقط در یک زمان خاص انجام بدیم مثلا در 5شنبه و جمعه ها
یا
می تونیم مقدار سقف پرداخت رو به 10$ افزایش بدیم

لطفا نظراتتون رو در این مورد بفرمایید که کدوم روش بهتره ؟

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
به نظر من سقف 10 دلار كنيد بهتره .تا فقط يك روز مشخص.
اقا 2 روز از expressleech وhipfile , ,...نميشه اپلود كرد با ريموت اپلود
اين ارور ميده
Error: File download failed:500 Can't connect to hf70.hipfile.com:8080 (Connection timed out)
Filename:

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
خواهش می کنم

اگر بعضی اوقات چند روز طول میکشه علت تعداد زیادی واریزی ها هست که با وجود سقف پایینی که برای درخواست پرداخت قرار دادیم (5$) این طبیعی هست .

قصد داریم از این به بعد واریزی ها رو فقط در یک زمان خاص انجام بدیم مثلا در 5شنبه و جمعه ها
یا
می تونیم مقدار سقف پرداخت رو به 10$ افزایش بدیم

لطفا نظراتتون رو در این مورد بفرمایید که کدوم روش بهتره ؟
آره منم با 10$ موافقم.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
به نظر من سقف 10 دلار كنيد بهتره .تا فقط يك روز مشخص.
اقا 2 روز از expressleech وhipfile , ,...نميشه اپلود كرد با ريموت اپلود
اين ارور ميده
Error: File download failed:500 Can't connect to hf70.hipfile.com:8080 (Connection timed out)
Filename:

ممنون از نظر شما سایر دوستان هم اگر نظری دارند لطفا اعلام کنند .

در مورد مشکلتون هم الان مجددا بررسی کنید ببینید مشکل حل شده یا خیر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ممنون از نظر شما سایر دوستان هم اگر نظری دارند لطفا اعلام کنند .

در مورد مشکلتون هم الان مجددا بررسی کنید ببینید مشکل حل شده یا خیر

همین 10 دلار خوب هستش

فقط قیمت دلار رو توی صفحه اصلی سایت بزنید

iranfuni

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
سومین پرداخت با موفقیت انجام شد.با تشکر

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
10 دلار مناسبه

متاسفانه متوجه شدیم که بعضی از به ظاهر کاربران با تقلب در حال دریافت موجودی هستند
مطمئنا اینکار باعث ضایع شدن حق دیگرانه و ما بزودی راه تقلب این کاربران رو می بندیم و با این افراد هم به سختی برخورد خواهیم کرد .

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
متاسفانه متوجه شدیم که بعضی از به ظاهر کاربران با تقلب در حال دریافت موجودی هستند
مطمئنا اینکار باعث ضایع شدن حق دیگرانه و ما بزودی راه تقلب این کاربران رو می بندیم و با این افراد هم به سختی برخورد خواهیم کرد .

روش دانلود هستش ؟ یا اینکه زیر مجموعه خودشون میشن ؟

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
شش بار دریافتی داشتم از این سیستم

منم با 10$ موافقم خودمم دریافتی جدید رو صبر کردم به 10$ برسه بعد درخواست واریز دادم، ولی باید به فکر کاربرانی که برای مثال 6 ماه طول میکشه تا حسابشون به 5دلار برسه هم بود اینطوری باید بجای 6ماه یک سال صبر کنند میشه برای این کاربران تفاوت قائل شد

tiktaks

Registered User
لایک‌ها
76
من چند روز پیش حواسم نبود همیشه تو سایت شما اپلود میکردم این سری به فایل سه پارتی رو گذاشتم اپلود بعد اپلود فهمیدم که لینک دانلود برای فایل های 1 گیگی غیر فعاله باید اکانت خرید چیکار کنم من سرعتم پایینه همینم چند روز طول کشیده اپلود کنم نمیشه کاریش کرد.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا