• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
نه همین جدیدرو!
الان که یاد گرفتم چیکار کنم بنظر شما؟اگه فقط کیسو عوض کنم و با همین ویندوز به نظر شما میشه یه یوزر دیگه بسازم باخیال راحت کار کنم؟
(غیر از هارد)
اینا حرفه ای تر از این حرفان!
کیس+مودم+آی پی
حله!

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
مودم دیگه چرا:blink:
مودم ندارم.یعنی دیگه اکانت جدید درست نکنم ؟

پس با چی به نت وصل میشی؟!
(منظورم مودم ADSL هستش)
البته میتونی مک آدرست رو هم عوض کنی که نیاز به تعویض مودم و کیس هم نباشه
هر دفعه که لاگین میکنی کش مرورگرت رو هم حتما پاک کن
دانلود
به احتمال 99% شناسایی نمیشی

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
منظورم مودم اضافه بود دیگه .ممنون از راهنمایی
یه سوال دیگه اگه مک آدرس رو عوض کنم تو دو سه سایت خارجی دیگه هم عضوم برای اون سایتا مشکلی پیش نمیاد؟

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
منظورم مودم اضافه بود دیگه .ممنون از راهنمایی
یه سوال دیگه اگه مک آدرس رو عوض کنم تو دو سه سایت خارجی دیگه هم عضوم برای اون سایتا مشکلی پیش نمیاد؟

برنامه گزینه برای برگشتن به حالت اولیه داره(البته هر دفعه مک رندوم میده)
هم می تونی از دوتا ویندوز کنار هم استفاده کنی که خیالت راحت تر باشه
به نظر من اول تست کن، اگه دیدی جواب داد یه ویندوز دیگه هم نصب کن
این برنامه هم هست که فک کنم بتونی دستی تغییرش بدی(یعنی کد رندوم که داد یادداشتش کنی برای دفعه بعد)

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
your account is de actived!!:blink:
اکانت دوم غیر فعال شده.
5.5 $ در اکانت جدید+53.5$ دراکانت قبلی =59$$ مبلغ ضررهای اینجانب +روزی 3 الی 8 ساعت وقت*18روز
برداشتی های من 5$ گیقت آمازون!!!!!
:eek:
بهت میگم دو اکانت همزمان نساز گوش نمیدی میگی دو تا چیز پی ان دارم!!!!!
دادا بهت پخ دادم
توجه به این عبارت داشته باش همشو

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
20 دلار امازون برای فروش دارم.

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
بچه ها از اسواگ برام پیام رسیده!اکانتمو هم بالاخره بست.

Allison (Swagbucks Help Center)
Oct 29 11:32 am (PDT)
Hello Hossein,
Thank you for taking the time to write in regarding your Swagbucks.com account.
After careful manual review of your account by our Compliance Team, your account was deactivated for attempting to exploit the services provided by Swagbucks.com. Our compliance systems have detected this account to be a multiple account. This may be a result of sharing accounts with other members and/or operating more than one account. These actions violate our terms and conditions of one account per member, with no sharing.
Any account found violating our Terms of Service automatically forfeits any Swag Bucks and prizes remaining in their account.
While we do allow more than one account per household, to continue to provide all our members with great services and prizes, we only allow one account per person, without sharing. This is done to protect our Swagbucks Community and Swagbucks.com itself from unauthorized activity that could potentially harm our site and services.
To find more detail on issues like this, please read the following blog posting: Understand Swagbucks Cheats, Hacks and Deactivations
You can review our FAQs to see more such policies: help.swagbucks.com

I heard that you can be deactivated for having more than one account. Is that true? : Swagbucks Help Center
Do's and Don'ts : Swagbucks Help Center
We apologize for any misunderstanding.
Sincerely,
Allison
Swagbucks.com
Manager of User Compliance

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
من که زده شدم یه هفته هست هر چی سرچ می زنم انگار نه انگار

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
داداش سرچ اگه چندبار بزنی امتیاز نده یه 10 مین دیگه امتحان کن بقول آقا پیمان.
از ویدئو و فلش گیم و سرچ من روزی 400 تا 500 تا میگرفتم .
شاید کیسو عوض کنم دوباره عضو بشم. :ph34r2:

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
swagg.jpg

دوستان به نظر سنجی امروز برید و وقتی نظر دادید روی این پیغام که میاد کلیک کنید بعد تو صفحه ای که میره رو sample accused کلیک کنید . با دو تا کلیک 20 تا میده

××× برای بار هزارم با یه سیستم دو تا اکانت نسازید . وقتی یه سایتی داره پول میده واقعا شما ها نمیزارید . طمع نکنید بچه ها . حالا اگه وقت میخواید بزارید با دو تا کامپیوتر حداقل کار کنید

××× داریم یه کارایی میکنیم که همه اکانتا رو از امریکا وریفای کنیم که این مشکلم کامل حل بشه ، خبرشو به زودی میدم

××× بچه ها وقتی سرچ کیزنید و امتیاز نمیده هی پشت هم نزنید یه 10 دقیقه بیخیال شید بعدش دوباره سعی کنید حتما نتیجه میده

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
10 دقیقه که هیچی دو سه ساعت بعد هم میزنم بازم نمیده

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان من میخوام کارمو تو این سایت شروع کنم.میشه بگید تقریبا در روز با چند ساعت کار درآمدتون چقدره؟
و بیشتر درآمدتون از چه قسمتی از سایته؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان من میخوام کارمو تو این سایت شروع کنم.میشه بگید تقریبا در روز با چند ساعت کار درآمدتون چقدره؟
و بیشتر درآمدتون از چه قسمتی از سایته؟

بستگی داره در روز فقط با ویدئو فلش گیم و سرچ بین 400 تا 500 تا امتیاز میشه .که میشه بین 4 تا 5 $ تقریبا بین 5 تا 7 ساعتی باید وقت مفید بزاری.اگه سیوری هم بتونی جواب بدی درآمدت بیشتر میشه.

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان من هنوز شروع نکردم به خاطر قضیه قطعی نشدن وریفای.
یه سوال داشتم بر فرض روزی 5 دلار درامد داشته باشم ولی وقتی فقط تو ماه 4 تا میتونم گیفت بگیرم به درد نمیخوره که!
یعنی ماهی 20 دلار!!!
منم گفتم میزارم اندازه 50 دلار شد یه گیفت 50 دلاری میگیرم ولی مثل اینکه اینم نمیشه چون تو صفحه های قبل خوندم که یکی 50 دلاری درخواست داده بود که سایت ازش وریفای ادرس خونشون رو خواسته بود

sent from my LWW

AGENT73

Registered User
لایک‌ها
59
یه سوال داشتم بر فرض روزی 5 دلار درامد داشته باشم ولی وقتی فقط تو ماه 4 تا میتونم گیفت بگیرم به درد نمیخوره که!
یعنی ماهی 20 دلار!!!
منم گفتم میزارم اندازه 50 دلار شد یه گیفت 50 دلاری میگیرم ولی مثل اینکه اینم نمیشه چون تو صفحه های قبل خوندم که یکی 50 دلاری درخواست داده بود که سایت ازش وریفای ادرس خونشون رو خواسته بود

sent from my LWW

ایشون که 50 دلاری درخواست دادن ازشون وریفای پستی خواسته به خاطر اشتباه خودشون بوده چون اولش میپرسه میگه میخواین از طریق موبایل وریفای کنید یا MAIL که ایشون mail رو زدن درصورتی که باید موبایل رو میزد . توی یک ماه 5 تا 5 دلاری میتونید سفارش بدید . میتونید 4تا 5 دلاری سفارش بدید وبقیش تا اخر ماه هرچقدر شد 25 دلاری یا 50 دلاری سفارش بدید مشکلی نداره .

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
یعنی ماهی 20 دلار!!!

sent from my LWW

کی همچین حرف بی ربطی زده ؟ در یک ماه میتونید نا محدود کارت بگیرید فقط برای 5 دلاری آمازون محدودیت 5 عدد در ماه وجود داره
وریفای هیچ ربطی به مبلغ نداره مطمئن باش به خاطر ناآگاهی خود دوستان هستش که مشکل واسشون پیش میاد
دوست عزیز سوالاتتو از بنده بپرس

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
ایشون که 50 دلاری درخواست دادن ازشون وریفای پستی خواسته به خاطر اشتباه خودشون بوده چون اولش میپرسه میگه میخواین از طریق موبایل وریفای کنید یا MAIL که ایشون mail رو زدن درصورتی که باید موبایل رو میزد . توی یک ماه 5 تا 5 دلاری میتونید سفارش بدید . میتونید 4تا 5 دلاری سفارش بدید وبقیش تا اخر ماه هرچقدر شد 25 دلاری یا 50 دلاری سفارش بدید مشکلی نداره .

کی همچین حرف بی ربطی زده ؟ در یک ماه میتونید نا محدود کارت بگیرید فقط برای 5 دلاری آمازون محدودیت 5 عدد در ماه وجود داره
وریفای هیچ ربطی به مبلغ نداره مطمئن باش به خاطر ناآگاهی خود دوستان هستش که مشکل واسشون پیش میاد
دوست عزیز سوالاتتو از بنده بپرس
تایید میشن.بخاطر اشتباه خودم بود.اگه طبق فرموده دوستمون پیش بری به مشکل بر نمیخوری.

بالا