• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اصلا تغییرات سایت کمتر از 6 روزه که اعمال شده چطور شما از 10 روز پیش مشکل دارید ؟!
مشکل شما از کاهش بازدیدهای خودتون ناشی میشه نه تغییرات سایت

در حال حاظر آمار کلی دانلودهای ما نسبت به 14 روز گذشته نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش هم داشته :
مشاهده پیوست 583385
تاریخ آخرین پرداخت من 10 روز پیش بوده و گفتم طی این ده روز 3 دلار شده
من مشکلی نداره هزینه ای ک در میاوردم کمتر شده من همچنان از همون سه آپلود سنتر میذارم
ولی با کم کردن سرعت دانلود استفاده از آپلودسنتر شما هم کمتر میشه اگر کسی بخواد 5 هزارتومان بده برای اکانت آپلودبوی میره یه سایت فیلم و سریال ثبت نام میکنه اکانت ویژه اون سایتو میخره با لینک مستقیم و سرعت بالا دانلود میکنه

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
بله در امد من هم کاهش پیدا کرده با اینکه بازدید سایتها بیشتر شده
مجبور شدم در کنارش از اپلودسنترهای دیگه هم قرار بدم. جالبه که تو اونها تعداد دانلود و درامد بیشتره

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
اجازه بدید 2 هفته تست ما به پایان برسه
مطمئن باشید تغییرات سایت طوری خواهد بود که به نفع هر دو طرف باشه به هر حال ما هم دلمون نمیخواد کاربرانمون رو از دست بدیم .

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه سوال دیگه چرا در آپلودسنتری مثل آپلود باز لینکشو وقتی ریموت میکنی تو خود همین آپلودبوی آپلود میشه ولی لینک های آپلودبوی در آپلودسنتر های دیگه و حتی خود آپلودبوی از طریق ریموت آپلود نمیشه ؟

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
یه سوال دیگه چرا در آپلودسنتری مثل آپلود باز لینکشو وقتی ریموت میکنی تو خود همین آپلودبوی آپلود میشه ولی لینک های آپلودبوی در آپلودسنتر های دیگه و حتی خود آپلودبوی از طریق ریموت آپلود نمیشه ؟
چون برای اینکه شمارش ها دقیق انجام بشه لینکهای دانلودی در آپلود بوی به آی پی شما حساسه و روی آی پی های دیگر کار نمیده

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
سلام . یه چیز جالب . من توی این دو سه روز فقط 100 تا دانلود داشتم .
کلا سرعت دانلود که کم شده دیگه کسی دانلود نمیکنه .
الان من یه فیلم بزارم با حجم 700 مگابایت . کسی میاد لینک منو که سرعت دانلود 125 تا 130 هست دانلود کنه ؟
و از کسی دیگه که لینک سایت های دیگه مثل سایت بوق یا بووق رو گذاشتن دانلود نکنه ؟
خوب عقل حکم میکنه از لینک من دانلود نکنه چون میتونه دقیقا نصف زمان رو ذخیره کنه
و با سرعت دو برابر از جای دیگه دان کنه

به جان خودم اگه 2 هفته اینطور باشه شاید توی این 2 هفته 1000 تا دانلود هم نرسه .حالا درامدش هیچی . وقتی طرف ببینه سرعت نداره لینک،دیگه سایت ما رو نگاه هم نمیکنه . اخه مشکل اینه که نمیشه اشتراک آپلود خرید از چند تا سایت . یه سایت آدم میخره واسه سایتش.
اگه بخوایم مثلا 3 تا اشتراک از سه تا سایت بخریم که دیگه فایده نداره .

تا دوهفته دیگه همه چی نابود میشه . جان من درستش کنید .

حداقل روی گزینه ی دانلود ننویسید دانلود با سرعت 120 کیلوبایت .طرف می بینه اصلا کلیک دیگه نمیکنه که بره واسه دانلود
می بنده لینک رو و دیگه سایت ما هم نمیاد .

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
من این مورد رو به بخش فنی اطلاع میدم و نتیجشو همینجا خدمتتون میگم

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
من با بخش فنی صحبت کردم و زمان تست رو بجای 2 هفته به 1 هفته کاهش دادیم لذا الان سرعت دانلود کاربران رایگان از سرور های ایران به حالت قبل برگشت و زمان انتظار دانلود که حذف شده بود نیز به حالت قبل برگشت داده شد .

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
ببخشید یک سوال داشتم تیم شما چند نفره؟ و این که دفتر مفترم دارین؟ :rolleyes:

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
ببخشید یک سوال داشتم تیم شما چند نفره؟ و این که دفتر مفترم دارین؟ :rolleyes:
با اینکه این سوال ارتباطی به این بخش نداره اما مشکلی نیست تیم ما شامل 4 نفر در ایران و 2 نفر هم در خارج از ایران میشه و هم در ایران و هم در کانادا دفتر داریم .

behi021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون برای اینکه شمارش ها دقیق انجام بشه لینکهای دانلودی در آپلود بوی به آی پی شما حساسه و روی آی پی های دیگر کار نمیده

خب دقیقا مشکل همینجاست.که طرف وقتی آی پیش عوض بشه دیگه نمیتونه ادامه دانلود رو انجام بده و باید دوباره لینک رو جایگزین کنه.حتی در حالت پریمیوم...

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی یکی از بهترین آپلودر های ایران میشه گفت بهم که چندین ساله روی اپلود سنتر ها آپلود میکنم.با سرویس شما هم 1 سال هست کار میکنم.

بنده کاری به شمارش دقیق ندارم و کاری هم به ریموت ندارم...

آپلود سنترهای خارجی و حتی ایرانی هستند که این مشکل رو ندارند و شمارششون هم مشکل نداره و خوبیش اینجاست که کاربر اگر آی پیش عوض بشه باز هم ادامه دانلود بدون مشکل انجام خواهد شد.

مثلا خود بنده برای دانلود بسیاری سرور دم دستم هست و به هیچ وجه از آپلود بوی دانلود نمی کنم تا این 2 مشکل سرعت دانلود و تغییر آی پیش حل بشه.

مشکل تازگیشم که دیدم فایل زودتر از موعدش پاک میشه از سرور که واقعا جای سوال داره

رک صحبت میکنم که باعث پیشرفتتون بشه.

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
خب دقیقا مشکل همینجاست.که طرف وقتی آی پیش عوض بشه دیگه نمیتونه ادامه دانلود رو انجام بده و باید دوباره لینک رو جایگزین کنه.حتی در حالت پریمیوم...

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی یکی از بهترین آپلودر های ایران میشه گفت بهم که چندین ساله روی اپلود سنتر ها آپلود میکنم.با سرویس شما هم 1 سال هست کار میکنم.

بنده کاری به شمارش دقیق ندارم و کاری هم به ریموت ندارم...

آپلود سنترهای خارجی و حتی ایرانی هستند که این مشکل رو ندارند و شمارششون هم مشکل نداره و خوبیش اینجاست که کاربر اگر آی پیش عوض بشه باز هم ادامه دانلود بدون مشکل انجام خواهد شد.

مثلا خود بنده برای دانلود بسیاری سرور دم دستم هست و به هیچ وجه از آپلود بوی دانلود نمی کنم تا این 2 مشکل سرعت دانلود و تغییر آی پیش حل بشه.

مشکل تازگیشم که دیدم فایل زودتر از موعدش پاک میشه از سرور که واقعا جای سوال داره

رک صحبت میکنم که باعث پیشرفتتون بشه.

خیر اینطور نیست اجازه بدید از نظر فنی براتون توضیح بدم
سایت ما و تفریبا همه سایتهای دانلود به آی پی حساسن ولی نه به یک آی پی بلکه به رنج آی پی حساس هستند یعنی آی پی شما اگر بصورت 111.222.333.444 و بعد تغییر کنه به 111.222.xxx.xxxx هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و باز هم دانلود میده تنها وقتی آی پی شما به کلی عوض بشه دانلود نمیده اگر قرار باشه به آی پی حساس نباشه که یک نفر میاد و لینک مستقیم رو جنریت می کنه و درسایتش می زاره و بدون اینکه وارد سایت مابشه همه می تونن دانلود کنند فایل رو و اصلا دیگه شمارش معنی نمیده

behi021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر اینطور نیست اجازه بدید از نظر فنی براتون توضیح بدم
سایت ما و تفریبا همه سایتهای دانلود به آی پی حساسن ولی نه به یک آی پی بلکه به رنج آی پی حساس هستند یعنی آی پی شما اگر بصورت 111.222.333.444 و بعد تغییر کنه به 111.222.xxx.xxxx هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و باز هم دانلود میده تنها وقتی آی پی شما به کلی عوض بشه دانلود نمیده اگر قرار باشه به آی پی حساس نباشه که یک نفر میاد و لینک مستقیم رو جنریت می کنه و درسایتش می زاره و بدون اینکه وارد سایت مابشه همه می تونن دانلود کنند فایل رو و اصلا دیگه شمارش معنی نمیده

خب عزیز به این شکل نیست که شما می گید!

هر لینکی که لینک مستقیمش ساخته میشه زمان داره اون لینک مثلا یک اپلود سنتر ایرانی 2 روز هست و آپلود سنتر خارجی 3 روز.خب هر کسی هم لینک مستقیم رو قرار بده بعد از 2 روز لینک غیر فعال میشه.

برای مثال آپلود سنتر آپلود باز و اکسپرس در بخش ایرانی و آپلود سنتر آپتوباکس در بخش خارجی این مشکل رو ندارند و حتی میشه از لینکشون ریموت کرد.فقط لینکشون زمان خاصی داره نه حساس به تغییر آی پی.

درسته نخوردیم نون و گندم ولی دیدم دست مردم.

اگر جایی اشتباه کردم شما بنده رو روشن کنید و هدف بنده هم پیشرفت آپلود بوی هست چون باعث پیشرفت وب خودمون هم میشه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
دوست من هر سایتی امکانات خاص خودش رو داره که بر اساس شرایط مختلف تعریف میشه مسلما اگر اینکار به نفع ما و به نفع شما بود حتما انجام میشد اما اینطور نیست . اگر هم دلیلش رو خواستید می تونید از طریق پیام خصوصی سوال کنید .
باز هم ممنون که به فکر پیشرفت آپلودسنتر خودتون هستید .

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام یه سوال اگر یکی یه لینک رو کامل دانلود کنه و یا اینکه فقط روی لینک ساخته شده کلیک کنه چه فرقی برای شما داره ؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
سلام یه سوال اگر یکی یه لینک رو کامل دانلود کنه و یا اینکه فقط روی لینک ساخته شده کلیک کنه چه فرقی برای شما داره ؟
فرقش اینه که جولوی تقلب کاربران متقلب با درصد بالایی گرفته میشه

mario8344

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فرقش اینه که جولوی تقلب کاربران متقلب با درصد بالایی گرفته میشه
تقلب چی خب شاید یکی اومده دانلود کن سرعت آپلودبوی کم بوده بیخیال شده رفته از یه سرور دیگه دانلود کنه
وقتی کلیک بر روی دانلود و شروع دانلود برای یک آی پی باشه تقلب چی دیگه ؟
در هر صورت اون طرف از سایت شما دیدن کرده و تنها چیزی ک شما میخواین همینه دیگه

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
تقلب چی خب شاید یکی اومده دانلود کن سرعت آپلودبوی کم بوده بیخیال شده رفته از یه سرور دیگه دانلود کنه
وقتی کلیک بر روی دانلود و شروع دانلود برای یک آی پی باشه تقلب چی دیگه ؟
در هر صورت اون طرف از سایت شما دیدن کرده و تنها چیزی ک شما میخواین همینه دیگه
خیر هدف دانلوده و فروش اکانت نه بازدید

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام
خسته نباشین
از تاریخ سوم may یه درخواست واریزی داشتم که هنوز متاسفانه پرداخت نشده !
چه زمانی واریز میشه ؟
اوایل کار یادم میاد از تاریخ ثبت درخواست تا واریز 24 ساعت هم نمی شد!!

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
واریزها فکر کنم یکشنبه هاست

بالا