• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد از یک سایت معتبر ایرانی

tapesh777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من که سرمایه گذاری چندانی نمیکنم .
فقط روزی نهایتا یک ساعت کار میکنم .
یه تعدادشون رو حذف می کنم .
ممنون از راهنمایی رفقا .

misagh97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اخه جالب اینجاست من درخواست برداشت 2000 تومن دادم بعد از فردا میخوام برم تو انجمن میزنه یوزرنیم و پسورد شما اشتباهه در صروتی که باهمون یوزر میتونم برم تبلیغات رو ببینم
واقعا ابروی هر چی کلاه بردار رو بردند این باکسهای ایرانی
اینم یه مدرک دیگه:

من فقط مینویسم دوستان خودشون قضاوت کنند :
1- برگشت : کاربری که در خواست برداشت میده اطلاعاتش ناقصه نباید برگشت بخوره ؟
چندین بار گفتند و گفتیم که اطلاعاتتون رو چک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- انجمن :
انجمن سایت باگ داشت به خاطر همین کلّا حذفش کریدم . بالای صفحه ی کاربری هم که زدیم انجمن داره عوض میشه صبر کنید ولی باز هم همون داستان همیشگی تهمت زدن به سایت های باکس ایرانی .
بنده یا حرفی رو نمیزنم یا میزنم روش هستم ؛ من گفتم برای سایت مشکلی پیش بیاد تا هر زمان هم که شده ، سرمایه ی کاربر رو تقدیمش میکنم . حروم از گلوی من به شخصه پایین نمیره
شمارم رو هم که گذاشتم توی سایت ؛ گفتم هر کی کار داشت اس ام اس بده .
برای سرمایه گذاری هم که گفتم بهتون سفته میدم و به چندین نفر هم دادم .
دیگه باید چیکار میکردم ؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من فقط مینویسم دوستان خودشون قضاوت کنند :
1- برگشت : کاربری که در خواست برداشت میده اطلاعاتش ناقصه نباید برگشت بخوره ؟
چندین بار گفتند و گفتیم که اطلاعاتتون رو چک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- انجمن :
انجمن سایت باگ داشت به خاطر همین کلّا حذفش کریدم . بالای صفحه ی کاربری هم که زدیم انجمن داره عوض میشه صبر کنید ولی باز هم همون داستان همیشگی تهمت زدن به سایت های باکس ایرانی .
بنده یا حرفی رو نمیزنم یا میزنم روش هستم ؛ من گفتم برای سایت مشکلی پیش بیاد تا هر زمان هم که شده ، سرمایه ی کاربر رو تقدیمش میکنم . حروم از گلوی من به شخصه پایین نمیره
شمارم رو هم که گذاشتم توی سایت ؛ گفتم هر کی کار داشت اس ام اس بده .
برای سرمایه گذاری هم که گفتم بهتون سفته میدم و به چندین نفر هم دادم .
دیگه باید چیکار میکردم ؟
پس چرا نمیتونم وارد انجمن سایت بشم و حقم رو بگیرم 2000 تومان ارزش نداره ولی حقم هست درسته؟
اطلاعاتم هم درسته درسته همین العان چک کردم هم شماره شبا هم شماره کارت میخواین از دفترچه عکس بندازم بذارم اینجا همه بفهمن؟
بعدش من 2000 تومان با شما دارم و ازش نمیگذرم و حلالش نمیکنم شما که انقدر ادعای حلال خوری میکنین من شماره میدم به جای 2000 تومانم یه کارت شارژ ایرانسل بهم بدین بعدشم یوزرم رو حذف کنین اکی؟

بالا