• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از اینترنت اینبار متفاوت تر از همه جا- برای اولین بار در ایران و جهان

n88y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی لیبر پرداختیاش اینقدر بهم ریخته هست؟:blink:
لا اقل با پینت درست کار کن همه چیش دقیق باشه

c@rn@ge

Registered User
لایک‌ها
22
برو خودتو مسخره کن مردک. تو اگه پولدار بودی که نمیومدی راه پولدار شدنتو به بقیه نشون بدی. برو عمو جون. به همین خیالا باش.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
جالبیش هم این دوتا سایتی که بنرهاشو گذاشته تو سایت هم نگاه کنید برای تبدیل پول هستش:

LR2EXCHANGE.COM

ExtraExchange.com

کافیه 100 دلار داشته باشی تا تو یه روز کلی پول به جیب بزنی

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
ناموسا خودت تا حالا برداشت داشتی؟؟

اگه ار بگو من نامرد دنیا هستم کل دبیرستانمون رو برای عضویت از لینک شما خبر نکنم
(جدی دارم میگم)

هر وقت برداشت کردی رسید خودت رو که با یوزر نیم خودت هست برام پخ کن
منم به قولم عمل کنم

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
اخه یکی نیست بگه تو میای 900 میلیون دلار دریافت میکنی بعد فرداش میری دوباره 1 دلار بر میداری؟؟:D:D
سر تا پات ایراده.دوستان سند برداشتی های تاپیک (من ماهی 599 دلار درمیارم ) رو ببینید. خیلی شبیه این نیست؟؟:lol::lol:
بنده خدا احتمالا به حداقل میزان پرداخت رسیده و الان سایت گیر داده چند نفر بیکار دیگه روهم پیدا کنی بیاری اینجا عضو بشه تا پولتو بدیم.
بابک جان نمیخوام نا امیدت کنم و بگم این سایت پرداختی نداره.نه اینطور نیست.ولی پرداختی هاش برا اون دنیاس:pاونجا با ادمین سایت یه جور کنار میای.بالاخره پای چند میلیون دلار وسطه!!!!!

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
واو!!! آدم از این بوزرای 2012 چه چیزا که نمی بینه!
من آدم زیاد بدباوری نیستم ولی این دیگه خیلی فانی بود!!!
500 دلار جایزه عضویت؟ 100 دلار برای هر ایمیل؟!!
من به اینترنت مارکتینگ اعتقاد داردم و خودمم الان دارم باهاش کار می کنم ، ولی این دریم مارکتینگه عزیزم :دی
شما فقط به این فکر کن که میگه بیشتر از 40,000 کاربر داره و مینیمم پرداختش 20 هزار دلاره! یعنی 800 میلیون دلار برای پرداخت مینیمم!!! به کاربرانش!
فکر میکنی این چه کمپانی ایه؟؟؟ بزرگترین سیستم های تجارت الکترونیک دنیا که الان 5-4 ساله دارن کار می کنن ، همه تسویه حساباشون رو روی هم بذاری حتی به 1 میلیارد دلار هم نمی رسه!
شما که اینقد راجع به تجارت و بازار جهانی اطلاعات داری ، یه سرچ ساده تو گوگل راجع به این سایت به زبان انگلیسی ( و بدون اشکال اسپلی :دی ) بزنی فحشا و دری وریایی که مردم بهش گفتن و میبینی!
حتی اگه کمپانی های غول آسایی مثل گوگل و یاهو و اپل و مایکروسافت هم یک شبه روانی بشن و بخوان همچین سرویسی رو راه بندازن که فقط واسه عضویت به کاربرا 500 دلار جایزه بدن ، کمتر از 6 ماه ورشکست میشن و باید برن نمایندگی لارجر باکس بزنن :lol:
سعی کن قبل از اینکه هم وطنات رو بندازی تو چاهی که خودت رفتی توش ، یکم بیشتر جستجو کنی ;)
یکمم رو جمله بندی فارسیت کار کن ، "دوستان من رو اشتیاق میدن" هیچ معنی ای نمیده! :eek:
همگی موفق باشید:D

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
:D خدایا ببین با کی شدیم 80 میلیون نفر

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
واو!!! آدم از این بوزرای 2012 چه چیزا که نمی بینه!
من آدم زیاد بدباوری نیستم ولی این دیگه خیلی فانی بود!!!
500 دلار جایزه عضویت؟ 100 دلار برای هر ایمیل؟!!
من به اینترنت مارکتینگ اعتقاد داردم و خودمم الان دارم باهاش کار می کنم ، ولی این دریم مارکتینگه عزیزم :دی
شما فقط به این فکر کن که میگه بیشتر از 40,000 کاربر داره و مینیمم پرداختش 20 هزار دلاره! یعنی 800 میلیون دلار برای پرداخت مینیمم!!! به کاربرانش!
فکر میکنی این چه کمپانی ایه؟؟؟ بزرگترین سیستم های تجارت الکترونیک دنیا که الان 5-4 ساله دارن کار می کنن ، همه تسویه حساباشون رو روی هم بذاری حتی به 1 میلیارد دلار هم نمی رسه!
شما که اینقد راجع به تجارت و بازار جهانی اطلاعات داری ، یه سرچ ساده تو گوگل راجع به این سایت به زبان انگلیسی ( و بدون اشکال اسپلی :دی ) بزنی فحشا و دری وریایی که مردم بهش گفتن و میبینی!
حتی اگه کمپانی های غول آسایی مثل گوگل و یاهو و اپل و مایکروسافت هم یک شبه روانی بشن و بخوان همچین سرویسی رو راه بندازن که فقط واسه عضویت به کاربرا 500 دلار جایزه بدن ، کمتر از 6 ماه ورشکست میشن و باید برن نمایندگی لارجر باکس بزنن :lol:
سعی کن قبل از اینکه هم وطنات رو بندازی تو چاهی که خودت رفتی توش ، یکم بیشتر جستجو کنی ;)
یکمم رو جمله بندی فارسیت کار کن ، "دوستان من رو اشتیاق میدن" هیچ معنی ای نمیده! :eek:
همگی موفق باشید:D

شما اون جمله بالای نمودارش رو بخون تا به عمق فاجعه پی ببری!!!!!!!!!!!
حثب_تلاش مبرد-

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بنده خدا یه کاریش کردین که تا عمر داره هوس سایت کلیکی به سرش نمیزنه:D

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خاک تو سرت حداقل برو یه سند پرداختی جعلی واسه خودت درست کن نه این که بیایی سند هایی رو که JBP به یکی دیگه از کاربرا داده و تو تاپیکش گذاشته بذاری اینجا
25r30wi.gif

اسمشم عوض نکردی:D

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
:lol: اجباز هرچی سایت کلیکی و مشابه هست بدم میاد.

راستی دوستان کسی کار با درامد خوب سراغ نداره؟

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
من هم حدودا 5سالی ست که تو این کارها هستم

احتمالا شما تازه به این کار رو اوردی منم اوایل با سایتی اشنا شدم که برای کلیکها پول خوب و زیادی میداد که به پول خودمونم تبدیلش کردم بازم زیادتر میشد و با اشتیاق هر روز کلیک کردم تا اینکه تک و تنهایی به این مبلغ رسیدم و وقتی درخواست برداشت دادم هر روز سر میزدم وبعد فهمیدم از این سایتهاست که فقط وقت و پول مردم را میگیره و چیزی پس نمیده

از اون وقت تا به حال فهمیدم سایتی که بیشتر از 1 تا 5 سنت در حالت عادی پول به افرادش میده قابل اطمینان نیست

در ضمن به نظرتون چقدر باید بابت تبلیغ یک سایت از من پول بگیرند که به هر کدام از کارکنانشون 20 دلار پول بدن ؟؟؟؟؟

البته دوستانم هم که سنگ تموم گزاشتن و تو سه صفحه فقط ایراد گرفتن ( حالا یه اشتباهی شد شما کوتاه بیایین )

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
واقعا شرایط این سایت عالیییییییییییه...اگر من زیر مجموعت بشم 50 دلار بهت میرسه شما 5 دلارشو بهم بده من زیر مجموعت میشم...
در صورت تمایل پ.خ کنید :دی

بالا