• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار از تسک های crowd flower(لطفا از زدن کلمات موجب فیلتر شدن خودداری کنید)

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
من 2$ توش دارم میشه انتقال بدم واسه کسی ؟ و پولشو بگیرم؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mehdighanbari1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی که زبان انگلیسیش خوبه لطف کنه بره میون سایتهایی که با crowdflower کار میکنند که اکثرا هم با لیبرتی کار میکنن بگرده ببینه با کدوم میشه کار کرد؟ جایگزین پرو کنیم ؟
یکی راهی پیدا کنه و به بقیه هم بگه. فقط سراغ inbux dollar نرید که اونم تکسهاش مثل پرو نصف میده .

https://crowdflower.com/channel/contributor/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سال نو همگی شما مبارک . ان شاالله سال جدید سال رسیدن به آرزوهاتون باشه .

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
کسی که زبان انگلیسیش خوبه لطف کنه بره میون سایتهایی که با crowdflower کار میکنند که اکثرا هم با لیبرتی کار میکنن بگرده ببینه با کدوم میشه کار کرد؟ جایگزین پرو کنیم ؟
یکی راهی پیدا کنه و به بقیه هم بگه. فقط سراغ inbux dollar نرید که اونم تکسهاش مثل پرو نصف میده .

https://crowdflower.com/channel/contributor/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سال نو همگی شما مبارک . ان شاالله سال جدید سال رسیدن به آرزوهاتون باشه .

من هم سال نو رو به دوستای گلم تبریک میگم.سالی خوش وپر از زیبایی داشته باشید.:)

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
بچه ها یزید زنده شده:D

yazid2.PNG

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
این سایت شدیدا با قندشکن مشکل داره و حتی موقع ثبت نام هم اینو تاکید میکنه! و بدون استفاده از قندشکن میشه درآمد کسب کرد ولی خیلی پایینه و سخت

در مورد قندشکن و پر+ر*و+ک*س+ی+ که همه سایتها تاکید می کنند تنها فقط فرقی که دارند در اینه که بعضیا به تغییر ip حساسند و بعضیا هم تغییر آی پی موردی ندارد فقط نباید بفهمند که شما از قندشکن استفاده کرده اید.

به هر حال سنگ مفت گنجشک هم مفت

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
تويه پروباكس يه ايراني بالاي 40 تا تسك رو در 24 ساعت انجام داده.چطوري؟ما كه نميتونيم يه دونه هم انجام بديم
دوستان كسي ميدونه چطور در حساب ليبرتي ميتونم دلار به حساب كسي ديگه واريز كنم؟

salehkhan

Registered User
لایک‌ها
26
در سایت پرو باکس تکس واسه من نمیاد اما همین که از نرم افزار کبوتر نامه بر استفاده میکنم 20 تا تکس میاره ! به نظر شما آیا با کبوتر تسکها رو انجام بدم سایت به تغییر ip من حساس نمیشه و اکانتم رو ببنده !

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
در سایت پرو باکس تکس واسه من نمیاد اما همین که از نرم افزار کبوتر نامه بر استفاده میکنم 20 تا تکس میاره ! به نظر شما آیا با کبوتر تسکها رو انجام بدم سایت به تغییر ip من حساس نمیشه و اکانتم رو ببنده !

اولش ممکنه حساس نشند و بزارن یکم باهاش حال کنی اما بعد یه مدت بنت می کنند. حالا یا از خود پروباکس یا از سایتی که این تسک ها رو به پروباکس میده (منظور crowdflower ) . خیلی از ما الان بن شدیم شما هم میشی. پس بیخود وقتت رو هدر نده.

mehdighanbari1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی میتونه کمکم کنه به من بگه چرا وقتی تو neo اکانتی میسازم ، روز اول تکس میده اما روز دوم به بعد تکسی بهم نمیده؟؟؟؟

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
زیر مجموعه می صرفه بگیریم کلا؟

Sent from my Novo10 Hero using Tapatalk 2

در کل بدک نیست بطور میانگین هر رفرال در ماه 4 الی 5 سنت سود میده(گفتم بطور میانگین بعضیا بیشتر و بعضیا کمتر)

فرض کنید اگر شما 250 تا رفرال در عضویت استاندارد داشته باشید که در 4 سنت ضرب کنید ماهیانه حدود 10$ سود دارد ممکنه کمی بیشتر باشد من سعی کردم حداقلشو بگم

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
زیر مجموعه می صرفه بگیریم کلا؟

Sent from my Novo10 Hero using Tapatalk 2
در صورتی صرف داره که پول داشته باشی و به سایت هم اطمینان کنی تا همشون رو حداقل 90 روزه تمدید کنی، یعنی واسه هرکدوم 48 سنت بدی...

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
از دوستان کسی تا حالا تونسته از آفرهای کا-زی+وی نئوباکس شماره 11 رو انجام بده؟؟؟؟ من هر کاری کردم نشد.همونی که باید online gambling رو سرچ کنیم.

کسی میدونه آخرش به کدوم سایت برسیم تا قبول کنه؟؟؟؟

3cret

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من با چیز پی ان تسک های کازینو پرو رو انجام میدم اما به حسابم پولشو واریز نمیکنه،یه اکانت دیگه هم ساختم با چیز پی ان باز تسکو انجام دادم ولی باز هیچی به حسابم واریز نکرد!کسی میدونه مشکل از کجاست؟

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان
من با چیز پی ان تسک های کازینو پرو رو انجام میدم اما به حسابم پولشو واریز نمیکنه،یه اکانت دیگه هم ساختم با چیز پی ان باز تسکو انجام دادم ولی باز هیچی به حسابم واریز نکرد!کسی میدونه مشکل از کجاست؟

اگر منظورت اون 40 سنتی هاست که برای منم واریز نمی کرد منم دیگه انجام ندادم ولی 4 سنتی ها رو واریز میکنه از آفرهای کاز++ینو رو
ولی من الان توی نئوباکس اون آفرها رو انجام میدم چون اونجا 8 سنت میده بجای 4 سنت

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
توی پرو حتی نیم سنتی ها رو هم به اکانتم واریز نمیکنه!
منم الان فقط با نئو تسک میزنم و تا حالا مشکلی نداشته...

بالا