• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
اگه شما از تو فارکس خودت پول دراوردی که خیلی خوبه و میتونی همچین نظری بدی..ولی اگه اینطوره اینجا چیکار میکنی؟

من تو فارکس خیلی کم کار کردم و میشه گفت تازه واردم . اما یکی از دوستان نزدیکم بیشتر از 8 ساله کار میکنه و همچنین دوستان دیگه ای هم دارم تو این زمینه و با کمک اونها دارم کار می کنم .
و این دلیل نمیشه که دیگه هیچ کجا فعالیتی نداشته باشم .

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
من تو فارکس خیلی کم کار کردم و میشه گفت تازه واردم . اما یکی از دوستان نزدیکم بیشتر از 8 ساله کار میکنه و همچنین دوستان دیگه ای هم دارم تو این زمینه و با کمک اونها دارم کار می کنم .
و این دلیل نمیشه که دیگه هیچ کجا فعالیتی نداشته باشم .
من کلاساشو خیلی سال پیش رفتم و دوستای زیادی هم دارم که کار میکردن.ولی اخرش ضرره.من وقتی ضرر دوستامو دیدم خودم دیگه کار نکردم.ذره ذره سود میکنی یهو تو ضرر همشو به باد میدی.

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
من کلاساشو خیلی سال پیش رفتم و دوستای زیادی هم دارم که کار میکردن.ولی اخرش ضرره.من وقتی ضرر دوستامو دیدم خودم دیگه کار نکردم.ذره ذره سود میکنی یهو تو ضرر همشو به باد میدی.
سلام دوست عزیز کسی که یهو کل سرمایه رو از دست داده معلومه مدیریت سرمایه رو رعایت نکرده و گرنه امکان نداره با رعایت مدیریت سرمایه کال بشی البته اگه کسی فکر کرده که با 5 - 6 سال فعالیت پول دار میشه اخرش کل سرمایه رو از دست میده کم کم 10 سال باید خاک market خورد -----> خدا از این خاک نصیبه ما کنه:D
ولی قبول دارم واقعا کار پر استرس-و سختی هست
بهتره بحث همینجا کات بشه تا حرف واسمون در نیاوردن:D

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
عزیزان گیفت کارت یک دلاری آمازونم اضافه شده میتونید درخواست بدید.

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
اينو سرچ كردم 14 سنت داد :)
Person of Interest

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
فکر کنم زیاد به کلمه ای که سرچ می کنید ربطی نداشته باشه.شانسیه.
راستی 14 سنت یا 14 SB?

در اسواگ هر امتیاز یا sb یک سنت حساب میشه یعنی 14 sb همون 14 سنته فرقی نداره:D

14سنت= 420 تومن با دلار 3000

Last edited:

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
چرا اين سايت اينطوري شده!! اكتيوي كه ميزني يكي دوتاش ارور ميده server erorr ديگه امتيازم نميده!!:eek: امتياز گيريش كلا نسبت به قبل سخت شده.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
چرا اين سايت اينطوري شده!! اكتيوي كه ميزني يكي دوتاش ارور ميده server erorr ديگه امتيازم نميده!!:eek: امتياز گيريش كلا نسبت به قبل سخت شده.

مشکلی نیست یه ذره صبر کن صفحه بیاد بالا بعد ببند.

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
مشکلی نیست یه ذره صبر کن صفحه بیاد بالا بعد ببند.
تا امروز حدود 80 sb از اکتیوی بهم نداده مثلا چنتا اکتیوی 5 sb زدم امتیاز نداد ولی 1 sb که زدم بهم داد بعضی وقتا 3 sb هم نمیده

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
میشه یکی به من بگه اکتیوی رو از کجا باید انجام داد . من تازه ثبت نام کردم ولی تو قسمت دیسکاور که تو عکس هم قرار دادم چیزی به نام اکتیوی ندارم

لطفا راهنماییم کنید

Untitled.jpg

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
میشه یکی به من بگه اکتیوی رو از کجا باید انجام داد . من تازه ثبت نام کردم ولی تو قسمت دیسکاور که تو عکس هم قرار دادم چیزی به نام اکتیوی ندارم

لطفا راهنماییم کنید

مشاهده پیوست 491284

احتمالا شما موقع ثبت نام با آی پی کانادا ریجیستر کردی . واسه کانادا اکتیویتی وجود نداره فقط واسه آمریکائه.

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
تا امروز حدود 80 sb از اکتیوی بهم نداده مثلا چنتا اکتیوی 5 sb زدم امتیاز نداد ولی 1 sb که زدم بهم داد بعضی وقتا 3 sb هم نمیده

وقتی که اکتیویتی رو انجام دادی و اون لودینگ اش کامل شد سریع نرو امتیازاتو رفرش کن ، یه 10 ثانیه واستا بعد رفرش کن .

اگه سریع رفرش کنی به احتمال 90% امتیاز نمیگیری

bene

Registered User
لایک‌ها
481
سعی کنید در اکتیویتی بگزارید سایت حدود 5 ثانیه لود بشه و سریع صفحه را نبندید و گرنه در پایان که 15 تا صفجه لود شد بتون امتیاز نمی ده

بالا