يكي يه خلاصه ميگه اين مسابقات فرقشون باهم چيه؟
RAW
SmackDown
ECW
Haet
WWE PPV's
WWE Power25
iMPACT
TNA PPV's
يه چيزي اين چيزا رو هم يعني تو كشتي كج نشان ميدهند؟!:blink::hmm:
چند ماه پیش که میدیدم یه چند تا مسابقه ناک دان شد دیگه پیشداش نبود یه مدتی اون کرماش حال آدمو بهم میزد. الام مکیدونم باشه یا نه. این نباشه یکی دیگه پیدا میکنن میذارن جاش :پیراستی این عکس بوگی من رو گذاشت یادم به این جانور افتاد...انگار دیگه نیستش تو مسابقات!!!!
يكي يه خلاصه ميگه اين مسابقات فرقشون باهم چيه؟
RAW
SmackDown
ECW
Haet
WWE PPV's
WWE Power25
iMPACT
TNA PPV's
نخیر
فقط کری بهم خوندن و اندرتکر علامت کمربند رو بهش نشون داد که بزودی کمربند رو بدست میاره و باتیستا هم یه نگاهی به کمربندش انداخت
دوستان من Friday Night Smackdown 10.12.07 رو داونلود کردم قسمت پايانی'ش Finlay و Rey Mysterio هستن که در اواخر کار Undertaker وارد میشه و این وسط Batista هم گويا نقش گزارش گر (!؟) رو داره ( مثل Tazz) و بعد پا میشه يه نگاهی به Undertaker میندازه ( همينجا فايل من تموم میشه !! ) میخواستم ببينم اینا درگير میشن در ادامه !؟
این مسابقه ها برا همین جمعه بود؟
چقدر صحنه ای که تعریف کردی برام آشنا بود چون پارسال هم همین بود اگه اشتباه نکنم آندر و باتیستا سر کمربند سنگین وزن کل کل داشتن :دی
این دفعه سره چیه؟ من 4 ماهی هست اصلا نگاه نکردخ از همه اتفاقات زیاد خبر ندارم:blush:
حالا نگفتی سر چه کمربندی کل کل داشتن؟ آخه خیلی شبیه اون بود چون آندر بعد از کلی کل کل تو چند ماه بعدش کمربند رو از باتیستا گرفت ( یعنی شکستش داد) معمولا هم وقتی یکی با آندر کل کل میکنه و کم میاره و شکست میخوره دیگه بار دومی در کار نیست از قدیم اینجوری بوده حالا اینو گفتی من تعجب کردمتاريخ'ش شايد اشتباه بوده ( ولی همين جمعه بود گويا )
قضيه اینطوری بود کلا
حالا نگفتی سر چه کمربندی کل کل داشتن؟ آخه خیلی شبیه اون بود چون آندر بعد از کلی کل کل تو چند ماه بعدش کمربند رو از باتیستا گرفت ( یعنی شکستش داد) معمولا هم وقتی یکی با آندر کل کل میکنه و کم میاره و شکست میخوره دیگه بار دومی در کار نیست از قدیم اینجوری بوده حالا اینو گفتی من تعجب کردم
از Bret The Hitman Heart چه خبر راستی !؟ منظورم کارهای جانبی ( داوری / گزارشگری .. ) هست
کار خاصی نمیکنه !؟
اینو نمیدونم ولی جدیدا jbl اومده جای tazz .........!!!!...بالاخره نگفتین این مسابقه آندر با مارک هنری unforgiven کی هست؟!!
من از JBL خوشم نمیاد /