سلام
وان لینک دارای:
1-مدیر مالی
2-مدیر تبلیغات
3-معاون سایت
4-مدیر وبلاگ
5-مدیر کلی سایت و ....
6-تیم 3 نفره ی پیشتیبانی
و...
اداره میشه!!! دیگه خودتون بگید که شرکتی یا شخصی
من اگه میدونستم که از شما سئوال نمیکردم !
حالا شرکتی یا شخصی ؟
سلام
وان لینک دارای:
1-مدیر مالی
2-مدیر تبلیغات
3-معاون سایت
4-مدیر وبلاگ
5-مدیر کلی سایت و ....
6-تیم 3 نفره ی پیشتیبانی
و...
اداره میشه!!! دیگه خودتون بگید که شرکتی یا شخصی
سلامحالا که زحمت کشدید شماره تلفن هر بخش رو هم بدید تا تماس بگیریم , مخصوصا معاون سایت !
شرکتی استمن اگه میدونستم که از شما سئوال نمیکردم !
حالا شرکتی یا شخصی ؟
سلامموجودی فعلی حسابم رو میخوام که ظاهرا باز هم کم شده!
چقدر جالبه سیستمتون موجودی رو خودکار کم میکنه ولی پرداختی انجام نمیده
در حال حاضر 18 تومن موجودی دارم که زده مبلغ قابل پرداخت: 6960 ریال
LOL
اگه که ایمیل ها باز نشدند شما یا از طریق دیدگاه وبلاگ وان لینک یا از طریق پشتیبانی سایت یا از طریق آی دی : MTSOFTG می تونید من رو مطلع کنید !!!!!!!!اضافه میکنم انکدینگ ایمیل هاتونم خیلی جالبه چون هر انکدینگی رو زدم باز هم ؟؟؟ موند![]()
عزیز من شما اول کلید تصویه حساب رو میزنی بعد لینکا رو چک میکنی؟وقتی پول از حسابم کسر میشه باید همزمان پول هم واریز شده باشه من نمیدونم چرا سیستم شما اینطوریهعزیز من . من خودم کلید تصویه حساب رو زدم تا یادم باشه که باید پرداخت کنم و تازه همین طوری که نمیشه پولرو واریز کرد . اول باید لینک هایی رو که یکبار تایید شده رو دوباره نگاه کنیم تا مشکلی نباشه و بعد اطلاعات رو چک کنیم و...
شماره تلفن رو ما به هرکسی نمیدیم ولی اگه که مورد تایید یه معرف باشی من قبول میکنم و شماره ها رو واستون پ.خ میکنم.
ولی باز هم گفته باشم اگه مورد تایید من یا یکی از کاربران دیگه باشید حتی آدرس دفتر رو بهتون میدم دیگه چه برسه به شماره ی تماس....
شرکتی است
سلامعزیز من شما اول کلید تصویه حساب رو میزنی بعد لینکا رو چک میکنی؟وقتی پول از حسابم کسر میشه باید همزمان پول هم واریز شده باشه من نمیدونم چرا سیستم شما اینطوریه
فکر نکنم اینطوری هم یادتون بمونه
امیدوارم قبل از این که به فکر جذب کاربر بوده باشید به فکر هزینه باشید چون اطلاعیه های امروزتون ...
قابل اعتماد یعنی چی؟
دوست عزیز کاربرا برای اینکه اعتماد کنن به شما باید مطمئن بشن که شما یک شرکت ثبت شده هستید این دیگه خنده داره
الان ما بخوایم با شرکت ! تماس بگیریم باید بیایم یاهو؟![]()
من یه سوال دارم الان شما برای هر بازدید از ایران و از خارج چقدر می دید ؟!
نرخ سود دادنتون بعد از معروف شدنتون کاهش پیدا می کنه ؟!؟!؟؟!
زیپ هم اول خوب پول می داد ولی بعد نرخ را کم کرده حالا خداییش اول هر ماه پول میده ولی مثلا سایت ما روزی 3000 تایی بازدید می فرسته براشون ولی 90 و خورده ای تومن در ماه می اد تو حساب . با سپاس
پ.خ شد خدمتتون.ممنون .
میشه آدرس یا شماره تلفن شرکت بدید ؟ البته اگه نمیتونید اینجا بزارید ، برام پ.خ کنید .
در پاسخ به تصویه حساب میگم که سیستم لینکها رو چک میکنه ولی من دوباره لینک ها رو چک میکنم و وجه شما هم واریز میشه ولی من یادم میمونه که هیچ کاربری .... تر از شما نداشتم.
امروز حساب شما تصویه میشه و در ضمن حساب شما هم بسته شد.فردا صبح کجاست عزیزم؟ قرار بود امروز واریز کنید که تا الان هیچ واریزی ایی نداشتید! امیدوارم امروز آخرین درآمدم به حسابم واریز بشه من که بیکار نیستم بیام توی یاهو با شما سر و کله بزنم درخواست واریز دادم شما هم موظفی واریز کنی
شما اول واریزی رو انجام بدید در ضمن آخرین موجودی حسابم رو هم میخوام
فعلا هم ای پی آی شما رو از روی وبسایتم برداشتم تا تکلیف ما رو روشن کنید همونطور که یادتون میمونه که من کاربر ... هستم یادتون هم باشه که بیشترین ورودیتون از وبسایت من بودهادب از سر و کولتون میباره دوست عزیز
امروز حساب شما تصویه میشه و در ضمن حساب شما هم بسته شد.
پ.ن:من که همچین کاربر هایی نمیخوام شما بهتره بری اون سایت ها دیگه .....
پس یا حقیه خوبی ایی که اون وبسایت ها دارن اینه که وقتی ادمینش کلید تصویه حساب رو میزنه که واقعا واریزی رو انجام داده باشه LOL
پس یا حق
سلامینی این وان لینک تو حلقم
سایتش که منهدم
ادمینشم که خدا نصب نکنه : ))))))
واژه هایی مثه بازاریابی، همیشه حق با مشتریست، اول باید مشتری راضی باشه و .... کلا معنایی نداره
خجالت اوره این طرز صحبت کردن با یوزر :|
ملت به یوزراشون از گل کمتر نمیگن شما میگی یوزری به ... شما نداشتم :wacko:
من موندم این سجاد 1745 چجوری این قدر ظرفیتش بالاست اگر من جاش بودم بعد از اولین حرفت جوری جوابت رو میدم که اینجوری توهین نکنی و با واژه هایی ک گفتم یوخده آشنایی پیدا کنی :|
سلام
ببخشید من با همه که بد نیستم.؟؟!!
ولی باز هم اگه توهین یا ... شده عضر میخوام . منرو ببخشید....!!!