• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام

با همین یوزر پی تی jomong777 عضو و زیر مجموعه شما شدم .

طریقه ی فعال سازی هم آموزش میدید .

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
از طریق ویدیو ها حداکثر در روز چقدر میشه SB گرفت ؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
سلام

با همین یوزر پی تی jomong777 عضو و زیر مجموعه شما شدم .

طریقه ی فعال سازی هم آموزش میدید .

اگر منظورتون ویرفرای اکانته که موقعی که شما میخواید برداشت کنید به صورت رندوم ممکنه بهتون شناسایی اکانت بخوره . که اگه یه بار اوکیش کنی دیگه واست پیش نمیاد . نیاز به شماره ای در آمریکا داره . اگه داشته باشید که
هیچ در غیر اینصورت تلاش میکنیم براتون فراهم شه :)

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام دوستان . بچها منم دارم فعالیت می‌کنم تو این سایت لطفا به ما هم یاد بدید روزی ۲.۵ دلار در بیاریم :د

یه سوال دیگه ویدئو‌ها امتیازش چطوریه ؟ یعنی‌ هر ویدئوی که نگا کنی‌ بهت SB میده ؟

مثل سرچ اش نیس که شانسی باشه ؟

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
ابتدا جاوا تو غیر فعال کن که حجم نگیره بعدش روی فیلم کلیک کن و 20 ثانیه وایسا
بعدش هر 10 ویدیو میشه 3SB
در روز میشه 150SB درامد کسب کرد از ویدیو ها
یعنی 1 و نیم دلار

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
یعنی 1 و نیم دلار

ممنون لطف کردی :)

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
یعنی 1 و نیم دلار

آقا جور ما رو هم کشیدی
ممنون

مثل سرچ اش نیس که شانسی باشه ؟

نه عزیز قطعیه . سرچش اسونترینشه چون کافیه چنتا کلمه ای که معمولا امتیاز میدن رو سرچ کنی :د
الان یه اسکرین شات از سرچم امروزم میزارم براتون

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
قابل نداره
میشه 1 دلار :happy::D

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
من بیشتر از ۱۰ تا ویدئو هم دیدم اما چیزی نداد . جاوا رو هم آف کردم . شما از چه مرورگری استفاده می‌کنید ؟ من کروم استفاده می‌کنم شاید مشکل از اونه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
قابل نداره
میشه 1 دلار
happysmiley.gif

میزاشتی نوشته پ خ خشک شه بعد :))))))))))

اینم سرچ الان من. 30 ثانیه هم طول نکشید ! فقط اگه برای شما جواب نداد مثلا روی صفحه دوم که پایین صفحه لینکشه کلیک کنید . اینم ترفند خوبیه

search-today.jpg

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
وقتی‌ جاوا آن هست خیلی‌ قشنگ اون SB meter پر می‌شه اما وقتی‌ آفِ هیچ اتفاقی‌ نمیفته و SB meter پر نمی‌شه اصلا

sobab

Registered User
لایک‌ها
427
من با آی پی آمریکا ثبت نام کردم و با همون هم دارم تو سایت کار میکنم.مشکلی که پیش نمیاد؟

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
وقتی‌ جاوا آن هست خیلی‌ قشنگ اون SB meter پر می‌شه اما وقتی‌ آفِ هیچ اتفاقی‌ نمیفته و SB meter پر نمی‌شه اصلا

اقا من شرمنده ام همیشه به جای اینکه بگم فلش پلیر میگم جاوا :| فلش پلیرو باید رو مرورگرت دیزیبل کنی
موفق باشی

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
من با آی پی آمریکا ثبت نام کردم و با همون هم دارم تو سایت کار میکنم.مشکلی که پیش نمیاد؟
ابدا نباید مشکلی پیش بیاد . ولی همیشه حواستون باشه که آیپی آمریکا باشه چون چی میگن ؟ " کار از محکم کاری .... ؟ "

bene

Registered User
لایک‌ها
481
باید برای هر ویدئو حداقل 45 ثانیه صبر کنید تا امتیاز بده
بهتره ویدئو ها را به ترتیب انجام بدهید که تکراری نباشه مثلا اول تیزر فیلم ها یا قسمت آشپزی و ..
من با کروم و اپرا و فایرفاکس انجام دادم مشکلی نداشته
برای درامد بیشتر اگر زبانتون خوب هست survey ها 60 سنتی را انجام دهید و حدود 20 دقیقه 60 سنت دریافت کنید
هر چه مهارتتون بیشتر باشه در یافتتون بیشتر میشه

Ca.JPG
من بیشتر از ۱۰ تا ویدئو هم دیدم اما چیزی نداد . جاوا رو هم آف کردم . شما از چه مرورگری استفاده می‌کنید ؟ من کروم استفاده می‌کنم شاید مشکل از اونه

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
خیلی ربطی به بحث ما اینجا نداره . اما آدم چقدر میتونه سنگ دل باشه و یه عده چقدر خوش باور :) من تا الان تو سایتای پی تی سی ایرانی نه عضو شدم نه فعالیت کردم شاید 5 سال پیش در حدود یک هفته اوکسین ادز که چیز جدیدی بود اون موقع رو امتحان کردم . اما الان کافیه سرچ کنی تو گوگل . هزار تا باکس ایرانی زدن . معلومه برای اینکه سرپا بمونن مجبورن امکانات زیاد کنن و برای اینکه ضرر نکنن پول مردمو ندن و آخرشم کلاه ملت رو بر دارن . واقعا این پولا خوردن نداره هیچ به هیچ جای آدم هم نمیگیره . آدم باید چقدر خوش باور باشه که پولش رو بریزه به حساب اینا . به خدا کسی که یه تومن میریزه اینجا یکم مغزشو راه بندازه 4 تا دست جنس باهاش بخره و بفروشه هم کار یاد میگیره هم پولش از دست نمیره
ملی باکس بسته شده شما این صفحه رو ببینید . چقدر آدم میتونه دزد باشه تسویه حساب سایت ملی باکس با کاربران ؛ | سایت کار
چن نفر از این کار پولدار شدن ؟ هییییییییییچ کس
خداییش اگه همین سایتیم که اینجا روش کار میکنیم اینقدر معتبر نبود امکان نداشت حتی به یه نفر معرفی کنم . همین که نیاز به سرمایه نداره و نهایت نهایت چیزی که ازت میره یکم وقته . یه پولی هم ازش در میاد که میتونی باهاش پول نت و ارایشگاه و این خرده ریزاتو بدی بهتم میچسبه
از من یه نصیحت به همه کسایی که این متنو میخونید . تو دو چیز قبل اینکه پولتونو بزارید وسط باید از قبلش به این فک کنید که اون پول دیگه وجود نداره ( یا بعدش با سود خیلی خوب برمیگرده ) یکی قمار ، یکی هم تجارت از اینترنت !

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
در حال رایزنی با یه دوستی هستم در آمریکا که بتونم برای ورفرای احتمالی بچه ها از شماره های آمریکایی استفاده کنیم ، ایشالا به توافق میرسیم و آخرین سنگ هم بر میداریم
باید برای هر ویدئو حداقل 45 ثانیه صبر کنید تا امتیاز بده
بهتره ویدئو ها را به ترتیب انجام بدهید که تکراری نباشه مثلا اول تیزر فیلم ها یا قسمت آشپزی و ..
من با کروم و اپرا و فایرفاکس انجام دادم مشکلی نداشته
برای درامد بیشتر اگر زبانتون خوب هست survey ها 60 سنتی را انجام دهید و حدود 20 دقیقه 60 سنت دریافت کنید
هر چه مهارتتون بیشتر باشه در یافتتون بیشتر میشه

خیلی خوشحال میشیم همگی که فوت و فن این سروی ها رو هم یاد بدی به بچه ها

بالا