• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد ویژه سایتهای دانلود

LightSpeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و ممنون از سرویس های خوبتون
ببخشید با توجه به این که تعداد سرور های ایران دو تا بود، به نظر می رسه (احتمالا فعلا) یک از اونا رو حذف کردین.. ای کاش حداقل سرور 200 رو به جای 100 نگه می داشتین که سرعتش در انتقال فایل ها از خارج به ایران خیلی بهتر بود...

Fibonacci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
چند تا سوال داشتم
1- هر یوزر یا هر آی پی در روز چقدر میتونه برای ما کسب در آمد کنه ؟
2-آیا یوزری که رایگان دانلود میکنه با یوزری که اکانت دانلود داره ، فرقی هم توی کسب درآمد ما داره یا خیر ؟ یعنی منظورم اینکه اونکی اکانت دانلود داره برای دانلود یک فایل به ما بیشتر درآمد میده یا فرقی نمیکنه ؟
3- میشه کاری کنید که کسانی که می خوان فایل هاشون بیشتر از 90 روز ماندگاری داشته باشه مثلا هزینه بیشتری بدهند تا اگر فایل توی 90 روز دانلود نشد هم، باز فایل پاک نشه ؟
4- یک وقت هایی فایل های دانلود نشده خودم رو یک بار جنریت می کنم و می فرستم تو دانلود منیجرم تا فایل پاک نشه ولی توی لیست فایل ها تعداد دانلود اون فایل افزایش پیدا نمیکنه و بعدش هم پاک میشه ؟ چرا ؟
5- میشه یک گزینه اضافه کنید که کسانی که هم آپلودبوی دارند و هم فایل مانی دارند فقط یک بار توی هر کدوم از این دو سایت فایل رو ذخیره کنند و به صورت اتوماتیک توی اون یکی سایت هم فایل ذخیره بشه و لازم نباشه که حتتما یک بار هم فایل رو توی اون یکی اپلودسنتر دستی فرستاد. منظورم اینکه هر کی از هر دوتا جا اکانت داره یک بار فایل رو بزنه منتقل بشه و به دوتا سایت اضافه بشه

متشکرم از سایت خوبتون

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام و ممنون از سرویس های خوبتون
ببخشید با توجه به این که تعداد سرور های ایران دو تا بود، به نظر می رسه (احتمالا فعلا) یک از اونا رو حذف کردین.. ای کاش حداقل سرور 200 رو به جای 100 نگه می داشتین که سرعتش در انتقال فایل ها از خارج به ایران خیلی بهتر بود...
احتمالا در این لحظه این سرور فضا و پورت خالی تری داشته نسبت به بقیه لازم به ذکره درسته اونجا یک سرور قرار گرفته اما بر اساس شرایط هر زمان روی یکی از سرورها آپلود انجام میشه .

سلام
چند تا سوال داشتم
1- هر یوزر یا هر آی پی در روز چقدر میتونه برای ما کسب در آمد کنه ؟
2-آیا یوزری که رایگان دانلود میکنه با یوزری که اکانت دانلود داره ، فرقی هم توی کسب درآمد ما داره یا خیر ؟ یعنی منظورم اینکه اونکی اکانت دانلود داره برای دانلود یک فایل به ما بیشتر درآمد میده یا فرقی نمیکنه ؟
3- میشه کاری کنید که کسانی که می خوان فایل هاشون بیشتر از 90 روز ماندگاری داشته باشه مثلا هزینه بیشتری بدهند تا اگر فایل توی 90 روز دانلود نشد هم، باز فایل پاک نشه ؟
4- یک وقت هایی فایل های دانلود نشده خودم رو یک بار جنریت می کنم و می فرستم تو دانلود منیجرم تا فایل پاک نشه ولی توی لیست فایل ها تعداد دانلود اون فایل افزایش پیدا نمیکنه و بعدش هم پاک میشه ؟ چرا ؟
5- میشه یک گزینه اضافه کنید که کسانی که هم آپلودبوی دارند و هم فایل مانی دارند فقط یک بار توی هر کدوم از این دو سایت فایل رو ذخیره کنند و به صورت اتوماتیک توی اون یکی سایت هم فایل ذخیره بشه و لازم نباشه که حتتما یک بار هم فایل رو توی اون یکی اپلودسنتر دستی فرستاد. منظورم اینکه هر کی از هر دوتا جا اکانت داره یک بار فایل رو بزنه منتقل بشه و به دوتا سایت اضافه بشه

متشکرم از سایت خوبتون

1- تا 0.05 دلار در روز از هر آی پی می تونید درآمد داشته باشید .
2- خیر فرقی نداره
3-فعلا که این امکان رو نداریم شاید در آینده اضافه بشه
4-فایل باید حتما دانلود بشه بصورت کامل و توسط شخص دیگری غیر از شما ، تنها جنریت لینک کافی نیست .
5-این مورد رو هم به بخش فنی ارجاع خواهم داد با تشکر از پیشنهاد خوب شما

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام

کلیه درخواست های پرداخت ریالی و دلاری تا امروز نهم شهریور ماه پرداخت شد .

با تشکر از همه کاربران عزیز

Fibonacci

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
این بخش ftp که آدرسش رو توی سایت نوشتید برای من باز نمیشه
وقتی این ادرس زیر رو توی مرورگر وارد میکنم هیچ صفحه ای باز نمیشه و صفحه سفید هست
http://irftp.uploadboy.com
اصلا چطوری باید فایل های ftp رو توی اپلودبوی منتقل کرد
اگر میشه یک توضیح بدهید
متشکرم

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
به این شکل که نمیشه شما باید با استفاده از نرم افزارهای ftp مثلا cuteftp یا filezila به این سرور وصل بشید و فایلهای خود را آپلود نمایید .

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
کلیه درآمدهای ریالی کاربران واریز گردید .
23 شهریور

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
30 شهریور

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
14 مهر

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام

سایت در حال بروزرسانی می باشد و تا چند ساعت آینده در دسترس خواهد بود .

لطفا شکیبا باشید تا بروزرسانی کامل بشه .

باتشکر

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
برای ما هم از هردو سایت واریز شد

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
کلیه درآمدهای ریالی کاربران تا امروز واریز گردید .
20 مهر

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
آپلودبوی به نسخه جدید بروزرسانی شد
امکانات نسخه جدید :

1- اضافه شدن فایل منیجر اندروید
با استفاده از این قابلیت می توانید با گوشی یا تبلت اندرویدی خود اقدام به آپلود یا مدیریت فایلهای خود نمایید .
2-اتصال آپلودبوی به سایت کسب درآمد از لینک کوتاه OPizo.com
از این پس می توانید با وارد کردن نام کاربری اپیزوی خود در بخش اکانت سایت آپلودبوی ، لینکهای خود را در زمان آپلود بصورت اتوماتیک کوتاه کنید .
3- قابلیت ویرایش فایلهای RAR
4-بروز رسانی پخش آنلاین ویدئو
5-بهینه سازی قالب و سرعت لود بالاتر
6-افزوده شدن 2 درگاه بانکی جدید برای کاربران ایرانی و یک درگاه برای کاربران خارجی
7-بروزرسانی آپلودر مک و ویندوز
و امکانات دیگری که کم کم معرفی خواهند شد .

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
برداشت بعدی از فایل مانی کامل شد
ممنون

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام

درآمد کلیه کاربران به حسابشان واریز گردید .
یکشنبه 4 آبان ماه 1393

باتشکر

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
با سلام

درآمد کلیه کاربران به حسابشان واریز گردید .
یکشنبه 4 آبان ماه 1393

باتشکر
برادر آپلود بوی من هرکاری کردم نمیتونم با زووم آپلود کنم z-o-o-m!!! یعنی آپلود میشه ولی به عنوان مهمان ! نمیاد تو یوزر خودم ! مشکلش چیه ؟
waitaminute.png
کلی فایل آپلود کردم دیروز چک کردم دیدم هیچی تو فایلام نیست !!
Milk.png
images.php

sabersm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.
آقا دیگه شما شورشو درآوردین من واقعا نمیتونم درک کنم دوتا لایه امنیتی مزاحم که یکثره بالا میان و در روند کار در اکانت کاربریم اختلال ایجاد میکنه.
اولین لایه که همون صفحه هست 5 ثانیه تاخیر ایجاد میکنه دومیشم 403 Forbidden هستش که دیگه واقعا اعصابمو خورد کرده.
تا ادم چهارتا صفحه باز میکنه اون ارور بی خود 403 Forbidden را میاره والا من تا حالا جایی ندیدم مدیر یه سایت این همه مردم آزار باشه.
سایت اشتراک فایل ایرانی و خارجی هیچکدوم همچین کاری نمیکنن حالا ایرانیا را میگیم در حد شما نیست (هرچند هستند بهترم هستن) اون خارجیا که جهانی هستن را چی میگین؟ چرا اونا این کارارو نمیکنن؟

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
سلام.
آقا دیگه شما شورشو درآوردین من واقعا نمیتونم درک کنم دوتا لایه امنیتی مزاحم که یکثره بالا میان و در روند کار در اکانت کاربریم اختلال ایجاد میکنه.
اولین لایه که همون صفحه هست 5 ثانیه تاخیر ایجاد میکنه دومیشم 403 Forbidden هستش که دیگه واقعا اعصابمو خورد کرده.
تا ادم چهارتا صفحه باز میکنه اون ارور بی خود 403 Forbidden را میاره والا من تا حالا جایی ندیدم مدیر یه سایت این همه مردم آزار باشه.
سایت اشتراک فایل ایرانی و خارجی هیچکدوم همچین کاری نمیکنن حالا ایرانیا را میگیم در حد شما نیست (هرچند هستند بهترم هستن) اون خارجیا که جهانی هستن را چی میگین؟ چرا اونا این کارارو نمیکنن؟

دوست عزیز نکنه تصور کردید ما خیلی دوست داریم که اینقدر لایه امنیتی به سایت اضافه کنیم ؟؟؟ یا نکنه ما دوست داریم کاربر رو اذیت کنیم ؟!
نخیر
تنها دلیل جلوگیری از حمله هست و این لایه ها هم زمانیکه روی سایت حمله هست فعال میشه و اگر فعال نشه سایت دان خواهد شد
حالا می تونید انتخاب کنید دانی سایت یا مشاهده برخی اوقات یک صفحه 5 ثانیه ای

uploadboy

Registered User
لایک‌ها
80
11 آبان 93

بالا