اگه اشتباه نکنم دلار 3000 تومانی
فیکر کنم 2500 تومنی
اگه اشتباه نکنم دلار 3000 تومانی
سلام بستگی به بازدید کننده ات داره اگه ای پی ایران باشه هر 1000دانلود فایلهای زیر 50 مگابایت میشه 0.5 دلار معادل 1500تومانسلام دوست عزیز
فایلهای من بین 3 الی 5 mb هستن
هرچند دانلود میشه 5 $ ؟
سلام بستگی به بازدید کننده ات داره اگه ای پی ایران باشه هر 1000دانلود فایلهای زیر 50 مگابایت میشه 0.5 دلار معادل 1500تومان
اگه ای پی خارجی باشه هر 1000 دانلود فایل های زیر 50 مگابایت میشه 2 دلار معادل 6000تومان
اگه خواستی میتونی زیر مجموعه من بشی
UploadBoy - Easy way to share your files
پرداختی این سایت با دلار چند تومنی هست؟ 3000 تومنی؟ 3100 تومنی؟ قیمت روز؟ (بعضی از سایتها هم دلار مبادله ای رو مبنا قرار میدن!)
ممنون از پاسخ شما. اینطور که دوستان میگن پس حجم زیر 50 مگ و بالای 50 مگ هم بر درآمد تا ثیر داره. میشه همه طرح ها را رو بگید؟ بعنی فایل چند مگابایتی، چقدر درآمد داره؟ یا مثلا ای پی خارجی و ایرانی چقدر فرق دارن؟تمامی پرداخت ها با دلار 3000 تومنی انجام میشه .
ممنون از پاسخ شما. اینطور که دوستان میگن پس حجم زیر 50 مگ و بالای 50 مگ هم بر درآمد تا ثیر داره. میشه همه طرح ها را رو بگید؟ بعنی فایل چند مگابایتی، چقدر درآمد داره؟ یا مثلا ای پی خارجی و ایرانی چقدر فرق دارن؟
فایل ها بعد از چه مدت پاک میشه؟ همیشه روی سرور میمونن؟
سلامکلیه واریز های ریالی انجام شد .
با تشکر
سلام
میشه بفرمایید فایل ها بعد از چند وقت پاک میشن؟
ممنون از جواب توناگر دانلود داشته باشن و ابیوز هم نداشته باشن هیچوقت
اگر دیگه دانلود نداشته باشن ، 90 روز بعد از آخرین دانلود برای کاربر ویژه و 30 روز بعد از آخرین دانلود برای کاربر رایگان
ممنون از جواب تون
سوال دیگه هم داشتم. توی لیست فایل های آپلود شده، گزینه Pub یا همون publish چیکارمیکنه؟
قصد افزایش این 20% پورسانت رو ندارید؟
اینجوری کلا آپلودر میلش به فروش نمیره..
و طبیعتا برای فروش هم کار نمی کنه...
با سلام
یعنی خداوکیلی یه سوال دارم شما با این سرعت دانلود حتی با اکانت ویژه هم حاضری از سایت خودت دانلود کنی حداکثر سرعت با VPS هم 120 کیلوبایت میده اینجوری که پیر میشیم خداوکیلی این رسمش اصلا" نیست
اگر با کاربر رایگان دانلود می کنید که این سرعت نرمال هست
اما اگر با کاربر پرمیومید این هم یک تست دانلود در همین لحظه هست :
![]()
سرعت دانلود با موزیلا و تنها با یک کانکشن می باشد .
لطفا از طریق Pm لینک فایل مورد نظر رو ارسال کنید و بفرمایید لوکیشن vps شما در کدام کشور می باشد ؟