ho3in(^_^)
Registered User
- نوشتهها
- 617
- لایکها
- 135
جواب این سوال منو کسی نداره که بده ؟
.فكر كنم وريفاپستي ميخواد براي حساب پي پل.
سرچ امروز 16 سنت !! Pacquiao vs Rios
من چند روز پیش اشتباهی با آی پی ایرانی رفتم تو سایت یه چند صفحه رو هم باز کردم...تا الان که دی اکتیو نشدم. به نظرتون دی اکتیو میشم یا نه؟
پست های من در 4 صفحه اول رو بخونید،من همین مسئله رو عنوان کردم ولی همه با من مخالفت کردن،اون از کرد آنلاین،اون از سایت های دیگه،من توی پست های اولیه تاپیک ها اخطار دادم به همه،ولی کسی توجه نمی کنه،حتی یه تاپیک بود "همکار بخش" اومد به من گفت اسپم نده! ولی همون تاپیک بعد از یه مدت بسته شد...جالبه که سایتی که تاپیکش به علت "بی ارزش بودن" بسته شد هنوز هم پرداخت داره...چی بگم والابا سلام خدمت دوستان عزیز
به دلیل رعایت نکردن بعضی از دوستان و استفاده از آیپی ایران و یا وریفای های نا موفق پشتیبانی سایت سواگ باکس متوجه اعضای ایرانی شده و اقدام به کنسل کردنو یا اخطار دادنکرده
به همین دلیلی بنده تمام مسئولیت های احتمالی را از این لحظه به بعد به اعضا واگذار میکنم
پیشنهاد بنده : از این به بعد خیلی به رسیدن به پول در این سایت امید نداشته باشید و دیر یا زود اکانتتون بن میشه . وقت و فکرتون رو جای دیگه مشغول کنید به عنوان کسی که نزدیک یک میلیون از این سایت در آوردم این پیشنهاد رو بهتون میکنم
ختم تاپیک
با سلام اقا منم زیر مجموعه شما شدم ولی هیچ چیز جز اون سرچ برای راه درامد نمیدونم لطفا منم راهنمایی کنید در کدوم قسمتها وارد شوم چیکار کنم تا درامد کسب کنم یوزر منmojtaba است مرسی
مثل اینکه پست اول به اون بزرگی رو نمیبینید ؟ایشون جواب نمیدن و به زیر مجموعه هاشون هم هیچ گونه رسیدگی نمی کنن . بهتره به تایپیک دیگه ای که در فروم هست مراجعه کنید و زیر مجموعه آقای todaybazar بشید چون برای زیر مجموعه هاشون ارزش قائل هستن و بهشون کمک می کنن