• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از اینترنت اینبار متفاوت تر از همه جا- برای اولین بار در ایران و جهان

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان کمی رحم داشته باشید , بنده خدا فهمید اینجا نمی تونه زیر مجموعه بگیره ... من به اون حق میدم آخه این بنده خدا خیالهای آینده خودشو به ما نشون داد .
ما هم نباید انقدر بی رحم باشیم مثل بارسلون چپ راست حمله کنیم ...

اما دوست عزیز مثل بچه آدم می اومدی می گفتی به زیر مجموعه نیاز داری برای پیشرفت خوب در این سایت دوستانی هستن که کمکت کنن .

دوستان بهتر به جای ایراد گرفتن از هم کمی به هم کمک کنیم ...
یا علی

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
استارتر عزیز دمت گرم.
خیلی حال دادی. :p
از اول صبح کلی تو شرط بندی باخته بودم این پست ها رو خوندم و سه صفحه ای که استقبال کرده بودن ازت از خنده پخش شدم رو زمین. :lol:
فقط بگو یک میلیون دلار چند تا صفر داره؟
بازم متشکر از دوستان.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شما باید وقت خود را برای کاری بذارید که هم اینده داشته باشد و هم ارزش وقت گذاشتن داشته باشد.هم درامد قابل توجهی داشته باشد.
پرداختی های منظمی داشته باشد اصل و نسب داشته باشد و نتواند به هر دلیل کاربر را از از سایت اخراج نماید

بعد میگن ما چجوری شدیم 75 میلیون.
25r30wi.gif

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
شما میتوانید در ماه اول به سقف درامد 5000 هزار دلار در ماه برسید و زندگی خود را کمی تغییر دهید.اما اول ماجراست.روزهای بسیار خوبی درانتظار شماست.رویاهای مثل رسیدن به درامدی بالغ بر 1 میلیون دلار در ماه.این اعجاب اور است.ما باهم میتوانیم حتی اقتصاد کشورمان را تغییر دهیم.همانطور که من در حال نزدیک شدن به سقف 1 میلیون درلار در ماه هستم.البته بعد 9 ماه فعالیت مستمر و دائمی

مشاهده پیوست 266226

من میگم انگاری این نابغه رو ترور کردن !!!!!
اون جمله که ازشون به یادگاری مونده برای من یکی واقعا تکان دهندس:D
به خصوص اون نمودار
تو رو خدا یکم دقت کنید
اخه یه ادم چه قدر میتونه خلاقیت داشته باشه:D

naderi.ali

Registered User
لایک‌ها
30
بیچاره
اگه الان خودکشی کرده باشه من میدونم شما ها بابا گناه داره
اصلا چند نفر به یک نفر من طرف این آقا هستم .

بابا هرچی باشه از دکتر جون مون که بیشتر بلد نیست با آمارها بازی کنه
وقتی طرف میاد می گه تورم 26 درصده همه دنیا بهش می گن عزیز دل تورم به سال حساب می کنن نه به ماه !!! باز هم می گه نه ببین آمار نشون میده 26 درصد اون خودشو نمی کشه
داره فقط مارو می کشه ... حالا ما همه فشار قرار دادیم روی این بنده خدا باید **** آماری کشور درست کنیم هر کسی هر جور دوست داره با آمار بازی می کنه ... حالا پیدا کن پرتقال فروش را

CMPINK50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش منم 2سال سرسایتxpangoگیر بوذم باتری 1100هم بهم ندادن

badboy 2

Registered User
لایک‌ها
12
چند درصد از دوستان امتحان کردن و تایید میکنن.؟

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
dostan man faghat yek post ba in user to0 persian tools gozashtam nemido0nam yeki pass e mano dashte o har faaliati khaste karde man hamaro rqad mikonamo agaram harfi ya kare zeshte didid man vaghaan moteasefam

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
vaghaan sharmande k in topice mozakhrafo bala ovordam vali vaghaan in mozakhrafat chie akheeeeeealan khodamam pakhshe zaminam az khande

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
جالبه چند تا بچه دبستانی تاپیک می زارن و مهندس رو زیر سوال می برن. ده ایمیل هم یک دلار بدن بازم عالیه. کدوم خری 20 دلار بابت دیدن ایمیل به دیگران میده؟ خودش میشست همرو می دید.
هر سایتی که با دامنه کام و به زبان انگلیسی و ... آپ شه که معنیش خارجی بودن نیست. ممکنه هندی ها یا پاکستانی ها آپ کرده باشن.

خدایا از به دنیا اومدنم بدم اومد

gl1392

Registered User
لایک‌ها
6
گفتم بیام تاپیک های این قسمت از انجمن پی تی رو ببینم چیا توش هست که به این تاپیک برخوردم،
الان همزمان دارم میخندم و ناراحتم!! خیلی وقت بود که این حس رو تجربه نکرده بودم
چقدر آدم های ساده لوح هنوز هموطنمون هستن

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
کلمه ساده لوح خیلی کم لطفیه و اعتبار این کلمه رو نباید برای چنین آدمایی زیر سوال ببرید . کسانی که تایپیک های این چنینی رو باز میکنن نشان از تهی بودن سر وکلشونه و نشون میدن که خدا هیچ چیزی در کله اونها قرار نداده و پوچ پوچن .

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ehterameto ngah dar lodfan man mazerat khahi kardan baho0sh....palasht

sazhex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
dorost sohbat kon aghaie kale por

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من هم معذرت میخوام آقای ساده لوح تازه وارد .

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
مسخره کردن نداره این رفتار شما درست و شایسته نیست همه شماها کم و بیش با این سایتها کار کرد ید در ابتدا کلاه سرتون رفته همتون پس بهتره راهنمایی کنید این بنده خدا رو با زبان درست نه با مسخره کردن اون موقع هم یکی باید مسخره ما میکرد یادمه ده سال پیش بود من 200 هزاردلار در اوردم هر دلار 900 بود به نظرم خوشحال بود که پولدار شدم درخواست دادم اهم بهم نداد تو هایپها تو سایتهای شرط بندی فوتبال و مسابقات ورزشی بله این دوست عزیز باید از تجربه ما استفاده کنه که یه وقت اون کلاهها سرش نره راه رفته رو رفتن خطاست.ایشون چون تازه با دنیای اینترنت یا شاید با دنیای تجارت الکترونیک اشنا شده نمیدونه چه خبره باید راهنمایی بشه نه مسخره نباید تجربتون رو به رخ کسی که تازه وارد هست بکشید درست نیست رفتاری در خور یک انسان داشته باشید

بالا