• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کشتی کچ

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
ما بیشتر لووووووووووول:cool:
اره گهگاهی والا بنظرم دیگه حال نمیده مثل قدیما
کماکان تیکر سالاره ولی مثل اینکه زانوش مشکل داره امیدوارم موجب خداحافظیش نشه البته خبر موثق نیست تهش درمیارم اعلام میکنم
اخرین باری که دیدم مت و جف با هم درگیر بودن
فعلا چیز بیشتری یادم نمیاد

خواهش میکنم اول بگو تا چه حد کشتی کج دیدی با چه کسایی و چه مسابقاتی حال میکنی
در ضمن سایت هم کاری نداره توی قسمت سرچش هر چیزی سرچ کنی خیلی راحت لیست کاملی بهت میده
اگر اماتور هستی باید بهت بگم مهمترینش رسلملنیا هست که سالی یک باره و بهتریم مسابقات اونجاست و همینطور رویال رامبل که 30 نفر در اون حضور دارن ولی در انتها یک نفر پیروز میشه
اگر طرفدار کشتی کج کاران قدرتی هستی سراغ مسابقت تیکر و کین برو فکر میکنم بهترین گزینه باشه اگر از حرکات نمایشی خوشت میاد RVD و REY و jeff hardy بهت پیشنهاد میکنم اگر از نامردا خوشت میاد HHH , Orton
jbl اگر از کشتی کلاسیک لذت میبری بهترین گزینه مسابقات bret hart هست
اما در کل بهت میگم مسابقات rock و stone cold از دست نده
یکی از مسابقات محبوب من Rock vs Alsnow و دیگری Kane vs Stone cold (cage) هست
سوالام جواب بده تا دقیق راهنماییت کنم
برت هارت و استون كلد و راك كه ديگه نيستند... RVD هم كه چند وقت پيش با سبو و يكي دو تا قديمي ديگه همينطوري دلخوش كنك اومدن !

undertaker كه خداست و اصلا روي اون نبايد بحثي كرد.. اما بعدش John Cena و THK يا همون شان مايكل خودمون :d

چند وقتيه دنبال نميكنم مسابقات رو.. ppv هايي كه پيش رو داريم چياست ؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
چه ربطی داشت مگه ایشون پرسید کی هست کی نیست (نکنه من بد متوجه شدم ؟ مسابقات روز میخای ؟)
---
مجید جان HBK
منم دقیق نمیدونم پس نمیگم
کلا 2004 به بعد جدی دنبال نمیکنم
اخرین زمانی که دنبال میکردم به طور جدی تا زمان رفتن براک بود تقریبا

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
برت هارت و استون كلد و راك كه ديگه نيستند... RVD هم كه چند وقت پيش با سبو و يكي دو تا قديمي ديگه همينطوري دلخوش كنك اومدن !

undertaker كه خداست و اصلا روي اون نبايد بحثي كرد.. اما بعدش John Cena و THK يا همون شان مايكل خودمون :d

چند وقتيه دنبال نميكنم مسابقات رو.. ppv هايي كه پيش رو داريم چياست ؟
دوست عزیز rob van dam در رویال رامبل 2009 به wwe برگشت ولی هنوز در برند خاصی نرفته!
hbk یعنی heart break kid

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز rob van dam در رویال رامبل 2009 به wwe برگشت ولی هنوز در برند خاصی نرفته!
hbk یعنی heart break kid
لول !
بله ! حواسم نبود.. مخفف The HeartBreak Kid رو نوشتم !

ممنون از التفاتي كه فرموديد :)

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خواهش میکنم اول بگو تا چه حد کشتی کج دیدی با چه کسایی و چه مسابقاتی حال میکنی
در ضمن سایت هم کاری نداره توی قسمت سرچش هر چیزی سرچ کنی خیلی راحت لیست کاملی بهت میده
اگر اماتور هستی باید بهت بگم مهمترینش رسلملنیا هست که سالی یک باره و بهتریم مسابقات اونجاست و همینطور رویال رامبل که 30 نفر در اون حضور دارن ولی در انتها یک نفر پیروز میشه
اگر طرفدار کشتی کج کاران قدرتی هستی سراغ مسابقت تیکر و کین برو فکر میکنم بهترین گزینه باشه اگر از حرکات نمایشی خوشت میاد RVD و REY و jeff hardy بهت پیشنهاد میکنم اگر از نامردا خوشت میاد HHH , Orton
jbl اگر از کشتی کلاسیک لذت میبری بهترین گزینه مسابقات bret hart هست
اما در کل بهت میگم مسابقات rock و stone cold از دست نده
یکی از مسابقات محبوب من Rock vs Alsnow و دیگری Kane vs Stone cold (cage) هست
سوالام جواب بده تا دقیق راهنماییت کنم

قد 20 تا دي وي دي به صورت دايو ايكس
اكثرا كشتي كج كارها رو ميشناسم و علاقم به برادران هاردي و جان سينا و راك و باتيستا و.... ايناست
مسابقاتش فرقي نميكنه چه خشن باشه چه هر چي فقط ميخوام يه سري از بهترين مسابقات سال رو بدم برام دانلود كنند مثل
Survivor Series
No WayOut
WrestleMania
SummerSlam
Backlash
Cyber Sunday
Judgment Day
No Mercy
...........
اون مسابقات هفتگي هم فقط كشتي كج كاراي مورد علاقم
اميدوارم سوتي نداده باشم و درست گفته باشم

the god father

Registered User
لایک‌ها
0
خب چرا یه دفعه مسابقات 2009 رو نمیخری؟؟ به نظرم به صرفه تر از اینه که بیای همه مسابقاتو دانلود کنی.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
اكثرا كشتي كج كارها رو ميشناسم و علاقم به برادران هاردي و جان سينا و راك و باتيستا و.... ايناست
مسابقاتش فرقي نميكنه چه خشن باشه چه هر چي فقط ميخوام يه سري از بهترين مسابقات سال رو بدم برام دانلود كنند مثل
Survivor Series
No WayOut
WrestleMania
SummerSlam
Backlash
Cyber Sunday
Judgment Day
No Mercy
...........
سلام..
hasty ؟
مگه قراره بازم كار پخش رو ادامه بديد ؟ :d راستي.. ميشه براي من هر دو سري مشابقاتي كه پخش ميكنيد رو آماده كنيد ؟ مبلغ رو هم فردا پس فردا ميريزم به حساب :d

//

واسه دانلود مسابقات هفتگي و ... اونطرف يه تاپيك باز كنيد.. لينك هاش رو جمع ميكنيم..

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام..
hasty ؟
مگه قراره بازم كار پخش رو ادامه بديد ؟ :d راستي.. ميشه براي من هر دو سري مشابقاتي كه پخش ميكنيد رو آماده كنيد ؟ مبلغ رو هم فردا پس فردا ميريزم به حساب :d

//

واسه دانلود مسابقات هفتگي و ... اونطرف يه تاپيك باز كنيد.. لينك هاش رو جمع ميكنيم..

فك نكنم ولي خب خودم كه مي تونم ببينم البته داداشم هم خيلي دوست داره
روي چشم فقط همون طرف پي ام بده هماهنگ كن كه قاطي پاتي نشه
اونجا كه ميدوني قضيه اشتراكش چطور شد
منم اومدم اينجا از بچه ها كمك بگيرم ليست مسابقات خوب رو بگيرم بدم دانلود كنند

پ.ن: در جواب دوستمون كه گفتن چرا نمي خوري اول اينكه به نظرم گرون تر در مياد دوم اينكه همه چيزا رو ندارن

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
Survivor Series
No WayOut
WrestleMania
SummerSlam
Backlash
Cyber Sunday
Judgment Day
No Mercy
...........

wreslmania قشنگترین مسابقاتشون هست بیشتر مسابقات سال رو هم برای گرم کردن این مسابقه صرف مکینند. کاش یکی از wreslemania 1 تا الان رو داونلد میکرد. مسابقه برت هارت و استون کلد تو wreslemania 13 به نظر من از همه جالبتر بود.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
فك نكنم ولي خب خودم كه مي تونم ببينم البته داداشم هم خيلي دوست داره
روي چشم فقط همون طرف پي ام بده هماهنگ كن كه قاطي پاتي نشه
اونجا كه ميدوني قضيه اشتراكش چطور شد
منم اومدم اينجا از بچه ها كمك بگيرم ليست مسابقات خوب رو بگيرم بدم دانلود كنند

پ.ن: در جواب دوستمون كه گفتن چرا نمي خوري اول اينكه به نظرم گرون تر در مياد دوم اينكه همه چيزا رو ندارن
ممنون ، چشم پ.خ ميدم بهتون.. فقط گفتم كه زحمت آماده كردنش رو قبلش بكشيد.. من توي اين دو سه روزه فرصت نميكنم برم بانك.. به محض اينكه ريختم به حساب شما هم زحمت ارسالش رو بكشيد..

//

من همونطور كه اونطرف گفتم.. پايه ام براي دانلود مسابقات هفتگي و ppv ها.. از پيدا كردن و جمع كردن لينك دانلود هاش گرفته.. تا هزينه ي دانلود و ...

يه هماهنگي ساده هستش بين من و شما و يا هر كسي دوست داشته باشه.. چون كسي تصميم به پخش نداره.. نتيجتا مشكلي هم براي تهيه ي خودمونيش نيست..

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
wreslmania قشنگترین مسابقاتشون هست بیشتر مسابقات سال رو هم برای گرم کردن این مسابقه صرف مکینند. کاش یکی از wreslemania 1 تا الان رو داونلد میکرد. مسابقه برت هارت و استون کلد تو wreslemania 13 به نظر من از همه جالبتر بود.
خوب به جاي دانلود.. ميشه هر كسي هر چيزي داره رو كنه.. كه از خيلي دوباره كاري ها جلوگيري بشه.. يه عده ي معدودي هم ميشيم كه براي خودمون آماده اش ميكنيم.. براي اين هم كه زحمت روي دوش يك نفر باشه.. هر هفته يك نفر مسول پخش مسابقات جديد و دانلودي ها براي بقيه ي اعضا ميشه..

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بیا من خودم همین امروز خر شدم خریدم البته هنوز چک نکردم که کامل هست یا نه ولی من ارشیو کامل پیدا کردم هر دی وی دی هزار از اول تا الان
ببین کدوم بصرفه تره
---
من نمیدونستم برای امسال رو میخای حقیقتش من دقیق پیگیری نمیکنم اکثر افراد مورد علاقم رفتن دلیلی واسه دنبال کردن کج ندارم فقط مسابقات حساس میبینم
همون PPV ها رو بگیر
نظر بخای شخصیه یکی خوشش میاد یکی نه
همرو بگیر حالش ببر

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
چه زود سه تا پست رفت من بعد از هستی پست گذاشتم
---
رسلمانیا فقط اون مسابقه استون کلد و اسکات هال (کوین نش)عاشق اون مسابقم

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب من 29 تا دي وي دي دارم هر كي نداره مي تونم بهش بدم ليستم دارم
يه سري مسابقم هست ليست دارم اما خودم ندارم ولي ميشه خريد به قيمت مناسب
GHAMNEVIS جان چشم فقط من منتظرم دي وي دي خام برسه هفته بعد اون موقع واست ميزنم فعلا دارم كاراي قبلي رو ميزنم شما هر وقت خواستي پول رو بريز اصلا عجله اي نيست تازه قابلي هم نداره

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
چه زود سه تا پست رفت من بعد از هستی پست گذاشتم
---
رسلمانیا فقط اون مسابقه استون کلد و اسکات هال (کوین نش)عاشق اون مسابقم

اسکات هال که رزر رامون بود. کوین نش هم که دیزل! کدومو میگید بالاخره؟

من اصلا با جدیدا حال نمیکنم. همون قدیمیها به خصوص wrelemania و royal rumble بهترند.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
خب من 29 تا دي وي دي دارم هر كي نداره مي تونم بهش بدم ليستم دارم
يه سري مسابقم هست ليست دارم اما خودم ندارم ولي ميشه خريد به قيمت مناسب
GHAMNEVIS جان چشم فقط من منتظرم دي وي دي خام برسه هفته بعد اون موقع واست ميزنم فعلا دارم كاراي قبلي رو ميزنم شما هر وقت خواستي پول رو بريز اصلا عجله اي نيست تازه قابلي هم نداره
ممنون هستي جان..
فعلا كارم جوريه كه تا صبح بيدارم.. وقت اداري رو خواب.. از اون نظر گفتم فرصت نميكنم :دي
بهتون اطلاع ميدم..

//

كسي نگفتا.. پي پي وي هايي كه پيشرو داريم چياست ؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
در كل به نظر منم بهتره از آرشيو شخصي هر كسي كه مايل بود در اختيار بقيه بذاره يه آرشيو بزرگ تهيه بشه هر چيم كه نداريم و ممكنه خوشمون بياد با هم تهيه كنيم
خب ليست منو فك كنم اكثرا ديده باشيد

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من ندیدم- ارشیو من مثل فیلمهام خیلی درهم و برهم هست و موقع خرید اصلن به اینکه اون دارم یا نه توجه نمیکنم فقط کاور میبینم بعد جو میگیره قاطی فیلم هایی که میخرم اونم میخرم
خلاصه از هفتگی گرفته تا پی پی وی دارم ولی مرتب نیست الانم شرایط فرستادن ندارم ( شاید تو عید ) ولی اگر ارشیو شماها ردیف بشه اولین نفرم که میگیرم :ی

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اسکات هال که رزر رامون بود. کوین نش هم که دیزل! کدومو میگید بالاخره؟

من اصلا با جدیدا حال نمیکنم. همون قدیمیها به خصوص wrelemania و royal rumble بهترند.
:Dوالا بازی NWO با SCSA بود از NWO اسکات هال اومده بود و نش هم بیرون رینگ بود که کمک زیادی به اسکات هال کرد ولی در اخر اسکات هال مغلوب استین میشه این از اون جهت گفتم که یاداوری مسابقه راحت تر باشه
سالش دقیق یادم نیست اما از دیگر مسابقاتش : Ric Flair VS TAKER - EDGE VS BOOKER T REGAL VS RVD

بالا