• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با سلام خدمت دوستان عزیز

به دلیل رعایت نکردن بعضی از دوستان و استفاده از آیپی ایران و یا وریفای های نا موفق پشتیبانی سایت سواگ باکس متوجه اعضای ایرانی شده و اقدام به
کنسل کردن و یا اخطار دادن کرده
به همین دلیلی بنده تمام مسئولیت های احتمالی را از این لحظه به بعد به اعضا واگذار میکنم

پیشنهاد بنده : از این به بعد خیلی به رسیدن به پول در این سایت امید نداشته باشید و دیر یا زود اکانتتون بن میشه . وقت و فکرتون رو جای دیگه مشغول کنید به عنوان کسی که نزدیک یک میلیون از این سایت در آوردم این پیشنهاد رو بهتون میکنم

ختم تاپیک

Last edited:

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
مشخصاتتون رو جهت شکایت احتمالی توی تاپیک بزارید
ممنون
images.php

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام .

swag code رو تو همین فروم بزارین .

یه کدیه که تو قسمت مخصوصش میزنی 3 تا 5 امتیاز میده .

یه راه خوب هم برای اونا که اینترنت نامحدود دارن داره . هر 10 ویدیو تو سایتش ببینید بهتون 3 امتیاز میده .

هر امتیاز هم 1 سنته .

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
روش های دریافت پول چطوریه ؟ شما خودت دریافت داشتی تا حالا ؟
هم میتونین امتیازاتون رو با کارت پیپال بگیرید هم میتونید به صورت دلار آمازون که ما خریداریم ! بله دریافتی داشتم عکسشم میزارم

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام .

swag code رو تو همین فروم بزارین .

یه کدیه که تو قسمت مخصوصش میزنی 3 تا 5 امتیاز میده .

یه راه خوب هم برای اونا که اینترنت نامحدود دارن داره . هر 10 ویدیو تو سایتش ببینید بهتون 3 امتیاز میده .

هر امتیاز هم 1 سنته .

چشم بله آشنایی دارم

شما میتونین رو مرورگرتون جاوا رو غیر فعال کنین و بدون اینکه حجم زیادی از دست بدین 10 تا ویدیو رو ببینید !
ضمنا اگه اشنایی دارید خوشحال میشم تجربیاتتو بگی

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز
من با لینک شما ثبت نام کردم
لطفا یه اطلاعاتی بدین
حداقل برداشت چقدره؟
روش درآمد

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
دوست عزیز
من با لینک شما ثبت نام کردم
لطفا یه اطلاعاتی بدین
حداقل برداشت چقدره؟
روش درآمد

چون سیستمش امتیازیه حداقل برداشت خاصی نمیشه گفت ولی شما میتونی رو مینیموم 450 امتیاز حساب کنی که تو 5 روز بدست میاد با کار معمولی
واستون پخ میکنم دوست عزیز

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
چون سیستمش امتیازیه حداقل برداشت خاصی نمیشه گفت ولی شما میتونی رو مینیموم 450 امتیاز حساب کنی که تو 5 روز بدست میاد با کار معمولی
واستون پخ میکنم دوست عزیز

سلام ..

لطفا تمام اطلاعات لازم رو پ.خ کنید ..

ممنونم ..

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سرکاریم،نه؟! :D

Swagbucks is not available in

Iran, Islamic Republic Of
من تاحالا توی 3 تا از این سایت های Gift با چیز پی ان فعالیت کردم آخرش هیچ کدوم به خاطر اینکه با آی پی خودم فعالیت نداشتم،بهم چیزی پرداخت نکردن...:mad:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

:lol::lol::lol:

تایتل و! :D
قدیما تو این سایتم فعالیت میکردم ، ولی با آی پی ایران مشکل داره.
مثلا میگه بیا به جای سرچ مستقیم تو گوگل از تولبار ما استفاده کن ، هر از چند دفعه یه بار یه امتیاز رندوم بهت میدیم ، ولی باید با یه ای پی دیگه اینکارا رو بکنی و از اونجایی هم که این سایت یه سایت GPT به حساب میاد ، دور زدنش با تغییر آی پی حرکت زیاد هوشمندانه ای نیست چون اگه اگه هم اول کار پی نبرن بهش که میبرن ، اکانت شما مدت زیادی دووم نمیاره.;)

موفق باشید:D

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سرکاریم،نه؟!
biggrinsmiley.gif

Swagbucks is not available in

Iran, Islamic Republic Of
من تاحالا توی 3 تا از این سایت های Gift با چیز پی ان فعالیت کردم آخرش هیچ کدوم به خاطر اینکه با آی پی خودم فعالیت نداشتم،بهم چیزی پرداخت نکردن...

laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif

تایتل و!
biggrinsmiley.gif

قدیما تو این سایتم فعالیت میکردم ، ولی با آی پی ایران مشکل داره.
مثلا میگه بیا به جای سرچ مستقیم تو گوگل از تولبار ما استفاده کن ، هر از چند دفعه یه بار یه امتیاز رندوم بهت میدیم ، ولی باید با یه ای پی دیگه اینکارا رو بکنی و از اونجایی هم که این سایت یه سایت GPT به حساب میاد ، دور زدنش با تغییر آی پی حرکت زیاد هوشمندانه ای نیست چون اگه اگه هم اول کار پی نبرن بهش که میبرن ، اکانت شما مدت زیادی دووم نمیاره.
winksmiley02.gif

موفق باشید

اینم واسه شما دو تا دوست عزیز .

pays.jpg

بله مطمئن باشید اگه سایت عالی ای نبود فقط محدود به آمریکا شمالی نبود ! اما با وی پی ان میشه توش فعالیت کرد . واس همینم میگم فقط به زیر مجموعه ها آموزش میدم چون بعقیه قطعا به جایی نمیرسن

دوستان عزیزی که زیر مجموعه بنده شدن تو پ .خ اعلام کنن که به دوستانم اضافشون کنم که بتونیم در کنار هم کار کنیم

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوست من
من هنوز عضو نشدم برام پ.خ کن ببینم ثبت نام اشتباه نشه
بعدش حتما از لینک شما عضو میشم

cd3

Registered User
لایک‌ها
106

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

اینم واسه شما دو تا دوست عزیز .

مشاهده پیوست 446390

بله مطمئن باشید اگه سایت عالی ای نبود فقط محدود به آمریکا شمالی نبود ! اما با وی پی ان میشه توش فعالیت کرد . واس همینم میگم فقط به زیر مجموعه ها آموزش میدم چون بعقیه قطعا به جایی نمیرسن

دوستان عزیزی که زیر مجموعه بنده شدن تو پ .خ اعلام کنن که به دوستانم اضافشون کنم که بتونیم در کنار هم کار کنیم

سلام --

امازون 5 دلاری رو برای من تو لیست جایزه ها نشون نمیده.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
الان یه چیزی این وسط عجیبه،کلی اعضای ایرانی دارن از اینجا کلیک می کنن و عضو میشن تا بعدا از چیز پی ان استفاده کنن،خوب مدیر سایتش خ*ر که نیست می فهمه همه اول آی پی ایران داشتن بعد یهو آی پیشون شده آی پی "شمال آمریکا"! :D
اگه پرداخت هم داشته باشه یعنی مدیر سایتش خیلی School تشریف داره! :lol:
پ.ن سانسور شد جهت رفع بدآموزی. :rolleyes:

بالا