• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان چرا با وجود اینکه جاوا اسکریپت و فلش پلیر رو غیر فعال کردم همچنان ویدئوهارو نشون میده و حجم اینترنتم رو میخوره!

گوگل کروم و موزیلا

ممنون
Fairfax Video Blocker و FlashBlock رو روی کروم نصب کن درست میشه.

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
Fairfax Video Blocker و FlashBlock رو روی کروم نصب کن درست میشه.

ممنون من flashblock رو واسه کروم نصب کردم توی اکتیویتی ویدئو باز نمیشه ولی همچنان توی قسمت watch ویدئو هارو نشون میده

مشکل چیه؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ممنون من flashblock رو واسه کروم نصب کردم توی اکتیویتی ویدئو باز نمیشه ولی همچنان توی قسمت watch ویدئو هارو نشون میده

مشکل چیه؟
شما هر دو تا رو با هم نصب کن ببین چی میشه.

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
هر دوشون رو نصب کردم. بعضی از ویدئو هارو بلاک میکنه بعضی ماشون رو نه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
هر دوشون رو نصب کردم. بعضی از ویدئو هارو بلاک میکنه بعضی ماشون رو نه
یادم اومد چطوری بلاک می کردم ویدئو هارو!
اول AdBlockPlus رو نصب کن،IDM هم باید نصب داشته باشی که حتما داری،حالا صبر کن ویدئو لود بشه و IDM پیشنهاد دانلود ویدئو رو بده،بعد دانلود رو بزن و آدرس ویدئو رو کپی کن توی لیست فیلتر های AdBlockPlus بعد دیگه ویدئو لود نمیشه! کلا 3 4 تا سایت هستن که ویدئو ها ازشون لود میشن،اونا رو به دست بیاری توی فیلتر لیست بذاری تمومه :D

AGENT73

Registered User
لایک‌ها
59
یه شب فوق العاده با سواگ باکس دیشب . 2تا سرچ زدم قبلش یکیش 6تا و بعدیش 12 تا و آخریش هم اینه . همشون هم حدودا به فاصله 1 ساعت بودن

Untitled.png

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
از شانس ما به جز اینکه با شماره آمریکا وریفای کردم گفتن باید با mail هم باید وریفای کنی
چکار کنم آقا پیمان؟ :(
کسی هست به ما کمک کنه؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
یادم اومد چطوری بلاک می کردم ویدئو هارو!
اول AdBlockPlus رو نصب کن،IDM هم باید نصب داشته باشی که حتما داری،حالا صبر کن ویدئو لود بشه و IDM پیشنهاد دانلود ویدئو رو بده،بعد دانلود رو بزن و آدرس ویدئو رو کپی کن توی لیست فیلتر های AdBlockPlus بعد دیگه ویدئو لود نمیشه! کلا 3 4 تا سایت هستن که ویدئو ها ازشون لود میشن،اونا رو به دست بیاری توی فیلتر لیست بذاری تمومه :D

همون اد بلاک رو گوگل کرئم نصب کنید رو صفجه راست کلیک کنید قسمت ویدیو رو انتخاب کنید و بلاک کنید دیگه هیچوقت لود نمیشه بریا ویدیو ثانیه ای هم جواب میده

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
یه شب فوق العاده با سواگ باکس دیشب . 2تا سرچ زدم قبلش یکیش 6تا و بعدیش 12 تا و آخریش هم اینه . همشون هم حدودا به فاصله 1 ساعت بودن

مشاهده پیوست 470212

دوستان این نمونه خوبیه که ببینید چجوری خیلی راحت فقط از سرچ میشه روزی 50 تا گرفت . تاکید میکنم روزی 3 یا 4 بار از سرچ با فاصله زمانی امتیاز بگیرید + 10 تای بازی رو که خیلی راحت میگیرید

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
از شانس ما به جز اینکه با شماره آمریکا وریفای کردم گفتن باید با mail هم باید وریفای کنی
چکار کنم آقا پیمان؟ :(
کسی هست به ما کمک کنه؟
یه کاری برات میکنم . منظر کسی هستم تا کد پستیشو بده برای ارسال

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
همون اد بلاک رو گوگل کرئم نصب کنید رو صفجه راست کلیک کنید قسمت ویدیو رو انتخاب کنید و بلاک کنید دیگه هیچوقت لود نمیشه بریا ویدیو ثانیه ای هم جواب میده
من اینو تست نکردم ولی ادبلاک پلاس نسخه کروم نسبت به فایرفاکس خیلی ضعیف تره و شاید همچین گزینه ای نداشته باشه.حتی بعضی عکس ها رو هم بلاک نمی کنه.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
من اینو تست نکردم ولی ادبلاک پلاس نسخه کروم نسبت به فایرفاکس خیلی ضعیف تره و شاید همچین گزینه ای نداشته باشه.حتی بعضی عکس ها رو هم بلاک نمی کنه.
ادب بلاک همون که لوگوش یه دسته . واسه کروم فوق العادست . قسمیت که میخوای نشون نده رو مشخص میکنی کامل محوش میکنه

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام

لطفا اطلاعات را برای من ارسال فرمایید

ممنون

AGENT73

Registered User
لایک‌ها
59
مثل اینکه افتادم روی دور شانس و باهام خیلی حال میکنه سواگ باکس . 2 شب پیش سرچ 33 امتیازی دیشب هم 33 امتیازی و امشب 29 امتیاز . تا به حال بالای 12 اینا نگرفته بودم . اگر بخواید عکس هاشون رو میزارم .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ادب بلاک همون که لوگوش یه دسته . واسه کروم فوق العادست . قسمیت که میخوای نشون نده رو مشخص میکنی کامل محوش میکنه
بله درسته ادبلاک می تونه ویدئو ها رو هم اونطوری بلاک کنه،من ادبلاک پلاس رو می گفتم. ;)

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
ما که همچنان گیر وریفای کردن هستیم!!!
چند نفری اینجا وریفای هستند اگه میگفتند چطوری وریفای کردن ممنون میشدیم
آخر کسی پیدا میشه منو وریفای کنه؟:rolleyes:

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
میشه گیفت پیپال هم گرفت؟ایمیل و اسم و فامیل اکانت پیپال همونی هست که توی سایت ثبت نام شده ولی بیلینگ آدرس فرق میکنه....

بالا