• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد از معتبر ترین سایت درآمد زایی جهان "سواگ باکس " اگه به پول نرسیدین بیاین ازم شکایت کنین

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
باید برای هر ویدئو حداقل 45 ثانیه صبر کنید تا امتیاز بده
بهتره ویدئو ها را به ترتیب انجام بدهید که تکراری نباشه مثلا اول تیزر فیلم ها یا قسمت آشپزی و ..
من با کروم و اپرا و فایرفاکس انجام دادم مشکلی نداشته
برای درامد بیشتر اگر زبانتون خوب هست survey ها 60 سنتی را انجام دهید و حدود 20 دقیقه 60 سنت دریافت کنید
هر چه مهارتتون بیشتر باشه در یافتتون بیشتر میشه

مشاهده پیوست 448691

داداش این survey ها یه زمان مشخص داره مگه نه ؟ آخه الان رفتم اطلاعات رو پر کردم بعد پیام داد که در حال حاضر Survey وجود نداره !!!

bene

Registered User
لایک‌ها
481
در زمان های مختلف چک کنید اغلب شب ما بیشتر هست احتمالا با خطای زیر مواجه شدید
We're Sorry
Thank you for your willingness to participate and share your opinion in our online surveys. Unfortunately, we have no new surveys available at this time. We expect to have new surveys added shortly so please feel free to try back tomorrow.

Thank you again for taking the time to provide honest and thoughtful answers to our surveys.

survey ها ریزه کاری خیلی داره که بعد از یه مدت تجربه بدست میاد
داداش این survey ها یه زمان مشخص داره مگه نه ؟ آخه الان رفتم اطلاعات رو پر کردم بعد پیام داد که در حال حاضر Survey وجود نداره !!!

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
منم تا حالا تقریبا توی سایت های زیادی عضو شدم و فعالیت کردم ولی این سایت بهترین بوده که تا حالا دیدم
راستی اسمارف مگم اگه سایت دیگه پیدا کردی حتما بگی

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
در زمان های مختلف چک کنید اغلب شب ما بیشتر هست احتمالا با خطای زیر مواجه شدید
We're Sorry
Thank you for your willingness to participate and share your opinion in our online surveys. Unfortunately, we have no new surveys available at this time. We expect to have new surveys added shortly so please feel free to try back tomorrow.

Thank you again for taking the time to provide honest and thoughtful answers to our surveys.

survey ها ریزه کاری خیلی داره که بعد از یه مدت تجربه بدست میاد
دلیلش اینه موقعی که کار شما با پر کردنش تموم میشه اون سروی برداشته شده و به سقف روزانش رسیده . علتشم اینه که روز ما میشه شب اونا . باید یه ساعتی انجامش بدی که ترافیک اونوری کمتره :د

bene

Registered User
لایک‌ها
481
کد جدید 6 سنتی تا کمتر از یک ساعت دیگه فعاله
WantTips

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
دوستانی که سوال کرده بودن
توضیح بخش اکتیویتی تموم شده و تو سایت قرار گرفته . رو عکس کلیک کنید و این بار از اکتیویتی هم امتیاز در بیارید . دقت کنین تو سایت فارسی در بالای سایت روی قسمت راه های کسب درآمد کلیک کنید . تا الان چندین مطلب قرار گرفته

act.jpg

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان یک سایت دیگه که تقریبا مشابه swagbucks هست در حال تست میباشه و در صورت دریافت گیفت کارت همینجا اطلاعاتش را می گذارم.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
اینم امتیاز امروز

search-today.jpg

میتونید این کلمات رو هم امتحان کنید : NBA / justin Bieber / amazon/ mario / life is crazy /

سعی کنید بیشتر کلمات مربوط به آمریکا و بازیگرای امریکایی باشه

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29

کسی آموزش حل Survey رو نمیزاره ؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
پیمان جان من به ۴۵۰ SB رسیدم حالا نحوه دریافت جایزشو یه توضیح میدی ؟ ممنون

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
پیمان جان من به ۴۵۰ SB رسیدم حالا نحوه دریافت جایزشو یه توضیح میدی ؟ ممنون
مرسی سرعت
برو بخش ریواردز > بعدش ریواردز استور
بعد از کتگوری > denomination > 5$ gift card
بعد کارت 5 دلاری آمازون رو پیدا کن
بعد snag this رو بزن و ...
دقت کن ازت آدرس آمریکا رو میخواد که برو تو این وبسایتا یه ادرس فیک درست کن واسه خودت Fakeusaaddress.com Real U.S.A Address. Random America Address.Fake Name America Address.Fake usa address.Fake address in usa و Zip Code 78241, San Antonio, Texas | ZipCode.org
بعدش بسته به شانسته ممکنه بهت وریفای بخوره که میگه شماره موبایل تو امریکا بده ! اگه به اینجا خوردی و کسی و داری تو امریکا که هیچ بهش بگو که شمارشو بده و توام کد و میزنی و واسه همیشه دیگه خلاص میشی !
اما ! اگه نداری مشکلی نیست . با یکی صحبت کردم و دارم ازش یه سری شماره تو امریکا میگیرم . خودم برات ردیفش میکنم !

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
مرسی سرعت
برو بخش ریواردز > بعدش ریواردز استور
بعد از کتگوری > denomination > 5$ gift card
بعد کارت 5 دلاری آمازون رو پیدا کن
بعد snag this رو بزن و ...
دقت کن ازت آدرس آمریکا رو میخواد که برو تو این وبسایتا یه ادرس فیک درست کن واسه خودت Fakeusaaddress.com Real U.S.A Address. Random America Address.Fake Name America Address.Fake usa address.Fake address in usa و Zip Code 78241, San Antonio, Texas | ZipCode.org
بعدش بسته به شانسته ممکنه بهت وریفای بخوره که میگه شماره موبایل تو امریکا بده ! اگه به اینجا خوردی و کسی و داری تو امریکا که هیچ بهش بگو که شمارشو بده و توام کد و میزنی و واسه همیشه دیگه خلاص میشی !
اما ! اگه نداری مشکلی نیست . با یکی صحبت کردم و دارم ازش یه سری شماره تو امریکا میگیرم . خودم برات ردیفش میکنم !

دستت درد نکنه اما متاسفانه وریفای خواستش :|

FaNa9

Registered User
لایک‌ها
29
توی چند روز به 450SB رسیدی ؟؟ از چه طریقی امتیاز کسب کردی ؟؟

بالا