• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

bene

Registered User
لایک‌ها
481
قبلا این سوال پاسخ داده شده
در هنگام دریافت پول با paypal سایت با اجازه شما تمام اطلاعات حساب paypal اعم از اینکه از آمریکا وریفای باشه نام و نام خانوادگی با سایت یکی باشه و آدرس پستی هردو یکی باشه چک میکنه
پس اگر شرایطش را داری برو با paypal بگیر توی جوایزش هم هست

جواب این سوال منو کسی نداره که بده ؟

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
من چند روز پیش اشتباهی با آی پی ایرانی رفتم تو سایت یه چند صفحه رو هم باز کردم...تا الان که دی اکتیو نشدم. به نظرتون دی اکتیو میشم یا نه؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من چند روز پیش اشتباهی با آی پی ایرانی رفتم تو سایت یه چند صفحه رو هم باز کردم...تا الان که دی اکتیو نشدم. به نظرتون دی اکتیو میشم یا نه؟

نه....

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
من اد بلاک پلاس رو برای فایر فاکس نصب کردم و ویدئو خودکار رو اجرا کردم ولی اتفاقی نمی افته و فقط این صفحه میاد و هیچ امتیازی هم تعلق نمی گیره

راه حلش چیه دوستان ؟

Untitled.jpg

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
با عرض معذرت از دوستان , بنده دیگر در این تایپیک فعالتی نخواهم داشت , و هرکسی خواست میتونه به تایپیک جدید بنده در همین بخش مراجعه کنه . با تشکر از همه پول دوستان من جمله خودم :D

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با سلام خدمت دوستان عزیز

به دلیل رعایت نکردن بعضی از دوستان و استفاده از آیپی ایران و یا وریفای های نا موفق پشتیبانی سایت سواگ باکس متوجه اعضای ایرانی شده و اقدام به
کنسل کردن
و یا
اخطار دادن
کرده
به همین دلیلی بنده تمام مسئولیت های احتمالی را از این لحظه به بعد به اعضا واگذار میکنم

پیشنهاد بنده
: از این به بعد خیلی به رسیدن به پول در این سایت امید نداشته باشید و دیر یا زود اکانتتون بن میشه . وقت و فکرتون رو جای دیگه مشغول کنید به عنوان کسی که نزدیک یک میلیون از این سایت در آوردم این پیشنهاد رو بهتون میکنم

ختم تاپیک

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
با سلام خدمت دوستان عزیز

به دلیل رعایت نکردن بعضی از دوستان و استفاده از آیپی ایران و یا وریفای های نا موفق پشتیبانی سایت سواگ باکس متوجه اعضای ایرانی شده و اقدام به
کنسل کردن
و یا
اخطار دادن
کرده
به همین دلیلی بنده تمام مسئولیت های احتمالی را از این لحظه به بعد به اعضا واگذار میکنم

پیشنهاد بنده
: از این به بعد خیلی به رسیدن به پول در این سایت امید نداشته باشید و دیر یا زود اکانتتون بن میشه . وقت و فکرتون رو جای دیگه مشغول کنید به عنوان کسی که نزدیک یک میلیون از این سایت در آوردم این پیشنهاد رو بهتون میکنم

ختم تاپیک
پست های من در 4 صفحه اول رو بخونید،من همین مسئله رو عنوان کردم ولی همه با من مخالفت کردن،اون از کرد آنلاین،اون از سایت های دیگه،من توی پست های اولیه تاپیک ها اخطار دادم به همه،ولی کسی توجه نمی کنه،حتی یه تاپیک بود "همکار بخش" اومد به من گفت اسپم نده! ولی همون تاپیک بعد از یه مدت بسته شد...جالبه که سایتی که تاپیکش به علت "بی ارزش بودن" بسته شد هنوز هم پرداخت داره...چی بگم والا

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
با سلام اقا منم زیر مجموعه شما شدم ولی هیچ چیز جز اون سرچ برای راه درامد نمیدونم لطفا منم راهنمایی کنید در کدوم قسمتها وارد شوم چیکار کنم تا درامد کسب کنم یوزر منmojtaba است مرسی

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
با سلام اقا منم زیر مجموعه شما شدم ولی هیچ چیز جز اون سرچ برای راه درامد نمیدونم لطفا منم راهنمایی کنید در کدوم قسمتها وارد شوم چیکار کنم تا درامد کسب کنم یوزر منmojtaba است مرسی

ایشون جواب نمیدن و به زیر مجموعه هاشون هم هیچ گونه رسیدگی نمی کنن . بهتره به تایپیک دیگه ای که در فروم هست مراجعه کنید و زیر مجموعه آقای todaybazar بشید چون برای زیر مجموعه هاشون ارزش قائل هستن و بهشون کمک می کنن

mstfnox

Registered User
لایک‌ها
33
دادا من جطوری باید از طریق لینک شما سبت نام کنم لطفا پخ بدید

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
ایشون جواب نمیدن و به زیر مجموعه هاشون هم هیچ گونه رسیدگی نمی کنن . بهتره به تایپیک دیگه ای که در فروم هست مراجعه کنید و زیر مجموعه آقای todaybazar بشید چون برای زیر مجموعه هاشون ارزش قائل هستن و بهشون کمک می کنن
مثل اینکه پست اول به اون بزرگی رو نمیبینید ؟
تمام یوزر ها بن میشن دلتون رو خوش نکنین

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
فعلا منو بن نکردن . نزدیک اولین برداشت هستم !
500 sb :rolleyes:
میشه یکی بگه که دقیقا از کجای سایت و چه جوری باید برداشت کنم ؟
با تشکر فراوان

بالا