کاشکی یه کم مودب تر می بودید ! مگه کسی به شما بی احترامی کرده دوست گرامی ؟
سایتهایی که شما معرفی کردید محدودیت ip دارن و فقط آمریکا و هند و کانادا هستن که می تونن قعالیت کنند ! شما بهتره برید و اطلاعاتتون رو بیشتر کنید و روی هوا حرف نزنید .
و اگر رتبه بالایی توی آمریکا دارن دلیلش اینه که از همه ی دنیا با *** و ip آمریکا واردش می شوند پسر خوب ! و اینچنینه که شما می بینید رتبه الکسای بالای امریکا رو داره .
سایتی که زده 45 میلیون دلار پرداخت کرده رو بر فرض هم که درست باشه ! 45 میلیون دلار به چند نفر ؟ چند روز پیش بحث بر سر برنامه فضایی هند بود و عده ای اعتراض کرده بودند که 1 میلیارد دلاری که صرف هر پروژه فضایی تو هند میشه رو چرا به مردمش نمیدن که مقامات هندی در این باره توضیح دادند که این 1 میلیارد چند برابر خودش رو برگشت میده و سرمایه گذاری هست برای آینده و .... که به این بخشش کاری ندارم و فقط خواستم این بخش رو عرض کنم که : مقامات سازمان فضایی هند گفتند که 1 میلیارد دلار رو نهایتا می تونن باهاش شکم 75 میلیون هندی رو برای یک روز سیر کنند !!! و اما نکته اصلی اینجاست که وقتی 1 میلیارد دلار که چند برابر رقم پرداختی سایت مورد نظر شماست فقط غذای 75 میلیون هندی رو تامین می کنه اونم برای یک روز پس مبلغ پرداختی اون سایت به چند نفر بوده ؟ حال اینکه همه می دونن هند با جمعیت 1 میلیارد و اندکی بیشترش حداقل چند صد میلیون کاربر تو همین سایت داره و کاربرای اندک خود آمریکا و کانادا رو هم حساب کنید ( چون بالاخره عده ی کمی هم از همون کشورها ممکنه فعالیت کنند ) و کاربران میلیونی هم که از سراسر دنیا با *** متصل می شوند رو هم حساب کنید ( ایران و پاکستان و و و و و .... ) حالا این مبلغ از اول فعالیت این سایت تا کنون بوده و قطعا به تعدادی بیشتر از 1 میلیارد انسان و از سراسر جهان که وقتی خوردش کنی و حساب کتاب کنید شاید نفری 2 یا 3 دلار درآورده باشن در بهترین حالت و افرادی هم که هیچی در نیاوردن فراوانند !
بگذریم که مشکل تحریمات هم هست و اگر سایت شما رو شناسایی کنه که با *** وارد می شید حسابتون رو مسدود می کنه و همه ی فعالیت 1 دلار و 2 دلاریتونم به باد میره !
در حال حاضر همه ی وب مسترها می دونن کسب درآمد از اینرنت چگونه هست !
1 - فروش اینترنتی : کالای فیزیکی یا خدمات و کالای مجازی به ه شکل و نوعش . که همین شارژ هم یه نوعشه . بگذریم که افراد زیادی وارد اینکار شدن و توان تبلیغاتی بالایی باید برای فعالیت داشته باشید تا موفق شوید . اما یک راه مطمئن و مستقله .
2 - جذب تبلیغات اینترنتی . مگر غیر از اینه که گوگل همه ی درآمدش از تبلیغات به اشکال گوناگون و جدیدا هم راه اندازی فروش اینترنتی هست ؟ ( کاری به بخش تولید گجت هاش نداریم که جدیدا راه انداختن ) مگر آمازون کارش فروش اینترنتی نیست ؟ حتی سایتهای حراجی هم به نوعی فروشگاه اینترنتی محسوب می شوند و همچنین سایتهای خرید گروهی . بله دقیقا سایت مورد نظر شما داره چیکار می کنه ؟ اسپانسراش کیا هستن ؟ گروپان و سایتهای فروشگاهی مثل آمازون ! پس این سایت در واقع داره برای یکسری تجارت واقعی تبلیغ می کنه و برای اونها مشتری جذب می نماید و شاید این وسط 1 دهم درآمدش رو هم به کاربراش بده !
3 - بازار بورس اینترنتی ( فارکس ) اینو همه ی دوستان اهل فن کاملا در موردش آگاهن که زیاد در موردش توضیح نمی دم .
4 - تولید هر چیزی و فروش اون ! به عنوان مثال محصولات و صنایع دستی و هر نوع تولید دیگر در خانه و عرضه اون در اینترنت . که البته این روش هم جز فروشگاههای اینترنتی محسوب میشه . و فروش هر نوع خدماتی هم می تونه تو این زمینه انجام بشود مثل آموزش و فروش فایل و ....
سایتهای کلیکی و غیره هم که حسابشون روشنه . در واقع این سایتها ایده های کسب و کار آدمهای زرنگی بودن که ایده شماره 2 رو که من عرض کردم عملی و پیاده کردن که همون فروش تبلیغاته و کار اصلی رو اونها دارن می کنن و یه عده هم شبانه روز دارن برای اونها پول جمع می کنند با کلیک و روشهای دیگرشون .
فیسبوک درآمدش از کجاست ؟ تبلیغات .
گوگل : تبلیغات
آمازون : فروشگاه اینترنتی
ای بی : حراجی آنلاین
و حتی خیلی سایتهای داخلی ... همه یا فروشگاهن یا تبلیغات می فروشن یا تو زمینه بورس به هر نحوی فعالیت دارن .
دوستان عزیز این سایتهای کلیکی خودشون یه ایده کسب و کارن و نه صرفا خود کسب و کار !!!
فعالیتی هم که بنده دارم و همکاری در فروش شارژ رو تبلیغ می کنم شاید دردسر داشته باشه و هر کسی نتونه راحت کار کنه اما یک راه با اصل و نصب و مطمئن هست .
ضمنا زشته که شما اینطور صحبت می کنید ادبیاتتون رو لطفا تغییر بدید