• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشتی کچ

mm23_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سهیل من یه یک هفته ای نیستم ( مسافرت ) اخبار این هفته رو گذاشتی من از هفته بعد بقیشو میذارم!

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
خوب عزیزانم که اینقدر طرفدار خشونتید تا حالا مسابقات k2رو دیدید.حتما دیدید اما بگذارید بگم چه جوریه که نگید که کشتی کج نمایشی نیست....
مسابقه توی تاتمی بر گذار میشه..سبک آزاده...ضربات به جر بیضه آزاده....مسابقه غالبا بین
30 تا 60 ثاتیه طول می کشه و حد اکثر 10 ضربه رد و بدل می شه.....اما تو همین 10 ضربه یکی دیگه از جاش بلند نمی شه..
شما (ببخشید ها از همه معذرت می خوام اما خوب باید گفت) احتمالا ندیدی وقتی یه مشت توی صورت بخوره چی می شه...حالا هر کس باشه...مابقا بکس سنگین وزن 15 راند برگذار می شه اما تا 2 تا مشت توی صورت حریف بخوابه کار تمومه...
اما من خودم کشتی کج رو دوست دارم...خیلی شبیه جودو هست...می دونید که توی جودو در کاتا هم یوکه(کسی که تکنیک روش اجرا می شه)و هم توری(اجرا کننده)باید هماهنگ باشن تا تکنیک قشنگ بخوره و کسی هم اسیب نبینه....کشتی کج هم همونه.......بدن های آماده هماهنگ و ورزیده......یه ادم معمولی کافیه یه اوراناگه بخوره تا 6 ماه بستری باشه اما خوب می بینید که همه اینها سالمند

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
راستی یه چیزی در مورد ضربات مشت کشتی کج..اگر دقت کنید بدن همه کج کار ها 100 عضلهای هست و پی نداره......شما بدن تمام کاراته کار هارو نگاه کنید متوجه می شید که یک لایه پی روی بدن هست و دلیل هم ضربه خوردنه.اگر روی عضله پی نباشه عضله توی ضربه می ترکه..........می خواهید امتحان کنید..کافی به بازوی یه بدن ساز حرفه ای تو جهت مناسب یه مشت بزنید.نتیجه شگفت زدتون می کنه

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از @gh@m@hdi :
خوب عزیزانم که اینقدر طرفدار خشونتید تا حالا مسابقات k2رو دیدید.حتما دیدید اما بگذارید بگم چه جوریه که نگید که کشتی کج نمایشی نیست....
مسابقه توی تاتمی بر گذار میشه..سبک آزاده...ضربات به جر بیضه آزاده....مسابقه غالبا بین
30 تا 60 ثاتیه طول می کشه و حد اکثر 10 ضربه رد و بدل می شه.....اما تو همین 10 ضربه یکی دیگه از جاش بلند نمی شه..
شما (ببخشید ها از همه معذرت می خوام اما خوب باید گفت) احتمالا ندیدی وقتی یه مشت توی صورت بخوره چی می شه...حالا هر کس باشه...مابقا بکس سنگین وزن 15 راند برگذار می شه اما تا 2 تا مشت توی صورت حریف بخوابه کار تمومه...
اما من خودم کشتی کج رو دوست دارم...خیلی شبیه جودو هست...می دونید که توی جودو در کاتا هم یوکه(کسی که تکنیک روش اجرا می شه)و هم توری(اجرا کننده)باید هماهنگ باشن تا تکنیک قشنگ بخوره و کسی هم اسیب نبینه....کشتی کج هم همونه.......بدن های آماده هماهنگ و ورزیده......یه ادم معمولی کافیه یه اوراناگه بخوره تا 6 ماه بستری باشه اما خوب می بینید که همه اینها سالمند

به نقل از @gh@m@hdi :
راستی یه چیزی در مورد ضربات مشت کشتی کج..اگر دقت کنید بدن همه کج کار ها 100 عضلهای هست و پی نداره......شما بدن تمام کاراته کار هارو نگاه کنید متوجه می شید که یک لایه پی روی بدن هست و دلیل هم ضربه خوردنه.اگر روی عضله پی نباشه عضله توی ضربه می ترکه..........می خواهید امتحان کنید..کافی به بازوی یه بدن ساز حرفه ای تو جهت مناسب یه مشت بزنید.نتیجه شگفت زدتون می کنه

من توضیحات شما رو خوندم ولی نفهمیدم چی میخواین بگین. اینجا بحث سر اینکه این ورزش واقعی هست یا نیست اصلا نیستش. مهم اینه که قشنگه و مخاطب جذب کن. و اصلا هم مهم نیست که واقعی هست یا نیست.

شما هم میتونید بعنوان یه دوست دار کشتی کچ در این تاپیک فعالیت کنید و سر واقعی بودن یا نبودن لطفا بحث نکنید:D چون تجربه من تو این زمینه میگه بحث به جایی نمیرسه.

foxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من عضو جدیدم طرفدار کین
خواهشا در مورد واقعی یا غیر واقعی بودن اینجا پست نزنید

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان اگه کسی برنامه کامل مسابقات کشتی کچ رو تو عرب ست داره ممنون میشم ساعتشو و روزهاشو اعلام کنه

mm23_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جواب آقا مهدی باید بگم که اگر میخوای کشتی کچ رو از عربیت نگاه کنی اون بحثش جداست!!

ولی اگه فقط میخوای کشتی کچ نگاه کنی باید بگم که عربست اصلا" نظم و ترتیب نداره هر وقت دلش بخواد و وقت خالی داشته باشه میذاره!!

شما اگه دوستدار کشتی کچ هستی از italia 1 که شنبه ها ساعت 8:30 نشون میده نگاه کن ولی اگه بازم برنامه پخش کشتی کچ خاستی میذارم ما هممون از aitaila1 نگاه میکنیم ابته به جز این دوهفته به خاطر جام جهانی!

به همه تازه وارد ها به تایپیک هم خوش آمد میگم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
mm23_m جان مسابقات رو هر هفته پنج شنبه توی RTL9 و Action دنبال میکنم ولی جدیدا جهت عرب رو فقط بخاطر کشتی کچ اضافه کردم امیدوارم که از عرب هم نشون بده دوست عزیز

mm23_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم من محمد

راستی میگردم کانال های عرب رو واست پیدا میکنم اگه پیدا کردم حتما" میذارم چون فقط امروز هستم فردا دارم میرم کیش​

94.gif
94.gif
94.gif
94.gif
94.gif

mm23_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بفرمایید: دیگه کاملترین کاملترین کاملترین !!!! :D :D :D :D :D

كانال italia 1شنبه ها ساعت 20:30

كانالدو action شنبه ها ساعت 23:45 و يكشنبه ها ساعت 18:15

كانال RTL 9 پنج شنبه ها ساعت 24 بامداد

كانال kuwait sport در شبهايي كه پخش زنده نداشته باشد ساعت 20:30

كانال bjk tv بشيكتاش پنج شنبه ها ساعت 30/23

و بقيه كانالهايي كه در زمانهاي مختلٿ پخش مي كنند:
كانال saudi sport,dubai sport كه صبحها با عنوان مصارعه حره در ليست برنامه هاي خود اعلام مي كنند

كانال Alrai tv نايلست پنج شنبه ها دير وقت وكانال tv magic يونان دوشنبه ها دير وقت

mm23_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان یادم رفت tapesh 3 خودمون هم بعد از جام جهانی نشون میده به گفته خودش زمان و روزش رو نمیدونم

109.gif
109.gif
109.gif
109.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به نقل از mm23_m :
بفرمایید: دیگه کاملترین کاملترین کاملترین !!!! :D :D :D :D :D

كانال italia 1شنبه ها ساعت 20:30

كانالدو action شنبه ها ساعت 23:45 و يكشنبه ها ساعت 18:15

كانال RTL 9 پنج شنبه ها ساعت 24 بامداد

كانال kuwait sport در شبهايي كه پخش زنده نداشته باشد ساعت 20:30

كانال bjk tv بشيكتاش پنج شنبه ها ساعت 30/23

و بقيه كانالهايي كه در زمانهاي مختلٿ پخش مي كنند:
كانال saudi sport,dubai sport كه صبحها با عنوان مصارعه حره در ليست برنامه هاي خود اعلام مي كنند

كانال Alrai tv نايلست پنج شنبه ها دير وقت وكانال tv magic يونان دوشنبه ها دير وقت
دستت درد نکنه دوست عزیز

masih_perfect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
agha age in cd ha hamoonaie nist ke italia 1 neshoon mideh man ye sery mikham lotf konieed vasam peygham bezarieed mamnoonetoon misham

loocatelli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam jaee hast mosabeghato too internet live neshoon bede?

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه ها
اینجا چه سوت و کوره.کجایید پس؟
سهیل جان،بچه ها کجا رفتید؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از hadipro :
سلام بچه ها
اینجا چه سوت و کوره.کجایید پس؟
سهیل جان،بچه ها کجا رفتید؟
هادی جان من یه مدت گرفتارم و نمیتونم اینجا خبری بزارم و حتی بازی هارو نگاه بکنم انشاءاله از چند وقت دیگه دوباره اخبار را میزارم.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
باشه سهیل جان هر جور راحتی.انشاالله موفق باشی.
بقیه بچه ها کجان؟محمد و جان سینا هم نیستن.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دیدم تاپیک بد جوری رفته پایین گفتم چند تا عکس بذارم.:D

T0_-1_1474769.jpg

T0_-1_1474799.jpg

بالا