• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد با کوتاه کردن لینک:وان لینک

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
attachment-201768d1347188948-www.onelink.ir_-300x174.png

وان لینک:کسب درآمد با هر کلیک

امروز مورخ 17 شهریور ماه سال 91 وبلاگ و بخش راهنمایی سایت کوتاه کننده ی لینک وان لینکافتتاح شده و آماده خدمت رسانی به کاربران وان لینک می باشد.

trans.gif
ویژگی های منحصر به فرد وان لینک:
*ارزان ترین تعرفه ی تبلیغ در کل کشور...
*دارای اشتراک گذارندگان و تبلیغ دهندگان فعال...
*دارای پیشتیبانی 24 ساعته...
*دارای سرویس VIP برای کاربران فعال (نیمه رایگان)...
*دارای پنل اختصاصی اس ام اس ...
*آسان ترین کوتاه کننده ی لینک کشور...
*دارای نرخ پرداختی حداقلی 4000 تومان...
*دارای وبلاگی حرفه ای ...
*قابلیت پشتیبانی از تمامی کارت های شتاب...
*قابلیت نام نویسی کردن در وبلاگ وان لینک...
*نظارت بر لینک ها در هر 2 دقیقه یکبار...
*قابلیت کوتاه کردن لینک به همراه درآمد به ازای هر کلیک 50 ریال...
*تصویه حساب مطمئن با یک کلیک...
* کوتاه کردن لینک تنها با یک کلیک...
*پرداخت پورسانت و هدیه به ازای کاربران معرفی شده توسط شما...

why.png

کسب درآمد به آسانی از طريق لينکهاي کوتاه شده (1000 بازديد کننده / 40000 ریال) .
کوتاه کردن لينکها و کمک در هنگام محدوديت فضا براي قرار دادن لينک‌ها در سايت.
معرفي‌ سايت به کاربران جديد و دريافت کميسيون.
ابزارها گوناگون، لينک کوتاه کن يکجا براي لينکهاي زياد API.

what.png

وان لینک يه سرويس مجانيه براي کوتاه کردن لينکا که با به اشتراک گذاشتن لينکاي کوتاه شده ميتواني پول در بياري!
پس سريع يه اکانت بساز و شروع کن به فشرده کردن لينکا. هرکسي که لينکتو ببينه، پول گيرت مياد به همين سادگي!
مثلا لينک فشرده شده گوگل اينه: وان لینک کوتاه کردن لینک با درآمد
لينکهاي فشرده شدتو تو فيسبوک، توئيتر، فروم، سايت شخصی يا هر شبکه اجتماعی ديگه بذار تا پول بيشتري گيرت بياد.

!برای اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید!

درگاه های قابل استفاده:

تعرفه تبلیغات | تعرفه اشتراک گذاری | قوانین و مقررات | سوالات متداول | بلاگ | تماس با ما

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام
بله از امروز شروع به دوباره نویسی کد سایت رو کردم و شاید توی بعضی از جاها مشکل پیش بیاد ولی این تغییرات وان لینک و متفاوت تر از بقیه ی سایت های کوتاه کننده ی لینک میکنه.
پس طرفداران و کاربران باید شکیبا باشند.
چون وان لینک جدید در راه است!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر
مدیر وان لینک

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام.
وان لینک ارزانترین کپین ها را در کل سایت های مشابه ایرانی دارد!
قیمت تبلیغات بینابینی برای کلیه کشور ها:100000 ریال!!!!!
قیمت تبلیغات بینابینی برای پروکسی سرورها:80000 ریال!!!!
قیمت تبلیغات بینابینی برای آمریکا:60000 ریال!!!
قیمت تبلیغات بینابینی برای انگلستان:60000 ریال!!!
قیمت تبلیغات بینابینی برای افغانستان:60000 ریال!!
قیمت تبلیغات بینابینی برای ایران:60000 ریال!!!!!

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
قیمت تبلیغات بنری هم در وان لینک بسیار ارزانتر از سایت های دیگر کشور است!
قیمت لیدر بوردهای بنری:

کلیه کشورها:70000 ریال
پروکسی سرورها:65000 ریال
آمریکا:65000 ریال
ایران:70000 ریال
انگلیس:65000 ریال
افغانستان 50000 ریال
[

Last edited:

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10

با سلام
امروز مورخ 1391/06/20 سعی داریم تا وان لینک را از تمامی رقبای خود برتر و متمایزتر کنیم.

trans.gif

برای ایجاد این تغییرات لازم به این است که شما کاربران عزیز با صبر و بردباری به ما کمک کنید تا مشکلات سایت را برطرف و سایتی بهتر به شما عزیزان ارائه کنیم.
در وان لینک 2.7 شما ویژگی های برتر وان لینک رامشاهده خواهید کرد:
تغیرات ظاهری و درونی وان لینک
تصویه حساب روزانه
تخفیف های بیشتر
تعرفه های تبلیغات ارزان تر
قدرت بیشتر
آپ تایم بالاتر
قرعه کشی ماهیانه ی کوپن های تخفیف در تبلیغات برای تبلیغ دهندگان
پشتیبانی 24 ساعته و سرعت پاسخگویی در کمتر از 7 دقیقه
بخش ثبت نام حرفه ای
مبلغ پرداختی کمتر برای تصویه ی حساب سریعتر
افزودن بنر های بیشتر
افزودن نرخ عضویت گیری
هدیه 70 ریالی به هر کاربر جدید
بازدید بیشتر و رتبه ی الکسای کمتر
افزودن تخفیف های فصلی یا ماهی به کلیه تبلیغ دهندگان وان لینک
افزودن بخش لینک های برتر و لینک های تاز فشرده شده.
.....................................................

تمامی ویژگی های گفته شده وقتی تحقق پیدا میکنند که شما عزیزان صبور باشید و کمک های مالی (در حد توانتان) هر چند اندک , به تیم وان لینک پرداخت کنید.
با تشکر
مدیر وان لینک

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
چرا نمیشه عضو شد؟
دلیلش رو بخونید:

با سلام
امروز مورخ 1391/06/20 سعی داریم تا وان لینک را از تمامی رقبای خود برتر و متمایزتر کنیم.

trans.gif

برای ایجاد این تغییرات لازم به این است که شما کاربران عزیز با صبر و بردباری به ما کمک کنید تا مشکلات سایت را برطرف و سایتی بهتر به شما عزیزان ارائه کنیم.
در وان لینک 2.7 شما ویژگی های برتر وان لینک رامشاهده خواهید کرد:
تغیرات ظاهری و درونی وان لینک
تصویه حساب روزانه
تخفیف های بیشتر
تعرفه های تبلیغات ارزان تر
قدرت بیشتر
آپ تایم بالاتر
قرعه کشی ماهیانه ی کوپن های تخفیف در تبلیغات برای تبلیغ دهندگان
پشتیبانی 24 ساعته و سرعت پاسخگویی در کمتر از 7 دقیقه
بخش ثبت نام حرفه ای
مبلغ پرداختی کمتر برای تصویه ی حساب سریعتر
افزودن بنر های بیشتر
افزودن نرخ عضویت گیری
هدیه 70 ریالی به هر کاربر جدید
بازدید بیشتر و رتبه ی الکسای کمتر
افزودن تخفیف های فصلی یا ماهی به کلیه تبلیغ دهندگان وان لینک
افزودن بخش لینک های برتر و لینک های تاز فشرده شده.
.................................................. ...

تمامی ویژگی های گفته شده وقتی تحقق پیدا میکنند که شما عزیزان صبور باشید و کمک های مالی (در حد توانتان) هر چند اندک , به تیم وان لینک پرداخت کنید.
با تشکر
مدیر وان لینک

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
اخطار!!! اخطار!!!

دوست عزیز

تمامی اطلاعات سایت شما کپی برداری شده از سایت زیپ زیپ اولین سایت کوتاه کننده لینک رایگان با قابلیت کسب درآمد در ایران هست، هرچه سریع تر نسبت به تغییر آنها اقدام نمایید چرا که عمل شما از موارد کپی رایت و قوانین جرایم رایانه ای تلقی میشه و قابل پیگرد قانونیست.

من صرفاً جهت اطلاع شما میگم هرچه سریع تر نسبت به تغییر کلیه موارد اقدام کنید وگرنه پیگرد قانونی خواهد شد.

پ.ن: مدارک لازم و کافی جهت این ادعا موجود هست.

Last edited:

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
دوست عزیز

تمامی اطلاعات سایت شما کپی برداری شده از سایت زیپ زیپ اولین سایت کوتاه کننده لینک رایگان با قابلیت کسب درآمد در ایران هست، هرچه سریع تر نسبت به تغییر آنها اقدام نمایید چرا که عمل شما از موارد کپی رایت و قوانین جرلیم رایانه ای تلقی میشه و قابل پیگرد قانونیست.

من صرفاً جهت اطلاع شما میگم هرچه سریع تر نسبت به تغییر کلیه موارد اقدام کنید وگرنه پیگرد قانونی خواهد شد.

پ.ن: مدارک لازم و کافی جهت این ادعا موجود هست.

شما هم گرفتی اسکریپت را ترجمه کردی البته ایشون گرفتن از ترجمه ی شما استفاده کردند
دوستان قیمت اسکریپت را لطفا به من پخ کنید ممنون میشم

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
شما هم گرفتی اسکریپت را ترجمه کردی البته ایشون گرفتن از ترجمه ی شما استفاده کردند
دوستان قیمت اسکریپت را لطفا به من پخ کنید ممنون میشم

دوست گرامی

اسکریپت زیپ اختصاصی و خریداری و تغییرات زیادی روش اعمال شده و ترجمه تماماً توسط تیم زیپ انجام شده. تمامی کپی های سایت زیپ از جمله وان لینک از اسکریپت نال شده (که رایگان روی سایت ها پیدا میشه) به همراه متون فارسی تماماً کپی شده از زیپ استفاده میکنند.

لذا کپی برداری به هر نوعی در قانون جرم هست و پیگرد قانونی داره! حتی 1 کلمه!

پ.ن: برای اثبات تمامی صحبت هام مدرک دارم. :)

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
دوست گرامی

اسکریپت زیپ اختصاصی و خریداری و تغییرات زیادی روش اعمال شده و ترجمه تماماً توسط تیم زیپ انجام شده. تمامی کپی های سایت زیپ از جمله وان لینک از اسکریپت نال شده (که رایگان روی سایت ها پیدا میشه) به همراه متون فارسی تماماً کپی شده از زیپ استفاده میکنند.

اولاً سلام.
دوماً من اسکریپت رو خریدم و تازه هم وقتی که اسکریپت شما هنوز اسکریپت قدیمی بود من اسکریپت جدید رو داشتم.درسته که شما اولیش بودید ولی این نباید باشه که هیچ کسی سایتی رو مثل سایت شما نزنه!!!
حالا هم این همه سایت کوتاه کننده ی لینک توی دنیا هست و من نباید فقط اسکریپت شبیه شما رو ورداشته باشم.
و سوماً
من دارم اسکریپتی رو که خریدم شخصی سازی میکنم.و اصلاً کاری به اسکریپت شما ندارم و نداشتم و نخواهم داشت.

P E R S I A N

Registered User
لایک‌ها
343
دوست گرامی

شما خریدید
بنده یادم زمانی که توی پی سی ول توی فرومش درباره اسکریپت ادفلای بحث شد شما اومدید و موضع گیری کردید که چرا این اسکریپت را گذاشته اید
چرا چون از متن تبلیغ شما توی پی سی ول کپی کرده بود و برای معرفی اسکریپت استفاده نمونده بود

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
شما خریدید
بنده یادم زمانی که توی پی سی ول توی فرومش درباره اسکریپت ادفلای بحث شد شما اومدید و موضع گیری کردید که چرا این اسکریپت را گذاشته اید
چرا چون از متن تبلیغ شما توی پی سی ول کپی کرده بود و برای معرفی اسکریپت استفاده نمونده بود
من نمیدونم من اسکریپت رو 100 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
اولاً سلام.
دوماً من اسکریپت رو خریدم و تازه هم وقتی که اسکریپت شما هنوز اسکریپت قدیمی بود من اسکریپت جدید رو داشتم.درسته که شما اولیش بودید ولی این نباید باشه که هیچ کسی سایتی رو مثل سایت شما نزنه!!!
حالا هم این همه سایت کوتاه کننده ی لینک توی دنیا هست و من نباید فقط اسکریپت شبیه شما رو ورداشته باشم.
و سوماً
من دارم اسکریپتی رو که خریدم شخصی سازی میکنم.و اصلاً کاری به اسکریپت شما ندارم و نداشتم و نخواهم داشت.

دوست عزیز

من کاری ندارم شما خریدید یا نه، بحث من اینه سایت شما از سایت ما زیپ اولین و برترین سایت کوتاه کننده لینک رایگان با قابلیت کسب درآمد در ایران کپی شده ( نسخه فارسی ) واو به واوش و کاملاً هم مشهوده به خاطر نوع ادبیات خاصی که ما در زیپ استفاده کردیم! و این خلاف قانون و جرم هست! من دارم دوستانه میگم که شما باید کلیه تغییرات رو ایجاد کنید وگرنه از طریق قانونی با شما برخود میشه و به ضرر شما خواهد بود.

دیگه انتخاب با شماست!

موفق و پیروز باشید.

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اگه شما میگید که قانون کپی رایت طرف شماست و شما هم اصلاً از سایت های خارجی کپی نکردید و با اینکه فقط کد رو فارسی کردید صاحب کل سایت های کوتاه کننده ی جهان شدید و همش هم دارید سر مردم رو کلاه میزارید که از اینها میگذریم.....
من قبول دارم که سایت شما اولین سایت بوده ولی من اصلاً به هیچ وجه قبول ندارم که من از سایت شما کپی کردم مدارکش هم موجوده من 300 پول طراحی و دوباره نویسی و خرید اسکریپت خام رو دادم و....
بازهم خوشحال میشم بدونم که چرا اینقدر کلاهبرداری میکنی و همش دروغ میگی و با همه ی سایت های مشابه بهتر از سایت خودت هم بدی!!!آخه اونها هم میخوان کار حلال بکنند و یه جوریایی با هات همکار بشند!!!!

hks123456789

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز

من کاری ندارم شما خریدید یا نه، بحث من اینه سایت شما از سایت ما زیپ اولین و برترین سایت کوتاه کننده لینک رایگان با قابلیت کسب درآمد در ایران کپی شده ( نسخه فارسی ) واو به واوش و کاملاً هم مشهوده به خاطر نوع ادبیات خاصی که ما در زیپ استفاده کردیم! و این خلاف قانون و جرم هست! من دارم دوستانه میگم که شما باید کلیه تغییرات رو ایجاد کنید وگرنه از طریق قانونی با شما برخود میشه و به ضرر شما خواهد بود.

دیگه انتخاب با شماست!

موفق و پیروز باشید.
من کسی بودم که این سایت رو به ایشون فروختم من اسکریپت رو خریدم دقت کنید خریداری کردم
1- اول اینکه قانون کپی رایت توی ایران نیست!!
2- تو ثابت کن که سایتت از روی AdF.ly کپی نشده!!!
3- ببین من یه بار دیگه با تو صحبت کردم گفتم من اصلاً زمانی که داشتم قالبش رو طراحی می کردم اصلاً سایت تو رو ندیده بودم!!!
4- من برای طراحی وان لینک از سایت AdF.ly کمک گرفتم
5- ایمیل خودت هم موجود هست که وقتی دیدی از این طریق نمی تونی کاری انجام بدی بهانه آوردی که متن ترجمه شده از زیپ کپی شده!!!
من یه چیز رو بهت توضیح بدم وقتی که می خوای یه قالب رو فارسی کنی مثلاً جمله I am boy رو باید من پسر هستم ترجمه کنی پس نتیجه می گیریم که متن ترجمه شده از روی سایت های خارجی کپی شده نه سایت زیپ!!!
6- قالبش هم که خودم طراحی کردم و اصلاً شباهتی به سایت شما نداره!!!
7- من نمی دونم چی می مونه که تو کپی رایت رو به میان آوردی!!!:lol:
به نظر من دنبال چنین کار هایی نباش که بخوای این جوری سایتی رو ببندی چون خودتو و سایتتو زیر سوال میره:thumbsup: نمی دونم شاید هم برای اینکه واسه سایتت تبلیغ کنی اومدی اینجا:puke:
اگه دیگه چیزی داشتی که بگی همین جا درمیان بذار تا بهت توضیح بدم
اگه دوستان اسکریپت وان لینک یا همون AdF.ly رو خواستید پی ام بدین

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
من کسی بودم که این سایت رو به ایشون فروختم من اسکریپت رو خریدم دقت کنید خریداری کردم
1- اول اینکه قانون کپی رایت توی ایران نیست!!
2- تو ثابت کن که سایتت از روی AdF.ly کپی نشده!!!
3- ببین من یه بار دیگه با تو صحبت کردم گفتم من اصلاً زمانی که داشتم قالبش رو طراحی می کردم اصلاً سایت تو رو ندیده بودم!!!
4- من برای طراحی وان لینک از سایت AdF.ly کمک گرفتم
5- ایمیل خودت هم موجود هست که وقتی دیدی از این طریق نمی تونی کاری انجام بدی بهانه آوردی که متن ترجمه شده از زیپ کپی شده!!!
من یه چیز رو بهت توضیح بدم وقتی که می خوای یه قالب رو فارسی کنی مثلاً جمله I am boy رو باید من پسر هستم ترجمه کنی پس نتیجه می گیریم که متن ترجمه شده از روی سایت های خارجی کپی شده نه سایت زیپ!!!
6- قالبش هم که خودم طراحی کردم و اصلاً شباهتی به سایت شما نداره!!!
7- من نمی دونم چی می مونه که تو کپی رایت رو به میان آوردی!!!:lol:
به نظر من دنبال چنین کار هایی نباش که بخوای این جوری سایتی رو ببندی چون خودتو و سایتتو زیر سوال میره:thumbsup: نمی دونم شاید هم برای اینکه واسه سایتت تبلیغ کنی اومدی اینجا:puke:
اگه دیگه چیزی داشتی که بگی همین جا درمیان بذار تا بهت توضیح بدم
اگه دوستان اسکریپت وان لینک یا همون AdF.ly رو خواستید پی ام بدین

صرفاً محض اطلاع دوستان که بیشتر شمارو بشناسند متن یکی از ایمیل هاتونو اینجا میزارم:

آقا حالا از اون موضوع بگذریم من پلاگین های سایتتون رو دیدم مخصوصاً اونی که واسه وردپرس هست آیا اشکالی داره یه کم تغییر تو کد هاش ایجاد کنم و برای سایت خودم بذارم؟؟؟؟ اگه نمیشه می تونم پولش رو به حسابتون واریز کنم
ببخشید می دونم که خیلی پیشنهاد زشتی بود ولی شما به بزرگی خودتون ببخشید

شما عملاً و علناًً داری اعتراف میکنی تو ایمیلت داری از زیپ کپی میکنی عزیز جان! واقعاً متاسفم برای امثال شما :)

اینم لینک عکس قالب اصلی که شما ادعای طراحیش رو میکنی: http://3.s3.envato.com/files/4514337/screen1.jpg
اینم لینک دانلود اسکریپت نال شده برای دوستان که نیازی نباشه به امثال شما پول مفت پرداخت کنند

http://www.2shared.com/file/FlxDfybb/url-shortener-with-api-and-ads.html

فقط دوستان لطف کنید خودتون فارسی کنید و سایتتون رو بسازید نه اینکه از دیگران کپی کنید!

پ.ن: کی به کی میگه اومده برای سایتش تبلیغ کنه! روزمو ساختی مرسی از جک قشنگت! :)))))​

Last edited:

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
اسکریپت نال شده هم باشه حقی برای کسی ایجاد نمی کند مگر صاحب اسکریپت ، که اونم که خارجیه!
کپی از کد های نوشته شده توسط زیپ چرا(اگه داشته باشه)

پ.ن: من رابطه ای با این 2 سایت ندارم

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
اسکریپت نال شده هم باشه حقی برای کسی ایجاد نمی کند مگر صاحب اسکریپت ، که اونم که خارجیه!
کپی از کد های نوشته شده توسط زیپ چرا(اگه داشته باشه)

پ.ن: من رابطه ای با این 2 سایت ندارم

درسته نال شده حقی ایجاد نمیکنه برای همین هم من گذاشتم تا همه استفاده کنند و ایشون اسکریپت نال شده به مردم نفروشند!

مهم اینه که زیپ اختصاصی و خریداری شده هست و برای اولین بار فارسی سازی این سیستم با زیپ بوده و هر گونه کپی برداری ار ورژن فارسی حتی 1 جمله جرم هست چه برسه به کپی از پلاگین ها! حرف من اینه! تمام متون و اطلاعات سیستم از زیپ کپی شده!

Last edited:

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
درسته نال شده حقی ایجاد نمیکنه برای همین هم من گذاشتم تا همه استفاده کنند و ایشون اسکریپت نال شده به مردم نفروشند!

مهم اینه که زیپ اختصاصی و خریداری شده هست و برای اولین بار فارسی سازی این سیستم با زیپ بوده و هر گونه کپی برداری ار ورژن فارسی حتی 1 جمله جرم هست! حرف من اینه! تمام متون و اطلاعات سیستم از زیپ کپی شده!

پس یکی مثل من اگه بخواد برا خودش نرجمه کنه جر محسوب میشه؟؟؟

مثلا شما فارسی تهرانی ترجمه کردی منم برم فارسی کرجی ترجمه کنم!
این که نشد حرف !

بالا