• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب در آمد با کوتاه کردن لینک:وان لینک

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328

سلام
ببخشید من با همه که بد نیستم.؟؟!!
ولی باز هم اگه توهین یا ... شده عضر میخوام . منرو ببخشید....!!!
عزیز من من فقط میگم شما که فکر هزینه ها رو نکردید چرا چنین تعرفه هایی رو زدید توی سایت؟
همه دنبال کاربر هستن و یوزر من هم که تقریبا بیشترین ورودی رو به سایتتون داشتم اونوقت اینه جواب من؟ واقعا ؟ مطمئنا دیگه هیچ وقت با هیچ سیستم ایرانی ایی کار نخواهم کرد

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
خوب عزیز دل اینجوری شما با ایشون صحبت کردی من اگر بخوام یوزر جدید شما باشم که میگم اوه اوه اوضاع خرابه بیخیالش :دی
اگر حالا مثلا تو پ.خ میگفتید مشکلی نداشت اما تو تاپیک و عمومی اصلا جنبه خوبی نداره
نیازی به عذر خواهی نیست فقط جنبه دوستانه داشت حرفام
خیلی ممنون

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
عزیز من من فقط میگم شما که فکر هزینه ها رو نکردید چرا چنین تعرفه هایی رو زدید توی سایت؟
همه دنبال کاربر هستن و یوزر من هم که تقریبا بیشترین ورودی رو به سایتتون داشتم اونوقت اینه جواب من؟ واقعا ؟ مطمئنا دیگه هیچ وقت با هیچ سیستم ایرانی ایی کار نخواهم کرد
باز هم منرو ببخشید که اگه بی ادبی شد...:(

kooroshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من منظورم نرخ سود دادن به ما بود نه گرفتن تبلیغ

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
من منظورم نرخ سود دادن به ما بود نه گرفتن تبلیغ
با سلام
نرخ سود دادن به کاربران برای کسانی که عضو گیری می کنند به ازای هر 4000 تومن 5000 تومن بهشون پرداخت میشه ولی اگه که کاربر تبلیغ دهنده ی فعال بگیرند (باید به ما آی دی کاربر رو ایمیل کنند) ما به ازای هر 4000 تومن کارکردشون 10000 تومن بهشون میدیم.
باز هم اگه مشکلی هست پ.خ بدید

kooroshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اون وقت شما کی خودتون به صورت اوتوماتیک پولها را می ریزید ؟ به صورت هفته ای ؟ دو هفته یه بار؟ سه هفته ؟ یا مثل زیپ ماهانه ؟! چون به نظر من اگه خودتون تو یه تایمی به صورت اتوماتیک پول را واریز کنید بهتر هست

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
اون وقت شما کی خودتون به صورت اوتوماتیک پولها را می ریزید ؟ به صورت هفته ای ؟ دو هفته یه بار؟ سه هفته ؟ یا مثل زیپ ماهانه ؟! چون به نظر من اگه خودتون تو یه تایمی به صورت اتوماتیک پول را واریز کنید بهتر هست
سلام
قبلاً پرداخت ها روزانه انجام میشد ولی از امروز پرداخت ها ماهانه انجام میشوند.

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
آقا یه زحمت میکشید پرداخت های این هفته رو قبل این که کلا ماهانه اش کنید انجام بدید؟
آخه اولش قرار بود هفتگی باشه الان اومدم میبینم زدید ماهانه انجام میشه ...

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
آقا یه زحمت میکشید پرداخت های این هفته رو قبل این که کلا ماهانه اش کنید انجام بدید؟
آخه اولش قرار بود هفتگی باشه الان اومدم میبینم زدید ماهانه انجام میشه ...

سلام
انشاءالله تا جمعه پرداخت میشن و بعد از اون ماهانه میشند.

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
تعرف ها بروزرسانی شدند
تبلیغات بینابینی:(1000 بازدید)

کلیه ی کشورها:77000 ریال(دو تا بخر سه تا ببر)
سرور ها 40000 ریال
ایران:35000 ریال
آمریکا و انگلیس:25000 ریال
افغانستان:20000 ریال

تبلیغات بنری:(1000 بازدید)

کلیه کشورها:50000 ریال(دو تا بخر سه تا ببر)
سرورها:45000 ریال
ایران:45000 ریال
آمریکا و انگلیس و افغانستان:35000 ریال

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
برای ساخت این سایت ها حد اقل سه تومن لازمه 100 هزار برای هاست و دامنه 1 تومن برای تبلیغاتش و بقیه برای ضرر های اوایلش با 20 هزار تومن که نمیشه سایت کوتاه کننده لینک زد اگه دو ماه اول در امد نداشته باشه ورشکست میشه

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
با نظر بالا موافقم. شما هنوز شروع نکرده توی پرداخت های جزئی گیر کردید... اینجوری موفق نمیشید. این رو دوستانه عرض کردم امیدوارم پیشرفت تون رو ببینم.

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
با نظر بالا موافقم. شما هنوز شروع نکرده توی پرداخت های جزئی گیر کردید... اینجوری موفق نمیشید. این رو دوستانه عرض کردم امیدوارم پیشرفت تون رو ببینم.

سلام.ما توی پرداخت های جزئی گیر نکردیم ولی در حال خرید چند تا سایت و ارتقای هاست و انتقال دفتر بودیم و وقت کافی برای وان لینک نگذاشتیم ولی من سعی میکنم که وان لینکی خوب داشته باشید...

برای ساخت این سایت ها حد اقل سه تومن لازمه 100 هزار برای هاست و دامنه 1 تومن برای تبلیغاتش و بقیه برای ضرر های اوایلش با 20 هزار تومن که نمیشه سایت کوتاه کننده لینک زد اگه دو ماه اول در امد نداشته باشه ورشکست میشه

سلام
برای خرید این سایت من یه چیزی در حدود 200 هزار تومن پول دادم و برای هاست هم ماهی 23 تومن میدم و یه چیزی در حدود 500 هزار تومن هم خرج تبلیغ کلی سایت و کارهای دیگه شده و.... شما هم غصه ی ورشکست شدن وان لینک نباشید تا حالا یه چیزی در حدود 600 تومن در آمد داشته اما نه برای گرفتن تبلیغ خالی بلکه برای طراحی بنر و سئو و افزایش بازدید و......
با تشکر از شما

تا این لحظه که پرداختی انجام نشده ...

پرداخت ها رو من گفتم یک ماهه انجام میدم ولی شما گفتید که این هفته انجام بدم و من هم که خودم نمیتونم برای 80-90 تومن هرروز برم دم بانک .!!! باشه .چشم.سعی میکنم که پرداخت بشه.
راستی هیچ راهی نیست که اینقدر نرم دم بانک....(بجز تلفن بانک و همراه بانک برای بانک ملت)

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
سلام.ما توی پرداخت های جزئی گیر نکردیم ولی در حال خرید چند تا سایت و ارتقای هاست و انتقال دفتر بودیم و وقت کافی برای وان لینک نگذاشتیم ولی من سعی میکنم که وان لینکی خوب داشته باشید...

سلام
برای خرید این سایت من یه چیزی در حدود 200 هزار تومن پول دادم و برای هاست هم ماهی 23 تومن میدم و یه چیزی در حدود 500 هزار تومن هم خرج تبلیغ کلی سایت و کارهای دیگه شده و.... شما هم غصه ی ورشکست شدن وان لینک نباشید تا حالا یه چیزی در حدود 600 تومن در آمد داشته اما نه برای گرفتن تبلیغ خالی بلکه برای طراحی بنر و سئو و افزایش بازدید و......
با تشکر از شما

پرداخت ها رو من گفتم یک ماهه انجام میدم ولی شما گفتید که این هفته انجام بدم و من هم که خودم نمیتونم برای 80-90 تومن هرروز برم دم بانک .!!! باشه .چشم.سعی میکنم که پرداخت بشه.
راستی هیچ راهی نیست که اینقدر نرم دم بانک....(بجز تلفن بانک و همراه بانک برای بانک ملت)

https://ebanking.bankmellat.ir/

Last edited:

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328

شما فرمودید هفتگی (پنج شنبه) انجام میشه من بعد از چند روز سر زدم دیدم نوشتید ماهانه قرار بود جمعه پرداخت کنید که هنوز ...

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
ممنون پول ما رو بالاخره بعد از کلی امروز فردا کردن واریز کردن
فقط یک نکته رو لازم هست بگم این که حداقل ما رو سر پرداخت هزینه ها واقعا زجر دادن و دوبار هم بدلیل درخواست پرداخت حساب ما بسته شد !
تجربه ایی که با کار با این سیستم داشتم رو گفتم
به امید پیشرفت!

OneLink

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون پول ما رو بالاخره بعد از کلی امروز فردا کردن واریز کردن
فقط یک نکته رو لازم هست بگم این که حداقل ما رو سر پرداخت هزینه ها واقعا زجر دادن و دوبار هم بدلیل درخواست پرداخت حساب ما بسته شد !
تجربه ایی که با کار با این سیستم داشتم رو گفتم
به امید پیشرفت!

با سلام
ببخشید ها ولی فقط که شما کاربر سایت وان لینک نیستید و فقط من هم که نمیتونم پرداخت شما رو که نفر 12 هستید رو اول از همه پرداخت کنم.
ولی به قول خودتون:
به امید پیشرفت!

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
من یک لینک رو به روش لینک آسان کوتاه کردم
کد:
http://onelink.ir/195/banner/roudoni.mihanblog.com/post/63
ولی تبلیغ شما مدت کوتاهی نمایش داده میشه و لینک اصلی خیلی سریع نمایش داده میشه . آیا در کوتاه کردن لینک اشتباهی کردم ؟

بالا