herkool2000
Registered User
- نوشتهها
- 540
- لایکها
- 393
سایت bitfinex.com معتبره ؟ چه سایتی رو برای خرید و فروش پیشنهاد می کنید؟
بعضی مارکتها کمترین میزان order بیت کوین 0.001 هست (wex هم 0.001 بیت کوینی داشت). یعنی اگه بیت کوین 4000 دلار باشه معادل 4 دلار میشه ..آقا من یه سوال داشتم. خواستم بپرسم این WEX مثلا بیت کوین به ارزش 5 دلار بزاری فروش میره یا فقط مبادلات بالا تو این سایت انجام میشه؟
تقریبا همه مارکتها تبدیل بیت کوین به لایت کوین و برعکس رو دارن ltc/btcبعدش میشه یه راهی برای تبدیل لایت کوین و اینا به بیت کوین بدید و یه راهی هم بگید که بتونم از شر کارمزد سنگین انتقال بیت کوین راحت شم.
کارمزدهاش که بالا هست 5.5 درصد ..برای مثال اگه همین wex بشه بیت کوین رو به دلار تبدیل کرد و بعد پرفکت مانی دریافت کرد خیلی خوب میشه. کارمزد هاشم دیدم برا من خوب بود. اما خواستم بدونم مقدار های کم هم فروش میره؟
میشه گفت ثابت می مونه .. به ندرت پیش میاد که بگن آدرس والت جدیدی درست کنید.و سوال اخرم اینه که من یه مقدار لایت کوین و بیت کوین و اینا دارم تو faucethub. بعدش خواستم بدونم این آدرس والتی که قسمت Despoit تو WEX هست ثابت میمونه و هنگام برداشت از faucent این آدرس رو بدیم جا کیف پول مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا این سایت ها شاید 1 هفته طول بکشه تا واریز کنن
از 73 و خورده ای دلار که داشتم موجودیم شده بود 48 دلار و بقیش به صورت توکن !
توکن رو که فروختم 15 دلار شد 48 + 15 = 63 که با 5.5 درصد کارمزد پرفکت مانی برای برداشت از Wex کلا تونستم یه 59 دلاری برداشت بزنم و یه 14 دلاری ضرر کردم
البته یه تعداد خیلی کم توکن LTC هم دارم که در حد 0.46 دلار ارزش داره که مهم نیست
وریفای کرده بودی اکانتت رو ؟؟؟دیشب یه مقدار روبل advcash برداشت کردم ... حدود نیم ساعت پیش رسید
شما پولت رو با پرفکت مانی بیرون کشیدی ؟؟؟ وریفای کرده بودی ؟؟؟
با پرفکت مانی برداشت کردم
بله البته پارسال در همون آدرس BTC-e
من اکانتم وریفای نیست ولی درخواست برداشت زدم 850 تا
اگر رد کردن میتونی برات wex بفرستم برای منم برداشت بزنی ؟؟
من با اطلاعات یه نفر توی سنگاپور دارم وریفای میکنم ازم شماره موبایل سنگاپور میخوان
به شماره موبایل زنگ میزنن ؟
این مدل وریفایی که نیاز به شماره و ... باشه انجام ندادم !
الان که این توضیحاتت رو دیدم رفتم تو اکانتم تو پنجره پروفایل
Verification: No
![]()
برای منم وریفای شده نیست
فکر کردم ایمیلم رو confirmed کردم همین به منزله وریفای باشه که با این توضیحات شما که می خواید وریفای انجام بدید متوجه شدم اکانتم وریفای نیست
پس بدون مشکل می تونید برداشت کنید
نه wex نه advcash وریفای نبودنوریفای کرده بودی اکانتت رو ؟؟؟
چند روز طول کشید ؟نه wex نه advcash وریفای نبودن
آخرین بار بیشتر از 1 روز، قبلیا زودتر 8-9 ساعتچند روز طول کشید ؟
موقعی که پول واریز شد ایمیلی چیزی میاد ؟؟