• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

GentlemanQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
@uploadboy
سلام اینکه من بیام چند تا اکانت کاربری جداگانه بسازم و از هرکدوم برای اپلود فایلهای مختلفی استفاده کنم(یکی فیلم، یکی گیم و ....) باعث بلاک شدن اکانتهام میشه؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
@uploadboy
سلام اینکه من بیام چند تا اکانت کاربری جداگانه بسازم و از هرکدوم برای اپلود فایلهای مختلفی استفاده کنم(یکی فیلم، یکی گیم و ....) باعث بلاک شدن اکانتهام میشه؟
اگر اکانت زیرمجموعه هم باشه بله به احتمال زیاد بن میشه .

GentlemanQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
@uploadboy
نه اکانتها زیر مجموعه نیست، این کار به خاطر اینه که بتونم فیلمها رو که حجمی بیشتر از 1TB دارند رو توی اکانتی جدا از نرم افزار و موزیک قرار بدم!
حالا که زیر مجموعه نیستن هم احتمال بن شدن هست؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ایا توی زیرمجموعه گیری محدودیتی اعمال شده ؟
من فکر کنم بیشتر از دو ماه باشه کسی زیرمجموعم نشده

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
@uploadboy
نه اکانتها زیر مجموعه نیست، این کار به خاطر اینه که بتونم فیلمها رو که حجمی بیشتر از 1TB دارند رو توی اکانتی جدا از نرم افزار و موزیک قرار بدم!
حالا که زیر مجموعه نیستن هم احتمال بن شدن هست؟
اگر زیرمجموعه نباشن از نظر ما مشکلی نداره

safori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا وقتی میخوام لینک فیلم اپلود بوی رو از یه کاربر دیگه ریموت کنم پیغام زیر داده میشه
Error: File download failed:404 Not Found

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
چرا وقتی میخوام لینک فیلم اپلود بوی رو از یه کاربر دیگه ریموت کنم پیغام زیر داده میشه
Error: File download failed:404 Not Found
چنین قابلیتی وجود نداره چون هر لینک دانلود فقط برای آی پی شما معتبره
شما تنها می تونید لینکهایی رو که توسط آپلودرشون Publish یا عمومی شده باشه رو با استفاه از گزینه add to my account بدون آپلود و با یک کلیک به حساب خود اضافه کنید .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ایا توی زیرمجموعه گیری محدودیتی اعمال شده ؟
من فکر کنم بیشتر از دو ماه باشه کسی زیرمجموعم نشده
دقیقا منم همینطور
من روزی 3-4 تا زیر مجموعه داشتم و هفته ای 4-5 تا اکانت میفروختم الان ولی خیلی خیلی کم شده

safori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چنین قابلیتی وجود نداره چون هر لینک دانلود فقط برای آی پی شما معتبره
شما تنها می تونید لینکهایی رو که توسط آپلودرشون Publish یا عمومی شده باشه رو با استفاه از گزینه add to my account بدون آپلود و با یک کلیک به حساب خود اضافه کنید .
خوب چه طوری باید یه فیلم رو توی اکانتمون بزاریم
یعنی تنها راهش دانلود و بعدش اپلود کردنه .
راه دیگه ای هم هست که بشه با سرعت مناسب فایل هامونو اپلود کنیم؟ با این سرعت فک کنم جوانیم تموم بشه تا دو سه تا فیلمو اپلود کنم

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام سایتتون جدیدا خیلی بد شده
از سرور ایران آپلود میکنیم سرعت آپلود پایین
سرعت دانلود رو هم پایین آوردید و لینکی ک تو دانلود منیجر میاد فقط 2 رسیو داره
من قبلا در سایتم سه آپلودسنتر آپلود میکردم میذاشتم اول آپلودبوی بعدی رودفایل و آخری آپلودباز
وقتی میذاشتم مثلا تو 5 ساعت 50 تا از آپلودبوی دانلود میکردن 10 از رودفایل 2 تا از آپلودباز
الان چند روزی هست ک اینجوری شده همین امشب یه لینک گذاشتم
بعد از نیم ساعت از آپلودبوی هیچی دانلود نشده از رودفایل 8 تا دانلود شده و از آپلودباز 5 تا
شما 30 ثانیه رو گذاشتید حداقل سرعت ک مهمترین چیزه رو کم نمیکردید

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
کوکی های زیرمجموعه گیری برای چند روز ست شدن /

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
سلام سایتتون جدیدا خیلی بد شده
از سرور ایران آپلود میکنیم سرعت آپلود پایین
سرعت دانلود رو هم پایین آوردید و لینکی ک تو دانلود منیجر میاد فقط 2 رسیو داره
من قبلا در سایتم سه آپلودسنتر آپلود میکردم میذاشتم اول آپلودبوی بعدی رودفایل و آخری آپلودباز
وقتی میذاشتم مثلا تو 5 ساعت 50 تا از آپلودبوی دانلود میکردن 10 از رودفایل 2 تا از آپلودباز
الان چند روزی هست ک اینجوری شده همین امشب یه لینک گذاشتم
بعد از نیم ساعت از آپلودبوی هیچی دانلود نشده از رودفایل 8 تا دانلود شده و از آپلودباز 5 تا
شما 30 ثانیه رو گذاشتید حداقل سرعت ک مهمترین چیزه رو کم نمیکردید

پرداختی های ایران ما خیلی بیشتر از درآمد ما از ایران هست لذا برای جبرانش چاره ای جز کم کردن درآمد وبمستر و یا فروش اکانت ویژه نداریم و ما سعی کردیم راه دوم رو انتخاب کنیم
البته این رو هم مد نظر داشته باشید که هر تغییری در سایت برای مدتی تست می شه و اگر به نفع ما و یا شما نباشه تغییراتی داخلش اعمال میشه تا به نفع هر دو باشه از این نظر خیال شما راحت باشه
در مورد 30 ثانیه هم یه تغییراتی داخلش داده شده و الان فقط برای کاربرانی نشون میده که بدون عضویت قصد دانلود دارند و برای اعضای عضو نمایش داده نمیشه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
دقیقا منم همینطور
من روزی 3-4 تا زیر مجموعه داشتم و هفته ای 4-5 تا اکانت میفروختم الان ولی خیلی خیلی کم شده

شاید دلیلش این باشه که الان سایت بالای 100 هزارتا عضو داره و کمتر کسی در نت پیدا میشه که در سایت عضو نبوده باشه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
کلیه واریزهای ریالی به حساب کاربران واریز شد .
14 اردیبهشت

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
محدودیتی ندارن

:D عزیز وقتی میگی محدودیتی ندارن یعنی یه نفر اگر یک روز از طریق لینک زیرمجموعه گیری ما وارد سایت بشه و هرموقع حتی یک سال بعد بیاد ثبت نام کنه زیرمجموعه ما حساب میشه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
:D عزیز وقتی میگی محدودیتی ندارن یعنی یه نفر اگر یک روز از طریق لینک زیرمجموعه گیری ما وارد سایت بشه و هرموقع حتی یک سال بعد بیاد ثبت نام کنه زیرمجموعه ما حساب میشه
بنده عذرخواهی می کنم از بخش فنی سوال کردم و گفتن این روی دیافالت اسکریپت از ابتدا روی 14 روز تنظیم شده یعنی اگر کسی روی لینک معرفی شما کلیک کنه تا 14 روز بعد اگر ثبت نام کرد زیرمجموعه شما میشه

Last edited:

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
پرداختی های ایران ما خیلی بیشتر از درآمد ما از ایران هست لذا برای جبرانش چاره ای جز کم کردن درآمد وبمستر و یا فروش اکانت ویژه نداریم و ما سعی کردیم راه دوم رو انتخاب کنیم
البته این رو هم مد نظر داشته باشید که هر تغییری در سایت برای مدتی تست می شه و اگر به نفع ما و یا شما نباشه تغییراتی داخلش اعمال میشه تا به نفع هر دو باشه از این نظر خیال شما راحت باشه
در مورد 30 ثانیه هم یه تغییراتی داخلش داده شده و الان فقط برای کاربرانی نشون میده که بدون عضویت قصد دانلود دارند و برای اعضای عضو نمایش داده نمیشه
لذا برای جبرانش چاره ای جز کم کردن درآمد وبمستر و یا فروش اکانت ویژه نداریم
اینشو متوجه نشدم ؟ اکانت ویژه رو ک قبلا میفروختین الان با کم کردن سرعت درآمد من نصف ک هیچ 1/3 شد من روزی 2 دلار در میاوردم الان روزی 1 دلارم نمیشه
من الان تو یک اکانت تاریخ ها رو نگاه کنید هر 7 روز یا یک هفته تقریبا 6 دلار میگرفتم الان آخرین تاریخ برداشتی رو نگاه کنید 10 روز میگذره و تو حسابم تقریبا 3 دلار هست
اینجوری سرعت دانلود اومده پایین درآمد هم اومده پایین

343.jpg

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
لذا برای جبرانش چاره ای جز کم کردن درآمد وبمستر و یا فروش اکانت ویژه نداریم
اینشو متوجه نشدم ؟ اکانت ویژه رو ک قبلا میفروختین الان با کم کردن سرعت درآمد من نصف ک هیچ 1/3 شد من روزی 2 دلار در میاوردم الان روزی 1 دلارم نمیشه
من الان تو یک اکانت تاریخ ها رو نگاه کنید هر 7 روز یا یک هفته تقریبا 6 دلار میگرفتم الان آخرین تاریخ برداشتی رو نگاه کنید 10 روز میگذره و تو حسابم تقریبا 3 دلار هست
اینجوری سرعت دانلود اومده پایین درآمد هم اومده پایین

اصلا تغییرات سایت کمتر از 6 روزه که اعمال شده چطور شما از 10 روز پیش مشکل دارید ؟!
مشکل شما از کاهش بازدیدهای خودتون ناشی میشه نه تغییرات سایت

در حال حاظر آمار کلی دانلودهای ما نسبت به 14 روز گذشته نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش هم داشته

Last edited:
بالا