• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد با کوتاه کردن لینک:وان لینک

hks123456789

Registered User
لایک‌ها
9
من کپی رایت رو رعایت می کنم من که اینو ازتون پرسیدم شما گفتید که:
دوست عزيز

١- شما اسكريپت نال شده خريديد و اگر نميخواين ضرر مالى كنيد پيشنهاد ميكنم ازش استفاده نكنيد چون خيلى باگ و مشكل داره. در ضمن تمامى متون و نوشته هاى ورژن نال شده كاملا از روى زيپ كپى شده و در صورت عدم تغيير كامل ان از شما رسما شكايت قانونى خواهد شد.

٢- شما هيچگونه حق استفاده از افرونه هاى زيپ و ايجاد تغييرات در انها را نداشته و در صورت مشاهده رسما از شما شكايت خواهد شد.

٣- به طور كلى هرگونه كپى بردارى از زيپ، افرونه ها و موارد مرتبط پيگرد قانونى خواهد داشت.

تيم زيپ

من هم در جواب اگه ایمیل رو پاک نکرده باشید بهتون گفتم:
من فکر نکنم که هیچ چیزیش از روی شما کپی شده باشه چون اصلاً با شما زمین تا آسمون فرق داره در مورد بقیه چیز ها هم باشه ببخشید

همونطور که دیدید اون بالا نوشتم در مورد بقیه چیز ها هم باشه ببخشید و از این پلاگین های شما استفاده نکردم

همونطور که گفتم هرچی بیشتر این جا بمونی خودت و سایتت رو زیر سوال میبری و مطمئن هم هستم که اگه بفهمی دیگه این تاپیک رو باز نکنی

اینم لینک دانلود اسکریپت نال شده برای دوستان که نیازی نباشه به امثال شما پول مفت پرداخت کنند.

2shared.com - free file sharing and storage

فقط دوستان لطف کنید خودتون فارسی کنید و سایتتون رو بسازید نه اینکه از دیگران کپی کنید!

در ضمن باید بگم من اسکریپت نال شده فارسی رو خریدم ولی پر از باگ بود و حدود 100 200 هزارتومن خرج دیباگ کردنش کردم!!! وگرنه اگه کسی اسکریپت پر از باگش رو بخواد من هم میتونم مجانی بهش بدم تازه این اسکریپت من درگاه زرین پال هم داره که هرکی نال شدش رو بخره باید به جر هزینه های دیباگ کردن حدود 40 تومن واسه درگاهش بده که توی اسکریپت نال شده درگاه پی پال هست در ضمن اون اسکریپتی که لینک دانلودش رو گذاشتید اگه اشتباه نکنم انگلیسی هست که به جز هزینه های بالا باید پول فارسی سازیش هم داد!!!!
به هر حال هرکی اسکریپت فارسی شده و دیباگ رو خواست پی ام بده تا ایشون بفهمن که فقط سایت وان لینک نیست که داره ازشون بالا می زنه!!!:lol:

اسکریپت نال شده هم باشه حقی برای کسی ایجاد نمی کند مگر صاحب اسکریپت ، که اونم که خارجیه!
کپی از کد های نوشته شده توسط زیپ چرا(اگه داشته باشه)

پ.ن: من رابطه ای با این 2 سایت ندارم
آفرین ایشون خودشون رو صاحب اسکریپت می دونه (توهم زده):lol:

درسته نال شده حقی ایجاد نمیکنه برای همین هم من گذاشتم تا همه استفاده کنند و ایشون اسکریپت نال شده به مردم نفروشند!

مهم اینه که زیپ اختصاصی و خریداری شده هست و برای اولین بار فارسی سازی این سیستم با زیپ بوده و هر گونه کپی برداری ار ورژن فارسی حتی 1 جمله جرم هست چه برسه به کپی از پلاگین ها! حرف من اینه! تمام متون و اطلاعات سیستم از زیپ کپی شده!

من اینو که خوندم خندم گرفت بالاخره فهمیدی ها یکم سخت بود اما بالاخره فهمیدی:D

پس یکی مثل من اگه بخواد برا خودش نرجمه کنه جر محسوب میشه؟؟؟

مثلا شما فارسی تهرانی ترجمه کردی منم برم فارسی کرجی ترجمه کنم!
این که نشد حرف !
آفرین من دیگه نمی دونم چه چیز این زیپ کپی رایت هست
البته اگه کامل فهمیده باشن دیگه به این تاپیک سر نمیزنن چون دلایل خیلی خنده داری میارن ایشون

Last edited:

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام
مدیر زیپ شما هیچ حقی ندارید که توی تاپیک من از سایت خودم بد بگی و همش هم به مردمی که میخوان آزادانه بیان توی سایت من کسب درآمد کنند اخطار بدید مواظب حرف زدنتون هم باشید چون حداقل این انجمن هم یه قانون هایی برای خودش داره که شما با سرپیچی کردن از این قانون ها دارید جار میزنید که برای اینکه از معروف شدن سایت وان لینک میترسید حاضرید کلی دروغ (که گناه کبیره است) کلی هم تهمت به من بی گناه(که اون هم توی دین اسلام گناه بزنید مگر اینکه شما مسلمون نباشید) پس خواهشاً احترام خودتون رو نگه دارید تا همه ی پته مته تون رو رو نکردم آقای به اصطلاح مهندس اگر هم دفعه بعد مزاحم من یا هر کدوم از کاربرام شدید خودتون میدونید و وزارت ارشاد و پلیس رایانه ای و من چون سایت من از همه جا مجوز داره و شما هم حق نداری دیگه در مورد سایت من ..... پس مواظب خودتون باشید.
تازه اینرو هم به تمامی طرفدار های وان لینک میگم که اسکریپتی قوی و کاملاً متفاوت و بهتر از سایت ایشون رو دارم طراحی میکنم که انشاء الله تا 3 روز دیگه کامل میشه و بدونید که اگه سایت من کامل بشه دیگه حتی نگاه زیپ و آدفلای و.... هم نمیکنید.!!!!
پس منتظر نسخه ی جدید و قدرتمند و متفاوت وان لینک باشید.
وان لینک:کوتاه کننده ای متفاوت
با تشکر
مدیر وان لینک

Last edited:

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
وان لینک دیروز91/06/20:
attachment-202916d1347373758-www.onelink.ir.png

وان لینک امروز91/06/21(قابل مشاهده نیست چون در دست ساخت است):

8-15-2012 3-26-24 PM.png

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
!!! این هم تمامی اطلاعیه های سایت کسب درآمد و کوتاه کننده ی لینک:وان لینک !!!

attachment-202919d1347374071-8-15-2012-7-02-43-pm.png

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
مشاهده پیوست 202920
با سلام
همین الآن سئو ی سایت وان لینک رو چک کردم دیدم 100 درصده و یک چیزی رو هم میخواستم از شما وبمسترها بپرسم اونم اینکه:
اگه رتبه ی الکسای من از وقتی که سایت رو خریدم با اینکه هنوز توی دوتا سایت هم بیشتر تبلیغ نکردم اینقدر کاهش پیدا کنه شما بودید سایت رو ول میکردید و میزاشتید که یکی همش بگه سایت وان لینک کپی شده است و .....
الکسای وان لینک به این ترتیب هستند:
تاریخ رتبه ی جهانی رتبه ی ایران تعداد لینک ها
تاریخ 6/15: 8,968,327 82,537 NO LINK IN
تاریخ 6/18: 6,298,641 75,653 NO LINK IN
تاریخ 6/20: 4,940,978 63,247 NO LINK IN
تاریخ 6/21:(با اینکه تازه سایت در دست ساخته....) 3,513,031 ...... 2 LINKS IN

و رتبه هم در گوگل :
وقتی تایپ میشه وان لینک: رتبه ی اول و دوم و سوم در ایندکس
وقتی تایپ میشه کوتاه کننده ی لینک:رتبه ی ششم و هفتم در ایندکس
وقتی تایپ میشه کوتاه کننده ی لینک به همراه کسب درآمد: رتبه های دوم و سوم و چهارم و پنجم در ایندکس
وقتی تایپ میشه onelink.ir: دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم و نهم و دهم در ایندکس
و....

شما باشید میزاشتید یکی که مطمئنید چون از شما ترسیده بیاد و بگه باید سایتت رو ببندی...........!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

خواهشاً جوابم رو بدید!!!!
با تشکر
مدیر وان لینک

hks123456789

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام
مدیر زیپ شما هیچ حقی ندارید که توی تاپیک من از سایت خودم بد بگی و همش هم به مردمی که میخوان آزادانه بیان توی سایت من کسب درآمد کنند اخطار بدید مواظب حرف زدنتون هم باشید چون حداقل این انجمن هم یه قانون هایی برای خودش داره که شما با سرپیچی کردن از این قانون ها دارید جار میزنید که برای اینکه از معروف شدن سایت وان لینک میترسید حاضرید کلی دروغ (که گناه کبیره است) کلی هم تهمت به من بی گناه(که اون هم توی دین اسلام گناه بزنید مگر اینکه شما مسلمون نباشید) پس خواهشاً احترام خودتون رو نگه دارید تا همه ی پته مته تون رو رو نکردم آقای به اصطلاح مهندس اگر هم دفعه بعد مزاحم من یا هر کدوم از کاربرام شدید خودتون میدونید و وزارت ارشاد و پلیس رایانه ای و من چون سایت من از همه جا مجوز داره و شما هم حق نداری دیگه در مورد سایت من ..... پس مواظب خودتون باشید.
تازه اینرو هم به تمامی طرفدار های وان لینک میگم که اسکریپتی قوی و کاملاً متفاوت و بهتر از سایت ایشون رو دارم طراحی میکنم که انشاء الله تا 3 روز دیگه کامل میشه و بدونید که اگه سایت من کامل بشه دیگه حتی نگاه زیپ و آدفلای و.... هم نمیکنید.!!!!
پس منتظر نسخه ی جدید و قدرتمند و متفاوت وان لینک باشید.
وان لینک:کوتاه کننده ای متفاوت
با تشکر
مدیر وان لینک
آقا مصطفی شما دیگه با این آدمک بحث نکن اگه خیلی کسی هست میره شکایت می کنه من خودم پیگیری کردم گفتن چنین شکایتی اصلاً وارد شده نیست!!!
من ریپورت این آقا رو به مدیر هم خواهم داد و همونطور که گفتم شما با این جور آدم هایی بحث نکن و مطمئن باش که دیگه دور و بر این جور تاپیک هایی پیداش نمیشه!!! ایشون هنوز تا سر کوچه نرفته چه برسه به دادگاه!!!

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10

با سلام
به اطلاع میرسانم که سایت وان لینک با تغییراتی منحصر به فرد از ساعت 24 امشب به فعالیت خود ادامه میدهد و سعی بر این دارد که با ارائه خدماتی متمایز و ارزان و همچنین با سودی مناسب برای کاربران بهترین کیفیت سرویس دهی در نوع خود را ارائه دهد و باشد که بتوانیم رضایت بازدیدکنندگان و کاربران را جلب نماییم در ضمن از تمامی عزیزانی که این چند روزه مشکلات و اختلالات پیش آمده در سایت را تحمل نموده اند عرض پوزش می نماییم و سپاس گزار همراهی دست اندرکاران و کاربران وان لینک با ارائه خدماتی بهتر و متفاوت اما قدرتمند باشیم.
از تمامی کسانی که وان لینک را حمایت کرده اند تشکر میکنیم و قدردان زحماتشان نیز خواهیم بود.
تغییرات وان لینک:

1-برطرف شدن تمامی عیوب وان لینک
2-تغییر ظاهری اندک اما جالب توجه
3-اضافه کردن درگاه پی لاین (بانک ملت) برای حفظ امنیت تبلیغ دهندگان
4-بهبود 100 درصدی سئو
5-بهبود آپ تایم سایت به 100 درصد
6-بروز کردن قوانین و بلاگ و...
7-پشتیبانی آنلاین (نظر بر این داریم که پشتیبانی سایت را در آینده ای نچندان دور شبانه روزی کنیم)
8-افزودن بخش لینک های برتر
9-دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد جمهوری اسلامی ایران(ستاد ساماندهی)
10-افزایش بازدید صد در صدی با استفاده از تبلیغات بینابینی
11-کاهش تعرفه های تبلیغات بنری
12-کاهش تعرفه های بینابینی
13-ایجاد قرعه کشی ماهانه ی کوپن های تخفیف 17 درصدی
14-اخراج کردن اتوماتیک کاربران خاطی بعد از 3 اخطار
15-افزودن بنرهای عضوگیری و تبلیغاتی وان لینک (در آینده ای نچندان دور)
16-افزودن کد کوتاه کننده ی لینک برای سیستم های وبلاگدهی میهن بلاگ و بلاگفا و پرشین بلاگ و ...(در آینده ای نچندان دور)
17-ساخت گجت های وان لینک برای ویندوز سون و ویستا (در آینده ای نچندان دور)
18-ایجاد افزونه ی کوتاه کننده ی لینک وان لینک برای مرورگر فایرفاکس(در آینده ای نچندان دور)
19-افزودن سیستم هوشمند حذف کردن لینک های غیر مجاز و مجدداً فشرده شده و...
20-افزوده شدن مدیران و نویسندگان و ویرایشگران اختصاصی وان لینک

باتشکر
گروه وان لینک

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
هنوزم که نمیشه عضو شد...
دکمه ی ثبت نام غیر فعاله

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
کی میخواید پرداخت ها رو انجام بدید؟
اصلا قرار هست پرداختی صورت بگیره؟

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
کی میخواید پرداخت ها رو انجام بدید؟
اصلا قرار هست پرداختی صورت بگیره؟
با سلام
چون توی این چند روزه نتونستیم از طریق کارت به کارت پول ها رو واریز کنیم از امروز شروع به پرداخت الکترونیکی خواهیم کرد

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328

با سلام
چون توی این چند روزه نتونستیم از طریق کارت به کارت پول ها رو واریز کنیم از امروز شروع به پرداخت الکترونیکی خواهیم کرد

پس چرا پول از حساب من کم شده ولی واریزی به حسابم نداشتید؟

کل: 3727 نمایش و 150,493 ریال به دست آورده اید و مبلغ قابل پرداخت: 21633 ریال

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام

وان لینک زیر نظر شرکت اداره میشه یا شخصی ؟

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
پس چرا پول از حساب من کم شده ولی واریزی به حسابم نداشتید؟

کل: 3727 نمایش و 150,493 ریال به دست آورده اید و مبلغ قابل پرداخت: 21633 ریال
سلام

شما شماره ی کارتتون رو پ.خ کنید راستی شما 15 هزار تومن نداشتید و 12 هزار تومن بوده که اون هم پرداخت میشه.

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

وان لینک زیر نظر شرکت اداره میشه یا شخصی ؟
سلام
وان لینک دارای:
1-مدیر مالی
2-مدیر تبلیغات
3-معاون سایت
4-مدیر وبلاگ
5-مدیر کلی سایت و ....
6-تیم 3 نفره ی پیشتیبانی
و...
اداره میشه!!! دیگه خودتون بگید که شرکتی یا شخصی

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
سلام

شما شماره ی کارتتون رو پ.خ کنید راستی شما 15 هزار تومن نداشتید و 12 هزار تومن بوده که اون هم پرداخت میشه.

موجودی فعلی حسابم رو میخوام که ظاهرا باز هم کم شده! :D
چقدر جالبه سیستمتون موجودی رو خودکار کم میکنه ولی پرداختی انجام نمیده
در حال حاضر 18 تومن موجودی دارم که زده مبلغ قابل پرداخت: 6960 ریال
LOL

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
اضافه میکنم انکدینگ ایمیل هاتونم خیلی جالبه چون هر انکدینگی رو زدم باز هم ؟؟؟ موند :D

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119

سلام
وان لینک دارای:
1-مدیر مالی
2-مدیر تبلیغات
3-معاون سایت
4-مدیر وبلاگ
5-مدیر کلی سایت و ....
6-تیم 3 نفره ی پیشتیبانی
و...
اداره میشه!!! دیگه خودتون بگید که شرکتی یا شخصی

حالا که زحمت کشدید شماره تلفن هر بخش رو هم بدید تا تماس بگیریم , مخصوصا معاون سایت !

بالا