کاش تعداد کل دانلود ها رو هم میشد توی پنل کاربری دید
کاش تعداد کل دانلود ها رو هم میشد توی پنل کاربری دید
کلیه درخواست های واریزی ریالی کاربران پرداخت شد .
به دلیل سیاستهای سایت این امکان وجود ندارد .امکان کاتالوگ و seo شدن ادرس ها رو اضافه کنید
الان اکثر سایت ها دو ادرس میدن که یکیشون سئو هستش و یکی کوتاه شده
سلام
امکان سیستم همکاری در فروش اکانت وجود دارد؟
این سایت دانلودز چرا شما رو تحت پوشش نداره؟؟
بهتر نیست توی بنر "تبلیغات شما در اینجا" یه متن انگیلیسی هم اضافه کنید؟
یه مشکلی هست که اگه برطرف بشه خیلی بهتر میشه.
وقتی زبان رو مثلا میزارم رو فارسی میرم بیرون و برمیگردم توی سایت دوباره میشه انگلیسی. نمیشه ثابت نگهش داشت؟
هر سایتی می تونه از سیستم دانلود ما پشتیبانی کنه یا نکنه این دیگه مربوط به سیاستهای اون سایت هست .
ما اکثر کاربرانمون از ایران هستند متن انگلیسی نیازی نداره![]()
به دانلود های زیر 1 مگ هم درآمد تعلق میگیره؟؟؟
یکی از زیرمجموعه های من الان دو سه ما هستش که اکانت حرفه ای داره ولی یک ریال هم به من تعلق نگرفته :|
دوسه روز پیش یکی از زیرمجموعه هام اکانت پرمیوم خریده بود امروز نگاه کردم دیدم حذف شده! همیشه میذارم 2 تا که شد برای دریافت درصد پیغام میدم. جریانش چیه؟
یکی از زیرمجموعه های من الان دو سه ما هستش که اکانت حرفه ای داره ولی یک ریال هم به من تعلق نگرفته :|
لطفا نام کاربری ایشون رو برای ما ارسال نمایید
در ضمن ما یک اکانت رایگان 1 ساعته و 1 روزه هم به کاربران جدید میدیم که این اکانت پورسانت نداره لطفا به این موضوع توجه داشته باشید .
همونطور که دوستمون گفتن باید یوزرشون رو ارسال کنید اگر مستقیم خریداری کرده باشند که پورسانت خرید به حساب شما منظور شده اما اگر از طریق ریسلر خریده باشن بررسی میشه و پورسانتش محاسبه میشه
توجه
دوستان این تاپیک برای اطلاعیه های عمومی هست هر سوال یا مشکل شخصی رو لطفا از ایمیل یا پیام خصوصی ارسال نمایید تا تاپیک بهتر و تمیزتر بمونه .