AbolTheRocker
Registered User
Fairfax Video Blocker و FlashBlock رو روی کروم نصب کن درست میشه.دوستان چرا با وجود اینکه جاوا اسکریپت و فلش پلیر رو غیر فعال کردم همچنان ویدئوهارو نشون میده و حجم اینترنتم رو میخوره!
گوگل کروم و موزیلا
ممنون
Fairfax Video Blocker و FlashBlock رو روی کروم نصب کن درست میشه.دوستان چرا با وجود اینکه جاوا اسکریپت و فلش پلیر رو غیر فعال کردم همچنان ویدئوهارو نشون میده و حجم اینترنتم رو میخوره!
گوگل کروم و موزیلا
ممنون
Fairfax Video Blocker و FlashBlock رو روی کروم نصب کن درست میشه.
شما هر دو تا رو با هم نصب کن ببین چی میشه.ممنون من flashblock رو واسه کروم نصب کردم توی اکتیویتی ویدئو باز نمیشه ولی همچنان توی قسمت watch ویدئو هارو نشون میده
مشکل چیه؟
شما هر دو تا رو با هم نصب کن ببین چی میشه.
یادم اومد چطوری بلاک می کردم ویدئو هارو!هر دوشون رو نصب کردم. بعضی از ویدئو هارو بلاک میکنه بعضی ماشون رو نه
یادم اومد چطوری بلاک می کردم ویدئو هارو!
اول AdBlockPlus رو نصب کن،IDM هم باید نصب داشته باشی که حتما داری،حالا صبر کن ویدئو لود بشه و IDM پیشنهاد دانلود ویدئو رو بده،بعد دانلود رو بزن و آدرس ویدئو رو کپی کن توی لیست فیلتر های AdBlockPlus بعد دیگه ویدئو لود نمیشه! کلا 3 4 تا سایت هستن که ویدئو ها ازشون لود میشن،اونا رو به دست بیاری توی فیلتر لیست بذاری تمومه![]()
یه شب فوق العاده با سواگ باکس دیشب . 2تا سرچ زدم قبلش یکیش 6تا و بعدیش 12 تا و آخریش هم اینه . همشون هم حدودا به فاصله 1 ساعت بودن
مشاهده پیوست 470212
یه کاری برات میکنم . منظر کسی هستم تا کد پستیشو بده برای ارسالاز شانس ما به جز اینکه با شماره آمریکا وریفای کردم گفتن باید با mail هم باید وریفای کنی
چکار کنم آقا پیمان؟
کسی هست به ما کمک کنه؟
من اینو تست نکردم ولی ادبلاک پلاس نسخه کروم نسبت به فایرفاکس خیلی ضعیف تره و شاید همچین گزینه ای نداشته باشه.حتی بعضی عکس ها رو هم بلاک نمی کنه.همون اد بلاک رو گوگل کرئم نصب کنید رو صفجه راست کلیک کنید قسمت ویدیو رو انتخاب کنید و بلاک کنید دیگه هیچوقت لود نمیشه بریا ویدیو ثانیه ای هم جواب میده
ادب بلاک همون که لوگوش یه دسته . واسه کروم فوق العادست . قسمیت که میخوای نشون نده رو مشخص میکنی کامل محوش میکنهمن اینو تست نکردم ولی ادبلاک پلاس نسخه کروم نسبت به فایرفاکس خیلی ضعیف تره و شاید همچین گزینه ای نداشته باشه.حتی بعضی عکس ها رو هم بلاک نمی کنه.
پخ شد..سلام
لطفا اطلاعات را برای من ارسال فرمایید
ممنون
بله درسته ادبلاک می تونه ویدئو ها رو هم اونطوری بلاک کنه،من ادبلاک پلاس رو می گفتم.ادب بلاک همون که لوگوش یه دسته . واسه کروم فوق العادست . قسمیت که میخوای نشون نده رو مشخص میکنی کامل محوش میکنه