• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کاش تعداد کل دانلود ها رو هم میشد توی پنل کاربری دید

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه پرداخت ها ریالی به حساب کاربران واریز شد .

کاش تعداد کل دانلود ها رو هم میشد توی پنل کاربری دید

بزودی نسخه جدید سایت آماده میشه و تغییرات زیادی داخلش داده شده این تغییر رو هم میگم اگر شد بهش اضافه کنن .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
کلیه درخواست های واریزی ریالی کاربران پرداخت شد .

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کلیه درخواست های واریزی ریالی کاربران پرداخت شد .

امکان کاتالوگ و seo شدن ادرس ها رو اضافه کنید
الان اکثر سایت ها دو ادرس میدن که یکیشون سئو هستش و یکی کوتاه شده

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
امکان کاتالوگ و seo شدن ادرس ها رو اضافه کنید
الان اکثر سایت ها دو ادرس میدن که یکیشون سئو هستش و یکی کوتاه شده
به دلیل سیاستهای سایت این امکان وجود ندارد .

سلام

امکان سیستم همکاری در فروش اکانت وجود دارد؟

بله وجود دارد 20% به ازای هر فروش به شما تعلق می گیرد .

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
این سایت دانلودز چرا شما رو تحت پوشش نداره؟؟

بهتر نیست توی بنر "تبلیغات شما در اینجا" یه متن انگیلیسی هم اضافه کنید؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
این سایت دانلودز چرا شما رو تحت پوشش نداره؟؟

بهتر نیست توی بنر "تبلیغات شما در اینجا" یه متن انگیلیسی هم اضافه کنید؟

هر سایتی می تونه از سیستم دانلود ما پشتیبانی کنه یا نکنه این دیگه مربوط به سیاستهای اون سایت هست .

ما اکثر کاربرانمون از ایران هستند متن انگلیسی نیازی نداره ;)

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
یه مشکلی هست که اگه برطرف بشه خیلی بهتر میشه.
وقتی زبان رو مثلا میزارم رو فارسی میرم بیرون و برمیگردم توی سایت دوباره میشه انگلیسی. نمیشه ثابت نگهش داشت؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
یه مشکلی هست که اگه برطرف بشه خیلی بهتر میشه.
وقتی زبان رو مثلا میزارم رو فارسی میرم بیرون و برمیگردم توی سایت دوباره میشه انگلیسی. نمیشه ثابت نگهش داشت؟

احتمالا مشکل از مرورگرتونه چون وقتی شما زبان رو تغییر بدید یک کوکی برای شما ست میشه و از اون به بعد هر زمان که سایت رو باز کنید به همون زبان باز میشه

DeluxePC

Registered User
لایک‌ها
7
هر سایتی می تونه از سیستم دانلود ما پشتیبانی کنه یا نکنه این دیگه مربوط به سیاستهای اون سایت هست .

ما اکثر کاربرانمون از ایران هستند متن انگلیسی نیازی نداره ;)

چند وقت پیش به مدیر سایت MUL گفتم چرا از Uploadboy ساپورت نمیکنید؟ گفت مدیر آپلودبوی خودش نخواسته و اجازه نداده.

چون روزی 20 نفر توی سایت من میگن سرعت دانلودمون خیلی پایینه و یا وقتی مثلا تا 90% میره قطع میشه. منم گفتم از MUL اشتراک بگیرید و لینک ها رو مستقیم کنید.
اما دیدم دیگه از سایتتون پشتیبانی نمیکرد.

کلی ایمیل و نظر درباره قطعی و کندی دانلود در این چند ماه به من ارسال میشه و منم ارجاع میدم که از صفحه Contact سایتتون بپرسند.
علت این کندی و قطعی رو ممنون میشم توضیح بدید.

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
ما هیچ درخواست همکاری از طرف مدیر سایت مورد نظر نداشته ایم !!
در مورد سرعت دانلود هم کلا الان حدود 1-2 ماهی هست که سرعت دانلود از برخی آی پی سرورهای خارجی در بعضی از ساعات فوق العاده پایین هست و این مختص سرورهای ما نیست ، برای حل این مشکل هم در حال آماده سازی سرور دانلود در ایران هستیم امیدواریم با این کار مشکل شما و سایر کاربران ایرانی مرتفع بشه .

لازم به ذکره کلیه پرداختها نیز طی 1-2 روز آینده انجام خواهد شد .

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
دوسه روز پیش یکی از زیرمجموعه هام اکانت پرمیوم خریده بود امروز نگاه کردم دیدم حذف شده! همیشه میذارم 2 تا که شد برای دریافت درصد پیغام میدم. جریانش چیه؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یکی از زیرمجموعه های من الان دو سه ما هستش که اکانت حرفه ای داره ولی یک ریال هم به من تعلق نگرفته :|

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
یکی از زیرمجموعه های من الان دو سه ما هستش که اکانت حرفه ای داره ولی یک ریال هم به من تعلق نگرفته :|

باید از بخش تماس با مای آپلودبوی اسم یوزری که اکانت پرمیوم گرفته رو بفرستی تا به حسابت اضافه بشه من هر دوسه ماه یکی دو تا پرمیوم دارم که از همین طریق به حسابم اضافه میشه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دوسه روز پیش یکی از زیرمجموعه هام اکانت پرمیوم خریده بود امروز نگاه کردم دیدم حذف شده! همیشه میذارم 2 تا که شد برای دریافت درصد پیغام میدم. جریانش چیه؟

لطفا نام کاربری ایشون رو برای ما ارسال نمایید
در ضمن ما یک اکانت رایگان 1 ساعته و 1 روزه هم به کاربران جدید میدیم که این اکانت پورسانت نداره لطفا به این موضوع توجه داشته باشید .

همونطور که دوستمون گفتن باید یوزرشون رو ارسال کنید اگر مستقیم خریداری کرده باشند که پورسانت خرید به حساب شما منظور شده اما اگر از طریق ریسلر خریده باشن بررسی میشه و پورسانتش محاسبه میشه

توجه
دوستان این تاپیک برای اطلاعیه های عمومی هست هر سوال یا مشکل شخصی رو لطفا از ایمیل یا پیام خصوصی ارسال نمایید تا تاپیک بهتر و تمیزتر بمونه .

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
لطفا نام کاربری ایشون رو برای ما ارسال نمایید
در ضمن ما یک اکانت رایگان 1 ساعته و 1 روزه هم به کاربران جدید میدیم که این اکانت پورسانت نداره لطفا به این موضوع توجه داشته باشید .

همونطور که دوستمون گفتن باید یوزرشون رو ارسال کنید اگر مستقیم خریداری کرده باشند که پورسانت خرید به حساب شما منظور شده اما اگر از طریق ریسلر خریده باشن بررسی میشه و پورسانتش محاسبه میشه

توجه
دوستان این تاپیک برای اطلاعیه های عمومی هست هر سوال یا مشکل شخصی رو لطفا از ایمیل یا پیام خصوصی ارسال نمایید تا تاپیک بهتر و تمیزتر بمونه .

من ایمیل دادم بابت پورسانت !
اما گفتن صبر کنید تا یوزرا 5 تا بشن بعد ایمیل بدید ! :eek:
تو این چند ماهی که اکانت اپلود بوی دارم کل کسایی که از طریق من اکانت پرمیوم خریدن 5 تا نمیشن !
مطمئنا اگه بخوام صبر کنم که یوزرا به عدد 5 برسن اون یوزرای قبلی اکانت پرمیومشون تموم شده !

Last edited:

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
این سیستم پرداخت انلاین مشکل داره ارور میده.

درگاه دیگه ای ندارین؟

بالا