• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی یه راه درآمد امن بلده؟! :|

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
دوست من این جملت یعنی چی؟
"مطالب پولی را در وبلاگ سازی های خارجی به صورت رایگان منتشر خواهند کرد"
یعنی مطالب سایتهای دیگه رو میذارن تو وبلاگها؟؟ بعد انگلیسی یا فارسی؟
ببین الان اسپمر ها حلال و حروم و انسانیت و اینا که تقریبا متوجه نمیشن فقط دنبال پولن پووووووول.
پس وقتی شما یه مثلا فایل آموزش رو میزارید تو سایتتون برای فروش اگه اون فایل رایگانش جایی نباشه یک نفر میاد اون رو میخره و به صورت رایگان میزاره تو سایت یا وبلاگش که سرورش توی ایران نیست و با بازدیدی که از این فایل رایگان میگیره میتونه هم پولی که واسه فایل داده رو برگردونه هم درآمدی هم کسب کنه.

با فشار به وبمستر کاری درست نمیشه اول باید برای کاربر فرهنگ سازی کرد که وقتی میشنوی یه بازی خفن تولید شده بعد اسم بازی نزه به صورت رایگان یعنی نزه دانلود بازی خرچنگ قورباغه به صورت رایگان.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
من همچنان پای حرفم هستم .
سایت های فیلم و موزیک و دانلود ، بیاین با هم هماهنگ کنید و سایتاتون رو پولی کنین . حق عضویت بگیرین . حداقل 2 هزار تومن قیمت بزنین ، امتحان کنید . نتیجه شو خودتون خواهید دید . اگه سایت های صفحه اول گوگل همشون پولی بشن ، کلا اینترنت ایران متحول خواهد شد .
احترامی که کابرا برای سایت پولی قائل هستن ، برای سایت رایگان قائل نیستن .
سایتتونو پولی کنین . با همین مطالب کپی فعلیتون ، بعدش به تولید محتوا اهمیت بیشتری بدین .نگران کپی این و اون هم نباشید .

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
سایت های فیلم و موزیک و دانلود ، بیاین با هم هماهنگ کنید و سایتاتون رو پولی کنین . حق عضویت بگیرین . حداقل 2 هزار تومن قیمت بزنین ، امتحان کنید . نتیجه شو خودتون خواهید دید . اگه سایت های صفحه اول گوگل همشون پولی بشن ، کلا اینترنت ایران متحول خواهد شد .
سایتتونو پولی کنین . با همین مطالب کپی فعلیتون ، بعدش به تولید محتوا اهمیت بیشتری بدین .نگران کپی این و اون هم نباشید .
متاسفانه این ذهنیت و توقع ایجاد شده که همه چیز باید رایگان باشه
چند درصد کاربران ایرانی می دونند donate چیه؟
وقتی وبمستر یه مقاله می نویسیه همین که سایت های اسپمر کپی نکنن باعث خوشحالیه :D

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
متاسفانه این ذهنیت و توقع ایجاد شده که همه چیز باید رایگان باشه
چند درصد کاربران ایرانی می دونند donate چیه؟
وقتی وبمستر یه مقاله می نویسیه همین که سایت های اسپمر کپی نکنن باعث خوشحالیه :D
البته فعلا مسئله جیب خالی ملت هستش.
اگه پول خرید یه فایل رو داشتید و نسخه رایگانش به صورت غیرقانونی منتشر شده بود دانلود میکردیدش؟
یه نفر دانلود میکنه دو نفر دانلود میکنه مطمئنا نفر سوم چهارم میخرن. اگه داشته باشن.
من اولاش که نت میومدم بعضی فایل ها که جیبم میکشید رو میخریدم ولی بعضی هاش گرون بود و نمیشد خرید کلا گرون نبود واسه من گرون بود و اگه تهیه نمی کردم مشکل بدی پیش میومد چیکار باید می کردم؟ استادی که متوجه نمیشه جیبم خالیه نمیتونم اون فایلو بخرم رو چی باید بهش میگفتم؟ :(

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
راستی به نظرم به جا این شعرا ایده بدیم شاید یه چیز جدیدی در اومد :D
من فکر میکنم صفحه donate رو همه باید به وبمون اضافه کنیم چون با زور که کسی نمیاد کاری رو بکنه کاربرا کم کم خودشون میفهن سایت خرج داره بعضی وقت ها donate میکنن و وقتی می بینن پول دادن به سایت لولو خور خوره نیست عادت میکنن. :general307:
یه جمله بزرگان بگم: بیاییید با هم فرهنگ سازی کنیم. :general609: :general607:

g00ogle

Registered User
لایک‌ها
19
donate در ایران بیشتر شبیه یک جوک دست اول هست

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

:general304::general304::general304:
آی چی بشه کسی کمک کنه

حالا مگه تو سایت ها چی میزارن که بخواهن پول بگیرن

بعدش همه میزارن یکی نمی زاره ، همه میرن سمت همون مفتیه ، مشکل ریشه ایی تره ،من فکر کنم باید بریم سمت یاد گرفتن زبان روسی و بریم تو این تیم های هک روسی مافیا بزنیم و پولای بقیه رو بخوریم :general304::general304::general304::general304::general304:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
تبلیغات آنتورک ، کلیک یاب و.... مشکلی نداره. به شما هم ربط نداره .

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224

دوست عزیز مگه خود شما واسه مطلبی که میزارید پولی به صاحب اثر پرداخت می کنید که از بازدید کننده انتظار حق عضویت دارید ؟
پول نویسنده اگه میدید دست مزدش هست و ربطی نداره
مثلا اگه بخواد همه سایت های دانلود اهنگ رایگان پولی بشن خود شما از کجا میخوای بگردی اهنگ گیر بیاری بزاری توی سایتت ؟ میخوای از خود خواننده ها بگیری ؟ :):D

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
دوست عزیز مگه خود شما واسه مطلبی که میزارید پولی به صاحب اثر پرداخت می کنید که از بازدید کننده انتظار حق عضویت دارید ؟
پول نویسنده اگه میدید دست مزدش هست و ربطی نداره
مثلا اگه بخواد همه سایت های دانلود اهنگ رایگان پولی بشن خود شما از کجا میخوای بگردی اهنگ گیر بیاری بزاری توی سایتت ؟ میخوای از خود خواننده ها بگیری ؟ :):D
البته قبلا عرض کردم که اونایی که میرن سراغ سایت های فیلم و موزیک فقط دارن وقتشونو تلف میکنن ( استثنا داریم ) .
اونایی که آهنگ ها رو از این و اون کپی میکنن ، که قضیشون جداست و من اصلا اونا رو وبمستر نمیدونم . کسی که نمیتونه واسه سایت خودش تولید محتوا کنه و با پولی شدن سایت ها ، کارش به مشکل میخوره ، همون بهتر که کلا سایت نداشته باشه . با کپی آهنگ که نمیگن وبمستر شدم و انتظار داشته باشیم کسب درآمد کنیم .

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
من وبمستر نیستم ولی :
1 - پولی کردن عضویت یه راهشه
2 - کسب و کار خارجی در کنار سایت . مثلا سایت در زمینه عمران و معماری باشه و دانشجوها جذب بشن بعد تیم داشته باشی که پروژه دانشجویی بگیری و انجام بدی
3 - خدمات واقعی عرضه بشه که از نظر کاربر برتری نسبت به رقبا داشته باشید . مثلا چند هزار سایت موزیک داریم !
از همه مهم تر :
قانونی یا غیر قانونی , مهم نیست ! بیزینس شما هرچی باشه ( سفید یا خاکستری ) , حداقل سیاه نیست !
اگه واقعا دنبال پول باشید و ایمان داشته باشید که پول سازیتون خلاف نیست , قانون گذاری مانع پول سازی نمیشه ! مثلا شما کار شماره یک انجام میدی , قانون میزارن و ممنوعش میکنن , واسطه میزاری میری سراغ کار شماره دو , یه نفر برات کار شماره یک رو ادامه میده , اگه جریمه باشه پرداخت میکنی و طرفت مشکلش حل میشه , اگه حبس داشته باشه و قابل خریداری نباشه , پرداخت دستمزد به ازای زمانی که حبسه رو پرداخت میکنی , دیگه اعدام که نداره !

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
کاملا تایید میشه!
وقتی شخصی هزینه محصول (منظورم اینجا دانلودی هست) رو پرداخت نمی کنه و دنبال رایگان اش میره ، انتظار پرداخت مبلغ به عنوان حمایت از سایت یک جوک هست!
یه موضوع هم که وجود داره اطلاعات پایین بسیاری از کاربران عادی هست! من تو یک جمعی بودم که حرف از وب سایت ها شد - همه اونها فکر می کردن وقتی میرن به یک سایت وقتی از حجم شون کم میشه پول اش میره به جیب مدیر اون سایت :eek: یا یکی شون می گفت به خاطر هر بار رفتن ما 1000 تومن به مدیر سایت پرداخت میشه (نمی دونم اصلا این قیمت ها رو از کجا میارن میگن :general208: ) و همینطور داشتن می گفتن که از من پرسیدن نظر تو چی هست (تو دنیای واقعی کسی نمی دونه اصلا شغل من تحت وب هست :general505:) که من هم دیدم با این جماعت نمیشه بحث کرد گفتم آره شما درست می گید :D

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آره بابا دانش اینترنت رو فقط ماها که تو کار وبمستری هستیم میدونیم. بقیه داغونن. البته حق هم دارن بازار ما بازار سنتیه ،برای کار در اینترنت و خرید از اینترنت و غیره فرهنگ سازی ضعیفی شده و با وجود انواع جنس بنجل فروش رفته در اینترنت و کلی مطالب تکراری و انواع اقسام کلاهبرداری ها خیلیها هم دوس ندارن اینترنت یاد بگیرند نکنه وانگهی گمراه بشند.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
مسخرس که پلیس فتا به هر چیزی توی اینترنت گیر میده. به نظر من که خیلی مسخرس. همین گیر دادن های در ظاهر درست ، خیلی به وب ایران لطمه زده و داره میزنه.
ولی در مورد راه درامد امن ،
به نظر من ، در وحله اول باید فن بلد باشی، حالا تو زمینه آی تی ، برنامه نویسی ، طراحی الگوریتم ، روابط عمومی قوی ، مدیریت پروژه ، طراحی سیستم ، بازاریابی ، تجارت (در بخش آی تی) و خیلی خیلی خیلی چیزهای دیگه مثل طراحی وب در سطح حرفه ای که بلد بودنش درامد امن براتون میاره.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
آره بابا دانش اینترنت رو فقط ماها که تو کار وبمستری هستیم میدونیم. بقیه داغونن. البته حق هم دارن بازار ما بازار سنتیه ،برای کار در اینترنت و خرید از اینترنت و غیره فرهنگ سازی ضعیفی شده و با وجود انواع جنس بنجل فروش رفته در اینترنت و کلی مطالب تکراری و انواع اقسام کلاهبرداری ها خیلیها هم دوس ندارن اینترنت یاد بگیرند نکنه وانگهی گمراه بشند.
مشکل ما اینه که فکر میکنیم شخص خاصی باید بیاد هزینه و فرهنگ سازی بکنه ، بعد ما بریم سودش رو ببریم.
در اصل ، مساله اینه که شما اگه بتونید بازار سنتی رو نگاه کنید و یکی از کارهایی که الان دارند انجام میدن رو براشون به واسطه اینترنت آسون تر بکنید ، تجارت شما شانس بالایی برای موفقیت بعد از انجام بازاریابی خواهد داشت. ربطی هم به فرهنگ سازی نداره ...
ولی به هزار دلیل ما چون محصول خوب ارائه نمیدیم ، نتیجه خوب هم نمیبینیم و بعد با فرافکنی این رو به گردن مسائل دیگه میندازیم. البته قبول دارم که مثل همین جریان پلیس فتا و ... خیلی وقتا واقعاً هم ما مقصر نیستیم ولی خیلی وقتا هم اشکال از محصول ماست. مثلاً گاهاً ما به زعم خودمون داریم کار رو برای طرف ساده میکنیم ولی برای کسی که به کامپیوتر سالی یک بار هم دست نمیزنه! روشن کردن کامپیوتر و اجرای مرورگر وب و تایپ یک آدرس هم میتونه کار پیچیده ای باشه! با وارد کردن یک کاراکتر نادرست هم که ممکنه به یک سایت متفاوت هدایت بشه و ... :) حالا حساب کن چقدر اینکاری که به زعم ما سادست برای یک کاربر سنتی اعصاب خوردکن میتونه باشه. شرکت های موفق اتفاقاً این نکته ها رو میدونن و منتظر نمیشینن تا یک دولت براشون فرهنگ سازی بکنه! اکثر دولت های دنیا اونقدر که فکر میکنید خلاق نیستند اتفاقاً... فرهنگسازی رو اشخاص دیگه انجام میدن که اکثراً غیر دولتی هستند و اتفاقاً فرهنگسازی نه تنها براشون هزینه نیست بلکه بشدت سود آوره.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
روش صحیحش این بود که گوگل سایتهایی که پاپ آپ میزاشتن رو جریمه میکرد. ولی چنین اتفاقی نمیفته چون اون بخش که مربوط به توسعه بخش فارسی هست تعطیله
در خلا این تعطیلی باید یه موتور جستجوی ایرانی 10 برابر بهتر از گوگل بوجود میومد که نیومد مثل بیدو داخل چین و این وظیفه موتور جستجو هست که سایتهای متخلف رو جریمه کنه
علت بوجود نیومدنش هم تا حدودی روشن هست و ریسک موجود در این کار هست چون قوانین مشخصی ندارد که کسی بتونه سرمایه زیاد وارد این کار کنه. هر چه از این قانون های محدود کننده گذاشته بشه رشد وب کندتر میشه

mashghol

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
تو ایران اول یه چیز میاد بعد تازه یادشون میفته فرهنگ سازی کنند الانم میخوان فرهنگ سازی کنند اما نمیدونن چطوری به همه چی گیر میدن!!!!

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
مشکل ما اینه که فکر میکنیم شخص خاصی باید بیاد هزینه و فرهنگ سازی بکنه ، بعد ما بریم سودش رو ببریم.
در اصل ، مساله اینه که شما اگه بتونید بازار سنتی رو نگاه کنید و یکی از کارهایی که الان دارند انجام میدن رو براشون به واسطه اینترنت آسون تر بکنید ، تجارت شما شانس بالایی برای موفقیت بعد از انجام بازاریابی خواهد داشت. ربطی هم به فرهنگ سازی نداره ...
یه مطلب طولانی داشتم مینوشتم ولی یاد یه چیزهایی افتادم که اعصاب نذاشت برام دیگه نتونستم ادامه بدم برای همین فقط این رو بگم که اگه 8 ماه قبل بود من این حرف شما رو تایید می کردم ولی الان دیگه نه! منم یه زمان همین طرز فکر شما رو داشتم چون فقط فکر می کردم وقتی به مرحله عمل برسید قطعا نظرتون عوض خواهد شد

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
یه مطلب طولانی داشتم مینوشتم ولی یاد یه چیزهایی افتادم که اعصاب نذاشت برام دیگه نتونستم ادامه بدم برای همین فقط این رو بگم که اگه 8 ماه قبل بود من این حرف شما رو تایید می کردم ولی الان دیگه نه! منم یه زمان همین طرز فکر شما رو داشتم چون فقط فکر می کردم وقتی به مرحله عمل برسید قطعا نظرتون عوض خواهد شد

حالا کی به شما گفته من به مرحله عمل نرسیدم؟ منم رسیدم ولی روی وب ایران کاری نمیکنم. ولی من دقیقاً همین الانم دارم روی یه پروژه جدی کار میکنم که البته ایرانی نیست. ولی خب حداقل این رو میتونه برسونه که من تا حدی از وب سر در میارم که بتونم یه نظری بدم که یک خورده قابل اعتنا باشه.
به نظر من وب ایران نابود شده به خاطر پلیس فتا و هزار تا سازمان و نهادی که دارن بعضاً به طور موازی روی وب فعالیت میکنند ولی خب کسی هم براش کار نمیکنه همه فقط توی فروم ها نظر میدن.
ریشه مشکل توی ایران به طور عمومی و کلی برمیگرده به فرهنگ غلط خیلی از ماها.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
تو ایران اول یه چیز میاد بعد تازه یادشون میفته فرهنگ سازی کنند الانم میخوان فرهنگ سازی کنند اما نمیدونن چطوری به همه چی گیر میدن!!!!
اصلاً فرهنگسازی چی هست؟!
من هنوز متوجه نمیشم. اینترنت میاد ، یه قابلیت هایی داره که همه استفاده میکنند از اون قابلیت ها برای اهدافشون.
فرهنگ سازی چیه؟ اگه اینترنت کارت رو ساده تر ، ارزون تر ، سریع تر و به طور کلی بهتر کرد ، ازش استفاده میکنی. نکرد نمیکنی ...

بالا