خـــــــــــــــــــــوب
الان دلار رو به چه قیمتی حساب میکنید؟
چند پیش نهاد
اول این که قابلیت ریزوم رو برای همه کاربرا فعال کنید
برای ویژه ها 200 ساعت برای عادی ها 50 ساعت
دوم توی صفحه انگلیسی هم یه متن کوچیک به فارسی بنویسید ( خرید اعتبار )
2500 تومن
چند خبر خوب :
1-دانلود مستقیم برای فایلهای تا 500 مگابایت فعال شد .
2-امکان خرید اکانت ویژه دانلود با قیمت پایین تر نیز فعال شد .
3-برای کسب درآمد بیشتر هم برای شما و هم برای سایت ما امکان دانلود فایلهای بالای 500 مگابایت فقط برای کاربران ویژه فعال شده ، همینطور اکانت ویژه ارزان قیمت هم به سایت اضافه شده تا کاربران بتونن براحتی اکانت ویژه دانلود خریداری کنند . از هر خرید 20% به شما تعلق می گیره پس می تونید کاربرانتون رو به خرید اشتراک ویژه هم تشویق کنید
در مورد سوال شما هم الان اگر شما با آی پی ایران وارد صفحه دانلود بشید آیکون بانک پارسیان رو می بینید و بزودی یک بنر با سایز بزرگ هم برای بیشتر دیده شدن این موضوع در سایت قرار می گیره
زمان دانلود هم 24 ساعت هست و دلیلی برای بیشتر شدنش نیست چون بعضی از دوستان لینک مستقیم رو در سایتشون قرار می دن و کاربرشون اصلا وارد سایت ما نمیشه نمی تونیم این زمان رو بیشتر کنیم و اصلا نیازی هم نیست .
2500 تومن
چند خبر خوب :
1-دانلود مستقیم برای فایلهای تا 500 مگابایت فعال شد .
2-امکان خرید اکانت ویژه دانلود با قیمت پایین تر نیز فعال شد .
3-برای کسب درآمد بیشتر هم برای شما و هم برای سایت ما امکان دانلود فایلهای بالای 500 مگابایت فقط برای کاربران ویژه فعال شده ، همینطور اکانت ویژه ارزان قیمت هم به سایت اضافه شده تا کاربران بتونن براحتی اکانت ویژه دانلود خریداری کنند . از هر خرید 20% به شما تعلق می گیره پس می تونید کاربرانتون رو به خرید اشتراک ویژه هم تشویق کنید
در مورد سوال شما هم الان اگر شما با آی پی ایران وارد صفحه دانلود بشید آیکون بانک پارسیان رو می بینید و بزودی یک بنر با سایز بزرگ هم برای بیشتر دیده شدن این موضوع در سایت قرار می گیره
زمان دانلود هم 24 ساعت هست و دلیلی برای بیشتر شدنش نیست چون بعضی از دوستان لینک مستقیم رو در سایتشون قرار می دن و کاربرشون اصلا وارد سایت ما نمیشه نمی تونیم این زمان رو بیشتر کنیم و اصلا نیازی هم نیست .
گزینه ی سه فعلا بدرد شما نمیخوره!
اگر کاربری نتونه فایلی رو دانلود کنه سایت رو ترک میکنه بهتر هست انتخاب رو با خود کاربر بزارید اینطوری به آپلودراتون ضرر میزنید جای این که بهشون کمک کنید!
امیدوارم ناراحت نشید
دوستان آپلودر توقع نداشته باشن که بصورت رایگان 200 گیگ فایل آپلود کنن و دانلود مستقیم هم وجود داشته باشه اون هم بدون هیچ محدودیتی برای دانلود
چنین چیزی هیچ کجا وجود نداره و بهتره کمی هم واقع بین باشید و به این موضوع هم فکر کنید که چطور هزینه های چنین سایت هایی باید تامین میشه ؟
در ضمن بیش از 95 درصد فایلهایی که روی سایت آپلود میشه زیر 500 مگ هست و هدف ما هم رضایت همه کاربرانه نه فقط عده معدود
من اولين دريافتي خودم داشتم تشكر از مديريت
دستتون بابت اضافه كردن لينك مستقيم درد نكنه
فقط بعضي از كاربراي من شاكي بودن كه فايل دانلود رو نميشه با بعضي از نرم افزارها دانلود كرد و به خود مرورگر ميره البته شايد مشكل از خوده كاربرا باشه چون خودم كه امتحان كردم مشكلي پيش نيومد
ببینید این که میگید باید محدودیت باشه رو من قبول ندارم
ولی در هر صورت سیاست سایتتون این هست و باید قبولش کنیم![]()
پیروز باشید
لطفا پردانلود ترین فایل و کاربر رو در سایت بزارید
سلام می بخشید می شه زمان فعال موندن لینک مستقیم برای کاربر عادی و ویژه رو بگید
چند تا سئوال
1-الان می شه بگید دقیقا اکانت ویژه چه فرقی داره
2- امکان داره از درآمدی که کسب کردیم اکانتمون رو ویژه کنیم
3-اگر اکانت ویژه بگیریم بازم محدودیت دانلود برای بازدید کنندگانمون وجود خواهد داشت یا خیر
Server Upgrading . سرور در حال بروزرسانی میباشد
دو روزه: