meysam4406
Registered User
- نوشتهها
- 465
- لایکها
- 152
آقایون به غیر از سرچ کردن و بازی کردن راه دیگه ای واسه کسب امتیاز هست یا نه در ضمن با آی پی کانادا ثبت نام کردم
ما که 100دلارمون رفت
دوستان به هیچ وجه به فکر تقلب کردن(خصوصا بیش از یکی اکانت داشتن حتی با کامپیوتر دیگه!) نیفتید که خیلی راحت تشخیص میدن
100 دلار؟؟!!! دادا میدادی لااقل وریفایت کنم پولو میگرفتی بعد میرفتی سراغ ماجراجویی!!!ما که 100دلارمون رفت
دوستان به هیچ وجه به فکر تقلب کردن(خصوصا بیش از یکی اکانت داشتن حتی با کامپیوتر دیگه!) نیفتید که خیلی راحت تشخیص میدن
100 دلار؟؟!!! دادا میدادی لااقل وریفایت کنم پولو میگرفتی بعد میرفتی سراغ ماجراجویی!!!
با یه کامپیوتر دیگه عمرا تشخیص بدن مگر اینکه چیز پی- ان هاتون یکی باشه
درسته، از یه چیز پی ان استفاده میکردم ولی آی پی هاشون رندوم بود
یعنی از یه دیتا سنتر بودن ولی با آی پی متفاوت
یک سوال در مورد این سیستم !!!از موقع درخواست گیف کارت تا زمانی که کدش تحویلتون داده بشه چقدر طول میکشه ؟
حداکثر 3 بار در روز می تونی از این روش امتیاز بگیری اون هم با فواصل زیاد.دوستان اس بی گرفتن از طریق سرچ محدودیت در دریافت اس بی داره یا نه من امروز هر چی سرچ کردم فقط همین دو جمله به من امتیاز داد اگه کلماتی دارید که امتیاز میده بدین ما هم استفاده کنیم
Jackass Presents: Bad Gra
donjon
آخه نمیشه که!همین دیگه شما که همزمان با هم تو دو اکانت نبودی اول با یکیشون یه کاری کردی!!!(که خودت میدونی)بعد ایپی های اون اکانتتو پیدا کردن دیدن یه اکانت دیگه هم داری اونم بستن . اگر نبستن در آینده نزدیک می بندند.(اگه با اکانتت ماجراجویی نکنی بهت عمرا کاری ندارن )
اگر از دو اکانت جداگانه در دو سیستم استفاده میکنید از یک چیز پی - ان یکسان استفاده نفرمایید.
4 تا 8 روز
شماره سریال هارد دیسکآخه نمیشه که!
اگه قرار بود اونایی که آی پیشون یکسانه رو بن کنن خیلیای دیگه رو هم بايد بن میکردن!
مثه اینه که از هر آی اس پی یه نفر میتونه عضو بشه!
اینا سیستموش خیلی پیچیده تر از این حرفاس!
اینطور که من فهمیدم اونایی که سوروی انجام نمیدن بیشتر در معرض بن شدن هستن
موقعی که بخوان گیفت ها رو بدن یه چک کلی میکنن اگه از یه آی پی فعالیت ها شبیه یود همشون رو دی اکتیو میکنن
میترسم آی پی رو هم عوضش کنم بازم بفهمن
نمی دونم به جز آی پی و مک و کوکی راه دیگه ای هم برای شناسایی دارن یا نه؟
شماره سریال هارد دیسک
چه می دونم والا،تشخیص چهره از طریق وبکماز دوتا کامپیوتر بوده!
چه می دونم والا،تشخیص چهره از طریق وبکم![]()
آخه نمیشه که!
اگه قرار بود اونایی که آی پیشون یکسانه رو بن کنن خیلیای دیگه رو هم بايد بن میکردن!
مثه اینه که از هر آی اس پی یه نفر میتونه عضو بشه!
اینا سیستموش خیلی پیچیده تر از این حرفاس!
اینطور که من فهمیدم اونایی که سوروی انجام نمیدن بیشتر در معرض بن شدن هستن
موقعی که بخوان گیفت ها رو بدن یه چک کلی میکنن اگه از یه آی پی فعالیت ها شبیه یود همشون رو دی اکتیو میکنن
میترسم آی پی رو هم عوضش کنم بازم بفهمن
نمی دونم به جز آی پی و مک و کوکی راه دیگه ای هم برای شناسایی دارن یا نه؟
اگر دو نفر همزمان با یک آیپی در سایت فعالیت کنند اکانت هردو بسته میشه به همین راحتی چون از فلفل شکن استفاده می کنیم ممکنه دو نفر با یک آیپی مشترک وارد سایت بشند