• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

Sarbaz0

Registered User
لایک‌ها
119
StruckTwice in

كد سواگ باكس امروز

تا 6بعد از ظهر وقت داره..

7 SB داره..

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
الان مثلا تو سایت عضو شدید 500 دلار هم درامد کسب کردید این 500 دلار چطوری به حساب شما پرداخت میشه که ازش استفاده کنید ؟
یعنی باید خودتون یک حساب مثلا پی پال داشته باشید تا از سایت 500 دلار را واستون واریز کنند ؟ تا حالا کسی پول به حسابش اومده که بتونه استفاده کنه .؟
مرسی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
الان مثلا تو سایت عضو شدید 500 دلار هم درامد کسب کردید این 500 دلار چطوری به حساب شما پرداخت میشه که ازش استفاده کنید ؟
یعنی باید خودتون یک حساب مثلا پی پال داشته باشید تا از سایت 500 دلار را واستون واریز کنند ؟ تا حالا کسی پول به حسابش اومده که بتونه استفاده کنه .؟
مرسی
قید Paypal رو کلا بزن چون 1 درصد احتمال رسیدن پول به دستت وجود داره.
روشی که دوستان برداشت می کنن اینطوریه که شما از سایت درخواست کد گیفت کارد،یه چیزی شبیه شارژ ایرانسل،می کنید و این کد رو به استارتر تاپیک می فروشید و ریال میگیرید.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
کسی وریفای لازمه امشب یکی دارم از امریکا پخ بده

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان این قضیه وریفای چیه؟ من الان ا طریق لینک آقا پیمان عضو شدم و دارم امتیاز جمع میکنم آیا موقع پرداخت اکانتم باید وریفای باشه؟ منظورتون همون وریفای هست که توی ایمیل روش کلیک میکنیم و اکانت تایید میشه؟ خلاصه اگه سر کاریه تا بیخیال بشم.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان این قضیه وریفای چیه؟ من الان ا طریق لینک آقا پیمان عضو شدم و دارم امتیاز جمع میکنم آیا موقع پرداخت اکانتم باید وریفای باشه؟ منظورتون همون وریفای هست که توی ایمیل روش کلیک میکنیم و اکانت تایید میشه؟ خلاصه اگه سر کاریه تا بیخیال بشم.
احتمالش هست که موقعی که درخواست برداشت بدید ازتون وریفای فیزیکی بخواد،یعنی بگه یه کد رو می فرستیم به آدرسی که دادید،اونو به ما بدید تا از این به بعد برداشت هاتون رو بهتون پرداخت کنیم.
به این نمونه هم توجه کنید: http://forum.persiantools.com/t451010-page35.html#post8458491

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
یه جا دیدم نوشته بود نباید با چیز شکن یا چیز پی ان وارد سایت بانک شد ( برای خرید همون چیز پی ان ! )
درسته یا مشکلی نداره ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
یه جا دیدم نوشته بود نباید با چیز شکن یا چیز پی ان وارد سایت بانک شد ( برای خرید همون چیز پی ان ! )
درسته یا مشکلی نداره ؟
اصلا نمیشه وارد شد،برای آی پی های غیر ایرانی اصلا باز نمیشه...

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345

احتمالش هست که موقعی که درخواست برداشت بدید ازتون وریفای فیزیکی بخواد،یعنی بگه یه کد رو می فرستیم به آدرسی که دادید،اونو به ما بدید تا از این به بعد برداشت هاتون رو بهتون پرداخت کنیم.
به این نمونه هم توجه کنید: http://forum.persiantools.com/t451010-page35.html#post8458491

دادا آخه چرا تو دل بچه مردمو خالی میکنی نه دادا اگه بخواد از شما فعلا وریفای تلفنی میخواد که اونم حله
وریفای پستی هم وقتی که شما به درآمد مثلا بالایی که طبق معمول نیست مثلا یه روز 1500 تا یا مثلا بیشتر از 180 دلار برسی ازت میخواد(شما باید حداکثر تا سقف 700 امتیاز در روز بگیری که ماهی 650-700 کاسب میشی=210$ !!اگه بیشتر میخوای با یه سیستم دیگه باید یه اکانت دیگه بسازی !!)
اگه ازت وریفای پستی بخواد چیکار میکنی؟
هیچی اگه زرنگ باشی هر وقت که پولت به حد درخواست رسید برمیداری یعنی امتیاز زیاد نمیذاری تو حسابت باشه بعد اگه ازت یه روزی وریفای پستی خواست دیگه فوقش 5 دلارت میپره. اکانت رو کنسل میکنی از دوباره یه اکانت جدید مثل اینکه همون ادامه اکانت قبلی رو داری میری .
قضیه اون آقا که تازه کار بود این بود که دو اکانت همزمان تو یه سیستم داشت . حالا دیگه آب بندی شده
biggrinsmiley.gif

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان برای سرچ نام بازیگرا و فیلم های روز را از سایت IMDb - Movies, TV and Celebrities استفاده کنید خیلی راحت بتون امتیاز میده
دیروز من 60 سنت در 4 دفعه سرچ بدست آوردم که کلا 5 دقیقه هم طول نکشید

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

نوشته اصلی توسط
Matyu

موقع برداشت پولتون ازتون میخواد که اکانتتون توسط شماره بررسی بشه برای یک بار . که اونم انجام میشه همینجا توسط دوستان
مشکلی نیست

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
سواگ کد: Crusher
4 امتیاز
یک ساعت دیگه هم وقت داره (19:30)

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان این سرچش چطوری جایزه میده؟

من هر کلمه ای سرچ میکنم جایزه نمیده که

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان این سرچش چطوری جایزه میده؟

من هر کلمه ای سرچ میکنم جایزه نمیده که

هر کلمه ای نه.... چیزایی رو بزن که تو تبلیغات سایت میبینی... یا هر چیزی که مبدأش امریکا باشه...
الان کلمه wordpress رو تست کن
جایزه رو که داد تا چند ساعت سرچ نزن کارای دیگه بکن بعد سرچ بزن

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
یخ 7 تا گرفتم چند مین پیش دیگه نمیده؟

برای روز اول 125 تا چطوره؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
خوبه...
به ایمیلت هم سر بزن گاهی سوروی میده از توی ایمیل که بری انجام بدی کیلویی پوئن میده

شما خودت دریافتی داشتی؟

باشه ممنون پس اونجام برم

بیشتر توی کدوم قسمتا فعالیت کنم امتیاز میده؟

بالا