• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درامد عالی بدون نیاز به هیچگونه سرمایه ای

M.MEHDI.SH

Registered User
لایک‌ها
147
بله
ایشالا تا چند روز اینده شروع میکنم
نتیجه رو هم اعلام میکنم

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
یک سوال )
محصولات هر صد وبلاگ باید یکی باشه !!؟
یا نه هر وبلاگ یک محصولی رو به صورت عمده تعریف میکنه ؟

اره محصول هر صد وبلاگ باید یکی باشه یعنی مثلا تو یه سیستم فروش محصول مثل پی پرسل 30 تا محصول هست این 30 تا محصول تو همه این وبها باید باشه یعنی مثلا وبلاگ اولی ک اصلی است بقیه دقیقا کپی این باشن

این وبلاگ چطوره ؟ http://nikshop.mihanblog.com
این رو هم روش ست کردم http://baxshop.tk
اگه تو گوگل ایندکس بشه دامنه tk باز 100 تا دیگه دامنه میزنم به جای اینکه 100 تا وبلاگ بزنم

اره این همونه ک مد نظرمه عالیه

فقط بابت دامنه تی کی نمیدونم بخدا ببین میخوای تست کن اگ جواب داد حتما بهمون بگو خیلی کمک میکنه ولی بعید میدونم اخه اگ میشد میشنیدم با اینحال می ارزه تست بشه اگ بشه خودم هم تستش میکنم ببینم بازدهش چطوره
ممنون از پیشنهادت

یه سوال مهم !
شما چطوری این مطالب رو در وبلاگتون قرار دادید ؟
یعنی از کجا کپی کردید ؟ و در کجا دقیقا پیست کردید ؟

این مطالب رو تو سیستم های همکاری در فروش مثل سل می یا پی پرسل و.... توش ثبت نام میکنی و وارد اکانتت میشی بعد ورود به اکانتت بخش محصولات صفحه مربوط به هر محصولت با توضیحات و لینک مربوط به خرید محصول هست کپیش میکنی کلشو میزاری تو وبلاگت از اون لینک هر کی خرید کنه پورسانتش برا شماست
و برا گذاشتن بنر ک خب لینک بنر رو تو بخش تبلیغات تنظیمات میزاری همون بخش ک کد جاوا اسکریپت رو میزاری یا تو قالب یه جا خب درست کن بزار

بچه ها من یک سوال دارم
حتما باید وبلاگ به صورت این باشه که یک اسم بذاری و بعدش هی عدد اضافه کنی
یا میشه با اسم های مختلف ساخت
چون مثلا با برنامه هایی که وبلاگ های رنک دار رو پیدا میکنن وبلاگ پیدا کنی و ثبت کنی
چون اونها از قبل توی گوگل ایندکس شدن و فرایند رو با سرعت بیشتری پیش میبرن
نظرتون چیه؟

فرقی نمیکنه با عدد باشه یا نه ولی با عدد باشه قاطی نمیکنی چون 100 تا وبلاگ بسازی هر دفعه بخوای اسم وبلاگ با پسورد بزنی بری توش کلی وقتتو میگیره ولی با عدد پشت سر هم باشه سریع تر میری و اینکه اسم اون وبلاگت خیلی بیشتر جا میوفته و میشناسنش با اینحال فرقی تو ایندکس نداره دوست داشتی اسمهای مختلف بزار
درمورد حرف بعدیت در مورد وب های رنک دار من نرم افزارشو ندیدم اگ بتونه پیدا کنه خوبه ولی اسم وبلاگت چیزی باید باشه به وبلاگت بخوره نمیتونی اسمش download باشه بعد توش فروشگاه باشه...همون اسم فروشگاه بودن خودش یه نوع اعتماده چون کسی ک اینترنتی خرید میکنه از اینکه این وبلاگه یا سایته سر در نمیاره و فقط میزنه و سرچ میکن ههر چی بالا اومد خرید میکنه اونایی هم ک تو اینترنت هستن خودشون تو سیستم فروش محصول عضو میشن و از لینک خودشون خرید میکنند و پورسانت رو خودشون میگیرن

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
یک روش دیگه این هست که اگه دامنه tk جواب نداد
یک وبلاگ تو میهن بلاگ بزنید و کلی مطلب بزارید تا جایی که دیگه لازم نباشه مطلب بزاری
بعدش از وبلاگ بک آپ بگیرید و 99 تا وبلاگ دیگه رو درست کنید و بک آپ رو تو همه ریستور کنید.(برای اینکه مطالب نمایش داده بشه یکبار قالب رو عوض کنید و بعد برگردونید)
فقط میهن بلاگ امکان بک آپ و ریستو رو داره، رزبلاگ که نداره و بقیه رو نمیدونم

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
یک وبلاگ تو میهن بلاگ بزنید و کلی مطلب بزارید تا جایی که دیگه لازم نباشه مطلب بزاری
بعدش از وبلاگ بک آپ بگیرید و 99 تا وبلاگ دیگه رو درست کنید و بک آپ رو تو همه ریستور کنید.(برای اینکه مطالب نمایش داده بشه یکبار قالب رو عوض کنید و بعد برگردونید)
ترفنده بسیار جالبی است

mosaferkoochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این وبلاگ چطوره ؟ http://nikshop.mihanblog.com ...
بلاگتون امروز باز نمیشه. این پیغامو میده:
"بلاگ مورد نظر شما یافت نشد.ممکن است آدرس وبلاگ اشتباه باشد و یا وبلاگ پیش از این حذف شده باشد" !!!!!!
فک کنم سیستمای بلاگدهی دست بازاریابها رو خوندن و بعد از 1 مدتی این بلاگهارو می بندن.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

میشه بگی مطالب چطور باشند؟
کپی باشند؟ ویراییشون کنیم؟ یا نه از هرجا شد مطلب جمع کنیم بذاریم داخلشوم فقط تیترهارو عوض کنم؟

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
کپی باشند؟ ویراییشون کنیم؟ یا نه از هرجا شد مطلب جمع کنیم بذاریم داخلشوم فقط تیترهارو عوض کنم؟
من که بدون تغییر عنوان و مطلب تو وبلاگ میزارم حتی از کلمات کلیدی میهن استور هم استفاده میکنم چون حوصله ندارم
ولی استارتر بهتر میدونه باید اون هم راهنمایی کنه

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
100 تا وبلاگ بسازیم! - حتی اگه 100 وبلاگ هم بسازیم باز هم فکر نمیکنم به جایی برسیم - کیفیت مهمه نه کمیت - مثلا این سایت و فروم من - درآمد صفر!
کار بیهوده

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
100 تا وبلاگ بسازیم! - حتی اگه 100 وبلاگ هم بسازیم باز هم فکر نمیکنم به جایی برسیم - کیفیت مهمه نه کمیت - مثلا این سایت و فروم من - درآمد صفر!
کار بیهوده

داش قبل زدن وبلاگ باید بدونی چ وبلاگی میزنی ک درامدزای باشه
اتفاقا رزبلاگ هم هستی پس این دوتا ببین وبلاگ منه یه سال بسته بودمش تازه همه مطالب پاک کردم تا ببینی هم وبلاگ ببین هم سایت

http://khafan-download.ir/

http://khafan-download.ir/Forum

سر 7 ماه بزرگترین وبلاگ دانلود فیلم و اهنگ و سریال کرده بودمش
تعداد فروش از این وبلاگم خیلی بالا بود اسمش هم شاید شنیده باشی خفن دانلود سه بار بهترین وبلاگ رزبلاگ شده بودم
تمام چیزهایی ک طرف استارت میزنه بسته به انگیزه و تلاش اون فرد هست و + تحقیق قبل از شروع کار

این وبلاگ هم برا رزبلاگ بود دادمت بالا دامنه هست اون دامنه ها نمیدونم چرا باز نمیشه دامنه اصلیم اینه http://khafan-download.ir/Forum

انجمنش هم ببین حتما
تو اکثر سیستمهای وبلاگدهی بودم نشد تو هیچکدومش شکست بخورم و کار بیهوده کرده باشم

خب ببین بگرد سیستم فروش محصول خب پیدا کن ک محصول خب داشته باشه و پورسانت خب بده و مورد اعتماد باشه من فقط سل می و پی پرسل رو میشناسم ک حتما میگم استفاده بکن

هیچ تغییری نیاز نیست طبق همون چیز ک گفتم عمل کن
توشون ثبت نام کردی وارد اکانتت شدی بخش محصولات بری هر محصول جلوش لینک صفحه داره میری تو صفحه و هر چی اونجا هست ک عکس از محصول و توضیحات و لینک مربوط به خرید پورسانت خودته همش رو کپی کن بزار تو وبلاگ هات مثلا وبلاگ اول طبق اون چیزی ک گفتم عمل کردی بقیه بولاگها دقیقا مثل همون باشند

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
این وبلاگ چطوره ؟ http://nikshop.mihanblog.com ...
بلاگتون امروز باز نمیشه. این پیغامو میده:
"بلاگ مورد نظر شما یافت نشد.ممکن است آدرس وبلاگ اشتباه باشد و یا وبلاگ پیش از این حذف شده باشد" !!!!!!
فک کنم سیستمای بلاگدهی دست بازاریابها رو خوندن و بعد از 1 مدتی این بلاگهارو می بندن.

نه خود سیستمهای وبلاگدهی از خداشونه اولا تعداد وبلاگهاشون زیاد میشه و بازدید بالایی میگیرن دوما چون فروشگاه هستن و بنر اونا هم گوشه بالا وبلاگها میخوره تو تمام سیستمهای وبلاگدهی ک بیشتر هم اونا هم فروش محصول میزارن فروش اونها هم خیلی بالاست

سیستمهایی مثل رزبلاگ خودشون سیستم فروش محصول گذاشته بودند ک محصول به کاربرا میدادند برا بازاریابی تو وبلاگهاشون نمیدونم هنوز اینطور باشه یا نه

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
دورد نرافزاری تونستم پیدا و خریداری کنم ...
که صد تا وبلاگ blogfa به صورت همزمان میشه اپدیت کرد !! کارمون با جدیت شروع کردیم.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دورد نرافزاری تونستم پیدا و خریداری کنم ...
که صد تا وبلاگ blogfa به صورت همزمان میشه اپدیت کرد !! کارمون با جدیت شروع کردیم.
دوست عزیز
بلاگفا مخالف تبلیغات و کسب درآمد هست .
آخرین اخبارشو بخون ...

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
twzvntrbkumfr32283zg.png

اگه بخواد تمام فروشگاه اینترنتی ببنده که خودش به فاک میره :)
منظور از تبلیغات به نظرم گزاشتن پاپ اپ و دیگر تبلیغات است با این کار وبلاگ دهی ها مشکلی ندارن | در حقیقت به نعفشون خواهد بود .

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
دوستان برای اطلاع خودم می پرسم
ایندکس شدن تو گوگل یعنی چی؟
یعنی همه چیز - یعنی دیده شدن - اگه پیج رنک خوبی داشته باشید شما دیده میشید و با کابران زیادی سر و کار دارید ولی اگه پیج رنک نداشته باشد بجز خودتان کسی سایت شما را نمیبیند. **** پیج رنک=$$$ ****** بدون پیج رنک=کاسه گدایی --- ایندکش شدن رابطه زیادی با همون پیچ رنک داره - به عبارتی پیج رنک=اینکس زیاد

Last edited:

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
کاملا اشتباه
خیلی از سایت ها هستن که پیج رنکشون 0 هست ولی با هر سرچی مربوط به موضوعشون میان صفحه اول گوگل
مثال:
فروش بازی کامپیوتر

www.ebia.ir
من دیدم بعضی ها رنکشون 0 هم نیست که اول هستن یعنی پیج رنک ندارن
دوستان برای اطلاع خودم می پرسم
ایندکس شدن تو گوگل یعنی چی؟
دوست عزیز ایندکس یعنی ثبت مطالبتون تو نتایج جستجو گوگل

بالا