• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشتی کچ

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
يكي يه خلاصه ميگه اين مسابقات فرقشون باهم چيه؟

RAW
SmackDown
ECW
Haet
WWE PPV's
WWE Power25
iMPACT
TNA PPV's

story

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه چيزي اين چيزا رو هم يعني تو كشتي كج نشان ميدهند؟!:blink::hmm:
image32583.jpg

image32584.jpg

image32588.jpg

image32585.jpg

image32587.jpg

image32589.jpg

image32590.jpg

image32591.jpg

image32592.jpg

image32593.jpg

image32594.jpg

image32597.jpg

image32598.jpg

image32599.jpg

image32600.jpg

image32602.jpg

image32604.jpg

image32605.jpg

image32606.jpg

image32608.jpg

image32581.jpg

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

RAW
SmackDown
ECW
Haet
WWE PPV's
WWE Power25
iMPACT
TNA PPV's

بعضی هاش مسابقه های رده پایین تر هستند ولی مثلا از نظر سطح بازی ها و معرفیت بازیکنان RAW و SmackDownو ECW تو یه سطح هستن بقیه سطحشون و معروفیت بازیکنانش کمتره.
دقیقا مثل فوتبال فوتبال همون فوتباله ولی مثلا لیگ 1 و 2 و لیگ قهرمانان داره اینم مثل همون :دی

يه چيزي اين چيزا رو هم يعني تو كشتي كج نشان ميدهند؟!:blink::hmm:
image32583.jpg

مگه چیه؟ هر از گاهی از این مسابقات داره معلومه تا حالا کشتی کچ ندیدی :p

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
راستی این عکس بوگی من رو گذاشت یادم به این جانور افتاد...انگار دیگه نیستش تو مسابقات!!!!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
راستی این عکس بوگی من رو گذاشت یادم به این جانور افتاد...انگار دیگه نیستش تو مسابقات!!!!
چند ماه پیش که میدیدم یه چند تا مسابقه ناک دان شد دیگه پیشداش نبود یه مدتی اون کرماش حال آدمو بهم میزد. الام مکیدونم باشه یا نه. این نباشه یکی دیگه پیدا میکنن میذارن جاش :پی

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان من Friday Night Smackdown 10.12.07 رو داونلود کردم قسمت پايانی'ش Finlay و Rey Mysterio هستن که در اواخر کار Undertaker وارد میشه و این وسط Batista هم گويا نقش گزارش گر (!؟) رو داره ( مثل Tazz
302.gif
) و بعد پا میشه يه نگاهی به Undertaker میندازه ( همينجا فايل من تموم میشه !! ) میخواستم ببينم اینا درگير میشن در ادامه !؟

majid fina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نخیر

فقط کری بهم خوندن و اندرتکر علامت کمربند رو بهش نشون داد که بزودی کمربند رو بدست میاره و باتیستا هم یه نگاهی به کمربندش انداخت

majid fina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

RAW
SmackDown
ECW
Haet
WWE PPV's
WWE Power25
iMPACT
TNA PPV's

RAW
SmackDown
ECW
گروه بندی مسابقات کشتی کج که به ترتیب 3 شنبه و 5 شنبه و 4 شنبه برگزار میشه

Haet
مسابقات زیر گروه RAw هست

WWE PPV's
مسابقات ماهیانه هر 3 (راو ... اسمک دان ... ای سی دبلیو)

WWE Power25
25 نفر برتر کشتی کج

iMPACT
مسابقات هفتگی تی ان ا که یه کمپانی جدید که قدیمیای کشتی کج اونجا جمع شدن و رغیب اصلی wwe هست

TNA PPV's
مسابقات ماهیانه تی ان ا هست.....

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این مسابقه آندرتیکر با مارک هنری unforgiven کی هست بالاخره؟!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نخیر
فقط کری بهم خوندن و اندرتکر علامت کمربند رو بهش نشون داد که بزودی کمربند رو بدست میاره و باتیستا هم یه نگاهی به کمربندش انداخت

281.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان من Friday Night Smackdown 10.12.07 رو داونلود کردم قسمت پايانی'ش Finlay و Rey Mysterio هستن که در اواخر کار Undertaker وارد میشه و این وسط Batista هم گويا نقش گزارش گر (!؟) رو داره ( مثل Tazz
302.gif
) و بعد پا میشه يه نگاهی به Undertaker میندازه ( همينجا فايل من تموم میشه !! ) میخواستم ببينم اینا درگير میشن در ادامه !؟

این مسابقه ها برا همین جمعه بود؟
چقدر صحنه ای که تعریف کردی برام آشنا بود چون پارسال هم همین بود اگه اشتباه نکنم آندر و باتیستا سر کمربند سنگین وزن کل کل داشتن :دی
این دفعه سره چیه؟ من 4 ماهی هست اصلا نگاه نکردخ از همه اتفاقات زیاد خبر ندارم:blush:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این مسابقه ها برا همین جمعه بود؟
چقدر صحنه ای که تعریف کردی برام آشنا بود چون پارسال هم همین بود اگه اشتباه نکنم آندر و باتیستا سر کمربند سنگین وزن کل کل داشتن :دی
این دفعه سره چیه؟ من 4 ماهی هست اصلا نگاه نکردخ از همه اتفاقات زیاد خبر ندارم:blush:

تاريخ'ش شايد اشتباه بوده ( ولی همين جمعه بود گوي
298.gif
ا )
قضيه اینطوری بود کلا
302.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
تاريخ'ش شايد اشتباه بوده ( ولی همين جمعه بود گوي
298.gif
ا )
قضيه اینطوری بود کلا
302.gif
حالا نگفتی سر چه کمربندی کل کل داشتن؟ آخه خیلی شبیه اون بود چون آندر بعد از کلی کل کل تو چند ماه بعدش کمربند رو از باتیستا گرفت ( یعنی شکستش داد) معمولا هم وقتی یکی با آندر کل کل میکنه و کم میاره و شکست میخوره دیگه بار دومی در کار نیست از قدیم اینجوری بوده حالا اینو گفتی من تعجب کردم
169.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
حالا نگفتی سر چه کمربندی کل کل داشتن؟ آخه خیلی شبیه اون بود چون آندر بعد از کلی کل کل تو چند ماه بعدش کمربند رو از باتیستا گرفت ( یعنی شکستش داد) معمولا هم وقتی یکی با آندر کل کل میکنه و کم میاره و شکست میخوره دیگه بار دومی در کار نیست از قدیم اینجوری بوده حالا اینو گفتی من تعجب کردم
169.gif

این بود :

30wqczq.jpg

mjaic3.jpg

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
خوب رفتم تو سایتش دیدم باتیستا تو یه مسابقه سه نفره کمربندی رو که اندر ازش گرفته بوده ( کمربند سنگین وزن) پس گرفته تو اون مسابقه گرین کَلی ( یا خَلی ) و ری میستریئو بودن که موفق میشه کمربند رو ببره حالا دوباره آندر میخواد کمربندشو پس بیگره از باتیستا ( دقیق یادم نیست چی شد آندر کمربند رو داد به باتیستا شاید به خاطر مصدومیت دستش بوده یه بار هم باتیستا بخاطره مصدومیت کمربند رو از دست داده بود ) مسابقه هم قراره یک داور مهمان از بین میک فولی- جی بی ال و استون کولد انتخاب بشه تا بازی بین اندر و با تیستا رو داوری کنه :دی
حالا معلوم نیست کدوم یکی از این 3 تا با کدوم یکی از اون دو تا دست به یکی میکنه اون یکی رو میزنه :دی( فهمیدین چی گفتم؟ :پی)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
از Bret The Hitman Hart چه خبر راستی !؟ منظورم کارهای جانبی ( داوری / گزارشگری .. ) هست
کار خاصی نمیکنه !؟
بهترين بود خدا بيامرز
2296.gif

bret3.jpg

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
از Bret The Hitman Heart چه خبر راستی !؟ منظورم کارهای جانبی ( داوری / گزارشگری .. ) هست
کار خاصی نمیکنه !؟

اینو نمیدونم ولی جدیدا jbl اومده جای tazz .........!!!!...بالاخره نگفتین این مسابقه آندر با مارک هنری unforgiven کی هست؟!!

FAIER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی از jblخوشش میاد
ولی خوب توی نقش گزارشگری گذاشتنش

بالا