• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار از تسک های crowd flower(لطفا از زدن کلمات موجب فیلتر شدن خودداری کنید)

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
تسک برات بازه هنوز . اگه بازه که بزن .
اگه باز نیست رفرال که اجاره کنی باز میشه .
يكي از كاربرا ميگفت اين كارو هم بكني باز دو دلار بشه همون ارور رو ميده

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
هنوز کسی نمیدونه واسه چی بعضیا تسک ندارن و بعضی دارن ؟

توی آمار تسک روز یه ایرانی هم هست. اگر قراره 2 دلار بالاتر و این حرفا تسک نده پس اونا با 200 تا تسک زدن 2 دلار در نیاوردن هنوز ؟
کسی نمیدونه چه خبره ؟

یکی که انگلیسیش خوبه حداقل بره توی فرومش بپرسه چه خبره.

منم اینطوری شده واسم دو روز پیش یهو جو گرفتش تسک داد یکیش انجام دادم صفحه رفرش شد همش پرید

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
هنوز کسی نمیدونه واسه چی بعضیا تسک ندارن و بعضی دارن ؟

توی آمار تسک روز یه ایرانی هم هست. اگر قراره 2 دلار بالاتر و این حرفا تسک نده پس اونا با 200 تا تسک زدن 2 دلار در نیاوردن هنوز ؟
کسی نمیدونه چه خبره ؟

یکی که انگلیسیش خوبه حداقل بره توی فرومش بپرسه چه خبره.

منم اینطوری شده واسم دو روز پیش یهو جو گرفتش تسک داد یکیش انجام دادم صفحه رفرش شد همش پرید

من میدونم چه جوری یه ایرانی تو لیست تسک های دیروز هست اخه دیروز یه تسک بود هر چقدر انجام میدادیش مشکلی پیش نمیومد من هم زدم اون تسک رو و وقتی رسیدم به دو دلار بازم تسک رو انجام دادم ولی بقیه تسک ها رو دیگه نشون نداد اونم که تموم شد دیگه کلا تسکی نبود واسه انجام دادن
من زیرمجموعه هم خریدم درامدم رسیدزیره دو دلار ولی باز که رسیدم به دو دلار باز تسک ها رفتن

توی فروم پروباکس این موضوع اعلام شد که پروباکس اعلام کرد این یه سایته پی تی سیه هیچ وظیفه ای برای گذاشتن تسک نداره ! کم کم باید بریم سمته نئوباکس

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
خوب این یوزرآیدیمونو(uid) بگو از کجا دراریم.

یک کار می تونید بکنید یک تو آدرس بار بزنید crowd...... بعد یک لینک بهتون نشون میده که مثلا از تسک هایی که قبلا انجام دادید اگر دیدید یوزر جلوی uid= نوشته شده که تا قبل از علامت شارپ هستش (#)

aalireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
پروباکس اوضاعش خراب شده . میانگین کلیک رنت ها هم 3 روزه که به شدت اومده پایین و رفرال اجاره ای دیگه سودی نداره و حتی ضررده شده
کلا سایتی که از ربات برای میانگین کلیک زیرمجموعه ها استفاده کنه به درد نمی خوره و به زودی اسکم میشه که این سایتم همینطوره .....

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
یک کار می تونید بکنید یک تو آدرس بار بزنید crowd...... بعد یک لینک بهتون نشون میده که مثلا از تسک هایی که قبلا انجام دادید اگر دیدید یوزر جلوی uid= نوشته شده که تا قبل از علامت شارپ هستش (#)

بدبختی اینه که من از آخرین باری که تو پرو تسک زدم تا حالا سه چهاربار هیستوریمو پاک کردم:(

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
والا من ميزنم هيچي نمياد.چون پاك كردم
راه ديگه اي نداريد؟الان من يه هفته است 4 دلار موندم

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
امروز یکی از کاربرای ایرانی تو انجمن پروباکس مشکل دیده نشده تسک ها رو پرسیده و مدیر بهش گفته این مشکل در حال پیگیریه. مثل اینکه بالاخره قبول کردن یه مشکلی دارن!:D

http://www.probux.com/forum/t12064-tasks

mm13108

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان میشه از برنامه سا ..........ی............fun برای تغییر ip استفاده کرد؟

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
من با اون 2 دلار رفرال خریدم تسک باز شد

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من با اون 2 دلار رفرال خریدم تسک باز شد

این سیاست ( بگیم کلاهبرداری ) جدید پروباکسه که لیمیت تسک رو 2 دلار گذاشته تا کاربر نتونه پولشو برداشت کنه .
از اونجایی که حداقل برداشت 5 دلاره، پس فقط یه راه می مونه برای کاربر اونم اینه حداقل این پول رو خرج رفرال بکنه تا مجددا تسک براش باز بشه. دلیل این کارشونم اینه که پول کاربران رو بیشتر صرف رفرال کنند.
هرچند که خود سایت از تسک های که کاربرا انجام میدن درصدی دریافت می کنه اما باز هم به اندازه سودی که از رفرال اجاره ای بدست میاره نیست.

Last edited:

mehdighanbari1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با این اوضاعی که pro بوجود آورده باید شهادتین سایت pro را گفت . taks که نمیده؟! . . . در رفرار هم که کلاهبرداری میکنه..... و ضرر میده پس چش موند دیگه؟!!! شما بگید . . . . . . . .

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
من4 دلار دارم.هر روز فقط تبليغات رو كليك ميكنم چند سنتي گيرم بياد تا بعد از سالها به 5 دلار برسه برداشت كنم:D
من موندم بعضي ها چطوري تسك ميزنن كه ما نميتونيم

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
با این اوضاعی که pro بوجود آورده باید شهادتین سایت pro را گفت . taks که نمیده؟! . . . در رفرار هم که کلاهبرداری میکنه..... و ضرر میده پس چش موند دیگه؟!!! شما بگید . . . . . . . .
این ها نظر شخصی شما بود؟

بالا