• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشتن یا کاشتن؟! مسئله این است!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
این افرادی که ازشون به عنوان آدم تر(!) یاد می کنید چه کسانی هستند؟!ما به این ها میگیم انسان نما ! کسانی که فقط واژه ی انسانیت رو یدک می کشند. ارزش این ها از حیوان هم کمتر هست

به قول همین صادق هدایت که در کتاب انسان و حیوان می فرماید:

"هیچ حیوانی بی جهت بدذات و شرور نیست و نمی شود مگر از سر ناچاری،در صورتی که انسان درنده ترین حیوانات است"

شما؟ به جا نمیارم!
به روباه گفتن شاهدت کیه میگه دمبم. شما هم کل جملات صادق هدایت رو بنویس اگه پشیزی ارزش داشت! اون اگه خیلی ادعاش میشد میزاشت به مرگ طبیعی بمیره

پ.ن: یکی از اون افراد آدم تر شخص بنده است و هر کاری که می کنم به خودم مربوط می شه نه کس دیگه مگر این که خلاف قوانین رایج باشه

تا وقتی یاد نگیریم به عقاید دیگران احترام بزاریم وضع جامعه از این بهتر نمیشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,759
با هر دو !
1377889886225.gif

این چه سخن مضحکی هست که شما می فرمایید؟!! یعنی شما فرض کنید من آدم خار باشم، اونوقت به سلیقه ی من احترام می گذارید؟! اجازه هست شما رو بخورم دوست عزیز؟!
jalad.gif

داداش شرمنده اینو میگم ولی موضوع رو نگرفتی
آدم خواری مگه با عقل جور در میاد که به سلیقه غذایی ربطش بدیم ؟ من میگم تو یه جامعه یکی گیاه خواره یکی گوشت خوار جالبه هر دوشون هم موجودات زنده ای هستن ! همین گیاهی که شما داری میخوری یه موجود زنده است ! درد رو میفهمه و خیلی چیزا که ثابت شده هم هست مثل حیوون
انسان ها هم به گیاه خواری نیاز دارن هم به گوشت خواری مثل سایر موجودات زنده

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
شما؟ به جا نمیارم!
به روباه گفتن شاهدت کیه میگه دمبم. شما هم کل جملات صادق هدایت رو بنویس اگه پشیزی ارزش داشت! اون اگه خیلی ادعاش میشد میزاشت به مرگ طبیعی بمیره

پ.ن: یکی از اون افراد آدم تر شخص بنده است و هر کاری که می کنم به خودم مربوط می شه نه کس دیگه مگر این که خلاف قوانین رایج باشه

واقعا این ادعا رو دارید که به عقاید دیگران شما احترام میگذارید ؟!

پست هایی که در تاپیک گیاه خواری زدید رو یادت رفته گویا...

ضمنا شما که به ظاهر معتقدی به عقاید هم باید احترام گذاشت به عقاید صادق هدایت هم احترام بزار...

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
واقعا این ادعا رو دارید که به عقاید دیگران شما احترام میگذارید ؟!

پست هایی که در تاپیک گیاه خواری زدید رو یادت رفته گویا...

ضمنا شما که به ظاهر معتقدی به عقاید هم باید احترام گذاشت به عقاید صادق هدایت هم احترام بزار...

من اصلا كلمه اى در مورد عقايدش حرف زدم! اگه هست سريع كوت كن

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
این که ایشون تصمیم گرفته زنده باشه یا نباشه یه اعتقاد کاملا شخصیه و به من یا شما مربوط نیست

نیاز به کوت کردن داره ؟

نه ديگه اينجورى كه نميشه
اينجا اعتقاد شخصيه ولى اين كه من تصميم ميگرم يه گوسفند رو قربانى كنم ميشه اعتقاد عمومي؟؟؟

تصميم به زنده بودن يا نبودن خود شخص در هيچ جامعه اى قابل قبول نيست(به جز موارد خاص) ولى قربانى كردن حيوانات در تمام جوامع مرسومه
در ضمن در مورد ايشون از عقيده گذشته و به عمل رسيده

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
شما با این وضعیت اگه بخوای حیوانی رو سر ببری تو خیابون در یکی از کشورهای پیشرفته , مجرم شناخته و مجازات میشی !

حتی در ترکیه هم اینکار صورت نمیگیره.منظور شما از قربانی در جوامع کدوم جوامعه ؟!

ایشون در مورد زندگیه خودش مثل هر انسان دیگه ای تصمیم گرفته که باشه یا نباشه.مگه من به شما میتونم بگم باش یا نباش یا بالعکس ؟

ایشون حتما دلایل قانع کننده ای واسه خودش داشته.بهتره عقاید دیگران رو تفتیش نکنیم

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
شما با این وضعیت اگه بخوای حیوانی رو سر ببری تو خیابون در یکی از کشورهای پیشرفته , مجرم شناخته و مجازات میشی !
1. هیچ کس نمیره وسط خیابان گوسفند سر ببره {فکر کن یارو بره وسط میدان آزادی مشقول سلاخی بشه خخخخ} کسی که این کارو انجام میده تو خونه خودشه واین دیگه ملا عام حساب نمیشه
2. کدوم کشور سر بریدن حیوان خلافه؟ لینک قانون از جای معتبر؟

حتی در ترکیه هم اینکار صورت نمیگیره.منظور شما از قربانی در جوامع کدوم جوامعه ؟!
کدوم کار در ترکیه صورت نمی گیره؟ همین سر بریدن در ملا عام؟ مگه جایی رو میشناسی که صورت بگیره؟
منظور از قربانی همین فرهنگ سر بریدن گوسفند، مرغ، خوک، گربه و ... در کشور های مختلف و استفاده به عنوان ماده غذاییه

ایشون در مورد زندگیه خودش مثل هر انسان دیگه ای تصمیم گرفته که باشه یا نباشه.مگه من به شما میتونم بگم باش یا نباش یا بالعکس ؟

ایشون حتما دلایل قانع کننده ای واسه خودش داشته.بهتره عقاید دیگران رو تفتیش نکنیم
شما که نه، هیچ کس دیگه ای نمی تونه به من دستور بده باشم یا نباشم ولی می تونه به طور پیشنهادی بگه بودن بهتره

چه طور شما به خودت اجازه میدی عقاید میلیارد ها انسان (در مورد خوردن گوشت حیوانات) و میلیون ها انسان (قربانی کردن در عید قربان) رو تفتیش کنی ولی به من اجازه نمیدی عمل(نه عقیده) اشتباه فقط یک انسان رو نقد کنم؟ این طوری که نمیشه؟؟؟

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
شما کل جملات صادق هدایت رو بنویس اگه پشیزی ارزش داشت! اون اگه خیلی ادعاش میشد میزاشت به مرگ طبیعی بمیره

یعنی ارزش انسان ها به طبیعی بودن مرگشون تعیین میشه؟!
zadan_toye_sar.gif
به جای افترا زدن به این و اون بهتره کمی درک و فهم خود رو بالا ببریم!

خیلی وقت ها فکر کردم اگر من هم اون دوران زندگی می کردم به احتمال زیاد به زندگی خود خاتمه می دادم، فقط بخاطر افراد دگم گرایی همچون شما!!
1382446772154.gif

یکی از اون افراد آدم تر شخص بنده است و هر کاری که می کنم به خودم مربوط می شه نه کس دیگه مگر این که خلاف قوانین رایج باشه

نمردیم و احترام گذاشتن رو هم از جنابعالی یاد گرفتیم!!
1382446772132.gif

یعنی واقعن هنوز نمی دونی هر عقیده ای قابل احترام نیست؟!! نمونه ش عقاید فاشیستی! یا نژاد پرستانه و ...
اگر شما معتقدی که نباید به اینجور عقاید بی احترامی کرد اونوقت خودت هم میشی شریک جرم و باید یک دوره ی روان درمانی رو سپری کنی!
بعدشم کسی که ادعای محترم شمردن عقاید مختلف رو داره هیچوقت نمیاد به بزرگ ترین نویسنده ی معاصر ایران که محبوب قلب میلیون ها ایرانی هست بی احترامی کنه! بنابراین نتیجه می گیریم که حرف هات فقط از سر رد گم کنی هست و شعاری بیش نیست! در واقع به حرف های خودت هم ایمان نداری!

در ضمن قبل از هر چیز و البته مهم تر از هر چیز بهتره لحن صحبتت رو مودبانه تر کنی!
داریم دوستانه تبادل نظر میکنیم، دعوا که نداریم!
khashm_5.gif

Last edited:

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
آدم خواری مگه با عقل جور در میاد که به سلیقه غذایی ربطش بدیم ؟

گرامی گرفتی ما رو ؟!آدمخاری سلیقه ی غذایی نیست؟!! این هم گوشتخاری محسوب میشه دیگه! به عنوان مثال یکی گوشت گوسفند میخوره، یکی گوشت گاو، یکی گوشت خوک ، یکی هم گوشت انسان!! و از دیدگاه من تمامی این ها با هم یکسان هستند.
در ضمن آدمخارها تا همین صد سال پیش وجود داشتند و شاید هنوز هم باشند!(قبایل آدمخار!)

به قول لئونارد داوینچی هنرمند ایتالیایی :
"روزی فرا خاهد رسید که مردم به قتل یک حیوان همان گونه نگاه خاهند کرد که امروز به قتل یک انسان.

زمانی فرا خاهد رسید که ما خوردن حیوانات را با همان دید قضاوت خاهیم کرد که امروز خوردن هم​نوع خود، آدمخاری را !!"

همین گیاهی که شما داری میخوری یه موجود زنده است ! درد رو میفهمه و خیلی چیزا که ثابت شده هم هست مثل حیوون
انسان ها هم به گیاه خواری نیاز دارن هم به گوشت خواری مثل سایر موجودات زنده

این ها هم جملات کلیشه ای و تکراری هست که بارها و بارها بهشون پاسخ داده شده و گفتن مجدد اون ها تکرار مکررات هست.
اگر واقعن به دنبال کشف حقیقت و رفع ابهامات خود هستی به سایر جستارهای گیاهخاری مراجعه کن ، وگرنه هم که هیچ!
1364103857392.gif

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
مشکل همینجاست

حیوانات نباید در ملاعام کشته بشن و خونشون ریخته بشه

جای کشتن توی کشتارگاهه نه کف خیابون جلوی چشم مردم

گوشت خوردن مشکلی نداره هرکی خواست میتونه بخوره ولی نمیدونم این ملت براشون چه لذتی داره که لحظه ی جون دادن و ریختن خون این زبون بسته رو ببینن

کاملاً حرف درستیه

پ.ن: که البته بعضی با یونجه‌خواری اشتباه می‌گیرن!

taraneh444

Registered User
لایک‌ها
3
من هم قبول دارم حیوانات را نباید در ملا عام کشت ولی کشتن در خفا موردی نداره

taraneh444

Registered User
لایک‌ها
3
بعضی ها حیوان را سر میبرند و می گویند نذر داریم درست است ولی کجا آمده که حتما حیوان را در ملا عام بکشی بعضی که خون را می مالند به پلاک ماشین و پیشانی بچه که جز خرافات چیزی نیست

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
بعضی ها حیوان را سر میبرند و می گویند نذر داریم درست است ولی کجا آمده که حتما حیوان را در ملا عام بکشی بعضی که خون را می مالند به پلاک ماشین و پیشانی بچه که جز خرافات چیزی نیست
این درسته
خون ریختن برای دوری از بلاهای ناخواسته درسته اما اینکه بمالی به پلام و چرخ ماشین و .... چرته
بدبخت گوسفند شادی و عزا سرش به باد میره!

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
خداوند به انسان هوش داد و او را اشرف مخلوقات کرد٫ چرا نباید از نعمت هایش استفاده کنیم؟ چرا حلال خدا را حرام می کنید...

اگر گیاهخواری خوب بود خوب خدا گوشت را حرام می کرد٫ این بحث ها نه از نظر دینی و نه علمی و نه عقلی معنایی ندارد

بالا