• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
خب بدون هیچ مشکلی امروز اکانتمو دی اکتیو کردن ! :lol: ما که شانس نداشتیم ! تازه به اولین برداشت داشتم نزدیک می شدم ;)
البته بیشتر میخواستم این سیستمو امتحان کنم ... کلا یه پیشنهاد به تازه واردهای این سیستم ، وقتتون رو به خاطر این طور چیزها هدر ندین ...

79064123935563114340.jpg

دوست عزیز اون روزی که داشتی ثبت نام میکردی بنده بهت نگفتم با وی پی ان برو بااین مرورگر مشکل ساز میشه ؟ :)

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
من بدبخت رو با 20دلار دی اکتیو کردن
کلا سایتیه که خوب پول میده ولی با کوچکترین اشتباهی پر!

محمد جان اتفاقا با گوچکترین اشتباهی نمیپره ، من خیلی از اوقات اشتباهی با آیپی ایران رفتم یا مثلا سرچ گاهی از دستم پریده تند زدم . به نظرم کلیت کارو اگه درست بزنی مشکلی نخواهی داشت

enixoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . من 2-3 روزه با این سایت کار میکنم. تا الان 76 تا سوگباکس دارم . اینترنتم نا محدوده ، در روز چند امتیاز میتونم از فیلم در بیارم ؟

خیلی از سوروی ها رو میرم ، تمومشون میکنم ولی خبری از امتیاز نیست . دوستام رو هم که اینوایت میکنم بعد از ثبت نام اصلا توی رفرال های من نمیان . کلا راحت ترین راه واسه امتیاز گرفتن چیه . یکی من رو راهنمایی کنه لطفا . ممنون .

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام دوستان . من 2-3 روزه با این سایت کار میکنم. تا الان 76 تا سوگباکس دارم . اینترنتم نا محدوده ، در روز چند امتیاز میتونم از فیلم در بیارم ؟

خیلی از سوروی ها رو میرم ، تمومشون میکنم ولی خبری از امتیاز نیست . دوستام رو هم که اینوایت میکنم بعد از ثبت نام اصلا توی رفرال های من نمیان . کلا راحت ترین راه واسه امتیاز گرفتن چیه . یکی من رو راهنمایی کنه لطفا . ممنون .
سروی زدن قلق داره به نظرم شما که تازه کاری یه مدت با همین چیزایی که اینجا و تو سایت توضیح دادم کار کن بعدش راه میوفتی تو سروی . بهتره از ویدیو ثانیه ای و سرچ و اکتیویتی استفاده کنی دوست عزیز. سوالی داشتی در خدمتم

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
خدایی لذت بخش تر از این نیست که آخر ماه . حدود 4 دلار فقط بونز و جایزه به حسابت بریزن :د
jayze.jpg

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
دوستان اگه میگفتن روزی چندتا سروی کار میکنن ثواب میکردن؟!!:)
من چند روز پیش 3 تا سروی کامل کردم البنه یه هفت هشتایی بودن که این سه تا رو گیر(Disqualified) نداد و تونستم کاملشون کنم
همین طور که میبینید دیگه هیچ گزینه ای نیست که تیک بزنم !
Capture.PNG
الانم که میرم استارت کار رو بزنم اینو میگه!!!(شرمنده)
1.PNG
برای شما هم مینجوریه؟
اگه یه راهنمایی کاملی میکردین ممنون میشدم.

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
امیدواریم آقا پیمان ما رو سریعتر وریفای کنند
دیگه رفتیم تو آمپاس شدید استخونهامون داره خورد میشه
کسی اگر شماره از امریکا داره لطف کنه اطلاع بده گیفتش هم با ما

enixoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا پیمان من با لینک شما ثبت نام کردم . میشه یه چک کنید ببینید هستیم زیر مجموعت یا نه ؟
SebSwag90

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
آقا پیمان در مورد ویدو آنلاین و اکتیویتی توضیح میدید که باید چی کار کنیم؟
ممنون

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
اگه از دوستان کسی گیفت کارت آمازون واسه فروش داره واسه استفاده شخصیم و خرید از آمازون میخوام

موفق باشید

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
اگه کسی مشکل وریفای کردن داره به من بگه

براش توی 24 ساعت وریفای میکنم

ولی سهمم رو بر میدارم

:D

شایدم رایگان وریفای کنم

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
آقا این سایت اساس کارش چطوره؟؟یکمی تو ضیح میدین پلییز؟؟؟راستی من تو نئو هم عضوم امکانش هست در هردو فعالیت کنم؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
بالاخره با کمک خدا تونستن اکانتمو از امریکا وریفای کنم
دوستان اینجا لازم میدونم چند تا نکته درباره وریفای بگم
1- حتما قبل از وریفای از صحیح بودن شماره مطمئن بشید چون اگر شماه مجازی و.. باشه و واقعی نباشه یکی از شانس ها تونو از دست دادید چون درکل بیش از 2 یا شاید 3 بار امکان وریفای تلفنی ندارید و بعدش اگر نتونید باید پستی وریفای کنید که یعنی دیگه اکانتتون بر باد رفته ست
2- اگر شماره هم واقعی باشه باز فقط تا دو یا شاید 3 بار فرصت دارید کد صحیح رو وارد کنید که اگه نتونید میره برای وریفای پستی
من خودم به خاطر همین وریفای دو اکانتم به باد رفته حواستون جمع باشه:lol:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
بالاخره با کمک خدا تونستن اکانتمو از امریکا وریفای کنم
دوستان اینجا لازم میدونم چند تا نکته درباره وریفای بگم
1- حتما قبل از وریفای از صحیح بودن شماره مطمئن بشید چون اگر شماه مجازی و.. باشه و واقعی نباشه یکی از شانس ها تونو از دست دادید چون درکل بیش از 2 یا شاید 3 بار امکان وریفای تلفنی ندارید و بعدش اگر نتونید باید پستی وریفای کنید که یعنی دیگه اکانتتون بر باد رفته ست
2- اگر شماره هم واقعی باشه باز فقط تا دو یا شاید 3 بار فرصت دارید کد صحیح رو وارد کنید که اگه نتونید میره برای وریفای پستی
من خودم به خاطر همین وریفای دو اکانتم به باد رفته حواستون جمع باشه:lol:

پس منم یه اکانتم دی اکتیو شده میتونم دوباره اکانت بزنم !:)

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
پس منم یه اکانتم دی اکتیو شده میتونم دوباره اکانت بزنم !:)

دادا قضیه دی اکتیو کلا فرق میکنه زیرا که تو اکانت های خودمون که نتونستیم وریفای کنیم از قسمت my setting اکانتو کنسل میکردیم
شما اگر از طریق مک آدرس و یا مودم بن نشده باشی و فقط از طریق آی پی باشه با یه چیز پی چیز! دیگه مشکلی نیست
آقا یدونه دیگه بساز ببینیم چی مییشه یا سرویس میشی یا سرویس میکنی:D

بالا