قید Paypal رو کلا بزن چون 1 درصد احتمال رسیدن پول به دستت وجود داره.سلام
الان مثلا تو سایت عضو شدید 500 دلار هم درامد کسب کردید این 500 دلار چطوری به حساب شما پرداخت میشه که ازش استفاده کنید ؟
یعنی باید خودتون یک حساب مثلا پی پال داشته باشید تا از سایت 500 دلار را واستون واریز کنند ؟ تا حالا کسی پول به حسابش اومده که بتونه استفاده کنه .؟
مرسی
احتمالش هست که موقعی که درخواست برداشت بدید ازتون وریفای فیزیکی بخواد،یعنی بگه یه کد رو می فرستیم به آدرسی که دادید،اونو به ما بدید تا از این به بعد برداشت هاتون رو بهتون پرداخت کنیم.دوستان این قضیه وریفای چیه؟ من الان ا طریق لینک آقا پیمان عضو شدم و دارم امتیاز جمع میکنم آیا موقع پرداخت اکانتم باید وریفای باشه؟ منظورتون همون وریفای هست که توی ایمیل روش کلیک میکنیم و اکانت تایید میشه؟ خلاصه اگه سر کاریه تا بیخیال بشم.
اصلا نمیشه وارد شد،برای آی پی های غیر ایرانی اصلا باز نمیشه...سلام
یه جا دیدم نوشته بود نباید با چیز شکن یا چیز پی ان وارد سایت بانک شد ( برای خرید همون چیز پی ان ! )
درسته یا مشکلی نداره ؟
دوستان این قضیه وریفای چیه؟ من الان ا طریق لینک آقا پیمان عضو شدم و دارم امتیاز جمع میکنم آیا موقع پرداخت اکانتم باید وریفای باشه؟ منظورتون همون وریفای هست که توی ایمیل روش کلیک میکنیم و اکانت تایید میشه؟ خلاصه اگه سر کاریه تا بیخیال بشم.
احتمالش هست که موقعی که درخواست برداشت بدید ازتون وریفای فیزیکی بخواد،یعنی بگه یه کد رو می فرستیم به آدرسی که دادید،اونو به ما بدید تا از این به بعد برداشت هاتون رو بهتون پرداخت کنیم.
به این نمونه هم توجه کنید: http://forum.persiantools.com/t451010-page35.html#post8458491
احتمالش هست که موقعی که درخواست برداشت بدید ازتون وریفای فیزیکی بخواد،یعنی بگه یه کد رو می فرستیم به آدرسی که دادید،اونو به ما بدید تا از این به بعد برداشت هاتون رو بهتون پرداخت کنیم.
به این نمونه هم توجه کنید: http://forum.persiantools.com/t451010-page35.html#post8458491
دوستان برای سرچ نام بازیگرا و فیلم های روز را از سایت IMDb - Movies, TV and Celebrities استفاده کنید خیلی راحت بتون امتیاز میده
دیروز من 60 سنت در 4 دفعه سرچ بدست آوردم که کلا 5 دقیقه هم طول نکشید
دوستان این سرچش چطوری جایزه میده؟
من هر کلمه ای سرچ میکنم جایزه نمیده که
یخ 7 تا گرفتم چند مین پیش دیگه نمیده؟
برای روز اول 125 تا چطوره؟
خوبه...
به ایمیلت هم سر بزن گاهی سوروی میده از توی ایمیل که بری انجام بدی کیلویی پوئن میده