منم ناامید شدم . رفتم سرچ کردم تو اینترنت مثل اینکه به صورت رندوم میفرستن برای بعضیا . ایشالا به من نخوره .![]()
:blink:
آقا خواهشن یکی جواب منو بده سریعتر پولمو بردارم به.. نره!!!!!!
یک سوال
میشه بدون حساب پی پل، گیفت کارت پی پل خرید؟
بخدا این همه وقت میزارین چندین نفر درگیر این سایت هستید حتی اگر چیزی هم ازش در بیارید در فرمول زمان متضرر هستید . وقتی که میزارید ارزشش خیلی بیشتر از گیفت کارتها 5$ یا 10$ آمازون هست .
همین چند نفر و استارتر همین تاپیک جمع شده بودید با هم یه سایت میزدید و وقت خودتون روی اون 1 سایت هزینه میکردید بازگشتی که براتون داشت خیلی بیشتر از این بود . از نوشته ها بر میاد که 1 ساعت تا 3 ساعت ممکن هست وقت بزارید .
یه سایت ساده میزدید تفریحی همین وقتی که اینجا میزارید و پست میزنید و توی همین سایت واسه درآمد اونجا پست میزدید و فقط لینک همکاری در فروش که سیستم معتبرش هم توی همین پی تی عضو هست میزاشتید والا درآمد بیشتری داشتید بدون نیاز به وری فای مشکل ای پی و ...........
بدونید که گرانبها ترین سرمایه که وقت و جوانی هست دارید کجا هزینه میکنید . حتی اگر ماهی 200$ از این سایت دربیارید باز متضرر هستید .
این پست من برای ترور شخصیتی استارتر این تاپیک یا اینکه این سایتی که ایشون معرفی کرده نیست . اتفاقا سایتی که معرفی کرده واقعا قانونی هست و از پول در میاد ولی بدونید اون سرمایه جوانی و وقتتون رو دارید کجا هزینه میکنید . همین روحیه کار دسته جمعی رو اگر بتونید در یک سایت با هم شریک بشید واقعا به درامدی میرسید که فکرش رو نمیکنید . یه تاپیکی دیگه ای بود درباره درآمد از آپلود اون اوایل یه زمانی خودم هم توش فعالی شدم و واقعا درآمد داشت ولی درآمد اصلی برای صاحب اون سایت هست و کسی که این کار میکنه حداقل درآمد رو داره . بعد که 6 ماهی فعال بودم برام جالب شد که یه ایرانی صاحب یکی از این سایت های اشتراک گذاری فایل هستپس میشه ....... . البته من تغییر جهت دادم و با یه سری تیم روس کار میکردم و چون کار تیمی بود تا ماهی 1000$ هم در میاوردم ولی بعد از قانون PIPA و SOPA کلا کنار گذاشتم . این وقت و جوانی رو بدونید کجا هزینه میکنید
حق با شماست ولی برای شروع هر کاری سرمایه نیاز هست از جمله سایت زدن و ... . این یک بحث هست و یک بحث دیگه هم اینه که شما نمیتونی با قاطعیت 100% هر کاری رو بگی حتما موفق میشی یا اگر موفق بشی درامد بالا داشته باشه حتی ممکنه اون یکم سرمایه ات هم که بر فرض داشته باشی بزاری بر باد بره در راه . همکاری اشخاص با یکدیگر هم نیازمند کلی چیزاست مثل تفاهم و هم اینکه هماهنگ باشند و همه فعال باشند و ... . و این سایت هم چون هیچ سرمایه نمیخواد و یه کار انفرادی هم هست و نیازمند دیگران نیستی و یه چیز مشخصی رو حتما میده برای کار و وقتی که میزاری برای کسانی که اینترنت زیاد میان به درد میخوره و در کنار اینترنت که هی میچرخن این سایت اون سایت بدون هیچ سودی یکم هم پول در میارن .خیلی ها کلی از زمانشون رو صرف اینترنت میکنن و تلف میشه بدون هیچ کار مفیدیبخدا این همه وقت میزارین چندین نفر درگیر این سایت هستید حتی اگر چیزی هم ازش در بیارید در فرمول زمان متضرر هستید . وقتی که میزارید ارزشش خیلی بیشتر از گیفت کارتها 5$ یا 10$ آمازون هست .
همین چند نفر و استارتر همین تاپیک جمع شده بودید با هم یه سایت میزدید و وقت خودتون روی اون 1 سایت هزینه میکردید بازگشتی که براتون داشت خیلی بیشتر از این بود . از نوشته ها بر میاد که 1 ساعت تا 3 ساعت ممکن هست وقت بزارید .
یه سایت ساده میزدید تفریحی همین وقتی که اینجا میزارید و پست میزنید و توی همین سایت واسه درآمد اونجا پست میزدید و فقط لینک همکاری در فروش که سیستم معتبرش هم توی همین پی تی عضو هست میزاشتید والا درآمد بیشتری داشتید بدون نیاز به وری فای مشکل ای پی و ...........
بدونید که گرانبها ترین سرمایه که وقت و جوانی هست دارید کجا هزینه میکنید . حتی اگر ماهی 200$ از این سایت دربیارید باز متضرر هستید .
این پست من برای ترور شخصیتی استارتر این تاپیک یا اینکه این سایتی که ایشون معرفی کرده نیست . اتفاقا سایتی که معرفی کرده واقعا قانونی هست و از پول در میاد ولی بدونید اون سرمایه جوانی و وقتتون رو دارید کجا هزینه میکنید . همین روحیه کار دسته جمعی رو اگر بتونید در یک سایت با هم شریک بشید واقعا به درامدی میرسید که فکرش رو نمیکنید . یه تاپیکی دیگه ای بود درباره درآمد از آپلود اون اوایل یه زمانی خودم هم توش فعالی شدم و واقعا درآمد داشت ولی درآمد اصلی برای صاحب اون سایت هست و کسی که این کار میکنه حداقل درآمد رو داره . بعد که 6 ماهی فعال بودم برام جالب شد که یه ایرانی صاحب یکی از این سایت های اشتراک گذاری فایل هستپس میشه ....... . البته من تغییر جهت دادم و با یه سری تیم روس کار میکردم و چون کار تیمی بود تا ماهی 1000$ هم در میاوردم ولی بعد از قانون PIPA و SOPA کلا کنار گذاشتم . این وقت و جوانی رو بدونید کجا هزینه میکنید
حق با شماست ولی برای شروع هر کاری سرمایه نیاز هست از جمله سایت زدن و ... . این یک بحث هست و یک بحث دیگه هم اینه که شما نمیتونی با قاطعیت 100% هر کاری رو بگی حتما موفق میشی یا اگر موفق بشی درامد بالا داشته باشه حتی ممکنه اون یکم سرمایه ات هم که بر فرض داشته باشی بزاری بر باد بره در راه . همکاری اشخاص با یکدیگر هم نیازمند کلی چیزاست مثل تفاهم و هم اینکه هماهنگ باشند و همه فعال باشند و ... . و این سایت هم چون هیچ سرمایه نمیخواد و یه کار انفرادی هم هست و نیازمند دیگران نیستی و یه چیز مشخصی رو حتما میده برای کار و وقتی که میزاری برای کسانی که اینترنت زیاد میان به درد میخوره و در کنار اینترنت که هی میچرخن این سایت اون سایت بدون هیچ سودی یکم هم پول در میارن .خیلی ها کلی از زمانشون رو صرف اینترنت میکنن و تلف میشه بدون هیچ کار مفیدیالبته منظورم به عنوان کار اصلی نیست که کل زندگی رو بگیره از جمله دانشگاه و کار های مهم دیگه ولی در کنارشون میتونه خوب باشه .
به صورت مطلق نمیشه گفت ولی واقعا سایت خوبیه.مشاهده پیوست 474881
تصویر برداشتی های بنده تا این لحظه ، من تجربه خاصی تو سایت های کلیکی ندارم ولی بعید میدونم هیچ سایتی با سرمایه صفر با روزی یه ساعت تو 50 روز نزدیک 400 تومن برداشتی داشته باشه
منم انگلستان زده بودم غیر از ویدئو و 2 تا Survey چیز به درد بخور دیگه ای نداشت،آمریکا هم به قول شما وریفای می خواد.من که کانادا زدم واقعا هیچی نداره خیلی کم میشه پول درآورد ازش تازه با روزی 3 4 ساعت . میترسم به امریکا تغییر بدم دوباره وریفای اینا بخواد وگرنه حتما تغییر میدادم .
به صورت مطلق نمیشه گفت ولی واقعا سایت خوبیه.
میخواستم یه چیزی بگم ، بیخیال شدم !
دیدم یه ایمیلی آومده . لطف می کنید اینو معنی کنید ( مترجم گوگل واقعا به دردنخور هست ! )
با تشکر فراوان
Hey Swagbucks friend,
You are just 399 Swag Bucks away from your $5 Amazon Gift Card! So, check out Special Offers to close that gap and claim your reward.
Some of our happiest members have discovered that Special Offers is the way to
really get ahead!
Just take it from Elizabeth...
"Over the past few months, I was able to gather enough Swag Bucks to put $155 into my
Amazon account towards a Kindle Fire! I can't thank you enough, Swagbucks."
میگه که شما ۳۹۹ تا با گیفت ۵ دلاری آمازون فاصله داری که بتونید این گیفت کارت رو دریافت کنید ،
میگه از آفر های ما استفاده کن تا این فاصله رو پر کنید و بتونید اون گیفت کارت رو بدست بیارید ،
بازم میگه (!) بعضی از یوزر های ما این آفر های ما رو راهی برای جلو رفتن و پیشرفت میدونن ( یعنی استفاده کردن که زودتر به نتیجه برسن )
یه نفل قول هم از یه یوزر که اسمش الیزابت هست کرده که عین این تبلیغ های کفش تن تاک توی تلویزیون هست !!
" من در طی چند ماه گذشته تونستم ۱۵۵ دلار توی حساب آمازونم جمع کنم ... و نمیدونم چطوری به اندازه کافی ازتون تشکر کنم ... "
یه سوال:
بنده تا این لحظه 5000 اس بی جمع کردم و میخوام به گیفت تبدیل کنم . به نظر شما یه گیفت کارت 50 دلاری بگیرم یا اینکه 5 دلاری؟برای 5 دلاری 50 ای بی تخفیف داره ولی بقیه نه!
در یک ماه میتونید 5 تا گیفت سفارش بدید . به خاطر همین 4تاشو 5 دلاری سفارش بده 200تا به نفعت بشه بقیش هم 25 دلاری چیزی اگر موند بازم نگه دار برای ماه بعد .کلا توی هر ماه سعی کن از 4تا 5 دلاری استفاده کنی که به نفعت بشه .