• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسی یه راه درآمد امن بلده؟! :|

mashghol

Registered User
لایک‌ها
158
اقا وقتی میشه یه سایت زد با ۴۰ هزارتومان طرف میاد میزنه و هر چی دلش بخواد توش میزاره فرداش شاکی پیدا میکنه تازه میفهمه که نباید همچین مطلب و عنوانی رو میذاشت
البته بنده قصد بی احترامی به هیچ شخصی رو ندارم این همه سایت هستن که دارن فعالیت میکنند به نظر شما چند نفر از این ادمایی که سایت زدن از
فهرست مصاديق محتوای مجرمانه با خبرند!!!!
خب یه جا باید نظارت کنند و گرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه که

فهرست مصاديق محتوای مجرمانه

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
حالا کی به شما گفته من به مرحله عمل نرسیدم؟ منم رسیدم ولی روی وب ایران کاری نمیکنم. ولی من دقیقاً همین الانم دارم روی یه پروژه جدی کار میکنم که البته ایرانی نیست.
یعنی شما داری روی پروژه ای کار می کنی که تو وب خارج وجود نداره؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
یعنی شما داری روی پروژه ای کار می کنی که تو وب خارج وجود نداره؟
کجای جمله من همچین چیزی رو رسوند؟
من دارم روی یه پروژه کار میکنم که همش روی وب نیست ولی بخش بزرگش روی وبه ولی یه پروژه غیر ایرانیه.
منظورم این بود که من روی وب کار میکنم حالا درسته که روی وب ایران کار نمیکنم ولی یه درکی از وب دارم.
پیروز باشی

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
والا یه عده اومدن محتوای دست اول رو پولی کردن ...
اما یه عده دیگه از همین پولی شدن استفاده کردن .

شما یه سایت پولی میزنی ... کنارش دو تا سایت دیگه ساخته همون محتوای شما اما رایگان .شعارشون هم اینکه اقا فلان سایت پولیه بیایید سایت ما ، ما رایگان هستیم...

از همین ساده ترین نوعش مثال میزنم ... تا چند سال پیش . یه فیلم میخواستین دانلود کنید . اکثریت سایت ها فیلتر بودن یا وی ای پی . یا لینکشون خراب بود و...
سایت رایگان خیلی کم بود واقعا ...

اما الان صد ها سایت رایگان هست ...
یه سایت پولی تلاش میکنه مطلب تولید میکنه زحمت میشکه هزینه میکنه محتوا تولید میکنه ..
اما کنارش یه سایت رایگان همون محتوا رو انتشار میده ... طرفدار اون سایت رایگان قطعا بیشتره . از الکسا مشخصه قشنگ ...

اگر بشه یه روزی . همه ومبستر ها هماهنگ بشن و محتوا پولی بشه . و رقابت بر سر کیفیت محتوا باشه . واقعا خیلی پیشرفت میکنیم. و اینجاست یه سایت خوب با یه سایت بد فرقشون مشخص میشه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
.......

اگر بشه یه روزی . همه ومبستر ها هماهنگ بشن و محتوا پولی بشه . و رقابت بر سر کیفیت محتوا باشه . واقعا خیلی پیشرفت میکنیم. و اینجاست یه سایت خوب با یه سایت بد فرقشون مشخص میشه
و سایت بد میره رایگان می کنه تا ضعفش جبران بشه :دی.

دوست عزیز @Amirbahal3 hc ممنون از صحبتهاتون. غرض عرض تشکر بود.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
و سایت بد میره رایگان می کنه تا ضعفش جبران بشه :دی.

@Amirbahal3 hc
یعنی شما به این موضوع فکر نمیکنین که ، وقتی اون سایت های بزرگ پولی بشن ، دیگه سایت های کوچک مطلبی برای ارایه نخواهند داشت ؟ و مجبور خواهند شد که مطالب رو از سایت های بزرگ بخرن و بعد رایگان بزارن توو سایتشون و یا اینکه کلی زحمت بکشن و مطلب رایگان و بدون چشمداشت ارایه بدن . پس سایت های ضعیف از بین خواهند رفت .

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یعنی شما به این موضوع فکر نمیکنین که ، وقتی اون سایت های بزرگ پولی بشن ، دیگه سایت های کوچک مطلبی برای ارایه نخواهند داشت ؟ و مجبور خواهند شد که مطالب رو از سایت های بزرگ بخرن و بعد رایگان بزارن توو سایتشون و یا اینکه کلی زحمت بکشن و مطلب رایگان و بدون چشمداشت ارایه بدن . پس سایت های ضعیف از بین خواهند رفت .
من یه جورای نگرفتم ، سایت های بزرگ ایران الان دانلود ها ، آپارات ، باشگاه خبرنگاران ، بلاگفا ، ورزش 3 ، دیجی کالا و ... هستن.
الان اینا چی رو باید پولی کنن؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مثلا فیلم : اکانت قراره چند هزار تومنی باشه؟ طبیعتا یکی از راهکارهای احتمالی برای پولی کردن همه سایتها این خواهد بود که یه کاری کنیم با هزینه اندک همه بتونن عضو بشن ، مثلا میشه ماهی 5 هزار تومان.
از خود شما میپرسم : شما برای تامین محتوای خوب ، حاضر نیستی 5 هزار تومن بدی و به عنوان یک یوزر عادی اونجا باشی و فایل ها رو دانلود کنی منتشر کنی؟ اصولا بسیاری از فایل های فروشی بسیاری از سایتها الان چطوری لو میره؟ یا یک نفر رفته خریده و استفاده کرده و فایل رو داده یکی دیگه و.... یا همونی که رایگان منتشر کرده با اکانت پولی اون سایت دانلود کرده.

در کل قصد شرکت در این بحث رو داشتم ، فقط در پست قبلی میخواستم از یوزری که منشن کردم تشکر کنم.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
من یه جورای نگرفتم ، سایت های بزرگ ایران الان دانلود ها ، آپارات ، باشگاه خبرنگاران ، بلاگفا ، ورزش 3 ، دیجی کالا و ... هستن.
الان اینا چی رو باید پولی کنن؟
بستگی داره سایت بزرگ از دید شما چی باشه . شاید یه سایتی رو من میشناسم با رتیه 50 هزار الکسا ، از دید من یک سایت بسیار بزرگ هستش . درامد ماهی 12 ،13 میلیون تومن رو راحت درمیاره (شاید روزی 1 ساعت وقت بزاره ) .
این از منظور من از سایت بزرگ .
دیجی کالا که فروشگاهه . ورزش 3 هم مال تلویزیونه .
در مورد اکانت فروش که دوستمون فرمودن ، شما باید تکی بفروشین . یا مثلا در مورد فیلم ، حجم بفروشین ، مثلا بگین 1 گیگ میتونین از سایت دانلود کنین و این مقدار هزینشه . قرار نیست کل سایت رو در اختیار همه قرار بدیم . به هر حال اینا تجربیاتی است که شاید خیلی ها قبول نداشته باشن و...

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
بستگی داره سایت بزرگ از دید شما چی باشه . شاید یه سایتی رو من میشناسم با رتیه 50 هزار الکسا ، از دید من یک سایت بسیار بزرگ هستش . درامد ماهی 12 ،13 میلیون تومن رو راحت درمیاره (شاید روزی 1 ساعت وقت بزاره ) .
این از منظور من از سایت بزرگ .
دیجی کالا که فروشگاهه . ورزش 3 هم مال تلویزیونه .
در مورد اکانت فروش که دوستمون فرمودن ، شما باید تکی بفروشین . یا مثلا در مورد فیلم ، حجم بفروشین ، مثلا بگین 1 گیگ میتونین از سایت دانلود کنین و این مقدار هزینشه . قرار نیست کل سایت رو در اختیار همه قرار بدیم . به هر حال اینا تجربیاتی است که شاید خیلی ها قبول نداشته باشن و...
چیزی که همه جا رواج داره اینه که به طور کلی سایت ها رایگان هستن و مطالبشون ، ولی نسخه Pro یا حرفه ترشون پولیه.
نمیشه کل سایت رو پولی کرد اینجوری میشه فروشگاه!

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
چیزی که همه جا رواج داره اینه که به طور کلی سایت ها رایگان هستن و مطالبشون ، ولی نسخه Pro یا حرفه ترشون پولیه.
نمیشه کل سایت رو پولی کرد اینجوری میشه فروشگاه!
آره اینم خوبه .

بالا