به نقل از @gh@m@hdi :خوب عزیزانم که اینقدر طرفدار خشونتید تا حالا مسابقات k2رو دیدید.حتما دیدید اما بگذارید بگم چه جوریه که نگید که کشتی کج نمایشی نیست....
مسابقه توی تاتمی بر گذار میشه..سبک آزاده...ضربات به جر بیضه آزاده....مسابقه غالبا بین
30 تا 60 ثاتیه طول می کشه و حد اکثر 10 ضربه رد و بدل می شه.....اما تو همین 10 ضربه یکی دیگه از جاش بلند نمی شه..
شما (ببخشید ها از همه معذرت می خوام اما خوب باید گفت) احتمالا ندیدی وقتی یه مشت توی صورت بخوره چی می شه...حالا هر کس باشه...مابقا بکس سنگین وزن 15 راند برگذار می شه اما تا 2 تا مشت توی صورت حریف بخوابه کار تمومه...
اما من خودم کشتی کج رو دوست دارم...خیلی شبیه جودو هست...می دونید که توی جودو در کاتا هم یوکه(کسی که تکنیک روش اجرا می شه)و هم توری(اجرا کننده)باید هماهنگ باشن تا تکنیک قشنگ بخوره و کسی هم اسیب نبینه....کشتی کج هم همونه.......بدن های آماده هماهنگ و ورزیده......یه ادم معمولی کافیه یه اوراناگه بخوره تا 6 ماه بستری باشه اما خوب می بینید که همه اینها سالمند
به نقل از @gh@m@hdi :راستی یه چیزی در مورد ضربات مشت کشتی کج..اگر دقت کنید بدن همه کج کار ها 100 عضلهای هست و پی نداره......شما بدن تمام کاراته کار هارو نگاه کنید متوجه می شید که یک لایه پی روی بدن هست و دلیل هم ضربه خوردنه.اگر روی عضله پی نباشه عضله توی ضربه می ترکه..........می خواهید امتحان کنید..کافی به بازوی یه بدن ساز حرفه ای تو جهت مناسب یه مشت بزنید.نتیجه شگفت زدتون می کنه
دستت درد نکنه دوست عزیزبه نقل از mm23_m :بفرمایید: دیگه کاملترین کاملترین کاملترین !!!!
كانال italia 1شنبه ها ساعت 20:30
كانالدو action شنبه ها ساعت 23:45 و يكشنبه ها ساعت 18:15
كانال RTL 9 پنج شنبه ها ساعت 24 بامداد
كانال kuwait sport در شبهايي كه پخش زنده نداشته باشد ساعت 20:30
كانال bjk tv بشيكتاش پنج شنبه ها ساعت 30/23
و بقيه كانالهايي كه در زمانهاي مختلٿ پخش مي كنند:
كانال saudi sport,dubai sport كه صبحها با عنوان مصارعه حره در ليست برنامه هاي خود اعلام مي كنند
كانال Alrai tv نايلست پنج شنبه ها دير وقت وكانال tv magic يونان دوشنبه ها دير وقت
هادی جان من یه مدت گرفتارم و نمیتونم اینجا خبری بزارم و حتی بازی هارو نگاه بکنم انشاءاله از چند وقت دیگه دوباره اخبار را میزارم.به نقل از hadipro :سلام بچه ها
اینجا چه سوت و کوره.کجایید پس؟
سهیل جان،بچه ها کجا رفتید؟