• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار از تسک های crowd flower(لطفا از زدن کلمات موجب فیلتر شدن خودداری کنید)

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
توی پرو حتی نیم سنتی ها رو هم به اکانتم واریز نمیکنه!
منم الان فقط با نئو تسک میزنم و تا حالا مشکلی نداشته...

راستی شما تونستید تا حالا آفر شماره 11 کازینو UK رو انجام بدید من که هر کاری کردم نشد و هر روز اون 8 سنتی همینجور می پره و هر سایتی رو رفتم قبول نکرد بقیه رو مشکل ندارم فقط همون یکی نمیشه

یه خوبی دیگه ای که نئوباکس داره اینه که هر وقت 1 دلار از انجام آفر بدست آوردید 24 سنت دیگه هم جایزه بهتون میده که میشه 1.24$ تنها بدیش نداشتن لیبرتیه

یک سوال: شما با یک IP آفر انجام میدید یا چند IP (چند کشور) ؟؟؟

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
راستی شما تونستید تا حالا آفر شماره 11 کازینو UK رو انجام بدید من که هر کاری کردم نشد و هر روز اون 8 سنتی همینجور می پره و هر سایتی رو رفتم قبول نکرد بقیه رو مشکل ندارم فقط همون یکی نمیشه

یه خوبی دیگه ای که نئوباکس داره اینه که هر وقت 1 دلار از انجام آفر بدست آوردید 24 سنت دیگه هم جایزه بهتون میده که میشه 1.24$ تنها بدیش نداشتن لیبرتیه

دوست عزیز
به ازای هر دلار 12 % جایزه میده نه 24%
یعنی اگر 1 دلار بگیری 1.12 $ بهت میده

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز
به ازای هر دلار 12 % جایزه میده نه 24%
یعنی اگر 1 دلار بگیری 1.12 $ بهت میده

برای من 24% اضافه میکنه چون عضویتم گلدن است.الان توی FAQ سایت دیدم

برای اعضای استاندارد 12% اضافه می کند

از آفرهای انجام شده توسط زیرمجموعه ها هم 12% به حساب اضافه می شود

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
ای پی سوید برای تسک میخوام -- کسی جایی رو برای خرید سراغ داره -- یه ندا بده --

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
دوستان هر کس دلار الکترونیک داشته باشه خریدارم البته با قیمت مناسب .
لطفا هر چقدر موجودی داشتید برای من با قیمت پیشنهادی پخ کنید . LR در اولویته اما همه نوع ارز الکترونیک خریداری میشه .

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان دو سه روزه برای من هیچ کدوم از تسک های پر سود را نمی یاره.. نه تسک های فیشر را می تونم بزنم نه کازینو ها را در صورتی که بقیه تسک ها را برام می یاره
صد در صد هم مشکل آی پی هم ندارم
فکر می کنم این سایت مقدار سود کاربرها را محدود می کنه.. از یک مقدار بیشتر نمی شه سود کرد
من در عرض حدود ده روز ازش حدود 35 تا 40 دلار گرفتم .. شاید برای این باشه
کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان این تسک های کازینو رو چطور باید زد؟
من که هرکاری میکنم و تمام مراحل رو هم با دقت پر میکنم و نوبت به گزینه ی چک که میرسه میزنم یه اخطار قرمز رنگ میده و می گه دوباره بررسی کن ولی هیچ مشکلی هم توی پاسخ دادنم نمیبینم.
شما راه حلی سراغ دارید؟
دیشب کلی تسک کازینو از دست دادم خیلی ناراحت شدم:(

sajjadtiger

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان این تسک های کازینو رو چطور باید زد؟
من که هرکاری میکنم و تمام مراحل رو هم با دقت پر میکنم و نوبت به گزینه ی چک که میرسه میزنم یه اخطار قرمز رنگ میده و می گه دوباره بررسی کن ولی هیچ مشکلی هم توی پاسخ دادنم نمیبینم.
شما راه حلی سراغ دارید؟
دیشب کلی تسک کازینو از دست دادم خیلی ناراحت شدم:(
یه تسک کازینو uk ظاهرا مشکل داره واسه من بعضی وقتا این یه تسک را نرفته
ولی بقیه تسکها درستن
یه چیزی که واسه خودم پیش اومد و دیدم که توی verify اخطار می ده اینه که مثلا شما با آی پی uk داری تسک را می زنی وتسک هم گفته باید وارد google.co.uk بشی ولی شما وارد google.com می شی وکارها را درست انجام می دی ولی قبول نمی کنه حتی این توی جاهایی که گفته برو bing.co.uk وشما می ری bing.com کارها را انجام می دی هم صدق می کنه توی آی پی های دیگه هم همینطور
اون چک کردن bookmark هم که اگه درست انجام نشه و 30 ثانیه نیاد این اخطار را می ده بیشتر موقع ها اخطار به خاطر چک نشدن bookmark هستش

sajjadtiger

Registered User
لایک‌ها
106
ای پی سوید برای تسک میخوام -- کسی جایی رو برای خرید سراغ داره -- یه ندا بده --
برنامه Elite Proxy Switcher را نصب کن
توی گوگل دنبال آی پی پورت کشور مورد نظرت بگرد(بنویس proxy list ) به برنامه اضافه کن راحت کار کن

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
برنامه Elite Proxy Switcher را نصب کن
توی گوگل دنبال آی پی پورت کشور مورد نظرت بگرد(بنویس proxy list ) به برنامه اضافه کن راحت کار کن
من ایپی و پورت اضافه کردم ولی اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه.کار خاصی باید انجام داد؟
اگه میشه یه توضیح کامل بدین.

sajjadtiger

Registered User
لایک‌ها
106
من ایپی و پورت اضافه کردم ولی اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه.کار خاصی باید انجام داد؟
اگه میشه یه توضیح کامل بدین.
توی گوگل که با *** شکن بگردی سایتهای زیادی هست که لیست آی پی با پورت واسه کشورهای مختلف دارن همشو بریز توی یه فایل نت پد و بیارشون توی برنامه بعدش بزن که برنامه تستشون کنه (واسه تست کردن *** شکنت روشن باشه ) بعد که تست کرد *** شکن را ببند و روی هر کدوم که سبزه دابل کلیک کن و ببین صفحه فیلتری را باز می کنه یا نه معمولا نصف آی پی ها یی که وارد می کنی درست کار می کنن که کافیه خوبیش اینه که یه عالمه سایت هست که لیست آی پی و پورت می ده اونم واسه هر کشوری

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
توی گوگل که با *** شکن بگردی سایتهای زیادی هست که لیست آی پی با پورت واسه کشورهای مختلف دارن همشو بریز توی یه فایل نت پد و بیارشون توی برنامه بعدش بزن که برنامه تستشون کنه (واسه تست کردن *** شکنت روشن باشه ) بعد که تست کرد *** شکن را ببند و روی هر کدوم که سبزه دابل کلیک کن و ببین صفحه فیلتری را باز می کنه یا نه معمولا نصف آی پی ها یی که وارد می کنی درست کار می کنن که کافیه خوبیش اینه که یه عالمه سایت هست که لیست آی پی و پورت می ده اونم واسه هر کشوری
کار کرد.تو کروم فعاله ولی تو فایرفاکس کار نمیکنه.چه تنظیماتی باید تو فایرفاکس انجام بدم؟

sajjadtiger

Registered User
لایک‌ها
106
کار کرد.تو کروم فعاله ولی تو فایرفاکس کار نمیکنه.چه تنظیماتی باید تو فایرفاکس انجام بدم؟
خوبی این برنامه اینه که با یه کلیک آی پی عوض می کنید توی فایر فاکس فکر کنم باید تنظیماتش را دستی وارد کنید برید تنظیمات فایرفاکس دنبال قسمت پروکسی بگردید و آی پی و پورت را وارد کنید من خودم فایرفاکس کار نمی کنم فقط کروم کار می کنم . حالا چرا می خواهید از 2 مرورگر استفاده کنید ؟

saman3

Registered User
لایک‌ها
9
خوبی این برنامه اینه که با یه کلیک آی پی عوض می کنید توی فایر فاکس فکر کنم باید تنظیماتش را دستی وارد کنید برید تنظیمات فایرفاکس دنبال قسمت پروکسی بگردید و آی پی و پورت را وارد کنید من خودم فایرفاکس کار نمی کنم فقط کروم کار می کنم . حالا چرا می خواهید از 2 مرورگر استفاده کنید ؟
ولی خیلی کنده بجاش!

navabjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام.از دوستانی که اخرین بار تسک کازینو زدن چه ساعتی بوده تا منم فیض ببرم از کازینو ممنون میشم جواب بدید

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
سلام.از دوستانی که اخرین بار تسک کازینو زدن چه ساعتی بوده تا منم فیض ببرم از کازینو ممنون میشم جواب بدید
سلام ، تسک های کازینو واسه من الان 5:45 به بعد میاد .

reza_cowboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
یه سوال از خدمتون داشتم الان 1 روزی میشه که وقتی میرم تسک بزنم توی نئو باکسی با پیغام
There was an error submitting your assignment

Sorry, your work cannot be accepted because it violates our guidelines. If you believe this is an error, please contact our support team using the Help link above.
میتونید بگید مشکل از کجاست؟؟
بظنرتون بن شدم؟؟اصن crowd flower آدمو بن میکنه؟؟
آخه من دیروز صبح خیلی راحت و قشنگ تسک زدم ولی الان نمیدونم چش شده؟؟

بالا