ed2008
Registered User
- نوشتهها
- 654
- لایکها
- 436
پخ شد..
سلام
لطفا دوباره ارسال کنید من فکر کنم ایمیلی که شما ارسال کردید در spam بود و من پاک کردم
با تشکر
پخ شد..
فکر نکنم با بیلینگ آدرس مشکلی داشته باشن . مهم همون ایمیلت هستشمیشه گیفت پیپال هم گرفت؟ایمیل و اسم و فامیل اکانت پیپال همونی هست که توی سایت ثبت نام شده ولی بیلینگ آدرس فرق میکنه....
شماره امریکا پیدا کردی پیمان جون .
یه مجازی دارم که کار نکرد اطلاعاتش قویه .
البته فکر می کنم منظورشون از مجازی،شماره مجازی بود،نه سرور مجازیبله با وی پی اس کار نمیکنه
داداش با توجه به نام تاپیک،برو از استارتر شکایت کن یه چیزی گیرت بیاد!شکر خدا این اکانتم هم با 8 دلار نابود شد!
قبلی هم 13 دلار پرید!
سواگ باکس سایت خوبیه ولی همون برم با نئوباکس کار کنم بهتره حداقل نیازی به وریفای نداره.!!!
سایت واقعا درآمدزا و خوب هست... ولی با توجه به اینکه سایت در وریفای کردن سخت گیر هست توصیه ام به اونایی که میخان ثبت نام کنن اینه که اول یه شماره برای وریفای کردن پیدا کنن بعد تو سایت فعالیت کنن اینطوری حداقل میدونین که به پولتون میرسین!!!
منم اگه یه شماره پیداکردم حتما دوباره تو سایتش فعالیت میکنم.
در ضمن دوستانی که نمیتونن پولشونو به هر دلیلی برداشت کنن بهتره به خیره کمک کنن (تو سایت یه قسمتی داره).
تست کردی ببینی با یه شماره میشه چند نفر رو وریفای کرد یا نه؟من خیلی دوست دارم کار همه رو راه بندازم اما واقعا قبول کنید یک نفره نمیشه اینهمه شماره جور کرد بچه ها هم اصلا !!!! هیچ تلاشی نمیکنن. بودن کسایی که خودشون رفتن و شماره پیدا کردن . حالا فعلا دارم میگردم ببینم میشه یه سیمکارت ارزون مث ایرانسل اونور گیر آورد و یه تعدادی تهیه کرد و باهاش همه رو وریفای کرد یا نه
سلام دوستان یه مشکلی پیش اوده برام که فلش تبلیغات ویدئویی چند ثانیه ای لود نمیشه برام درمروگر کروم
در حالی که هم فلش پلیر و هم پلاگین مخصوص کروم اخرین ورژنش نصبه
فقط برای سایت سواگ باکس لود نمیشه و برای سایتخای دیگه مثل اپارات لود میشه
با این عکس کامل متوجه میشیدمشاهده پیوست 472821
اگه ادبلاک پلاس نصب داشته باشی شاید بخاطر اونه که جلوی ویدئو رو میگیره.سلام دوستان یه مشکلی پیش اوده برام که فلش تبلیغات ویدئویی چند ثانیه ای لود نمیشه برام درمروگر کروم
در حالی که هم فلش پلیر و هم پلاگین مخصوص کروم اخرین ورژنش نصبه
فقط برای سایت سواگ باکس لود نمیشه و برای سایتخای دیگه مثل اپارات لود میشه
با این عکس کامل متوجه میشیدمشاهده پیوست 472821
سوال اینجاست که مگه مرض دارن؟ اگه شما 140 دلار گیرت اومده حداقل 300 دلار گیر اونا اومده!سلام دوستان بعد از ایکه من حدود 140 دلار از این سایت دریافت کردم status گیفت ای که ثبت کردم به "email us for approval" تغییر کرد .(عکس زیر)
مشاهده پیوست 473726
بعد بهشون تیکت زدم ببینم جریان چیه گفتند که اکانت شما برای انجام وریفای اضافی (وریفای از طریق آدرس پستی) انتخاب شده !!!
الانم میگن آدرستون رو بگید تا PIN رو به آدرستون بفرستیم تا اکانتتون به حالت اول برگرده :| :|
خلاصه که سایت خوبی بود![]()
سوال اینجاست که مگه مرض دارن؟ اگه شما 140 دلار گیرت اومده حداقل 300 دلار گیر اونا اومده!![]()