• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد ار اینترنت بدون داشتن پول و سرمایه به صورت تضمینی

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ماهی چند میشه درآورد آگه روزی 3 یا 4 ساعت کار کنیم؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

1-با کدوم روش؟
2-چی میخوایید بفروشید؟
3-چقدر تخصص دارید؟
4-چقدر مایه دارید؟
و در کلام آخر قبل از هر چیز خوب تحقیق کنید و به یاد داشته باشید دقیقا طرح هایی که شما دارید را هزاران نفر دارند ولی کسی یا کسانی موفق بودند که چند ویژگی بارز داشتن

در تایید و ادامه صحبت های دوستمون شما باید اول
یک تعداد محصول که فکر میکنید براشون مشتری هست را انتخاب کنید
دسته بندی محصولات از این سایت ببینید
www.hamechidarim.org
بعدش برای محصولی که در نظر گرفتید بازاریابی کنید از طریق تبلیغات یا هر روشی که خودتون به ذهنتون میرسه
در کل همه چی بستگی به توانایی خودتون داره . اگر فکر میکنید استعداد فروش و بازار را دارید حتما به درامد خوبی میرسید.
بازار ابنترنت هم یک بازار صعودی هست روزای اول زحمت زیاد میبره و فروش کم اما بعد از یک مدت فروش میره بالا و دیگه نمیخواد کار چندانی انجام بدی

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
1-با کدوم روش؟
2-چی میخوایید بفروشید؟
3-چقدر تخصص دارید؟
4-چقدر مایه دارید؟
و در کلام آخر قبل از هر چیز خوب تحقیق کنید و به یاد داشته باشید دقیقا طرح هایی که شما دارید را هزاران نفر دارند ولی کسی یا کسانی موفق بودند که چند ویژگی بارز داشتن
بودجم یه تومنه
هرچی ساده تره و نیاز به عضو گیری و کارای التماسی ندارخ
اولین تجربمه

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بودجم یه تومنه
هرچی ساده تره و نیاز به عضو گیری و کارای التماسی ندارخ
اولین تجربمه

دوتا پست بالاتر در تکمیل صحبت های دوستمون یه سری توضیحات خدمتتون عرض کردم
اگر توی پست اول توضیحات این روش کسب درامد خونده باشید متوجه میشید که
هیچ نیازی به عضو گیری یا هزینه اولیه بابت خرید محصول نداره
اگر میخواین توی این سیستم کار کنید همچی رایگان هست از عضویت تا داشتن محصول
ولی حالا که شما یه سرمایه اولیه دارید این براتون یک امتیاز هست
که میتونید سرمایتون را خرج تبلیغات محصول انتخابیتون کنید
اینجوری زودتر به درامد میرسید

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
دوتا پست بالاتر در تکمیل صحبت های دوستمون یه سری توضیحات خدمتتون عرض کردم
اگر توی پست اول توضیحات این روش کسب درامد خونده باشید متوجه میشید که
هیچ نیازی به عضو گیری یا هزینه اولیه بابت خرید محصول نداره
اگر میخواین توی این سیستم کار کنید همچی رایگان هست از عضویت تا داشتن محصول
ولی حالا که شما یه سرمایه اولیه دارید این براتون یک امتیاز هست
که میتونید سرمایتون را خرج تبلیغات محصول انتخابیتون کنید
اینجوری زودتر به درامد میرسید
منظور از تبلیغات چیه؟
سیاست بازگشت دارن؟

nika94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوست من ، من راهکار ها را میگم لیکن انتخاب ها بستگی به فکر شکوفای جنابعالی داره.شما خودت باید فکر کنی بهترین کاری که میتونی با یه تومن بکنی چیه.شاید با 100 هزار تومن نیز بتونی موفق بشی شاید با یه تومن نتونی یه قدم نیز برداری پس این یعنی مقدار دهی شما به کاری که میخوای انجام بدی چقدر هستش.این را متذکر میشم که از قدیم گفتن هر که بامش بیش برفش بیشتر ولی اینجا هر کی بامش بیش برفش بیشتر زمانی کارائی داره که تا حدودی وارد بازار کار شده باشید.
به هر حال سخنرانی را میذارم کنار:
بحث این تاپیک در آمد زایی از فروش محصولات هستش به این صورت که شما محصولات سایت ها و شرکت هایی که اقدام به فروش کردن را براشون میفروشید و درصد معلوم شده پورسانت میگیرید.یه نمونه از این مورد سایت همین دوستمون ( http://forum.persiantools.com/members/hossein1524.252312/ ) سایت همه چی داریم هستش.شما محصولات را میفروشید و پورسانتتون را دریافت میکنید.اینطور نیست که روز ها و یا ماه های اول پول خوبی گیرت بیاد.شاید هم هیچی کاسب نشی.بستگی داره چطور میخوایید کار کنید.به عنوان مثال:
فروشگاه به شما یه ساب دامین فروشگاه میده و شما شروع به فروش میکنید.محصولات را به انواع روش های تبلیغ میتونید تبلیغ کنید که باز این خودش روش های متفاوت هستش:
وبلاگ یا سایت دارید با بازدید بالا (بهترین گزینه)
مستقیم برای فروشگاه تبلیغ کنید(تبلیغات بنری و پست ثابت توی سایت های پر بازدید) هزینه بالایی باید بدین ولی بستگی به چیزی که تبلیغ میکنید و سایتی که تبلیغ گذاشتید احتما 50-50 فروش دارید.
و...........................
به هر حال من این توصیه را دارم که هزینه کنید و یه سایت راه اندازی کنید.یه سایت وردپرسی بهترین گزینه هستش.یه هاست ارزان نیز بگیرید برای یک سال.برای شروع بهترین گزینه هستش.خب شما الان دو تا کار را شروع کردید اما و اما و اما باید فراموش نکنید که خسته نشید و به قول دوستمون به یاد داشته باشید شما در فضای مجازی همیشه بازار صعودی هستش.پس توقع نداشته باشید که روز -ماه و سال اول بهترین باشید چون هزار نفر مثل شما هستند.قوانین و قواعد یه سایت خوب را یاد بگیرید.در آینده علاوه بر فروش محصولات میتونید تبلیغات نیز بفروشید.نویسنده استخدام کنید و حتی خودتون بشینید و تماشا کنید.راه اندازی سایت وردپرسی که هزینه نداره.هزینه هاست ها هم متفاوته.پرسرعت ترین هاست را میتونید حداکثر 100 تومن برای یک سایت بسته به مشخصات هاست بگیرید.هزینه دامین نیز متفاوت از 4 هزار تا ........ هستش.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خب میتونید یه سایت بخرید شاید به قیمت یه تومن که بازدید خوبی داشته باشه و یهویی چندین ماه را بپرید بالا و شروع کنید به فروش محصولات و تبلیغات
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
میتونید نویسنده یه سایت بشید.درآمد شما بستگی به توافق شما و مدیر سایت داره و ممکنه هر اندازه ای باشه
اگر بتونید برنامه نویسی کنید که چه عالی اعم از:برنامه نویسی موبایل ، برنامه نویسی سایت و ............. هر چند دزد فضای مجازی بیداد میکنه و کسی به کسی نیست مخصوصا که طی این دو سه سال که پلیس فتا و دادستانی کشور اهمیت چندانی نمیدن ولی بازم کار برنامه نویسی عالیه و باید ترفند های بالاتری را واسه حق کپی رایت به کار ببرید
میتونید با داشتن یه سایت چندین کار بکنید:فروش محصول ، فروش تبلیغ و همچنین فروش آنلاین پروژه ، پایان نامه ، کتاب ، فایل های آموزشی ، بازی ، و...............(این یکی از گزینه هایی هستش که من خودم روش کار کردم و طی مدت زمان خیلی کم جواب داد هر چند الان فروش پروژه ، پایان نامه و فایل های آموزشی به صورت آنلاین متوقف شد و اینم خودم مقصر هستم ولی بازم سایتم رو دور هست و سود خوبی از طریق فروش گیرم میومد.همه مشتری هام راضی راضی بودند و هستند.
به هر حال روش های متعدد دیگه ای هم هست که این تاپیک را طولانی نمیکنم بازم به یاد داشته باشید یه کارگر ساده ساختمانی میتونه موفق ترین باشه ولی یه مدیر شرکت میتونه ورشکست کنه و این بستگی به چند مورد داره از جمله علاقه ، تلاش و پشتکار ، حسب نیاز و................
امیدوار دوستانی که این نوشته را میخونند تلنگری را از من به یادگار داشته باشند.

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1.jpg
یکی از قسمت های جالب این سیستم همکاری در فروش قسمت همکاران هست
این قسمت برای اهداف مختلف کسب درامد به وجود اومده که چند موردش را میگم
اول اینکه شما میتونید با یک فروشنده صحبت کنید و درخواست پورسانت بیشتری کنید . فروشنده کد تبلیغاتی شما را وارد میکنه و شما تایید میکنید اونوقت محصول توی قسمت محصولات معلق میاد شما تاییدش میکنید و لینک خرید به نامتون درست میشه با پورسانت تنظیم شده اختصاصی
اینجوری اگر میبینید پورسانت یک محصول کم هست و شما میخواین برای تبلیغش هزینه کنید میتونید درخواست پورسانت بیشتر کنید
یه روش دیگه اینجور هست که فروشنده کد تبلیغاتی شما را به عنوان همکار وارد میکنه و شما تایید میکنید بعدش یه تعداد محصول را با پورسانت بیشتر معرفی میکنه شما هر محصول را که تایید کنید به عنوان همکار اختصاصی میتونید به فروش بزارید

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
داداش بیا تا من هزارتا سیستم دیگش رو بهت معرفی از اینم بهتر.به قول دوستان واقعا خسته نباشی.از نظر من تنها روشی که سود نمیده همینه

hossein1524

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش بیا تا من هزارتا سیستم دیگش رو بهت معرفی از اینم بهتر.به قول دوستان واقعا خسته نباشی.از نظر من تنها روشی که سود نمیده همینه
سلام دوست عزیز
اینجا هم مثل بازار هست ممکنه دو تا مغازه پوشاکی کنار هم یکی فروش داشته باشه اون یکی نداشته باشه
سود بستگی داره به اینکه شما چه محصولی را برای فروش انتخاب میکنید یا با چه فروشگاهی کار میکنید
اگر سیستم های بهتر بلدید لطفا معرفی کنید
من دیگه واقعا وقت ندارم بیام توجیه کنم البته اگر سوالی باشه حتما پاسخ میدم
خوشحال میشدم در این شرایط اقتصادی بدون سرمایه محصولی داشته باشید و درامد کسب کنید
اینم یه سند تسویه حساب برای دیدن سود داشتن این روش

1.jpg

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
سلام دوست عزیز
اینجا هم مثل بازار هست ممکنه دو تا مغازه پوشاکی کنار هم یکی فروش داشته باشه اون یکی نداشته باشه
سود بستگی داره به اینکه شما چه محصولی را برای فروش انتخاب میکنید یا با چه فروشگاهی کار میکنید
اگر سیستم های بهتر بلدید لطفا معرفی کنید
من دیگه واقعا وقت ندارم بیام توجیه کنم البته اگر سوالی باشه حتما پاسخ میدم
خوشحال میشدم در این شرایط اقتصادی بدون سرمایه محصولی داشته باشید و درامد کسب کنید
اینم یه سند تسویه حساب برای دیدن سود داشتن این روش

مشاهده پیوست 939068
داداش با اجازت سایت های بازار یابی به خصوص همکاری در فروش هیچ سودی نداره .چرا؟چون اکثرا محصولات بی کیفیت ارائه می کنن و در قبالش مبلغ بالایی میگیرند که برای افراد تازه کار در این زمینه حتی تا چند سال هم به درامد نمی رسند.همچنین اگر محصولی بفروشید یه مقداریش برای خدمات سایت ، مالیات و درگاه پرداخت و ... کسر میشه و در نهایت شما می مونید و یه سود کم که در بیشتر مواقع هم قابل برداشت نیست تا برسه به یه سقف خاص.حال اینها به کنار چرا که خیلی از این سایت ها کلاهبردار هستند و به هر بهانه ای که شده پول شما رو نمیدن.بنده خودم قبلا از همین سایت ها استفاده کردم و چوبش رو بد خوردم.

ولی اگر سایت معتبر تو این زمینه بخواید بنده میهن استور رو پیشنهاد میکنم. هر عیبی که داشته باشه به هر حال پول آدم رو نمی خورن

بعدشم داداش به نظر شخصی بنده همکاری در فروش رو نمیشه با مغازه لباس فروشی مقایسه کرد (به دلایل زیاد که اگه تو نت سرچم کنید مشخصه)

بالا