خرداد
کاربر فعال ادبیات
منم بازي:دي:
پ.خ كن لطفا برا منم ببينم داستان چيه!
me too!
منم بازي:دي:
پ.خ كن لطفا برا منم ببينم داستان چيه!
اگه كسي بلد باشه كار سراغ داري يا همينجوري يه چيزي انداختي؟؟؟![]()
سلام مجدد!
قابل توجه همه دوستان!
دوست عزیز panizgraphic این تایپیک رو ایجاد کردند و من هم گفتم یه کمکی بهشون کرده باشم..که خوشبختانه برخورد ایشون خوب بود و قبول کردند،هر چند خوشبختانه بعدا یک شغل آبرومندانه ای گیرشون اومد و الان مشغول هستند!
من خودم توی نت از 7 8 راه پول در میارم، اخرشم.....نمیدونم چرا دیگران فکر میکنن!پول از آسمون میاد!
دوستان عزیزی که به یاهو آیدی من پی ام دادند خب خیلی هاشون موافق نبودند و منم گفتم یا علی و بای!!
اما متاسفانه امروز بعد از کلی توضیح دادن!دوست عزیزمون که توی همین تایپیک هم پست گذاشتند!هر چی از دهنشون در اومده به من گفتن!!!
که آقا ما رو ..... کردی وو.....خب مگه من اومدم اسرار کردم و آیا.....
و بقیه دوستان هم شرمنده !همین جا کلی میگم ولی با خودشون هست..من هیچ توضیحی ندارم!دوست هم ندارم بگم من چقدر در آمد دارم یا...
1.من توی چند سایت ماتریکس کار میکنم!خب ادعایی ندارم ولی خوب میتونم تبلیغ بدم واسه همین افراد مورد نظرم رو خوب پیدا میکنم!(هم ماتریکس ایرانی هم خارجی)
2.خیلی از همین دوستان PT هستند که میرن تو سایت ها و کلیک میکنند و آخرشم هیچی به هیچی..کسیم بهشون پولی نمیده!
ما خودمون یک سایت ایرانی داریم که خوشبختانه الان یک سال بیشتر هست که به همه ی اعضاش به موقع پول رو پرداخت کرده!(که اینجا معرفی نمیکنم)
و خب سایت های خارجی هم هستند،که در نهایت سادگی پول خوبی میشه ازشون به جیب زد فقط یکم صبرو حوصله میخوات!
3.کسانی که یکم آپگرید تر هستند،بهشون فارکس رو پیشنهاد میکنم که فقط با خواندن چند پست در سایت هایی معرفی شده و باز کردن یک حساب دمو(برای کسب تجربه) در بروکر ها و پشت کار خوب میتونن در آمد باور نکردنی داشته باشند..چه بسا اگرم بلد نباشن تمام سرمایشون رو از دست بدند!
کسانی رو میتونم بهتون معرفی کنم که فوق دکترا دارند ولی چسبیدن به فارکس!یک دوست دکتر دارم توی آمریکا میشینه تبلیغ نگاه میکنهباورش سخته!اما راه داره و اونم راهشو بلده!
حالا بشینید و بگید اینارو که خودمون بلد بودیم.....
ایشالله موفق باشید!
آره. خیلی اطلاعات مفید داشت که به درد فروم و اعضاش میخوردحيفه Captive كه بن شد.