• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
یه کارت 50 دلاری سفارش دادم که بقیشو هم درآینده 5 دلاری بگیرم.این پیغامو داد A postcard with a special PIN has been sent to the address you provided. Please allow 5-7 business days for delivery..
یعنی میگه به اون آدرس میخواد بفرسته؟؟؟؟در ضمن اونجا من ایمیلو انتخاب کردم بجای شماره تلفن.
هنوز از حسابم چیزی کم نکرده اگه راهی هست بگین سریعتر لطفا؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یه کارت 50 دلاری سفارش دادم که بقیشو هم درآینده 5 دلاری بگیرم.این پیغامو داد A postcard with a special PIN has been sent to the address you provided. Please allow 5-7 business days for delivery..
یعنی میگه به اون آدرس میخواد بفرسته؟؟؟؟در ضمن اونجا من ایمیلو انتخاب کردم بجای شماره تلفن.
ای بابا بدبختا رو چرا گذاشتی سرکار!؟ :D
میگه یه کارت پستال حاوی یه کد مخصوص به اون آدرسی که دادی فرستادن 7 روز دیگه می رسه...

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
واااااااااااییییییی نههههههههه!!!!!الان من چیکار کنممم؟؟؟؟پین میخواد ایمیلم نیومده!!!!!!!!!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
واااااااااااییییییی نههههههههه!!!!!الان من چیکار کنممم؟؟؟؟پین میخواد ایمیلم نیومده!!!!!!!!!
هیجی دیگه پولت پرید :D
اون پینی که می خواد همونیه که قراره دم در خونه معلوم نیست کدوم بدبختی بره
:p

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345

بعضی ها الکی بدون اینکه از کسی بپرسن پولاشونو میریزن تو جوب
دادا آخه شما چرا 50 دلار یدفعه نگه داشتی تو حسابت
شما باید هر چقدر کار میکنی و به حد درخواست میرسی درخواست بدی
که اگه موقع درخواست ازت وریفای پستی خواست فوقش 5 دلار بپره
شما رفتی 50 دلار درخواست دادی صد در صد وریفای پستی میخواد

الان برو my setting ببین بالاش این کادر رو میبینی

eae62bba9ddf.jpg

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
بعضی ها الکی بدون اینکه از کسی بپرسن پولاشونو میریزن تو جوب
دادا آخه شما چرا 50 دلار یدفعه نگه داشتی تو حسابت
شما باید هر چقدر کار میکنی و به حد درخواست میرسی درخواست بدی
که اگه موقع درخواست ازت وریفای پستی خواست فوقش 5 دلار بپره
شما رفتی 50 دلار درخواست دادی صد در صد وریفای پستی میخواد

الان برو my setting ببین بالاش این کادر رو میبینی

مشاهده پیوست 475616

آره همین پیغام اومده و کدو میخواد !!

bene

Registered User
لایک‌ها
481
این سایت یک شرکت آمریکایی هست
شرکت ها در آمریکا برای جلوگیری از فرار مالیاتی و پولشویی توسط نهادهای مختلف حسابرسی میشند
شما فرضا 100 دلار ماهیانه و حدود 1000 دلار بیشتر سالیانه بخواهید از این سایت پول در بیارید
برای احراز هویت سایت سلسه مراتب داره که در مرحله اول دریافت گیفت وریفای با شماره تلفن آمریکا را می خواهد مرحله بعدی ارسال پین به درب منزل آدرس وارد شده هست
و اگر میزان درامد شما باز هم بیشتر بشه مرحله آخر ارسال قبوض ، حساب بانکی ، اسکن گواهینامه و ... هست
بنابراین اگر کسی بخواهد بدون دردسر با این سایت کار کنه باید یک سرور مجازی بخره بعد به یک آشنا در آمریکا بخواهد که با اطلاعات حقیقی و آدرس پستی حقیقی ثبت نام کنه
که هر موقع سایت وریفای بخواهد این مشکل قابل حل باشه
حالا کسی که بخواهد توی سایت کار کنه ببینه براش میصرفه که این کار را بکنه یا نه
امیدوارم که استارتر عزیز این نکته ها را به پست اول تاپیک اضافه کنه .

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
این سایت یک شرکت آمریکایی هست
شرکت ها در آمریکا برای جلوگیری از فرار مالیاتی و پولشویی توسط نهادهای مختلف حسابرسی میشند
شما فرضا 100 دلار ماهیانه و حدود 1000 دلار بیشتر سالیانه بخواهید از این سایت پول در بیارید
برای احراز هویت سایت سلسه مراتب داره که در مرحله اول دریافت گیفت وریفای با شماره تلفن آمریکا را می خواهد مرحله بعدی ارسال پین به درب منزل آدرس وارد شده هست
و اگر میزان درامد شما باز هم بیشتر بشه مرحله آخر ارسال قبوض ، حساب بانکی ، اسکن گواهینامه و ... هست
بنابراین اگر کسی بخواهد بدون دردسر با این سایت کار کنه باید یک سرور مجازی بخره بعد به یک آشنا در آمریکا بخواهد که با اطلاعات حقیقی و آدرس پستی حقیقی ثبت نام کنه
که هر موقع سایت وریفای بخواهد این مشکل قابل حل باشه
حالا کسی که بخواهد توی سایت کار کنه ببینه براش میصرفه که این کار را بکنه یا نه
امیدوارم که استارتر عزیز این نکته ها را به پست اول تاپیک اضافه کنه .

تمام موارد فوق درسته اما همه این موارد برای اونایی لازمه که میخوان زیر مجموعه بگیرن به مانند استارتر محترم
اما برای کاربر معمولی با رعایت چند نکته ساده میتونه فقط با وریفای تلفنی هم کار کنهمثلا
1 ) با ایپی همون کشوری که عضو وارد بشه و ایپیشو عوض نکنه
2) همیشه بصورت متعادل امتیاز بگیره زیر 500 یا 600 تا یه دفعه 1500 تا غیره نگیره
3) همیشه هر موقع امتیازش به درخواست رسید درخواست بده که اگه وریفای پستی خواست (که اگه موارد رو رعایت کنه عمرا حالا حالا بخواد) فوقش 5 دلار بپره

برای کاربر معمولی که زیر مجموعه نمیگیره و واسه ی خودش کار میکنه مسئله ای نیست باز از دوباره یه اکانت دیگه و باز ادامه میده اما کسی که زیر مجموعه میگره همه زحماتش به باد میره بادا باد.

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
یه اکانت دیگه با یه آی پی دیگه درست کردم.در قسمت خرید گیفت کارت گفته اینارو پر کن و دیگه اینکه مثه اون اکانت خدابیامرز نگفت که به روش ایمیل باشه یا تلفنی!نمیدونم شاید مرحله بعدش بخواد!حالا شما راهنماییم کنین چیکار کنم .راستی با این آی پی هم یبار اشتباهی به اون اکانت قبلی لاگین شدم!
Untsssasaaaaaaitled.jpg

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یه اکانت دیگه با یه آی پی دیگه درست کردم.در قسمت خرید گیفت کارت گفته اینارو پر کن و دیگه اینکه مثه اون اکانت خدابیامرز نگفت که به روش ایمیل باشه یا تلفنی!نمیدونم شاید مرحله بعدش بخواد!حالا شما راهنماییم کنین چیکار کنم .راستی با این آی پی هم یبار اشتباهی به اون اکانت قبلی لاگین شدم!
مشاهده پیوست 476037
گفته آدرس فیزیکی تون رو برای وریفای کردن می خواد،یا به عبارتی گفته شما چون ایرانی هستید نمی تونید این رو دریافت کنید! :D

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
فکر کنم درست شد .یه شماره order بهم داده و از حسابم کم کرده:lol:.بیشتر از 50 دلارم اون حسابمه هنوز :(.امکانش هست یه تیکت بزنم بگم به آدرس ایمیلم بفرستن؟؟
یه سوال دیگه دارم آیا محدودیتی از نظر برداشت در ماه وجود داره ؟چون یکی از دوستان گفته در ماه 5 بار قابل برداشته و یکی گفته محدودیت نداره؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
فکر کنم درست شد .یه شماره order بهم داده و از حسابم کم کرده:lol:.بیشتر از 50 دلارم اون حسابمه هنوز :(.امکانش هست یه تیکت بزنم بگم به آدرس ایمیلم بفرستن؟؟
یه سوال دیگه دارم آیا محدودیتی از نظر برداشت در ماه وجود داره ؟چون یکی از دوستان گفته در ماه 5 بار قابل برداشته و یکی گفته محدودیت نداره؟
محدودیت رو من خبر ندارم ولی این که بگین به ایمیلتون بفرستن فکرنکنم شدنی باشه چون این کار رو برای وریفای کردن انجام میدن،وریفای از طریق ایمیل که چیزی رو در مورد گیرنده ثابت نمی کنه...

AGENT73

Registered User
لایک‌ها
59
اصلا ویفای از طریق ایمیل وجود نداره . یا پستی هست یا موبایل . منم بار اول اشتباه شما رو کردم زده بود mail فکر کردم ایمیل منظورشه در صورتی که منظورش پست در منزله . الان این اکانتی هم که براتون 5 دلار رو وریفای نخواسته برای یکی دیگه هم پیش اومده بود احتمالا سفارش بعدیتون میخواد وریفای رو . به دنبال یک شماره باشید که اگه خواست اوکی بشه .

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
مشاهده پیوست 476037

دادا شما بیا پخ حالیت کنم
همزمان با دو کامپیوتر دو اکانت داری؟؟؟؟!!!!!!!!:blink:
شما بیا پخ اینجوری نمیشه :D

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
اصلا ویفای از طریق ایمیل وجود نداره . یا پستی هست یا موبایل . منم بار اول اشتباه شما رو کردم زده بود mail فکر کردم ایمیل منظورشه در صورتی که منظورش پست در منزله . الان این اکانتی هم که براتون 5 دلار رو وریفای نخواسته برای یکی دیگه هم پیش اومده بود احتمالا سفارش بعدیتون میخواد وریفای رو . به دنبال یک شماره باشید که اگه خواست اوکی بشه .
شماره سراغ ندارم متاسفانه.با یه شماره میشه دوتا اکانتو وریفای کرد؟
دادا شما بیا پخ حالیت کنم
همزمان با دو کامپیوتر دو اکانت داری؟؟؟؟!!!!!!!!:blink:
شما بیا پخ اینجوری نمیشه :D
:D اومدم پخ=(یاد چیز میفتم به زبان ترکی:lol:).
با یه کامپیوتره .دسته کم گرفتی مارو:hmm:.
آی پیمو عوض کردم داداش .راستی موقعه درخواست گیفت هم آدرس سی تی و استیت وکد پستی چیز پی نو نوشتم .البته با یه سایت دیگه مای آیپیمو نگا کردم استیت وکدپستی با اون یکی سایت فرق میکرد:blink:
راستی نگفتین محدودیت زمانی داره یا نه؟؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
میخوام تلافی 55 دلارو در بیارم .اکانتهای دیگه هم بزودی افتتاح خواهد شد:D دوستان کسی شماره تل نداره؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
your account is de actived!!:blink:
اکانت دوم غیر فعال شده.
5.5 $ در اکانت جدید+53.5$ دراکانت قبلی =59$$ مبلغ ضررهای اینجانب +روزی 3 الی 8 ساعت وقت*18روز
برداشتی های من 5$ گیقت آمازون!!!!!
:eek:

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
your account is de actived!!:blink:
اکانت دوم غیر فعال شده.
5.5 $ در اکانت جدید+53.5$ دراکانت قبلی =59$$ مبلغ ضررهای اینجانب +روزی 3 الی 8 ساعت وقت*18روز
برداشتی های من 5$ گیقت آمازون!!!!!
:eek:

هر دو تا اکانتت رو غیر فعال کردن؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
نه همین جدیدرو!
الان که یاد گرفتم چیکار کنم بنظر شما؟اگه فقط کیسو عوض کنم و با همین ویندوز به نظر شما میشه یه یوزر دیگه بسازم باخیال راحت کار کنم؟
(غیر از هارد)

بالا