• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی تا حالا بیت‌کوین فروخته؟

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان. بیت کوین رو کسی حضوری فروخته ؟ . مثلا بری تو صرافی بیت کوین رو منتقل کنی و پول نقد بگیری ؟ اگه جایی هست معرفی کنید .
چه تعداد است؟ اگرمبلغش کم نباشد ، امکانش در دفتر ما هست، با بنده تماس بگیرید.

Http://Coinex.ir

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

f3er

Registered User
لایک‌ها
165

hs6467

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
گول این دلار
ادرسش اینه درسته:
http://dollarcenter.ir/

من فکر فروش دارم اونم زیاد برای همین نمیدونم چقدر میشه به اینه اطمینان کرد.
سلام دوستان
خواهش می کنم گول این دلار سنتر رو نخورید،این مدیرش همون داود بهشتی عوضی مدیر میهن کلیکس کلاهبردار هست که پول خیلی ها رو خورد،احتمالا هستند بچه هایی اینجا که پولشون رو خورده این پست فطرت عوضی،خدا ازش نگذره خدا لعنتش کنه...

MohammadSalehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.من ماهانه 10-20 بیت کوین مصرف دارم. بیت کوین بیشتر از 0.5بیت کوین اگه دارین ازتون خرید میکنم
سلام دوست عزیز شما گفتین ماهانه 10-20 بیت کوین مصرف دام یعنی بیت کوین کسب میکنید اگه اینجوریه خب به ماهم بگین از کدوم سایتها کسبشون میکنی تا زیر مجموعتون بشیم ممنون

MohammadSalehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ادرسش اینه درسته:
http://dollarcenter.ir/

من فکر فروش دارم اونم زیاد برای همین نمیدونم چقدر میشه به اینه اطمینان کرد.
این سایت کلاهبرداره 200 هزار تومن منو خورد بی شرف پست بی پدر و مادر پول خیلیهارو خورده باهاش کار نکنید

MohammadSalehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از اونجایی که اینجا زیاد تاپیک درآمد بیت‌کوین میبینم، گفتم یه سوال کنم.
چون تا حالا من بیت کوین نفروختم، میخواستم از کسانی که خودشون تا حالا فروختم بپرسم که
1) چقدر فروختین؟
2) به کی؟
3) قیمت که میخرن چقدر با قیمت بازار فرق داره؟ تبدیل بیت کوین به دلار و دلار به ریال رو چقدر حساب میکنن؟

4) مهمتر از همه چقدر میشه بهشون اطمینان کرد برای مبلغ بالا؟
این سایت (دلار سنتر) کلاهبرداره 200 هزار تومن منو خورد بی شرف پست بی پدر و مادر پول خیلیهارو خورده باهاش کار نکنید

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان
خواهش می کنم گول این دلار سنتر رو نخورید،این مدیرش همون داود بهشتی عوضی مدیر میهن کلیکس کلاهبردار هست که پول خیلی ها رو خورد،احتمالا هستند بچه هایی اینجا که پولشون رو خورده این پست فطرت عوضی،خدا ازش نگذره خدا لعنتش کنه...

دلار سنتر که در حال حاضر سایتش به دستور فتا در ایران فیلتر شده است، حدود 200 میلیون تومن متعلق به بنده و چند دوست مرا گرفته است و حدود یک ماه است که امروز و فردا می کند.
خودش ادعا می کند که هک شده است، اما ما حرف هایش را باور نمی کنیم. به خصوص که هم با تعداد بسیار زیادی در اینترنت همین کار را کرده است و هم ده ها بار قول داده است و عمل نکرده است، تلفنش را جواب نمی دهد، در دفترش پیدا نمی شود و امثال اینها.

به هر حال به شدت هشیار باشید که در دامی که ما افتادیم نیافتید.
و به هر حال اگر پول ما را پس بدهد، بنده خبر آن را هم در همین جا خواهم گذاشت.

hs6467

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به پولت خاطرت جمع که نمیرسی دوست عزیز،این پست فطرت پول من رو تو سایت کلیکیش میهن کلیکس یکسال هست خورده که هیچ خبری هم ازش نیست،خدا لعنتش کنه این عوضی رو...

بالا