• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی راهی نداره $ بزنیم به جیب؟

I LOVE DOLLAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما!

فقط خواستم خاطر نشان کنم!

دوره ی فارکس هیچوقت تموم نخواهد شد!

یا حق!:)

فارکس اگه بخوای پول زیاد در بیاری باید سرمایه زیاد بخوابونی.اول آخر هم ریسکه.با پول کم هم چیزه زیادی در نمیاری.در حد یه حقوق کارمندی.تازه باید خیلی وقت بزاری
فارکس رو دیگه همه بلدن ولی من یه کشف جدید کردم که عقل جن هم بهش نمیرسه
تو این 3 ماهه ماهی 50000$ دراوردم.از این ماه که مستر کارت بگیرم میکنمش ماهی 10000$
هیچ کسم جزمن تو ایران بلد نیست.کلی فکر کردم تا تونستم پولدارشم.بقول اون دوستمون دقیقا دلار کندن از این خارجیاست.پولشم تمومی نداره
حالا هی بشینین عین این ....ها رو آگهی ها کلیک کنین تا ماهی دوزار ده شاهی بهتون بدن
دیگه هم کامنت نمیزارم براتون
GOOD BYE

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
فارکس رو دیگه همه بلدن

24.gif
24.gif
24.gif

تو این 3 ماهه ماهی 50000$ دراوردم.از این ماه که مستر کارت بگیرم میکنمش ماهی 10000$

نوش جونت!
65.gif

هیچ کسم جزمن تو ایران بلد نیست.کلی فکر کردم تا تونستم پولدارشم

حالا هی بگو پولدار شدی!که ملت بریزن سرت!پی ام بدن تو رو خدا به منم بگو..جون من! جون مامان!

بسه بابا..خجالت داره!پول گرفتی برو حالشو ببر..دیگه چرا میای اینجا از خودت تعریف میکنی!خیلی دلت واسشون میسوزه..دو زار چیز یادشون بده!

مطمئن باش! اگرم همچین چیزی باشه! صد ها نفر مثل تو بلدن..اما نمیرن اینور و اونور که بـــــــــــــعله..من پولدار شدم..

دیگه هم کامنت نمیزارم براتون

نه حالا بیا بگذار 2 هزار تا کامنت مفید داری توی سایت!حیفه..

gratis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اين جريان 100 دلار بزار ماهي 300 در بيار چيه!؟... واسه ماهم يكي توضيح بده ممنون!:)

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
خب مثلا من
برنامه نويسي تحت وب و وين تا حدودي بلدم.
طراحي كمي بلدم.
مغزم هم خوب كار ميكنه :دي
ptc، pts, affiliate و ... هم كار كردم، ولي فقط از افيليت تونستم درآمد كمي داشته باشم!
سرمايه هم اگه كار معقولانه اي باشه، تا 200 تومن. اگه خيلي خيلي معقولانه باشه،‌ شايد تا 2 تومن!
خارج از ايران هم نه عمو دارم نه دايي :)دي) كه بخوام به كمكش اكانت ...
پتانسيل يادگيريم بالائه!
تا 15-16 ساعت در روز ميتونم پاي اينترنت بشينم، ولي حوصله انجام كار تكراري رو اصلا ندارم (نهايت 1 ماه بتونم يه كار تكراري رو هي انجام بدم!)

با اين تفاسير، چي كار كنم بهتره؟

Captive

لایک‌ها
16,664
خب مثلا من
طراحي كمي بلدم.
ptc، pts, affiliate و ... هم كار كردم، ولي فقط از افيليت تونستم درآمد كمي داشته باشم!
سرمايه هم اگه كار معقولانه اي باشه، تا 200 تومن. اگه خيلي خيلي معقولانه باشه،‌ شايد تا 2 تومن!
پتانسيل يادگيريم بالائه!
تا 15-16 ساعت در روز ميتونم پاي اينترنت بشينم، ولي حوصله انجام كار تكراري رو اصلا ندارم (نهايت 1 ماه بتونم يه كار تكراري رو هي انجام بدم!)

سلام!!!

خب PHP هم بلدی؟؟ با payment system ها کار کردی که؟؟ کدوما؟؟؟ آلرت پی ، پی پل وریفاید شده داری؟؟؟سایت که بشه ازش درآمد داشت چی اونم داری(مثلا فروشگاه،انجمن یا حالا هر چیز دیگه...)

اینارو هم بگی بعد بهت پ.خ میدم!

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام!!!

خب PHP هم بلدی؟؟ با payment system ها کار کردی که؟؟ کدوما؟؟؟ آلرت پی ، پی پل وریفاید شده داری؟؟؟سایت که بشه ازش درآمد داشت چی اونم داری(مثلا فروشگاه،انجمن یا حالا هر چیز دیگه...)

سلام
php بلدم.
با هيچ كدوم از payment system ها كار نكردم :دي
سايت دارم. (فارسي)

پ.خ :-w :)دي)

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
خدا كنه به جايي برسيد تا ما هم استفاده كنيم

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
خب مثلا من
طراحي كمي بلدم.
پتانسيل يادگيريم بالائه!

به نظر من روی همون افیلیت کار کنید بهتره.

اینم یک روش برای توسعه این کار:

در بخش افیلیت Amazon ثبت نام کن. یک محصول گرون قیمت (بالای 1 میلیون تومن) و پرفروش (برای اینکه بفهمی چی پرفروشه گوگل کن: amazon best seller) رو پیدا کن. لینک رفرالش رو بردار بذار توی سایتت. حالا برای سایتت محتوای خوب و یونیک ایجاد کن. تبلیغات (مثلا Adwords) کن. کافیه یک فروش کنی تا 150 هزار تومن (با فرض اینکه قیمت محصول 1 میلیون باشه) گیرت بیاد.

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
سلام!!!

به ما هم از این پخ ها بده لطفا:p

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
1.من توی چند سایت ماتریکس کار میکنم!خب ادعایی ندارم ولی خوب میتونم تبلیغ بدم واسه همین افراد مورد نظرم رو خوب پیدا میکنم!(هم ماتریکس ایرانی هم خارجی)

منظورتون از سایت ماتریکس چیه؟

Captive

لایک‌ها
16,664
منظورتون از سایت ماتریکس چیه؟

من دیگه نمیخواستم اینجا پست بدم!

لطفا بی خیال شو...اون واسه روز های اوله...پست های بعدش رو هم میتونی بخونیی!

اما ماتریکس یعنی زیر مجموعه گیری

بالا