mr.minimal
Registered User
- نوشتهها
- 74
- لایکها
- 31
زیبایی در کاشتن است
داداش تو هم یه دهه شصتی بیچاره ای مثل بقیه دهه شصتی ها(شایدم شستی: همون افرادی که روزگار انگشت شست نشونشون داده)سلام دوستان
من 28 سالمه و بیکارم
خیلی دوست دارم شغلم مرتبط با حیوانات باشه , چند باری خواستم شغلم تو این ضمینه باشه که خانواده نذاشتن , راهی میشناسید بتونم همچین شغلی پیدا کنم؟
حالا شغل هایی که مربوط به حیوانات بشه چه جنگل بانی - چه محیط بانی - فروشگاه ها پت شاپی ( فروشگاه های فروش لوازم حیوانات ) و ................
منکه با دیپلم رفتم خدمت , بعد از خدمت هر کاری که به زور گیر میاوردم مینداختن بیرون بعد از چند ماه که بیمه نکنن - حتی شاگردی هم میکنی بعد میندازنت بیرون تا وارد نشی روی دست خودشون پاشی منم ادامه تحصل دادم کاردانی بعد کارشناسی گرفتم - بازم این مدرک به کارمون نیومد
گفتم تو این سن که بیکارم حالا ببینم میشه تو ضمینه طبیعیت و حیوان شغلی پیدا کنم -- جنگل بانی یا همچین چیزی - یا محیط بان یا اداره محیط زیست یا مثلا فروشگاه ها پت شاپ خوب نیرو میخوان مثلا تو همچین جاهایی رفت البته نه اینکه باز بندازن بیرون
داداش تو هم یه دهه شصتی بیچاره ای مثل بقیه دهه شصتی ها(شایدم شستی: همون افرادی که روزگار انگشت شست نشونشون داده)
هیچ پیشنهادی نمیتونم بهت بکنم
فقط میتونم بگم دعا کن درست بشه
پس شل کن لذت ببر.:general406:اگر درست بشو بود که تا الان درست شده بود
پس شل کن لذت ببر.:general406: