M.MEHDI.SH
Registered User
- نوشتهها
- 439
- لایکها
- 147
بله
ایشالا تا چند روز اینده شروع میکنم
نتیجه رو هم اعلام میکنم
ایشالا تا چند روز اینده شروع میکنم
نتیجه رو هم اعلام میکنم
یک سوال )
محصولات هر صد وبلاگ باید یکی باشه !!؟
یا نه هر وبلاگ یک محصولی رو به صورت عمده تعریف میکنه ؟
این وبلاگ چطوره ؟ http://nikshop.mihanblog.com
این رو هم روش ست کردم http://baxshop.tk
اگه تو گوگل ایندکس بشه دامنه tk باز 100 تا دیگه دامنه میزنم به جای اینکه 100 تا وبلاگ بزنم
یه سوال مهم !
شما چطوری این مطالب رو در وبلاگتون قرار دادید ؟
یعنی از کجا کپی کردید ؟ و در کجا دقیقا پیست کردید ؟
بچه ها من یک سوال دارم
حتما باید وبلاگ به صورت این باشه که یک اسم بذاری و بعدش هی عدد اضافه کنی
یا میشه با اسم های مختلف ساخت
چون مثلا با برنامه هایی که وبلاگ های رنک دار رو پیدا میکنن وبلاگ پیدا کنی و ثبت کنی
چون اونها از قبل توی گوگل ایندکس شدن و فرایند رو با سرعت بیشتری پیش میبرن
نظرتون چیه؟
ترفنده بسیار جالبی استیک روش دیگه این هست که اگه دامنه tk جواب نداد
یک وبلاگ تو میهن بلاگ بزنید و کلی مطلب بزارید تا جایی که دیگه لازم نباشه مطلب بزاری
بعدش از وبلاگ بک آپ بگیرید و 99 تا وبلاگ دیگه رو درست کنید و بک آپ رو تو همه ریستور کنید.(برای اینکه مطالب نمایش داده بشه یکبار قالب رو عوض کنید و بعد برگردونید)
فقط میهن بلاگ امکان بک آپ و ریستو رو داره، رزبلاگ که نداره و بقیه رو نمیدونم
یک روش دیگه این هست که اگه دامنه tk جواب نداد
یک وبلاگ تو میهن بلاگ بزنید و کلی مطلب بزارید تا جایی که دیگه لازم نباشه مطلب بزاری
بعدش از وبلاگ بک آپ بگیرید و 99 تا وبلاگ دیگه رو درست کنید و بک آپ رو تو همه ریستور کنید.(برای اینکه مطالب نمایش داده بشه یکبار قالب رو عوض کنید و بعد برگردونید)
فقط میهن بلاگ امکان بک آپ و ریستو رو داره، رزبلاگ که نداره و بقیه رو نمیدونم
من که بدون تغییر عنوان و مطلب تو وبلاگ میزارم حتی از کلمات کلیدی میهن استور هم استفاده میکنم چون حوصله ندارممیشه بگی مطالب چطور باشند؟
کپی باشند؟ ویراییشون کنیم؟ یا نه از هرجا شد مطلب جمع کنیم بذاریم داخلشوم فقط تیترهارو عوض کنم؟
میشه بگی مطالب چطور باشند؟
کپی باشند؟ ویراییشون کنیم؟ یا نه از هرجا شد مطلب جمع کنیم بذاریم داخلشوم فقط تیترهارو عوض کنم؟
این وبلاگ چطوره ؟ http://nikshop.mihanblog.com ...
بلاگتون امروز باز نمیشه. این پیغامو میده:
"بلاگ مورد نظر شما یافت نشد.ممکن است آدرس وبلاگ اشتباه باشد و یا وبلاگ پیش از این حذف شده باشد" !!!!!!
فک کنم سیستمای بلاگدهی دست بازاریابها رو خوندن و بعد از 1 مدتی این بلاگهارو می بندن.
دوست عزیزدورد نرافزاری تونستم پیدا و خریداری کنم ...
که صد تا وبلاگ blogfa به صورت همزمان میشه اپدیت کرد !! کارمون با جدیت شروع کردیم.
سلامدورد نرافزاری تونستم پیدا و خریداری کنم ...
که صد تا وبلاگ blogfa به صورت همزمان میشه اپدیت کرد !! کارمون با جدیت شروع کردیم.
یعنی همه چیز - یعنی دیده شدن - اگه پیج رنک خوبی داشته باشید شما دیده میشید و با کابران زیادی سر و کار دارید ولی اگه پیج رنک نداشته باشد بجز خودتان کسی سایت شما را نمیبیند. **** پیج رنک=$$$ ****** بدون پیج رنک=کاسه گدایی --- ایندکش شدن رابطه زیادی با همون پیچ رنک داره - به عبارتی پیج رنک=اینکس زیاددوستان برای اطلاع خودم می پرسم
ایندکس شدن تو گوگل یعنی چی؟
دوست عزیز ایندکس یعنی ثبت مطالبتون تو نتایج جستجو گوگلدوستان برای اطلاع خودم می پرسم
ایندکس شدن تو گوگل یعنی چی؟