• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از اینترنت اینبار متفاوت تر از همه جا- برای اولین بار در ایران و جهان

BABAK_J

Guest
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و فهیم و کوشای پرشین تولز
قصد دارم یکی از بهترین راهای کسب درامد از اینترنت رو براتون معرفی کنم
اینبار نیازی به زیر مجموعه گیری و مشکلات مخصوص ان را ندارید و خودتان میتوانید به میزان قابل توجهی درامد در روز ماه و سال برسید
میبینم خیلی از دوستان در نئوباکس و دیگر سایت های کلیکی فعالیت دارند و با تلاش و کلیک های مستمر توانسته اند به اندک درامدی درحد 20 یا 30 دلار هم برسند؟؟
سوال اینجاست ایا واقعا ارزش دارد؟؟ وقت و هزینه خود را صرف کنید کلیک کنید به مانیتور خیره شوید چشم های خود را خسته کنید انوقت برای 1 سنت؟؟
ایا این بیگاری نیست؟؟
بله درست است وقت تلف کردن محض است
شما باید وقت خود را برای کاری بذارید که هم اینده داشته باشد و هم ارزش وقت گذاشتن داشته باشد.هم درامد قابل توجهی داشته باشد.
پرداختی های منظمی داشته باشد اصل و نسب داشته باشد و نتواند به هر دلیل کاربر را از از سایت اخراج نماید
مهمترین نیاز این کار داشتن تسلط به زبان اینگلیسی است؟پس چاره چیست؟؟ ایا راه بهتری هم هست؟؟
بله دوستان راه بهتری هم وجود دارد
من با تلاشی که داشتم تونستم یکی از بهترین راههای کسب درامد را پیدا کنم
باید اعتراف کنم هیچ وقت انتظار روزی رو نداشتم که بتونم به همچین درامدی برسم.
قبولش وقعا سخت بود که یک سایت همچین پتانسیلی برای کسب درامد داشته باشه
و همچنین چنین پرداخت های منظمی داشته باشه
بله دوستان میریم سر اصل مطلب و معرفی و اموزش سایت

سایتی که میخوام معرفی کنم سایت معتبر و جهانی
richestmails.net میباشد

شما میتوانید در این سایت با دیدن ایمیل ها و تبلیغات به کسب درامد مشغول شوید
البته نا امید نشوید.اینبار بحث 1 سنت و 0.1 سنت نیست.اینبار پای 20 دلار وسط است . ان هم برای دیدن هر تبلیغ و ایمیل.یعنی با دیدن هر تبلیع شما 60 هزار سود میکنید.یعنی کاری که یک مهندس هم بعد 20 سال درس خواندن نمیتواند انجام دهد.
شما میتوانید در ماه اول به سقف درامد 5000 هزار دلار در ماه برسید و زندگی خود را کمی تغییر دهید.اما اول ماجراست.روزهای بسیار خوبی درانتظار شماست.رویاهای مثل رسیدن به درامدی بالغ بر 1 میلیون دلار در ماه.این اعجاب اور است.ما باهم میتوانیم حتی اقتصاد کشورمان را تغییر دهیم.همانطور که من در حال نزدیک شدن به سقف 1 میلیون درلار در ماه هستم.البته بعد 9 ماه فعالیت مستمر و دائمی

توجه شما عزیزان را به نموداری درامدی که برای شما عزیزان تنظیم کرده ام مینمایم

Untitled.png

خوب سعی میکنم به همینجا بسنده کنم و شما را دعوت به یک بیزنس بزرگ نمایم
برای اولین گام بزرگ زندیتون بر روی بنر زیر کلیک کرده و ثبت نام کنید و رویاهای خودتون رو به حقیقت بپیوندونید

قابل توجه دوستان عزیز
دوستانی که از بنر زیر عضو شوند تحت حمایت بنده بوده
و میتوانند مشکلات رو با من درمیون بگذارید تا هر چه زودتر برای
برای حل ان ترتیب اثر نمایم
با تشکر
banner.gif

سند های دریافتیم

مشاهده پیوست 266392

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خودت چی فکر میکنی ؟ چرا سایت باید با دیدن یک تبلیغ 20 دلار به شما بده ؟ علتش چیه ؟

خودش چجوری کسب درامد میکنه که بخواد بابت دیدن هر تبلیغ به شما 20 دلار سود بده ؟

تا کی اخه باید شاهد دیدن این چنین پست هایی باشیم ؟

بعد خیلی جالبه تو بلاگت نوشتی من به مبلغ 15110 دلار رسیدم و تا 20 هزار تا چیزی نمونده برداشت کنم..شما به 20 هزار برس اگر سایت بهت پولی پرداخت کرد و تو حساب بانکی الکترونیکیت پول ریخت اونوقت بیا تبلیغ کن.

این سابت اگر به شما پولی داد من از پایین پام تا سرم هرچی مو دارم می تراشم.

Last edited:

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
واقعا عجیبه که هنوزم کسانی هستند که گول اینجور سایت هارو می خورند !

BABAK_J

Guest
لایک‌ها
0
یعنی چی؟؟ گول خوردن چیه؟؟
من اگه درامد میلیون نداشتم چرا تبلیغ میکردم
خودتون نمیخواید به درامد برسین من چیکار کنم اخه؟؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یک سال پیش تو وبلاگت زدی که بعد از 16 روز فعالیت به 15 هزار دلار رسیدی و چیزی نمونده تا 20 هزار دلار و برداشت مبلغت.
هنوز که هنوزه نتونستی سند دریافت پولت رو به بقیه نشون بدی تا ثابت کنی پولی گرفتی از این سایت؟

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
فکر کنم این واسه خودته سایته باشه شما واسه خودتو بزار

masoud15192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

ببینید اقایی که می ایی تبلیغ همچین سایتی رو میکنی که رنکش 541,531 این هست و طبق گفته خودش 82,149,055.00 این مبلغ رو پرداخت کرده به نظرت منطقی هست؟

الان دوره زمونه ای هست که اگه بخوای از اینترنت درامد دائم داشته باشی باید پورسانتها کم اما با تعداد ویزیت بالا یا افراد زیاد کسب درامد کرد گوگل با اینهمه درامد و رنکینگ 1 دوست عزیز تو گوگل ادسنس از کلیکهای سنتی صحبت میکه نه چند صد دلاری من کسانی رو دیدم با ادسنس روزی 5000$ در میارن اما تبلیغات در حد سنته میگید چجوری با ویزیت بالای سایتشون

من 8 سال پیش یه سایتی بود که به ازای هر کلیک 100$ نه ولی 5 دلار میگف میده کفته بود مینیمم پرداختش 10000$ وقتی به این درامد میرسید میگفت باید 15000$ در بیاری که بشه به بانک زد بعد از اینکه میزدی به بانک به حالت pending می رفت و بعد مدتی بسته میشد

من قصد بی احترامی ندارم اما ادم یه کاری رو که براش تاپیک میزنه میره حسابی تحقیق میکنه و بعد از اینکه دریافت کرد اول سند پرداخت میزاره بعد میاد معرفی میکنه به نظر من این سایت 100% پرداختی نداره و شما هم وقت خودتو هدر نده

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
وای خدا:grrr:
چه اشتباهی کردم درس خوندم
عقلم خوب چیزیه بخدا.کاش تو این سایت عضو میشدم و با کمک یک انگشت روزانه هزار دلار کسب درامد میکردم
بچه ها ما میتونیم . بیاید اغطثاد کشور رو تکون بدیم:D:D:D:D:D:D
نمودارت که منو کشته.با پینت درست کرد؟؟:p
با این همه پول بده یدونه سایت واست طراحی کنن خوب؟؟

شما با درامد میلیون دلاری از جنیوس و AVO چیزی کم نداری که چرا به وبلاگ رایگان بسنده کرد؟؟:lol:
اوو با کلی تبلیغات و 3 میلیون کاربر اومد یک میلیون دلار زد به جیب که اونم لیبرتی ازش قاپید.بیچاره نمیدونست یک کاربر ایرانی با کمک یک موس داره ماهانه 1 میلیون دلار درمیاره.
از ویژگی های بزرگ این سایت اینه که شما میتونی بدون ثبت نام زیر مجموعه اجاره کنی:heart::eek:
بخدا گاهی اوقات حوصلم سر میره میرم تو گوگل مینویسم هر کلیک 10 دلار و میشینم داستان های باورنکردنی افرد رو میخونم و حسابی روحم شاد میشه.اینم یکی مثل اونا.با دیدن نمودار داشتم از خنده میمردم.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
وای خدا:grrr:
چه اشتباهی کردم درس خوندم
عقلم خوب چیزیه بخدا.کاش تو این سایت عضو میشدم و با کمک یک انگشت روزانه هزار دلار کسب درامد میکردم
بچه ها ما میتونیم . بیاید اغطثاد کشور رو تکون بدیم:D:D:D:D:D:D
نمودارت که منو کشته.با پینت درست کرد؟؟:p
با این همه پول بده یدونه سایت واست طراحی کنن خوب؟؟

شما با درامد میلیون دلاری از جنیوس و AVO چیزی کم نداری که چرا به وبلاگ رایگان بسنده کرد؟؟:lol:
اوو با کلی تبلیغات و 3 میلیون کاربر اومد یک میلیون دلار زد به جیب که اونم لیبرتی ازش قاپید.بیچاره نمیدونست یک کاربر ایرانی با کمک یک موس داره ماهانه 1 میلیون دلار درمیاره.
از ویژگی های بزرگ این سایت اینه که شما میتونی بدون ثبت نام زیر مجموعه اجاره کنی:heart::eek:
بخدا گاهی اوقات حوصلم سر میره میرم تو گوگل مینویسم هر کلیک 10 دلار و میشینم داستان های باورنکردنی افرد رو میخونم و حسابی روحم شاد میشه.اینم یکی مثل اونا.با دیدن نمودار داشتم از خنده میمردم.

جالب تر اینجاست که
نوشته نمودار پیشرفت و لحظه ای کاربر بر حثب کسب زیرمجموعه..

اقلا املا ء حثب رو درست کن که به صورت فاجعه بار نوشتی.

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
از این که دوستان رو یاد گذشته ها انداختید ممنون چون 10 سال پیش همه فکر می کردن این سایتها پول می دن و هی زحمت کلیک می کشیدن و در آخر هیچ :D

واقعا خوش گذشت

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
جالب تر اینجاست که
نوشته نمودار پیشرفت و لحظه ای کاربر بر حثب کسب زیرمجموعه..

اقلا املا ء حثب رو درست کن که به صورت فاجعه بار نوشتی.

حالا اون هیچی!!!!!
یکی منو توجیح کنه تلاش ( مبرد ) یعنی چه؟
من با همچین کلمه تو درس ترمودینامیک برخورد کردم:D
حالا چه ربطی به تلاش و سایت های کلیکی داره خدا داند:blink:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
حالا اون هیچی!!!!!
یکی منو توجیح کنه تلاش ( مبرد ) یعنی چه؟
من با همچین کلمه تو درس ترمودینامیک برخورد کردم:D
حالا چه ربطی به تلاش و سایت های کلیکی داره خدا داند:blink:

اخ اخ...راست میگی..اونو ندیدم..:lol:

BABAK_J

Guest
لایک‌ها
0
اقا حسین لطفا احترام خودتو داشته باش.
بهتره بجای ایراد گیری و حرف های الکی کمی تعقل کنید
میگویند انسان های بزرگ دشمن های حقیر و کوچکی دارند.بازم بگم؟؟ بهتره نیای الکی ازم من ایراد بگیری

من اونقدر درامد دارم که حرف های شما برام هیچ اهمیتی نداره و اون غلط های املائی همش یک اشتباه کوچک بوده . چه دلیلی داره وقتی من همچین درامدی داره
بیاد و وقت خودش رو برای طراحی سایت بذاره؟؟
دیدم دوستان من رو به گذاشتن مدارک دریافت اشتیاق میدن ومن هم تصمیم گرفتم سند دریافتی های چند ماه اخر رو براتون قرار بدم.سند دریافتی ها در پست اول اضافه شد
برای کسب درامد هر چه زودتر درست به کار شوید.

18129179715140210329.png

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اقا حسین لطفا احترام خودتو داشته باش.
بهتره بجای ایراد گیری و حرف های الکی کمی تعقل کنید
میگویند انسان های بزرگ دشمن های حقیر و کوچکی دارند.بازم بگم؟؟ بهتره نیای الکی ازم من ایراد بگیری

من اونقدر درامد دارم که حرف های شما برام هیچ اهمیتی نداره و اون غلط های املائی همش یک اشتباه کوچک بوده . چه دلیلی داره وقتی من همچین درامدی داره
بیاد و وقت خودش رو برای طراحی سایت بذاره؟؟
دیدم دوستان من رو به گذاشتن مدارک دریافت اشتیاق میدن ومن هم تصمیم گرفتم سند دریافتی های چند ماه اخر رو براتون قرار بدم.سند دریافتی ها در پست اول اضافه شد
برای کسب درامد هر چه زودتر درست به کار شوید.

مشاهده پیوست 266390

این که مال یه سایت دیگست برداشتی کپی پیست کردی...بعد معلومم نیست ماله کیه.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
73884207487189664704.gif

بالا