سلام .
درباره شیلترینگ ! :
طبق ماده واحده 21 کتاب مجازات اسلامی ، یک کارگروه برای این کار در نظر گرفته شده .
اعضای کارگروه عبارتند از : "وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی" ، "وزارت اطلاعات" ، "ضد اطلاعات" ، "جرائم سازمان یافته رایانه ای" ، "**** پاسداران" و ...
وظیفه این کارگروه هم این هستش که بررسی کنه و ببینه این سایتهای مخرب و ... کدوما هستند و شیلتر و اعمال قانونشون کنه !
خب حالا چه طور یه سایت اعمال قانون میشه ؟!
کارگروه معمولاً تشکیل میشه و اقایان محترم با اکثریت ارا اقدام به تصویب یه کار میکنند !
مثلاً پارسال یکی از سیاسیون اومده بود توی اینترول و این "عطر جسی" و ... رو دیده بود ، کارگروه بعد از تصویب تمامی فروشگاهها رو هدف قرار داد .
روند فیلتر سازی :
شاید تا به حال به این فکر کرده باشید که چه طور ممکنه سایت من ایندکس نشه و اینها بنش کنند !
به راحتی !
طبق ماده 21 ، تمامی مرکز ISP ها ملزم به نگهداری لاگ های کاربران هستند به مدت 6 ماه !
یعنی ISP محترم من میدونه من 6 ماه پیش چی کردم ، افشا اونها هم با داشتن یه IP و یه Whois و پیدا کردن تلفن من و بازداشت من با حکم قانونی انجام میشه .
در این راستا برای قانونی تر شدن روند ، **** یه لیست به نام "مضلین" هم منتشر کرده که دیدنش خالی از لطف هم نیست .
خب شما یه سایت زدید توش کملمه شکش ( ش رو به س تبدیل کنید
) رو به کار بردید ،
شما Request رو به ISP میدید ، ISP یه نگاه به Black خودش میکنه ، میبینه این دامین بن نیست ، درخواست رو ارجاع میده به PAP .
اونجا فیلترینگ کشوری چک میشه و میبینه بله ! کلمه شکش موجود هست ! اما به شما صفحه رو نشون میده .
یه QN ارسال میشه به سیستم PAP و گزارش میده .
حالا با توجه به تعداد درخواست کاربران برا اون صفحه حاوی مطلب خلاف ، گزارش میره بالاتر تا اینکه روبات شروع به پردازش میکنه و تصمیم میگیره سایت شما رو هدف قرار بده .
هم اکنون سایت شما در بلاک لیست PAP هست و هیچ کارش هم نمیتوند بکنید !!!!
سایت شما روز یکشنبه جهت بازبینی به "ضد اطلاعات" تحویل داده میشه ... ( هر هفته )
البته این اطلاعاتی که بهتون میدم رو ممکنه پاک کنم ! ، اما همین رو بگم که این اطلاعات مال سال 2007 هست ( حالا سال 2007 من چی کردم بماند ! )