babak13633
Registered User
- نوشتهها
- 1,490
- لایکها
- 728
در سایت شما عضو شدم
آقا ریموت آپلود از سایتهای وی آی پی (یوزر و پسورد برای دانلود) چجوریه؟2 شهریور
کلیه درآمدهای ریالی کاربران واریز گردید .
آقا ریموت آپلود از سایتهای وی آی پی (یوزر و پسورد برای دانلود) چجوریه؟
تو گوگل سرچ زدم آموزش داده بودین تو وبلاگتون که دامین آی آر هست ولی اون دامینتون دیگه بالا نمیاد.
کلا الان آپلودبوی وبلاگ نداره؟
اینقدر که نه یکبار قطعی کلی داشتیم که سرورش مشکلی داشت و حل شدببخشید
opizo چرا اینقدر قطعی داره؟
مجدد چک کنیدآقا ریموت آپلود از سایتهای وی آی پی (یوزر و پسورد برای دانلود) چجوریه؟
تو گوگل سرچ زدم آموزش داده بودین تو وبلاگتون که دامین آی آر هست ولی اون دامینتون دیگه بالا نمیاد.
کلا الان آپلودبوی وبلاگ نداره؟
همکار هستیم .ببخشید یک سوال داشتم . مدیر سایت پارس تولز با شما چه نسبتی داره ؟
ممنون میشم آیدی یاهوتون رو برام پ.خ کنین![]()
دقیق متوجه نشدم منظورتون تمدید اکانته ؟سلام
ببخشید راهی هست 500 گیگ فایل رو که اپلود شده تمدید کرد؟با پرداخت هزینه؟
از طریق پیام خصوص سوالتون رو بپرسید البته شک دارم پیامتون رو کسی پاسخ نداده باشهسلام به ایمیل هایی که برات بخش پشتیبانی میزنیم رسیدگی نمیشه؟ هم آپلودبوی و هم فایل مانی ...
چند بار ایمیل زدیم لطفا بررسی کنید.
اکانت که تمدید می کنم منظورم فایل ها هست که بعد 90 روز پاک می شن امکانش هست بعد از اتمام این 90 روز با پرداخت هزینه مدت بیشتری نگه داری شن؟دقیق متوجه نشدم منظورتون تمدید اکانته ؟
الان خیر چنین امکانی نیست اما بزودی امکان خرید پلنهای جدید برای حل مشکل شما در سایت فراهم خواهد شد.اکانت که تمدید می کنم منظورم فایل ها هست که بعد 90 روز پاک می شن امکانش هست بعد از اتمام این 90 روز با پرداخت هزینه مدت بیشتری نگه داری شن؟
اخه سایت فیلم تازه تاسیس نمی شه ارشیوش رو اپلود کنه بعد دوباره هم بعد چند ماه دوباره اپلود کنه
انوقت این طرح که قراره بعدا شروع شه شامل فایل های قبل هم میشه یا نه از اون تاریخ به بعد؟الان خیر چنین امکانی نیست اما بزودی امکان خرید پلنهای جدید برای حل مشکل شما در سایت فراهم خواهد شد.
شامل فایل های قبل هم خواهد شد .انوقت این طرح که قراره بعدا شروع شه شامل فایل های قبل هم میشه یا نه از اون تاریخ به بعد؟