دو تا وبلاگ درست کردم (در رز بلاگ ) ( چون بلاگفا و پرشین بلاگ که نیمذارن ) هر کدومم حدود 10 تا مطلب دارن . بنر و پست ثابتم تبلیغات گذاشم .میتونی مثل من گزارش بدی از اطلاعات هم استفاده کنیم
ولی ...
دو تا وبلاگ درست کردم (در رز بلاگ ) ( چون بلاگفا و پرشین بلاگ که نیمذارن ) هر کدومم حدود 10 تا مطلب دارن . بنر و پست ثابتم تبلیغات گذاشم .میتونی مثل من گزارش بدی از اطلاعات هم استفاده کنیم
به نظرم میهن بلاگ بهتره چون با یه اکانت فک کنم نامحدود وبلاگ میشه درست کرددو تا وبلاگ درست کردم (در رز بلاگ ) ( چون بلاگفا و پرشین بلاگ که نیمذارن ) هر کدومم حدود 10 تا مطلب دارن . بنر و پست ثابتم تبلیغات گذاشم .
ولی ...
بقیه رو نمیدونم ولی وبلاگ های منم تا الان (بعد از حدود 10 روز ) فروشی نداشته ...
میهن بلاگ خیلی بی امکانات هست (ظاهرش )به نظرم میهن بلاگ بهتره چون با یه اکانت فک کنم نامحدود وبلاگ میشه درست کرد
بازدید دارن وبلاگ هات؟
اکثرا محصولات ج.نسی هست که الان دیگه نیست ...داشتم تو پیکوفایلم میگشتم چندتا عکس پیدا کردم از فروش گفتم بزارم زیاد نیستن یه چندتان فقط
ک اذر ماه شروع کرده بودم تو اذر ماه جوابگوییش شروع شد با 5 سیستم فروش محصول حدودا
تو دی و بهمن و استفند حدودا خب بود ولی از عید به بعد دیگ اصلیش شروع شد
![]()
![]()
![]()
اکثرا محصولات ج.نسی هست که الان دیگه نیست ...
اشکان جان تاحالا چقدر فروش داشتی؟دوستان یک وبلاگ تازه رنک سه میهن بلاگ دارم چه طوره ؟!
فقط میخوام روی یک محصول کار کنم ! یعنی تمام فروش اون محصول در دست بگیرم !
http://ruyekhatekhoda.mihanblog.com/
سلام
داداش من میتونم تو بلاگفا این کار رو بکنم
به نظرات چند تا وبلاگ خوبه برای این کار؟
در ضمن از کدوم سایت برای فروش محصولات استفاده کنم؟
داداش دیروز 20 تا وبلاگ تو بلاگفا زدمبلاگفا خودم کار کردم ولی بخاطر محصولات جنسی بود بسته شد
خیلی خشکل ج داده بود اون موقع
من 200 تا وبلاگ داشتم به یه جایی میرسی حتی دست از اینکارم بکشی حتی تا یکسال درامد داری حتی
داداش دیروز 20 تا وبلاگ تو بلاگفا زدم
امروز هم 20 تا میزنم
مشکل من اینه که
سایتی که میخوام تبلیغ کنم نباید در بلند مدت توسط بلاگفا بسته بشه
الان بلاگفا به بعضی سایت ها اجازه نمیده که تبلیغاتش رو بذارم
به نظرت کدوم سایت میتونه برای همکاری در فروش بهتر باشه
do0ste aziz sh0ma, sh0mali hasti k ashnaaye mehdi gavzani?? man az am0lam, mikhaastam dar m0rede in matalebi k g0fti ettelaate bishtari kasb k0nam, bebinam mito0nam to0 in kaar daramad kasb k0nam ya na